De sexy buurvrouw

Photo by RicardoPenders1982 on Pixabay

Een verhaal op verzoek. Iets wat ik prettig vind om te doen. Deze keer over een jonge man die graag eens met een wat oudere vrouw seks zou willen.

Luke woonde al een tijdje in zijn nieuwe appartement op de eerste verdieping. Hij had een heerlijk ruim balkon, waar hij heel wat uurtjes op door bracht. Onder hem woonde een alleenstaande vrouw die regelmatig in haar tuin zat. Voordeel van een appartement op de begane grond, dan had je een tuin. Ze was een jaar of 50 schatte hij en had een heerlijk vol figuur.

Luke was zelf 30 jaar, maar schoonheid kende geen leeftijd was zijn mening, dus hij genoot regelmatig van zijn uitzicht. Sowieso hield hij juist van de wat oudere vrouw. Die hadden voor hem een geweldige uitstraling en hij werd vaak opgewonden als hij eraan dacht om seks met een oudere vrouw te hebben.

Op internet bekeek hij vaak filmpjes hierover, maar zelf had hij nog nooit seks gehad met een oudere vrouw. Wel met vrouwen van zijn eigen leeftijd, maar toch verlangde hij naar heerlijke seks met een oudere vrouw. Zijn onder buurvrouw viel dus absoluut in die categorie.

Op zijn balkon fantaseerde hij vaak hoe hij haar kleding uit zou doen, haar lichaam zou bewonderen en met zijn handen zou verkennen. Een lichaam wat waarschijnlijk al het nodige had meegemaakt en wellicht ook niet zo strak zou zijn als dat van een jonge vrouw.

Op een zonnige dag in juni, zat Luke weer op zijn balkon en zag hij dat de buurvrouw al in haar tuintje zat. Heerlijk op een ligstoel met een boek in haar handen. Hij voelde dat zijn lul stijf werd en pakte hem even in zijn handen. Langzaam begon hij met zichzelf te spelen en hij hield zijn blik op de buurvrouw gericht. Op het moment dat hij voelde dat hij een orgasme ging krijgen, ontsnapte een kreun uit zijn mond. De buurvrouw hoorde dit blijkbaar en ze keek omhoog. Hun blikken vingen elkaar en Luke zei goedemorgen tegen haar.

Goedemorgen buurman, was haar antwoord. Zit je ook lekker te genieten van het zonnetje? Luke zei natuurlijk ja en zo ontstond er een gesprek. Ze vertelde dat ze Lia heette en ze vroeg of het hem beviel om hier te wonen en ook dat moest Luke beamen. Ik geniet lekker van het uitzicht durfde hij brutaal te zeggen en keek haar daarbij aan. Lia was even stil en Luke was bang dat hij te ver was gegaan. Toen ze echter vroeg of hij zin had om een kopje koffie te komen drinken, hoefde Luke daar niet lang over na te denken. Ik kom eraan, zei hij tegen Lia.

Even later zaten ze samen in de tuin van Lia en genoten ze van een kopje koffie, ook kreeg hij er een heerlijk vers gebakken plakje cake bij. Hmmmmm, lekker zei hij tegen Lia en knipoogde erbij. Hij kon zijn ogen niet van haar afhouden en moest moeite doen om zijn lul onder controle te houden. Wat vond hij haar geil en wat zou hij haar graag willen neuken.

Lia had het wel in de gaten, maar liet nog niets merken. Ze genoot er stiekem wel van, want Luke was een leuke jonge man. Toen ze opstond om nog een kopje koffie te gaan maken, boog ze expres wat verder voorover. Hierdoor had hij inkijk in haar bloesje en zag hij dat ze geen bh droeg. Ze had mooie volle borsten en daar was hij dol op. Ze was sowieso wat voller, maar daar hield hij juist wel van.

Lia besloot de stoute schoenen ook maar eens aan te trekken en in de keuken trok ze haar slipje uit, zodat ze alleen nog maar een bloesje en rok aan had. Buiten zette ze de koffie op de tafel en ging zitten met haar benen iets gespreid. Luke zag dit en zijn blik viel op haar naakte kutje. Wat was Lia een lekkere vrouw en hij zou nu zo graag zijn hoofd tussen haar benen willen doen om haar kutje te proeven.

Hij keek ook even omhoog, om te zien of er andere bewoners van het complex op hun balkon zaten, maar hij zag niemand. Lia zag hem ook kijken en vroeg aan hem of hij genoot van zijn uitzicht. Luke kon niet anders als ja zeggen, waarop Lia naar hem toe boog en hem kuste. Luke was hier wel door verrast, maar hij genoot er wel van. Haar tong zocht de zijne en voor ze het wisten waren ze in een heftige zoensessie beland. Luke legde zijn hand op haar been en Lia liet dit toe. Ook zij genoot hiervan en wilde dat hij verder zou gaan. Langzaam streelde hij over haar been en ging hij steeds verder naar boven, tot zijn hand haar kutje voelde. Ze was al nat, dus hij wist het zeker, Lia wilde ook meer als alleen maar koffie drinken.

Met zijn andere hand besloot hij om haar bloesje wat verder open te maken om zo haar borsten te kunnen zien en voelen. Haar decolleté vertoonde al wat typische rimpeltjes die oudere vrouwen vaak hadden. Dat vond hij super geil. Ze vergaten nu beide dat ze in de tuin zaten en hij liet nu even haar kutje los om haar bloesje helemaal te openen. Hij wilde haar borsten bevrijden en helemaal zien. Lia liet dit toe, maar stond ineens op en nam hem bij de hand. Ze liep naar het ligbed toe, ging daar op haar rug liggen en keek Luke uitdagend aan. Ze pakte beide borsten vast en kneep zelf even in haar tepels. Haar benen spreidde ze nu helemaal en Luke bekeek haar vol bewondering.

Hij genoot van wat hij zag. Ze had echt prachtige borsten, hij vond het super geil dat ze ermee speelde en dat kutje……….. dat wilde hij nu toch echt beter bekijken. Hij ging naast haar op de grond zitten en legde zijn hand weer op haar been. Hij volgde de contouren van haar been en eindigde bij haar kutje. Zijn vingers opende haar schaamlippen en hij genoot. Hij boog voorover en likte over haar kutje heen, van onder tot boven aan haar klitje. Dat smaakte heerlijk en hij hoorde aan de zachte kreun van Lia, dat zij er ook van genoot.

Ondertussen zag hij dat Lia met haar borsten bleef spelen en hij stak zijn vinger in haar natte kutje. Steeds harder en dieper stak hij zijn vinger. Zijn lul was inmiddels stijf en groot van opwinding en Lia gaf aan dat ze wilde dat hij zijn broek uit deed. Zonder aarzeling deed Luke wat zij vroeg en Lia bewonderde zijn mooie dikke lul. Het was lang geleden dat ze zo’n grote dikke lul had gezien en gevoeld. Eerst maar even proeven en ze ging op het ligbed zitten. Luke liet haar kutje los en ging naast haar staan zodat Lia zijn lul in haar mond kon nemen.

Ze nam hem zo diep mogelijk in haar mond en zoog er hard aan. Met haar handen speelde ze met zijn ballen en kneep er zachtjes in. Haar tong draaide rondjes om zijn eikel en ze merkte aan de ademhaling van Luke dat hij er van genoot. Ze liet hem nu even los en likte over de hele lengte van zijn lul heen. Luke keek haar aan en besloot haar nu weer op het bed neer te leggen, want hij wilde zijn stijve lul nu toch wel diep in haar kutje steken.

Hij naam haar benen vast en legde die over zijn schouders, zo had ze wat steun en kon hij lekker diep in haar stoten. Hij nam zijn lul vast en bracht hem naar haar schaamlippen en met een harde stoot, ging hij diep naar binnen. Lia kreunde luid, want hij was echt heel groot en dat voelde ze heel goed. Luke begon te bewegen en met elke stoot zag hij haar borsten bewegen. De huid was al wat losser door haar leeftijd en dat zorgde ervoor dat ze alle kanten op gingen. Pak je borsten nog maar eens lekker vast zei hij tegen haar en natuurlijk deed Lia dat. Met haar tong likte ze langs haar lippen en Luke werd geiler en geiler. Wat was het toch heerlijk met een oudere vrouw, die hadden geen schaamte meer, die waren zeer ervaren en lustte er wel pap van.

Terwijl hij haar benen vast hield, stootte hij dieper en dieper. Lia bleef met haar borsten spelen, terwijl hij toch zag hoe ze mee bewogen in het ritme van zijn stoten. Hij haalde nu zijn lul uit haar kutje en nam hem in zijn handen. Hij begon zich zelf af te trekken en Lia liet nu één borst los en bracht haar hand naar haar klitje. Beide speelde ze nu met zichzelf en toen Luke zag dat Lia haar orgasme bereikte, duurde het ook niet lang voor hij klaar kwam. Hij spoot over haar buik heen en zag dat zijn sperma in haar licht rimpelige navel bleef liggen. Lia stak haar vinger erin en bracht die naar haar mond en likte zo zijn sperma op. Luke genoot er van en was zo blij met deze heerlijk buurvrouw.

Of boven buren toch nog iets hadden gezien, wisten ze niet, maar ze hadden beiden heerlijk genoten van elkaar. Kom nog maar vaker een kopje koffie drinken zei Lia met een knipoog naar Luke, dan zorg ik weer dat je er iets lekkers bij krijgt.

©Diaantjes Plekje

4 gedachten over “De sexy buurvrouw

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *