Een passievolle verjaardag

Photo by Coloringcuties on Pixabay

Anouk werd wakker gekust door haar man Hans en met de lieve woorden “proficiat schatje”, toverde hij een glimlach op haar gezicht. Het was zondag, dus ze hadden geen haast vandaag om op te staan. Anouk zuchtte diep, want sinds ze de 40 gepasseerd was, voelde elk jaar toch weer ook echt ouder. Nu ze 43 werd, besefte ze zich steeds meer dat ze geen 20 meer was. Hans moest lachen en kuste haar zucht weg en zei dat hij nog net zo veel van haar hield als toen hij haar voor het eerst ontmoet had. Anouk draaide zich naar hem toe en beantwoorde zijn kus en ze hoopte dat er iets lekkers uit zou ontstaan, maar Hans zei dat ze haar bed uit moest komen en dat hij later die dag het wel goed zou maken.

Ze kregen veel bezoek en doordat het lekker weer was, kon iedereen ook buiten zitten. Heerlijk in de zon en Anouk genoot met volle teugen. Ze hield van gezelligheid en van feestjes. Ze hadden een grote tuin en dat kwam met verjaardagen altijd goed van pas. In de tuin ook ruimte voor een jacuzzi, want dat was iets waar ze beide altijd van konden genieten. Toen Anouk in de keuken bezig was met de hapjes, kwam Hans achter haar staan. Hij sloeg zijn armen om haar heen en fluisterde in haar oor dat ze straks samen in de jacuzzi zouden gaan en dat ze vooral geen badkleding aan moest doen. Anouk kreeg het er spontaan warm van en keek uit naar het moment dat de visite allemaal weg was.

Toen het bijna 8 uur was, gingen de laatste gasten weg. Het was tenslotte een zondag, vandaar het feest overdag. De meeste moesten maandag allemaal werken. Samen ruimde ze alles op en Hans opende alvast de jacuzzi. Zette er een tafeltje naast, zodat ze er een drankje en een hapje bij konden nuttigen.

Anouk ging ondertussen naar boven om zich klaar te maken voor een lekker jacuzzi avondje. Ze trok haar kleding uit en bekeek zichzelf even in de spiegel. Ze was nu dan wel de 43, maar ze was nog steeds blij met haar figuur. Mooie stevige borsten, strakke buik en een glad geschoren kutje. Hans hield daar van en ze vond het zelf ook veel mooier. Even streelde ze over haar borsten en gleed ze naar haar kutje. Anouk was al helemaal in de stemming.

De jacuzzi stond beschut, zodat ze ook de privacy hadden om naakt daar gebruik van te maken. Ze zag dat Hans de wijnkoeler neer had gezet en een schaaltje met kleine hapjes. Hij zat op het  bankje wat naast de jacuzzi stond en keek Anouk aan toen ze naar buiten kwam. Hun ogen vonden elkaar en Anouk liep naar hem toe en kuste hem zachtjes. Ga jij ook je kleding uit doen, zei ze met een sexy stem, dan stap ik alvast in het water. Terwijl ze dat zei, deed ze de handdoek los en wist dat Hans haar bekeek. Ik ben zo terug, hoorde ze hem roepen terwijl hij snel naar binnen ging.

Anouk schonk ondertussen 2 wijnglazen vol en toen Hans buiten kwam, bekeek ze hoe ook hij naakt in de jacuzzi stapte. Ze gaf hem een glas en samen proostte ze op haar verjaardag. Anouk schoof dicht tegen Hans aan en stil genoten ze van de wijn en namen ze ook een hapje. Anouk voelde dat ze steeds meer opgewonden raakte, want de hele dag had ze hier al naar uitgekeken. Ze zette haar glas weg en nam ook dat van Hans over. Hans keek haar aan toen ze over hem heen ging zitten.

Ze kuste elkaar vurig en hun tongen vonden elkaar. Anouk voelde dat Hans opgewonden was, want zijn stijve lul klopte al tegen haar kutje aan. Zachtjes bewoon ze een beetje op en neer, zodat ze voelde dat zijn eikel langs haar klitje gleed. Terwijl ze bleven zoenen, streelde Hans over haar borsten. Hij kneedde er zachtjes in en voelde dat haar tepels stijf waren. Anouk kreunde zachtjes, dit was zo lekker. Langzaam liet hij haar mond los en zocht hij daarmee haar tepels. Hij zoog eraan en beet er zachtjes in. Hij wist dat Anouk dit heerlijk vond. Zijn handen gingen nu onder water om haar kutje te vinden. Anouk ging een klein beetje achterover hangen, zodat Hans er beter bij kon. Ze voelde zijn vingers langs haar klitje gaan. Hij speelde ermee en Anouk genoot enorm.

Anouk ging nu nog verder achterover en legde haar benen nu over de rand van de jacuzzi heen. Hans wist precies wat ze wilde, want hij trok haar nu naar zich toe. Haar kutje zat nu precies op de juiste hoogte, zodat hij daar met zijn tong langs kon likken. Even bekeek hij haar heerlijke kale kutje, spreidde haar schaamlippen, zodat haar klitje goed zichtbaar was. Met het puntje van zijn tong ging hij over haar klitje heen, likte eraan en speelde er zo mee. Af en toe zoog hij er aan, want hij wist precies wat Anouk lekker vond. Hij hoorde haar kreunen en dat stimuleerde hem om door te gaan.

Zijn vingers vonden nu de ingang van haar kutje en hij stak er 2 vingers in, eerst zachtjes, maar daarna stootte hij dieper en harder. Anouk lag nog steeds achterover en dreef als het ware op het water. Haar borsten met stijve tepels staken boven het water uit en bewogen zachtjes mee op het ritme van zijn stotende beweging. Hij hoorde haar ademhaling nu sneller gaan en hij wist dat ze ging klaarkomen. Hij voelde het aan haar hele lichaam dat ze een geweldig orgasme kreeg.

Anouk kwam nu overeind en kuste hem vurig en fluisterde met een sexy stem dat ze het heerlijk had gevonden, maar dat hij nu ook aan de beurt was. Terwijl ze dit zei,  pakte ze zijn stijve lul vast en bewoog haar hand onder water op en neer. Langzaam en soms iets sneller. Hans kreunde nu ook, want het voelde altijd heel lekker zo onder water. Ga maar eens even op de rand zitten, hoorde hij Anouk zeggen en natuurlijk deed hij dat. Anouk keek toe en zag zijn stijve lul,  pakte hem weer vast en ging met haar mond er naar toe. Zachtjes likte ze over zijn eikel en ze proefde zijn vocht al. Met haar hand bleef ze op en neer gaan en af en toe nam ze zijn lul diep in haar mond. Ze zoog er hard aan, beet ook af en toe een beetje en voelde hoe hij klopte van opwinding.

Hans genoot, maar besloot dat hij in haar kutje klaar wilde komen. Hij gaf aan dat Anouk zich om moest draaien en over de rand heen moest hangen. Met zijn stijve lul streek hij langs haar billen, langzaam richting haar kutje. Ze voelde dat hij haar klitje aantikte, maar hij gleed een stukje terug en ineens, met een harde stoot, drong hij bij haar binnen. Hij hield haar heupen vast en stootte dieper en dieper. Hij wist dat hij op deze manier heel diep bij haar binnen kwam en dat het niet lang zou duren voor Anouk weer een orgasme kreeg. Hij wilde haar een beetje plagen, dus hij trok even terug. Nee, zei ze kreunend, ik wil je voelen, diep in mijn kutje en dat was voor Hans het teken dat hij zijn lul weer diep naar binnen moest stoten. Oh ja, lekker, hoorde hij haar kreunen en na nog een paar keer hard stoten, kwamen ze beide klaar.

Ze gingen weer dicht tegen elkaar zitten en Hans schonk voor beide nog een keer een wijntje in. Nagenietend dronken ze dit in stilte op. Anouk verbrak als eerste de stilte en zei dat ze dit het beste cadeau vond van die dag, in ieder geval het lekkerste cadeau. Ach, zei Hans, ik had het je vanmorgen beloofd en belofte maakt schuld. Ze bleven nog een uurtje in je jacuzzi nagenieten en Anouk kon terug kijken op een heerlijke verjaardag. De zon had lekker geschenen, haar familie en vrienden waren geweest en Hans had haar dag  perfect afgesloten. Ouder worden is zo erg nog niet, dacht ze met een glimlach op haar gezicht.

©Diaantjes Plekje

2 gedachten over “Een passievolle verjaardag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *