Eenzame kerst, of toch niet…

Photo by Efes on Pixabay

Melissa was sinds kort vrijgezel en ze miste haar vriend enorm. De kerst periode brak weer aan en dat bracht herinneringen omhoog. Samen met haar vriend het huis versieren en de kerstboom optuigen, was iets wat ze altijd graag deden. Cadeautjes voor elkaar kopen en die dan onder de boom leggen, om ze op kerstavond samen uit te pakken. Altijd een heerlijke avond die ook altijd eindigde in een heerlijke vrijpartij.

Dit jaar was ze alleen en ze keek er enorm tegenop om dit allemaal alleen te moeten doen. Toch wilde ze kerst in huis halen en besloot ze er het beste van te maken. Om het makkelijker te maken, besloot Melissa om naar de kerstmarkt te gaan en daar wat nieuwe spulletjes te kopen. Kerstballen en decoraties waar geen herinneringen aan zaten.

Ze besloot om naar een kerstmarkt in Limburg te gaan. Echt even helemaal anders en er ook even tussenuit. Ze stapte in haar auto, zette een lekker muziekje op en ging op pad. Het was gelukkig niet erg druk op de weg, zodat ze zonder problemen op haar bestemming aan kwam.

Ze liep tussen de kraampjes door en zag heel wat moois liggen. Ze kocht nieuwe kerstballen, nieuwe lampjes en ook een leuke kerstman pop. Leuk om die bij de kerstboom te zetten, dacht ze bij zichzelf.

Iets verderop zag ze dat het ineens erg druk werd en ze vroeg zich af wat daar aan de hand was. Ze liep die richting op en zag toen dat daar een mooie grote stoel stond. Zou er een kerstman komen? Terwijl ze dit dacht, hoorde ze bellen rinkelen en daar kwam in een arrenslee een echte kerstman aan. Met een bel in zijn hand, hoorde ze hem het vertrouwde “ho-ho-ho” roepen. Ze besloot te blijven kijken, want dit vond ze toch wel heel erg leuk.

De kerstman stapte uit de slee en ging in de mooie stoel zitten. Vele kinderen gingen op hem af om hun wensen kenbaar te maken. Ze hadden allemaal een wensenbriefje en die werd door de kerstman in ontvangst genomen. Melissa aanschouwde het allemaal en toen het even wat rustiger werd, had ze even oogcontact met de kerstman. Hij knipoogde naar haar en maakte een gebaar dat ze ook naar voren moest komen.

Melissa bedacht zich geen moment en liep naar hem toe. Wat kan ik voor jou doen, vroeg de kerstman. Melissa keek hem diep in zijn ogen aan en zei dat ze heel graag weer de liefde wilde ervaren. Dat ze het zo moeilijk had nu ze met kerst alleen zou zijn en alleen de kerstboom op moest gaan zetten. Schrijf het op een wensbriefje, hoorde ze de kerstman zeggen. Ze keek hem vragend aan, waarop hij zachtjes antwoorde dat ze er ook maar haar adres en telefoonnummer op moest zetten. Ze keek hem glimlachend aan en besloot de stoute schoenen aan te trekken en dit te doen.

Er gingen een paar dagen gingen voorbij en Melissa moest steeds maar denken aan haar wensenbriefje aan de kerstman. Zou hij bellen? Zou hij onverwachts langskomen? Of had ze hem verkeerd begrepen? Terwijl ze dit dacht, ging haar telefoon. Een onbekend nummer belde haar. Normaal beantwoorde ze die niet, maar haar gevoel zei dat ze deze moest beantwoorden. Ze nam op met de woorden “hallo met Melissa” en hoorde toen het bekende “ho-ho-ho” aan de andere kant van de lijn. Ja hoor, dat was de kerstman die haar belde. Melissa schrok toch wel even, want alhoewel ze dit stiekem hoopte, vond ze het toch ook wel heel spannend.

Ben je vanavond thuis Melissa, want dan zullen we de ballen eens in de boom gaan hangen, hoorde ze hem zeggen. Ze antwoorde bevestigend en hij zei dat ze in haar meest sexy kerst outfit klaar moest staan om 20.00 uur, maar je mag geen slipje dragen! Melissa vond dit heel opwindend klinken, want hij had absoluut een sexy stem en ze werd al opgewonden bij de gedachte aan die avond. Ze bekeek haar kledingkast en zag helemaal achterin de perfecte jurk hangen. Het was een rode jurk met een heel diep decolleté. Een jurk waaronder je dus ook geen bh kon dragen. Ze voelde zich super sexy toen ze in de spiegel keek en natuurlijk zorgde ze er ook voor dat haar make-up helemaal super was.

Om 20.00 uur zat ze klaar op de bank en wachtte vol spanning op de deurbel. Zou hij echt komen? Lang hoefde ze daar niet over na te denken, want ineens ging de bel. Haar hartslag ging razend snel en vol spanning opende ze de voordeur. Ze keek recht in het gezicht van een knappe man en was even in de war, maar toen hij “ho-ho-ho” zei, wist ze dat dit de kerstman moest zijn. Hij zag haar lichte verwarring en stelde zich netjes voor als Finn, alias de kerstman. Hij volgde Melissa naar binnen en bekeek bewonderend haar sexy jurk.

Melissa had alles al klaar gezet en na een kopje koffie stelde Finn voor om de ballen maar eens in de boom te gaan hangen. Hij gaf haar een knipoog en Melissa kreeg het er helemaal warm van. Toen ze bukte om de doos met ballen op de tafel te zetten, zag Finn dat ze inderdaad geen slipje droeg. Ah, je hebt goed naar me geluisterd Melissa, zei hij en terwijl hij dat deed gleden zijn handen over haar billen. Lachend zei Melissa dat ze altijd heel gehoorzaam was. Dat wil ik wel eens testen, zei Finn.

Sta je open voor een spelletje, vroeg hij daarna aan Melissa. Ze zag zijn ondeugende en geile blik en natuurlijk zei ze ja tegen hem. Finn gaf aan dat hij nu opdrachten zou geven en zij daar aan moest gehoorzamen.

Ga zitten op de stoel, spreid je benen en hou je handen achter de stoel. Melissa deed dit en ze keek hem vol spanning aan. Finn pakte de zilveren guirlande en bond daarmee haar handen achter haar rug op de stoel vast. Melissa kreeg het er warm van, want dit was toch wel even iets anders dan ze gewend was. Finn zag dit en zei dat ze hem moest vertrouwen. Zijn stem klonk veilig, donker en sexy, dus Melissa besloot het allemaal maar te laten gebeuren.

Finn kwam voor haar staan en met zijn handen ging hij door haar lange haren. Hij pakte haar lokken goed vast en trok haar hoofd achterover. Ik ga je kussen Melissa, zei hij en ineens waren zijn lippen op de hare. Zijn tong drong dwingend haar mond in en een lichte kreun ontsnapte uit haar mond. Hun tongen draaide sensueel om elkaar heen, niet te wild, maar ook niet te soft. Hij kon absoluut lekker zoenen.

Met zijn vrije hand ging hij ondertussen naar haar borsten, schoof het decolleté open en pakte een borst in zijn handen. Ze waren prachtig van vorm en met sexy stijve tepels. Hij nam een tepel tussen zijn vingers en kneep er in. Melissa liet het gebeuren, ze was ondertussen helemaal opgewonden, voelde haar kutje natter worden en liet hem zijn gang gaan. Hij liet haar haren nu los en ze hoorde hem zeggen dat ze haar benen nog verder open moest doen. Zo ver als het ging, deed ze dat en ze voelde dat hierdoor het jurkje naar boven ging. Hij stopte met zoenen en ging voor haar staan. Geil bekeek hij haar ene borst die bloot was en vervolgens zag hij haar naakte kutje. Hij voelde zijn pik al groeien, maar zover was het nog niet.

Hij zakte op zijn knieën en streelde over haar kutje heen. Ze was al super nat en hij zag hoe haar kutje glimmend voor hem open stond. Zijn vingers vonden haar klitje en hij speelde ermee, draaide er rondjes omheen en kneep er ook in. Daarna voelde Melissa dat zijn vingers haar kutje in gingen en een luide kreun kon ze niet tegenhouden. Finn zag dat Melissa bijna een orgasme kreeg, maar zei tegen haar dat ze nog niet klaar mocht komen. Pas als hij dat zei. Oei, wat was dat moeilijk en ze kreeg het er nog warmer van. Finn zakte nu naar beneden en zijn mond vond haar natte kutje. Zijn tong ging over haar klitje en ze voelde dat hij eraan zoog. Oh wat was dit lekker en wat moest ze vechten om geen orgasme te krijgen. Ze voelde ineens dat Finn stopte met likken en ze keek hem aan. Hij zei dat hij haar los ging maken, maar dat ze hem niet aan mocht raken.

Toen haar handen los waren, vergat ze even wat hij gezegd had en streelde ze over zijn benen. “Ho-ho-ho” hoorde ze hem zeggen, ik had gezegd dat je me niet aan mocht raken. Ik moet je dus straffen. Hij pakte haar bij de hand en nam haar mee naar de bank. Hij ging zitten en hij trok Melissa bij hem op schoot, zodat haar billen naar boven lagen. Voor ze besefte wat er gebeurde, voelde ze ineens een tik op haar billen. Een kreetje ontsnapte uit haar mond. Tja, dan had je maar naar me moeten luisteren en meteen tikte hij nog eens op haar billen, maar nu iets harder. Melissa wist niet wat haar overkwam, maar ze vond het enorm geil en genoot er stiekem toch wel van. Na nog een paar tikken, voelde ze ineens dat hij haar billen nu zachtjes streelde en dat zijn hand tussen haar billen door de weg weer naar haar kutje vonden. Ze durfde zich niet te bewegen.

Zijn vingers vonden wederom de ingang van haar natte kutje en hij stak zijn vingers er diep in. Melissa kreunde van genot. Ze plotseling als zijn vingers in haar kutje gingen, zo plotseling gingen ze er ook weer uit. Finn trok haar aan haar haren overeind en gaf aan dat ze op haar knieën voor hem moet gaan zitten. Terwijl Melissa aan zijn verzoek voldeed, zag ze dat hij zijn broek los maakte. Ze zag zijn stijve lul boven een strakke boxer uitkomen en wilde hem vastpakken. Finn was echter sneller en gaf aan dat ze moest wachten. Ze keek toe hoe hij zelf zijn lul vastpakte en zichzelf begon af te trekken. Melissa wilde heel graag ook wat doen, maar hij had haar gezegd te wachten en dat deed ze dus braaf.

Ze bleef geconcentreerd naar zijn lul kijken en voelde ineens dat zijn vrije hand haar hoofd van achteren naar voren duwde. Neem hem maar eens lekker diep in je mond, hoorde ze Finn zeggen en Melissa was blij dat ze eindelijk ook wat mocht doen. Ze likte eerste over zijn eikel heen en ze proefde daar zijn vocht al. Ze opende haar mond en plaatste haar lippen over zijn dikke lul. Hij bewoog haar hoofd naar voren en zo ging zijn lul steeds dieper naar binnen. Ze genoot hiervan. Met haar tong draaide ze om zijn lul heen terwijl Finn in haar mond bleef stoten. Melissa kon niet wachten om die lekkere lul in haar kutje te voelen, maar ze moest afwachten.

Finn liet haar niet te lang wachten, want ineens voelde ze dat hij weer aan haar haren trok. Ze liet zijn lul los en ze zag hoe zijn eikel glom van haar speeksel en zijn vocht. Ga eens op de bank zitten, gaf Finn aan en Melissa deed dat braaf. Spreid je benen voor me, zodat ik je geile kutje goed kan zien. Melissa bleef hem aankijken terwijl ze dit deed en ze zag dat Finn nu zijn broek helemaal uit deed en ook de rest van zijn kleding. Naakt stond hij nu voor haar. Hij pakte zijn lul weer vast en vroeg haar om zelf met haar kutje te spelen. Melissa vond het geil om hem zelf met zijn lul te zien spelen en ze wilde hem zeker wel plezieren. Dus met haar hand ging ze naar haar kutje en terwijl ze met de ene hand haar schaamlippen wat open deed, speelde haar andere hand met haar klitje. Ze voelde dat die gezwollen was van de opwinding en terwijl ze naar Finn bleef kijken, stak ze haar vingers nu ook in haar kutje en zocht naar haar G-spot. Terwijl ze met haar ene hand over haar klitje bleef gaan, vond haar andere hand de lekkere plek aan de binnenkant. Ze kreunde nu luid en Finn bleef haar ook strak aankijken.

Melissa verlangde toch wel naar zijn dikke pik in haar kutje, maar ze durfde zelf geen actie te ondernemen. Gelukkig had Finn ook wel door dat ze het niet lang meer vol hield, want ze was nog steeds niet klaar gekomen. Hij duwde haar achterover op de bank en klom bovenop haar. Ze voelde zijn lul voor haar kutje en met een ferme stoot, drong hij bij haar binnen. Langzaam ging hij op en neer en hij maakte haar helemaal gek. Langzaam voerde hij het tempo op en stootte hij dieper en harder bij haar naar binnen. Hij zag dat ze zelf met haar borsten speelde en dat vond hij geweldig geil. Hij zag ook dat een orgasme nu niet lang meer op zich liet wachten en terwijl hij nog lekker door stootte, kneep hij ook zachtjes in haar klitje. Dit was het moment dat Melissa haar orgasme kreeg. Ze schreeuwde het uit van genot en ze voelde dat haar lichaam schokkend ontlaadde. Ook Finn was zo ver en met nog één laatste stoot, spoot hij haar kutje vol.

Hij bleef nog even in haar en boog naar voren en kuste haar vurig op haar mond. Melissa genoot van zijn heerlijk kus en met haar tong zocht ze de zijne. Net zo plotseling als hij haar kuste, zo plotseling liet hij haar mond ook weer los. Zullen we dan nu de kerstboom eens gaan versieren zei hij met een knipoog en Melissa knikte en zei dat ze dat een goed plan vond. Ze kwamen overeind en ze hoorde Finn zeggen dat ze dan ook wel eerst haar jurkje uit moest doen. Hij was volledig naakt, maar zij had nog steeds haar jurkje aan. Melissa voldeed aan zijn verzoek en samen gingen ze naakt aan de slag met de lampjes en de ballen. Dit was nog eens een heerlijke manier om de kerstboom te versieren.

Nadat de boom volledig gevuld was, bekeken ze hem samen vol bewondering. Finn pakte haar vast en zei dat hij nu toch wel een beloning wilde voor het “harde” werk. Ze draaide zich naar hem toe en opnieuw begon er een wilde vrijpartij. De avond werd verder gevuld met heerlijke hete seks. Deze kerst zou ze niet alleen zijn, want Finn gaf aan nog wel vaker te willen komen. Geen eenzame kerst voor Melissa dit jaar, maar een heerlijke kerst gevuld met geile seks en genot.

©Diaantjes Plekje

4 gedachten over “Eenzame kerst, of toch niet…

  1. Tja, als de kerstman zelf de boom komt versieren,… dan moet het wel goed zijn. Prachtig inbeeldend geschreven. Leuk zo met thema!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *