Een heerlijke ‘sandwich’

Voor het eerst kreeg ik een verzoek om een verhaal met een bepaald onderwerp te schrijven en ik hoop dat ik met dit verhaal voldoende aan dat verzoek heb voldaan. Het onderwerp moest zijn ‘sandwich’. Ik heb mijn fantasie de vrije loop gelaten. Ik wens je veel leesplezier en heb je zelf ook een verzoek, laat het me dan zeker weten!

Photo by Efes on Pixabay

Tess en Finn waren al jaren samen en ze hadden een heerlijk seksleven. Ze hielde beide van experimenteren en hadden al heel wat geprobeerd. Er was één ding waar ze het steeds vaker over hadden en dat was het swingers leven.

Tess had zich aangemeld op een website voor swingers en zo al veel informatie gelezen. Er waren speciale clubs hiervoor en je kon ook kiezen om via een soort contact advertentie een koppel te leren kennen die hetzelfde wilde als jou.

Toen Finn het nog eens opperde, gaf Tess aan dat ze al wat uitgezocht had. Finn keek haar met een glimlach aan en vroeg wat ze ontdekt had. Tess besloot Finn de website te laten zien en samen bekeken ze de mogelijkheden.

Ze waren nog nieuw op dit gebied en daarom besloten ze om voor een eerste ervaring contact te zoeken met een ander koppel. Ze stelde samen hun contact advertentie op en toen Tess op de ‘plaatsen’ knop drukte, keken ze elkaar aan. Finn raakte al opgewonden bij de gedachte om binnenkort weer iets nieuws te gaan proberen en hij kuste Tess vurig. Ook Tess liet het niet onberoerd en ze beantwoorde zijn kus dan ook vol passie en zo ontstond een spontane heerlijke vrijpartij.

Toen ze later weer rustig op de bank zaten, besloot Tess te kijken of ze al reacties hadden. Ze zag dat er 3 berichten in de inbox waren. Samen lazen ze de berichten en bekeken ze de bijbehorende profielen van deze koppels. Finn vroeg aan Tess of ze een voorkeur had bij deze 3 koppels en ze gaf aan dat ze vooral aangetrokken was door het koppel Luuk en Sara. Ze waren ongeveer even oud als dat zij waren en hadden gelijksoortige wensen. Finn zei dat hij haar mening deelde en ze besloten om een berichtje terug te sturen naar Luuk een Sara.

Zo ontstond een leuk contact en na een week of 2 besloten ze om elkaar te gaan ontmoeten. Om elkaars privacy te waarborgen, besloten ze een huisje te boeken in een bosrijke omgeving. Lekker rustig en dus alle vrijheid om volop te gaan genieten. Gelukkig vonden ze al snel iets op korte termijn en ze keken er enorm naar uit, maar wel met een beetje gezonde spanning.

Toen het weekend naderde dat ze elkaar gingen ontmoeten, werd de spanning iets groter en ze bespraken samen welke grenzen ze hadden. Voor beide was het duidelijk dat ze altijd bij elkaar in de buurt zouden blijven. Seks met een ander was prima, maar dan wel in dezelfde ruimte. Finn wist dat Tess een grote wens had en dat was een keer een echte ‘sandwich’ beleven. Ze hadden dit ook al besproken met Luuk en Sara en die vonden dat prima. Luuk had zelfs aangegeven dat zij hier al ervaring mee hadden. Sara zou zeker ook meedoen, maar Tess zou het middelpunt zijn. Tess nam thuis nog een lekkere douche en zorgde dat ze alles mooi glad geschoren had. Ervaring met anale seks hadden ze samen wel, maar ze was toch wel heel benieuwd hoe het zou voelen als ze een lul in haar kutje zou hebben en tegelijkertijd in haar kont. Ze werd al nat bij de gedachte eraan!

Bij het huisje aangekomen, waren zij er als eerste. Ze hadden Luuk en Sara een berichtje gestuurd dat ze rechtstreeks daarheen konden komen. Dat was de afspraak, het stel wat er als eerste was zou de sleutel regelen. Finn en Tess bekeken het huisje en er waren 2 slaapkamers, een heerlijke badkamer met ligbad en douche, een kleine keuken en een heerlijk bank. Ze hadden wat wijn en hapjes meegenomen en ze ruimde alles netjes op, de wijn lekker koel in de koelkast.

Toen er op de deur geklopt werd, besloten ze samen open te doen. Een spontane begroeting met kus was het gevolg en het voelde meteen goed. Ze zagen er net zo uit als op de foto. Geen tegenvaller dus. Ook Luuk en Sara waren blij met wie ze zagen en toen ook zij hun spullen opgeborgen hadden, besloten ze een hapje te gaan eten en een lekker wijntje te drinken. Tess en Sara gingen samen de keuken in om voor alles te zorgen. Tess voelde dat Sara haar aankeek en hun ogen vonden elkaar. Toen Sara vroeg of ze al eens door een vrouw gekust was, moest Tess toegeven dat dat niet het geval was. Dan wordt het tijd dat het eens gebeurd zei Sara en voor Tess nog iets kon zeggen, voelde ze de lippen van Sara op die van haar. Ze voelde dat Sara haar tong tegen haar lippen duwde en ze opende haar mond om de tong van Sara de weg naar haar tong te laten vinden. Er ontstond een heerlijke kus en toen Sara haar weer los liet, kon Tess er niets aan doen dat ze nu al enorm opgewonden was en uitkeek naar het verloop van het weekend.

Tijdens het eten zaten ze naast de partner van de ander. Luuk zat naast Tess en Finn zat naast Sara. Luuk legde af en toe zijn hand op haar blote bovenbeen, want ze had een kort rokje aan. Dit voelde lekker en ze liet hem dit ook gewoon doen. Ook toen zijn hand verder ging richting haar kutje, liet ze dit toe. Ze zag hoe Finn haar in de gaten hield en dat hij bemoedigend knikte. Ondertussen streelde hij over Sara’s rug en besloot hij haar te kussen. Tess zag dit en beide wisten ze nu dat het voor hen goed voelde om verder te gaan. Luuk ging nu met zijn vingers haar slipje in en voelde hoe nat Tess al was. Ze kon een kreun ook niet tegenhouden en ze wilde dat hij ook niet zou stoppen. Ze draaide naar hem toe en kuste hem vurig. Hun tongen draaide wild om elkaar heen. In haar ooghoek zag ze dat Finn inmiddels ook heftig aan het zoenen was met Sara en zijn handen onder haar truitje had gestoken. Tess zag dat de borsten van Sara ontbloot werden en dat ze stijve tepels had van opwinding.

Het toetje sloegen ze maar over, want ze waren inmiddels alle 4 behoorlijk opgewonden en besloten om naar 1 van de slaapkamers te gaan. Finn nam Tess bij de hand en op de slaapkamer kuste hij haar en terwijl ze kusten, ontdeed hij haar van haar kleding. Luuk en Sara deden hetzelfde en toen ze alle 4 volledig naakt waren, gingen ze op het bed liggen. Sara kwam naar Tess toe en begon haar weer te zoenen. Ondertussen vond Luuk de weg naar het kutje van Tess en Finn speelde met haar borsten. Tess wist niet wat haar overkwam. Ze werd nu door 3 personen verwend en man o man, wat voelde dit lekker. Toen Sara haar mond los liet, zag ze dat Sara nu naar Finn boog en met hem begon te zoenen. Ondertussen voelde ze dat Luuk haar kutje volledig verkende met zijn handen en dat ook zijn tong haar clitje vond. Hij zoog eraan, draaide er met zijn tong omheen en ondertussen gingen zijn vingers op en neer in haar kutje.

Sara gaf als eerste aan dat ze nu wel wilde zien hoe de wens van Tess vervuld kon worden, want die ‘sandwich’ was iets waar ook zij naar uitkeek. Luuk ging naast Tess liggen en Sara stond even op van het bed. Ze zag dat Tess vol bewondering de stijve lul van Luuk bekeek en hoe ze daar heen ging met haar hand. Tess pakte zijn lul stevig vast en bewoog zijn huid op en neer. Finn keek net als Sara toe en ook zijn lul was stijf van de opwinding. Sara zag dit en besloot Finn ook te verwennen. Terwijl Tess nu de lul van Luuk in haar mond nam, besloot Sara hetzelfde te doen bij Finn. Ze deden nu hetzelfde, maar wisten beide dat ze dit ook niet te lang moesten doen, anders zouden de mannen al klaarkomen en dat was niet de bedoeling.

Tess liet de lul van Luuk nu los en ging nu bovenop hem zitten, ze voelde zijn stijve lul tussen haar benen en wilde dat hij hem nu bij haar naar binnen stootte. Sara zag dit en gaf Finn het signaal dat hij nu achter Tess moest gaan zitten. Tess zat voorover gebogen over Luuk heen en hierdoor stond haar kontje mooi omhoog. Finn keek eerst toe hoe Luuk zijn lul in haar kutje stak en nu was het zijn beurt om zijn lul in het kontje van Tess te steken. Sara keek toe en ging bij het hoofdeind zitten en streelde de borsten van Tess en hoorde hoe Tess genoot van de dubbele penetratie. Tess kreunde van genot, want dit overtrof haar stoutste verwachtingen. Ze voelde zowel de lul van Luuk als die van Finn diep bij haar naar binnen stoten. Langzaam en soms ook sneller, de spanning werd goed opgebouwd zo. Sara besloot om haar kutje nu boven de mond van Luuk te houden, want alleen maar toekijken was niet zo haar ding. Terwijl Luuk met zijn tong haar verwende, kuste zij Tess. Het was een ‘sandwich’, maar ze beleefde het nu toch met z’n vieren. Het duurde ook niet lang meer voordat ze allemaal klaar kwamen. Tess voelde het sperma in haar kont en kut spuiten, de mannen kreunde luid en Sara en Tess deden net zo hard mee.

Na hun orgasme kropen ze van elkaar af en gingen op hun rug naast elkaar op het bed liggen. Niemand zei even iets, ze genoten in stilte na van deze geweldige ervaring. Tess was de eerste die iets zei. Wat was dit ongelooflijk lekker en wat een heerlijke ervaring. Finn antwoorde dat hij er ook enorm van genoten had en Luuk en Sara waren het helemaal met hen eens.

Het weekend was nog maar net begonnen, maar dit zou beslist een heel prettig weekend worden. Ze hadden een goede klik met z’n allen en er volgde nog heel wat hete seks. Tess had seks met Finn alleen, maar ook met Luuk en ze had zelfs seks met Sara. Luuk en Finn keken toe hoe de 2 vrouwen elkaar bevredigde. Voor Tess was ook dit een nieuwe ervaring en Finn vond het super geil om te zien. Dit was het begin van een hele bijzondere vriendschap, want ze waren het er allemaal over eens dat ze dit vaker wilde doen.

©Diaantjes Plekje

4 gedachten over “Een heerlijke ‘sandwich’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *