Een opwindende kabouter

Photo by Diaantje

Na lang wikken en wegen had Sandra besloten om een andere baan te gaan zoeken. Het duurde ook niet lang voor ze een leuke nieuwe uitdaging gevonden had. Ze keer er enorm naar uit om daar aan de slag te gaan, maar er was wel iets waar ze moeite mee had. Ze moest afscheid gaan nemen van haar huidige collega’s. Ze had er toch een paar jaar met heel veel plezier gewerkt en met de meeste collega’s een goede band opgebouwd.

Haar laatste werkdag brak aan en ze zou met een aantal collega’s die avond gezellig uit eten gaan. Nog even lachen met elkaar, maar ze wist ook wel dat er een traan bij zou komen kijken. De dag verliep voorspoedig en het moment brak aan dat ze voor de laatste keer de deur achter zich dicht trok. Niet te lang over nadenken, sprak ze even tegen zichzelf. Eerst nog genieten van een leuke avond, want dat zou het zeker worden.

In het restaurant hadden zich al een aantal collega’s verzameld en onder het genot van een drankje en een heerlijke maaltijd, werden er heel veel herinneringen opgehaald. Sandra was een collega die niet te flauw was als verhalen een seksueel tintje kregen, dus ook dat onderwerp kwam geregeld ter sprake. Na het eten, kwamen de cadeautjes op tafel. Ze werd goed verwend en genoot van elk pakje wat ze openmaakte. Met een lach had ze ook om een tuinkabouter gevraagd en één van haar collega’s had dat goed onthouden. Van onder de tafel haalde ze een geweldige kabouter tevoorschijn en Sandra moest enorm lachen.

Hij werd door de collega’s bewonderd en gezien het feit dat hij een grote puntmuts had, kwamen al snel ook daar seksuele fantasieën over naar boven. Die puntmuts leek met een beetje fantasie toch ook wel op een enorme dildo. Sandra zag het al voor zich en met de lol daarover, nam ze even later afscheid van haar collega’s. Nog even een knuffel en een kus en toen was het tijd om te gaan.

Thuis zette ze de kabouter op tafel en bekeek hem nog eens goed. Ze kon het niet laten om nog eens te bedenken wat haar collega’s hadden gesuggereerd. Ze raakte er zelfs wel een beetje opgewonden van. Terwijl ze op de bank zat, ging ze met haar hand over haar borsten en ze voelde door de stof heen dat haar tepels al stijf waren. Ze kwam nu echt in de stemming en besloot zich er aan over te geven.

Ze deed haar jurkje uit en ging lekker op de bank liggen. Ze droeg nu alleen nog haar lingerie en haar handen vonden haar borsten weer. Ze kneep er zachtjes in en met 1 hand ging ze achter de stof om zo haar stijve tepel te vinden. Ze kneep ook daar in en al snel besloot ze om haar bh uit te doen. Met beide handen streelde ze haar borsten, kneep in haar tepels en ze werd steeds meer opgewonden. Langzaam gleed ze met 1 hand naar beneden en stak ze haar hand in haar slipje. Ze voelde dat ze al lekker nat was. Haar vingers speelde met haar klitje en Sandra kon een kreun ook niet onderdrukken. Haar vingers gingen verder en vonden de ingang van haar kutje en ze stak er 2 vingers in. Langzaam bewoog ze haar vingers op en neer. Ze deed nu toch maar snel ook haar slipje uit, want dat was toch wel makkelijker.

Terwijl ze naakt op de bank lag en met zichzelf speelde, zag ze de kabouter op de tafel staan. Het was een flinke puntmuts die de kabouter op had, maar Sandra was wel wat gewend. Ze pakte hem van de tafel en ging met haar handen van boven naar beneden over de puntmuts. Zou ze het doen? Ze was zo opgewonden en ze wist dat haar kutje lekker nat was, dus ze besloot om zich maar gewoon te laten gaan. Ze pakte een condoom uit de lade, want dat leek haar wel beter. Behendig rolde ze het condoom over de puntmuts heen en toen zette ze de kabouter op de grond.

Ze speelde nog even met haar kutje, zodat die extra nat was en toen liet ze zich over de puntmuts zakken. Hij was echt flink en ze voelde hem goed strak in haar kutje zitten. Langzaam bewoog ze op en neer en ze genoot er enorm van. Steeds dieper liet ze hem gaan en ze kreunde nu hardop, want dit voelde zo lekker. Met 1 hand hield ze de kabouter vast en haar andere hand vond haar borsten weer. Haar tepels waren nog altijd stijf en terwijl ze steeds dieper en harder bewoog over de puntmuts, kneep ze ook steeds harder in haar tepels. Ze voelde dat het niet lang meer zou duren voor ze een orgasme zou krijgen. Haar hand gleed nu van haar borsten naar haar kutje en daar vond die haar klitje weer. Ze draaide er met haar vingers omheen, kneep er in en ze genoot enorm. Nog een paar keer liet ze haar kutje lekker diep over de puntmuts zakken en toen voelde ze dat ze spuitend klaar kwam. Dat lukte niet altijd, maar ze was nu zo opgewonden, dat ze het ook niet tegen kon houden.

Langzaam stond ze op en haalde het condoom van de puntmuts af. Ze zette de kabouter weer op tafel en met een glimlach op haar gezicht, moest ze aan haar collega’s denken. Ze moesten eens weten dat ze dit echt gedaan had, al betwijfelde ze of ze haar zouden geloven.

Inmiddels heeft hij een mooie plekje in de tuin gekregen en als ze lekker buiten van de zon geniet, kan ze het niet laten om met een warm gevoel terug te denken aan die avond dat ze hem als speeltje had gebruikt. Het is bij die ene keer gebleven, want speeltjes had ze genoeg en tenslotte was het ook een tuinkabouter.

©Diaantjes Plekje

2 gedachten over “Een opwindende kabouter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *