Het naaktmodel

Photo by Innamikitas on Pixabay

In het atelier van Brenda vond weer een schilderles plaats. Deze keer leerden de drie cursisten om een naaktmodel te schilderen. Het betrof een van origine donkere man met een Goddelijk lichaam.
Een penis van formaat, wat niemand kon zijn ontgaan. De expressie van de deelnemers was geweldig gelukt. Brenda was enorm van hem gecharmeerd. Hij had haar ook een paar keer doordringend aangekeken. Telkens ging ze ervan blozen. Er was duidelijk een vonk.

Na afloop van de les, vroeg ze of Ian (zo heet hij) misschien nog wat wou drinken.
In haar keuken, dat aan het atelier grenst, zette ze het espresso-apparaat aan.
Net toen ze zich omdraaide om een lepeltje te pakken uit een mok dat op het keukeneiland staat, bleek Ian pal achter haar te staan, in zijn badjas. Even schrok ze en ze kreeg het meteen heel warm.

“Lukt het?” vroeg hij met een heerlijk zware mannenstem terwijl hij haar diep in de ogen keek.
“Ja hoor, ik ben bijna klaar… Ik bedoel de koffie is bijna klaar.” zei ze zenuwachtig. Hij bleef haar aankijken en zei: “Ik heb meer zin in iets anders. En jij volgens mij ook.”
Het zweet brak haar uit. Ze dacht dat ze droomde, maar toen zijn badjas open viel en hij haar tegen zich aan trok wist ze dat het geen droom was. Ze voelde zijn penis tegen haar kleding en hield het niet meer.

Als magneten werden ze tot elkaar aangetrokken en begonnen wild te zoenen. Ze zogen elkaar zowat op. Ze pakte een klem uit haar haren, waardoor deze sluiks op haar schouders vielen. Hij trok met beide handen haar blouse open en met een hand schoof hij haar rok langs haar linkerheup omhoog. Ze bleek geen slip aan te hebben! Die had ze eerder uitgetrokken op het toilet, in de hoop dat ze lekker met hem zou gaan rampetampen.

Ineens tilde hij haar op en zet haar op het eiland. Hij spreidde haar benen en plaatste zijn inmiddels glimmende eikel tussen haar schaamlippen.
Als een biljartkeu schoof hij zijn paal in haar kut. Ze kreunde het uit van genot. Met haar hakken duwde ze tegen zijn stevige billen, zodat hij nóg dieper in haar kon komen. Hij stootte er hard op los, ze leken een stel konijnen. Zijn tong begeerde haar bovenlijf. Hij zoog aan haar tepels en in haar hals maakte hij een zuigvlek. Het tongen met hem is zó lekker, ze werd geiler en geiler.
Ze duwt hem van zich af, springt van het eiland af, draait zich om, leunt op het eiland en laat zich van achter pakken. Met zijn handen op haar heupen trok hij haar kont stevig tegen zijn buik.
Ze kwam met haar rug tegen hem aan staan, stak haar billen naar achter zodat hij door kon gaan met neuken. Greep hem bij zijn nek, draaide haar hoofd en ze tongden weer intens.
Met een hand hield hij haar borst vast en met de andere verwende hij haar clitoris. Ze kregen er geen genoeg van. Hij haalde zijn lul uit haar. Die glom van haar kutgeil. Hij ging met zijn rug tegen het eiland staan, leunde er met zijn handen op en zij gaat door haar hurken. Zijn stijve reikte bijna tot aan zijn knieën, waardoor ze makkelijk bij de eikel komt. Ze likte eraan terwijl ze hem aankeek.

Met twee handen omsloot ze zijn genotsknots en schoof ze op en neer. Met het puntje van haar tong likte ze aan de onderkant, vanaf zijn ballen, tot aan de eikel. Hij boog zijn hoofd naar achteren van genot en keek haar weer aan. Hijgend zei hij: “Ik wil in je spuiten!” Ze ging op het eiland liggen en weer stootte hij in haar. Diep. Snel. Nog sneller. Tot ze zijn warme zaad diep in haar voelde stromen. Hij kuste haar. Zij brengt zijn hoofd naar beneden. Naar haar nog altijd hitsige plekje. Want zij was nog niet klaargekomen. Hij snapte de hint en met zijn heerlijke warme tong vond hij haar harde klitje. Hij likte en zoog als een bezetene. Zij kronkelde en vond het zalig. Toen hij ook nog drie vingers in haar kut stak en tegelijk haar G-spot verwende, kwam ze tot een overweldigend orgasme.

Ian trok zijn badjas aan. Terwijl hij haar een knipoog gaf zei hij: “Nou ben jij wel klaar. Hoe zit het met de koffie?” Brenda trok ook een badjas aan en zittend aan een rond tafeltje dronken ze samen wat. Hij koffie, zij thee. Ze zaten tegenover elkaar.

Al kletsende over ditjes en datjes (alsof er net niets was voorgevallen), voelde ze ineens zijn voet tussen haar benen. Zijn dikke teen zocht zijn weg en vond… haar gevoelige plekje.
Ze deed haar benen wat uit elkaar, zodat hij er beter bij kon en keek hem aan.
Haar voet ging onder zijn badjas door, eveneens naar zijn kruis. Zijn lul lag op zijn been en zo kon ze makkelijk bij zijn ballen, die ze licht masseerde. Ze zakte iets onderuit, in het voordeel van beiden. Haar badjas viel open, haar prachtige borsten werden zichtbaar. Hij pakte haar handen vast.
“Jij bent zó lekker… zullen we nog eens?” “Graag!” Ze stonden op, begonnen weer wild te zoenen. Zij pakte hem bij zijn hand en samen gingen ze naar boven. Hij duwde haar op bed en pakte zijn lul. “Ik ga jou zo lekker hard palen, dat vergeet je nooit meer.” “Nog lekkerder dan net? Dat kan niet.” “Moet jij eens opletten!” Inderdaad, het was zaliger dan daarvoor. Ze kreeg er geen genoeg van. Toen hij aangaf bijna klaar te komen, smeet ze hem van zich af. Hij belande op zijn rug en zij ging bovenop hem zitten, met haar gezicht richting zijn glimmende lul. Met haar kut ging ze boven zijn mond hangen. Ze nam zijn lul in haar mond en zijn mond verwende haar kut. Haar lichaam kronkelde over het zijne. Ze rolden op een zij en gingen lepeltje lepeltje liggen. Zij trok een knie op en hij stootte van achteren met gemak in haar kut. Die was inmiddels zo wijd, dat ze haar bekken moest aanspannen om er optimaal van te genieten. Dat schuiven wilde ze compleet voelen. Als een biljartkeu sopte hij in en uit haar. Toen zijn lul even buiten haar kut bleef, smeekte ze zowat om ‘m er weer in te steken. Hij masseerde een borst van haar en streelde door haar mooie haren. Hij trok er zachtjes aan zodat haar hoofd naar achteren kwam. Ze draaide haar hoofd en hun tongen begonnen weer wild om elkaar heen te draaien. Hij ging op zijn knieën zitten en trok haar kont op zijn schoot. Haar benen legde hij in zijn nek. Weer bracht hij zijn toverstaf in positie en ramde naar binnen. Ze gilde. Hij stopte. “Doe ik je pijn? Nee hoop ik?” “Nee, lekker juist, ga door, door, DOORRR!” Hij gehoorzaamde en legde intussen haar benen elk zijdelings langs hem. Hij trok haar aan haar armen omhoog en hield haar goed vast. Hun bovenlijven stevig tegen elkaar aan. Ze waren één. Een gelukzalig gevoel ging door hun allebei heen. Ze zijn volmaakte sekspartners, dat is duidelijk. Wat gaan ze in elkaar op, ze zouden het liefst vierentwintig uur per dag neuken. Zij ging weer op haar rug liggen en hij legde zijn kletsnatte penis op haar buik. Haar kutsap sijpelde naar buiten. Zijn eikel raakte bijna haar navel. Hij rukte een paar keer aan zijn lul en toen spoot zijn sperma schokkend over haar lichaam. Over haar tepels, tussen haar borsten en zelfs in haar haren zaten druppels. Vanaf haar borsten tot haar navel liep een hele klodder. Zij neemt er wat van op met haar wijsvinger en lekt die geil af met haar tong. Omsloten door haar lippen, komt de natte vinger weer naar buiten. Hij ging rechtop zitten, dichtbij haar mond. Ze vind zijn goedje zo lekker, dat ze zijn eikel schoon likt.

Ongeveer een uur bleven ze in elkaars armen nagenieten. Ian stond op. “Het was heerlijk wijfie, maar ik ga nu wel even douchen als je het niet erg vind.”
“Dan ga ik mee”! zei Brenda. Ze sopten elkaar af en werden weer geil. Tijdens het afdrogen bij de wasbak kwam hij achter haar staan. In de spiegel zagen ze elkaars prachtige lijven. Hij pakte haar borsten met beide handen stevig vast. “Perfect! Niet te groot, niet te klein, echt perfect.” Dan zakt een hand naar haar vagina. Met twee vingers opende hij haar schaamlippen en met zijn middelvinger ging hij naar binnen. Het was allemaal goed te zien. Ze kronkelt van geiligheid en duwt haar kont naar achteren. Daar voelt ze zijn inmiddels weer harde paal. Ze bukt iets voorover en hij stoot de joekel in een keer naar binnen. Langzaam komt zijn penis naar buiten, en snel weer naar binnen. In de spiegel keken ze elkaar diep aan. Het zag er supergeil uit en zo voelde het ook. Zachtjes en geil masseerde hij haar borsten. Ze draaide zich om en masseerde even zijn ballen. Met haar billen ging ze op de rand van de wasbak zitten en tilde een been op. Weer schoof hij zijn penis in haar. Hij tilde haar op, zij hing met haar armen om zijn nek en sloot beide benen om hem heen. Behendig liet hij haar op en neer gaan op zijn penis.
Daarna gingen ze nog een keer samen douchen.

Na nog een keer flink krikken (de douchewand begaf het bijna) vroeg ze moe maar voldaan: “Waarom heb ik jou nooit eerder ontmoet?” waarop hij zei: “Die schade halen we wel in, lekker ding!” Die dag kwamen ze samen vele keren geweldig klaar.

Dit is nu zo’n jaar geleden. Hij is daarna nooit meer bij haar weggegaan en elke dag neuken ze minstens twee keer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *