Een hete zomer

Photo by Efes on Pixabay

Jeff en Nancy zaten na een drukke werkweek samen op de bank en Nancy kroop lekker tegen Jeff aan. Zo zaten ze vaak samen op de bank. Vrienden maakte er wel eens een grapje over, want ze waren inmiddels 15 jaar samen, maar nog steeds dolverliefd op elkaar. Ze liepen ook altijd hand in hand en hun vrienden maakte vaak een grap door tegen Jeff te zeggen “ze loopt niet weg hoor”.

Het was februari en Nancy had het idee om alvast plannen te gaan maken voor de zomer vakantie. Ze waren al 2 jaar niet meer op vakantie geweest door het corona gedoe en nu kon het dan eindelijk weer zonder beperkingen. Waar wil je graag heen, vroeg Nancy aan Jeff. Jeff kuste haar en zei dat het hem niet uitmaakte, als ze maar samen waren. Nancy glimlachte, want Jeff was toch nog altijd wel heel romantisch.

Al scrollend over het internet, zag Nancy ook afbeeldingen van campings en dat was iets wat ze al jaren niet meer had gedaan. Vroeger ging ze altijd met haar ouders kamperen, maar met Jeff had ze dat nog nooit gedaan. Ze besloot de stoute schoenen aan te trekken en zei tegen Jeff “zullen we gaan kamperen”? Jeff keek haar verbaasd aan en vroeg hoe ze dat bedoelde, want dat kon natuurlijk met een tent, caravan of camper. Ze hadden geen van drieën, dus dan zouden ze dat aan moeten gaan schaffen.

Ik zou gewoon graag basic in een tent willen. Lekker de natuur in en ’s avonds lekker samen tegen elkaar aan in het tentje. Samen ontbijten in de buitenlucht en natuurlijk ook samen koken, gezellig met eventueel een vuurkorf erbij als het wat frisser zou zijn. Terwijl Nancy dit tegen Jeff vertelde, zag ze bij hem een lach op zijn gezicht komen en toen hij zei dat hij dat altijd al graag eens had willen doen, waren ze het er samen snel over eens. Ze gingen kamperen!

Samen gingen ze naar een grote kampeer winkel bij hun in de buurt. Nancy had al een lijst gemaakt met de spullen die ze nodig zouden hebben. De tent zouden ze sowieso samen uitzoeken, want dat moest toch wel naar beiden hun wens zijn. Ze besloten dus ook als eerste naar die afdeling te gaan. Ze wandelde er hand in hand rond, bekeken vele tenten van binnen en buiten goed en snel waren ze het samen eens. Het moest een tent worden waar ze wel in konden staan, maar niet te moeilijk om op te zetten. Nadat ze het over de tent eens waren, kochten ze alle andere accessoires die nodig waren. Het was een volle kar, maar ze ach, het was nodig en ze konden het natuurlijk vaker gebruiken.

Weer thuis gingen ze die avond zoek op het internet naar een mooie camping. Ze wilde een kleine camping, die lekker in de natuur lag. Nancy wilde graag richting de zee en na wat zoeken, vonden ze de ideale camping. Niet te ver van de zee, maar wel rustige plekken en de beschutting van bomen. Ze boekte en toen kon het aftellen beginnen naar hun vakantie.

Na een paar maandjes wachten, was het dan eindelijk zo ver. De auto werd ingepakt en ze gingen op weg. Zonder problemen vonden ze de camping en ze kregen een mooi plekje wat lekker tussen de bomen lag en wat verder van de meeste kampeerders af. De spullen werden uitgepakt, de tent werd opgezet en samen pompte ze om beurten het luchtbed op. Ze hadden gekozen voor een 2 persoons luchtbed, zodat ze lekker tegen elkaar aan konden kruipen als het koud zou zijn. Toen de tent eenmaal stond en alles een plekje had, besloten ze eerst wat te gaan eten. Ze hadden van thuis wat spulletjes meegenomen voor de eerste avond, dus dat was een slim idee van Nancy geweest. Jeff moest er niet aan denken om nu ook nog boodschappen te gaan doen.

Na het eten besloot Nancy om zich te gaan douchen en Jeff besloot om meteen met haar mee te lopen. De vrouwen en heren douches waren wel apart, maar het was rustig en Jeff was zo brutaal om toch met Nancy mee te gaan in de vrouwen douche. Jeff keek toe hoe Nancy haar kleding uitdeed en hij genoot van wat hij zag. Zijn Nancy had een prachtig figuurtje, mooie volle borsten en lekkere billen. Hij voelde dat hij toch al wel opgewonden werd en hij besloot om snel ook zijn kleding uit te doen. Nancy stond inmiddels al onder de warme stralen en Jeff ging er ook onder staan. Hij kuste haar en de kus werd steeds heviger. Hun tongen draaide wild om elkaar heen en Nancy voelde de stijve lul van Jeff tegen haar buik aan drukken. Zal ik je lekker insmeren, vroeg ze aan Jeff en hij knikte bevestigend ja. Ze pakte de fles met doucheschuim, deed wat op haar handen en begon het lijf van Jeff in te smeren. Ze begon bovenaan zijn borst en ging langzaam naar zijn buik toe. Jeff genoot met volle teugen en wachtte vol verwachting op het wassen van zijn lul, maar Nancy vroeg toch of hij zich om wilde draaien, ze wilde tenslotte ook zijn rug lekker wassen. Ze kwam bij zijn billen en zonder dat Jeff het verwachte had ze ineens zijn lul vast. Ze stond nog steeds achter hem en Jeff voelde haar borsten tegen zijn rug duwen. Haar tepels waren stijf en hard en hij genoot ervan.

Nancy fluisterde in zijn oor dat ze graag nu met hem naar de tent wilde gaan, want ze wist dat dit verder moest gaan. Ze wilde liever niet dat andere kampeerders hun kwamen storen in de douche. Jeff knipoogde naar haar en nadat hij ook Nancy had ingesmeerd, droogde ze elkaar af en liepen daarna hand in hand terug naar hun tent. Jeff maakte de rits open en snel gingen ze samen de tent in. Na het douchen hadden ze beide alleen een handdoek omgeslagen en zodra de tent dicht was, lieten ze de handdoek op de grond vallen.

Ze gingen samen op hun luchtbed liggen en daar kon dan eindelijk het spel verder gaan wat onder de douche begonnen was. Jeff kuste Nancy weer hartstochtelijk en de hand van Nancy vond de inmiddels weer stijve lul van Jeff. Langzaam bewoon ze zijn huid op en neer en ze voelde hoe hij nog stijver werd. Jeff had een mooie lul en ze ging op haar knieën zitten en ze nam hem in haar mond. Langzaam likte ze over zijn lul en draaide met haar tong rond zijn eikel. Jeff wilde echter ook wat doen, dus hij gaf aan dat ze over hem heen moest gaan zitten, zodat hij ook haar kon verwennen. Nancy liet zich dit geen 2 keer zeggen en ze ging met haar billen richting zijn gezicht zitten. Ze voelde hoe Jeff over haar schaamlippen streek met zijn vingers en hoe die vingers haar schaamlippen nu ook uit elkaar hielden. Terwijl Nancy hard zoog aan zijn lul, voelde ze hoe Jeff haar klitje aanraakte met zijn vingers. Ze draaide met haar billen rond en Jeff pakte haar heupen beet en trok haar verder naar zich toe, want hij wilde haar kutje proeven. Terwijl zij zijn lul steeds dieper in haar mond nam, voelde ze de tong van Jeff over haar natte kutje gaan. Bij haar klitje stopte hij even en zoog er hard aan. Zijn tong speelde met haar klitje en Nancy kreunde van genot en ze voelde hoe hij ook zijn vingers in haar kutje stak. Nancy wilde echter ook zijn lekkere lul in haar kutje voelen, dus ze schoof wat verder naar voren. Jeff kon nu niet meer met zijn tong bij haar kutje, maar dat maakte niet uit, want hij wist wat Nancy ging doen. Nancy draaide een klein stukje en liet toen haar natte kutje over zijn dikke lul zakken. Langzaam bewoon ze op en neer en ze zag aan zijn gezicht dat hij enorm genoot. Ze boog zich een beetje naar voren, zodat Jeff bij haar borsten kon. Ze voelde zijn handen haar borsten vast pakken en hoe zijn vingers met haar stijve tepels speelde. Ondertussen bleef Nancy op een neer gaan over zijn dikke lul en ze hoorde aan zijn ademhaling dat het niet lang meer zou duren voor hij klaar zou komen. Ze zakte steeds verder en dieper over zijn lul, zodat hij haar op haar lekkerste plekje diep zou raken. Op het moment dat Jeff kreunend klaar kwam, kwam ook Nancy klaar. Ze voelde hoe zijn warme zaad diep in haar kutje spoot. Nancy rolde na een tijdje van hem af en ging dicht tegen Jeff aan liggen. Dit was een heerlijk begin van hun vakantie en ze wist zeker dat er zo nog vele heerlijke momenten zouden volgen. Niet alleen de buitentemperatuur zou voor een hete zomer zorgen, dat zouden ze samen ook wel doen.

©Diaantjes Plekje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *