Een nacht vol passie

Photo by Coloringcuties on Pixabay

Iris is een jonge vrouw die volop in het leven staat. Ze geniet van haar zorgeloze leventje, heeft een leuke baan en veel vrienden. Met haar vrienden gaat ze graag een avondje stappen en soms eindigt dat in een heerlijke erotische avond. Ze heeft geen vaste partner en zo gebeurt het wel eens dat ze in de kroeg een leuke man treft, die ze dan mee naar huis neemt.

Vanavond was het weer zover en zouden ze met een groepje vrienden gezellig op stap gaan. Ze besloten naar hun vaste kroeg te gaan. Altijd goede muziek daar, zodat ze lekker op de muziek konden bewegen. Iris wist dat ze door uitdagend te dansen, vaak een leuke man kon versieren.

Die avond waren ze net een uurtje in de kroeg, toen ze hem zag staan. Een mooie donkere man. Groot, knappe kop en een heerlijk lijf. Dit moest hem worden vanavond, want het was al weer even geleden dat ze goede seks had gehad. Ze wilde er nu toch ook wel eens achter komen of het waar was wat ze altijd over donkere mannen zeiden. Nou ja, over de maat van hun lul dus, want die zou enorm zijn.

Ze zorgde dat ze oogcontact met hem kreeg en danste uitdagend terwijl ze hem goed in de gaten hield. Een vriendin zag haar kijken en zei lachend “oh oh, Iris is op dreef vanavond”. Iris kon een glimlach niet onderdrukken en gaf haar vriendin een knipoog. Deze is voor mij vannacht, zei ze en likte daarbij uitdagend over haar lippen.

Ramon zag haar ook en hij genoot ook wel van wat hij zag. Ze was een mooie vrouw, lang blond haar en een heerlijk lijf. Toen Iris vlak bij hem stond, besloot hij met haar mee te gaan dansen. Hij stond achter haar en pakte haar bij haar heupen vast en bewoog met haar mee op het ritme van de muziek. Iris liet hem gaan, want dit was wat ze wilde. Zijn handen gleden van haar heupen naar haar buik en hij trok haar dicht tegen zich aan. Iris genoot en draaide zich om naar hem. Hun ogen vonden elkaar en de vonk sprong direct over. Het duurde dan ook niet lang voor hij haar kuste.

Hij kon heerlijk zoenen en ze voelde hoe hij haar billen vast pakte en haar nog dichter tegen hem aan trok. Iris kon nu goed zijn lekker lijf voelen en haar handen gleden ook over zijn rug naar zijn billen. Zo danste ze een hele tijd. Dronken af en toe een drankje en genoten van elkaar en de muziek. Haar vrienden lieten haar begaan, want die wisten wel dat als Iris eenmaal haar zinnen ergens op had gezet, dat ze daar altijd vol voor ging.

Ramon fluisterde na een paar uurtjes in haar oor dat hij graag met haar alleen zou willen zijn. Dat voor Iris het moment om te vragen of hij met haar mee naar huis wilde gaan. Ramon knikte ja en kuste haar nog eens vurig, trok haar nog even dicht tegen zich aan en Iris voelde dat hij al enorm opgewonden was. Zijn inmiddels stijve lul drukte tegen haar buik aan en ze zei tegen hem dat ze maar snel moesten gaan, want dit wilde ze niet met andere delen. Dicht achter haar aan lopend, zodat niemand zijn stijve lul zou zien, liepen ze naar buiten.

Iris woonde niet ver van de kroeg en al zoenend liepen ze naar haar appartement. Ze was net zo opgewonden als Ramon en kon niet wachten om thuis te zijn. In de lift pakte hij haar stevig vast en kneep in haar billen. Wat heb je een lekker kontje zei had dan ook tegen haar. Die wil ik zo eens goed van dichtbij bekijken. Iris keek hem uitdagend aan en zei dat hij zeker wel mocht.

Nog in de hal van haar appartement, konden ze zich niet meer inhouden. Hun tongen vonden elkaar in een hete kus en begonnen ze elkaars kleding uit te doen. Wat ben je toch een lekker ding, zei Ramon tegen Iris en ze beantwoorde dat met een zachte kreun. Ze genoot van zijn aanrakingen en trok hem mee naar de slaapkamer. Daar ontdeden ze zich van de laatste kleding stukken en Iris kon haar blik niet afhouden van zijn prachtige grote stijve lul.

Ze nam hem in haar handen, zakte naar beneden en nam hem in haar mond. Zo groot had ze nog nooit meegemaakt en oh wat smaakte dit lekker. Ze draaide met haar tong rondjes rond zijn eikel en haar hand ging op en neer langs die heerlijke dikke lul. Ramon wilde niet dat het te snel zou gaan en trok Iris omhoog en al kussend doken ze op het bed. Daar bekeek hij haar prachtige lichaam. Ze had prachtige borsten en haar tepels stonden stijf van de opwinding. Hij pakte met beide handen haar borsten vast en kneep er zachtjes in. Tussen zijn duim en wijsvinger, speelde hij met haar stijve tepels. Iris genoot en kreunde van opwinding.

Eens voelen of je ook al lekker nat bent, hoorde ze Ramon zeggen en voor ze het wist, voelde ze zijn hand tussen haar benen. Ze wist dat ze nat was, want ze was heel opgewonden. Hij vond haar klitje en speelde er mee. Iris kronkelde op het bed en toen Ramon met zijn mond tussen haar benen ging, werd ze helemaal gek. Oh wat kon hij dit goed. Zijn tong speelde met haar klitje en ze voelde dat hij 2 vingers in haar natte kutje stak. Een eerste orgasme kon ze dan ook niet meer tegen houden en met een harde schreeuw kwam ze klaar.

Ramon bekeek haar en genoot van wat hij zag. Iris kwam overeind en besloot om die heerlijke grote lul nog eens goed te bewonderen. Hij was echt enorm en hij paste maar net in haar mond. Ze zoog aan zijn eikel en haar handen speelde met zijn ballen. Haar mond ging verder en likte over de hele lengte van zijn lul en uiteindelijk nam ze ook zijn ballen in haar mond. Ze hoorde dat Ramon ook kreunde en dat hij genoot van wat ze allemaal deed.

Ik wil je neuken, hoorde ze hem toen zeggen en hij trok haar weg van zijn lul en draaide haar om. Ze zat nu op haar knieën en zijn hand zocht haar natte kutje. Nog even duwde hij zijn vingers erin, maar toen voelde ze zijn stijve lul tegen haar kutje aan duwen. Met een flinke stoot, kwam hij in haar. Iris hapte even naar adem, want hij was echt flink geschapen. Het duurde echter niet lang, voor ze voelde hoe hij diep in haar stootte en ze gewend was aan de maat van zijn lul. Hij ging op en neer en raakte zo haar meest gevoelige plekje in haar kutje. Hij had haar heupen vast en ze voelde dat hij het tempo steeds verder opvoerde. Ja, neuk me maar lekker diep, hoorde Ramon Iris zeggen en hij liet zich dat geen tweede keer zeggen. Steeds harder en dieper ging hij in haar kutje. Na nog één harde stoot, kwamen ze beide klaar. Ze voelde zijn zaad diep in haar spuiten en ze kreunde van genot.

Ramon kwam naast haar liggen en streelde haar borsten en buik. Hun monden vonden elkaar en al zoenend genoten ze samen na van hun heerlijke spel. Iris zag dat hij nog steeds opgewonden was en het duurde dan ook niet lang, voordat ze elkaar weer vonden in een heerlijke vrijpartij. Haar droom was uitgekomen en ze wist dat het absoluut waar was, want donkere mannen hadden inderdaad een heerlijke grote lul. Die nacht sliepen ze nauwelijks, maar dat was niet erg.

De volgende ochtend werd Iris wakker toen ze voelde dat iemand haar lichaam streelde. Ze deed alsof ze nog sliep en liet Ramon zijn gang gaan. Ze wilde hier nog één keer goed van genieten. Zijn handen vonden haar kutje weer en toen ze haar ogen eindelijk opende, zag ze zijn geile blik. Hij was weer opgewonden, die man was echt onvermoeibaar dacht ze stilletjes genietend. Hij kroop boven op haar en zijn stijve lul vond de weg nu makkelijk naar haar natte kutje. Nog één keer kwamen ze samen klaar en Iris had nog nooit zo’n nacht gehad. Helaas moest hij gaan en bij de deur kuste ze elkaar nog één keer vol passie.

Wie weet tot de volgende keer zei Ramon tegen Iris en ze kon alleen maar met een lach op haar gezicht zeggen dat ze er nu al naar uitkeek.

©Diaantjes Plekje

2 gedachten over “Een nacht vol passie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *