Op schoot bij de Sint

Photo by Nude and Nietjuh on PIxabay

Het is weer bijna 5 december en dat brengt altijd weer de benodigde festiviteit voor de collega’s met kinderen met zich mee. Elk jaar mag een andere collega dit organiseren en dit jaar was de eer aan Bianca.

Bianca is een vrijgezelle jonge vrouw, die geen kinderen heeft. Zelf ervaring met dit soort zaken heeft ze dus niet, maar ze is vastbesloten om er een geweldig feest van te maken.

Het allerbelangrijkste is natuurlijk wel een ‘echte’ Sint uitnodigen. Bianca vulde bij Google in dat ze een ‘huur Sint’ zocht en daar kwamen er een heleboel tevoorschijn. Zo kwam ze bij het profiel van een Sint die toevallig uit haar woonplaats kwam en ze besloot hem te benaderen.

Na haar email aan deze man of hij vrij was op 27 november, kreeg ze al snel bevestigend antwoord. Het was bij hen op het bedrijf de gewoonte dat ze dit altijd op de zaterdag voor 5 december vierde. Dan hoefde de kinderen ook niet naar school en waren ze zelf natuurlijk ook vrij.

Bianca wilde goed voorbereid zijn en stelde hem voor om binnenkort elkaar te ontmoeten. Alles bespreken was tenslotte makkelijker persoonlijk. De ‘Sint’ stelde zich voor als Frank en gaf aan dat hij dit prima vond. De afspraak werd gemaakt en Bianca was stiekem toch wel benieuwd naar hem.

Ze besloten om af te spreken in een café in de buurt om onder het genot van een kopje koffie de puntjes op de i te zetten. Bianca was als eerste binnen en ging aan een tafeltje zitten. Ze hield de deur in de gaten of ze Frank zag binnen komen. Hij zou het ‘grote boek’ van Sinterklaas meenemen, zodat ze hem zou herkennen. De deur ging open en Bianca moest even goed kijken, want daar kwam wel een heel aantrekkelijke man binnen. Precies haar type, donker haar, sportief gebouwd en ook zo gekleed.

Bianca zwaaide naar hem en Frank kwam naar haar toe. Hij had prachtige ogen, zag ze en ook een heerlijke lach. Dat zou nog eens een prettig overleg worden! Ze bestelde koffie en spraken alles door wat betreft de wensen voor het komende sinterklaas feest. Frank was ook wel onder de indruk van Bianca en gaf meteen aan dat hij graag zou komen. Hij had foto’s meegenomen, waarop hij verkleed als Sint stond afgebeeld. Best een sexy Sint dacht Bianca in zichzelf.

De dag van het feest was aangebroken en Bianca was toch wel een beetje zenuwachtig. Ze hoopte dat alle kinderen blij zouden zijn en later ook alle andere collega’s. Ze had namelijk geregeld dat na het kinderfeest, de Sint zou blijven om ook voor de collega’s er nog een leuke avond van te maken. Dit was nog niet eerder gedaan, maar de collega’s en haar baas vonden het een leuk idee. Er was ook al veel over gelachen, want wie zou toch allemaal bij Sint op de schoot moeten.

Bianca had geregeld dat over elke collega een leuke anekdote te vertellen was, alleen had ze natuurlijk niets over zichzelf verteld. Het werd voor de kinderen een geweldige dag, want Frank was heel goed in zijn rol als Sint. Dat beloofde wat voor de avond. Iedereen had de tijd om zich thuis om te kleden en ’s avonds terug te komen. Frank ging met Bianca een hapje eten en hij vroeg aan haar waarom ze niets over zichzelf had geschreven. “Maak er maar iets leuks van, ik laat me graag verrassen”, was dan ook haar antwoord. Frank knipoogde naar haar en gaf aan dat hij wel iets zou bedenken.

Nadat alle collega’s bij de Sint op schoot waren geweest, was het de beurt aan Bianca. Ze liep naar het podium en ging bij hem op schoot zitten. Oh, wat rook hij heerlijk en Bianca genoot er stiekem heel erg van om zo dicht bij hem te zijn. “Ben je lief geweest”, was de eerste vraag die hij aan Bianca stelde. Ze antwoorde dat ze altijd lief was en lachte daar uitbundig bij. Collega’s in de zaal lachte allemaal mee.

Ze voelde de hand van de Sint over haar rug gaan en ze kreeg het er helemaal warm van. Terwijl hij dat deed, vertelde hij leuke anekdotes die collega’s over haar hadden verteld. Ondertussen kreeg Bianca het steeds warmer, want zijn hand bleef maar strelen. Terwijl de zaal nog luid lachte, fluisterde Frank in haar oor dat hij haar erg mooi vond en dat hij haar later op een heerlijk cadeautje wilde trakteren. Bianca kon niet anders dan zeggen dat ze dit geweldig zou vinden en met een blos op haar gezicht stond ze op. “Tot straks”, hoorde ze Frank nog snel zeggen.

De avond werd niet veel later beëindigd en Bianca begeleide Frank naar buiten. “Woon je in de buurt”, vroeg Frank en Bianca gaf bevestigend antwoord. Bij haar thuis aangekomen, ging Frank, die nog steeds in zijn Sint outfit zat, op haar bank zitten. “Zo, kom nu nog maar eens een keer op schoot bij de Sint, maar trek eerst maar eens iets spannends aan”. Ze keek hem even aan en zag dat hij haar een knipoog gaf.

Bianca ging naar haar slaapkamer en besloot om de ‘stoute’ schoenen aan te trekken en trok haar sexy doorschijnend nachtjurkje aan. Daaronder alleen een stringetje. Ze merkte dat ze al opgewonden was, want haar tepels waren al stijf. Dat zag er altijd zo sexy uit in dit jurkje. Ze liep de huiskamer in en ze zag de blik van Frank vol bewondering over haar lichaam gaan.

“Zo, dat is behoorlijk spannend, kom maar eens op mijn schoot zitten”, hoorde ze hem zeggen. Langzaam kwam ze dichterbij en keek ze hem verleidelijk aan. Ze ging op zijn schoot zitten en voelde dat er onder dat pak ook iets stijf geworden was. Ze trok zijn baard weg en kuste hem hartstochtelijk. Frank reageerde direct door met zijn tong de hare te zoeken. Met zijn handen ging hij over het jurkje heen en vonden haar borsten. Hij streelde ze en Bianca kreunde zachtjes. Zijn handen gingen verder en verdwenen nu onder het jurkje. Zachtjes kneep hij in haar tepels, die stijf stonden van opwinding.

Wacht even, zei ze tegen hem, want jij hebt ook nog echt teveel aan. Ze ging voor hem staan en trok hem ook overeind. Ze maakte zijn jas los en hij liet hem van zijn schouders zakken. Met haar handen streelde ze over zijn lijf en het duurde niet lang of ze had hem van alle Sint kleding ontdaan. Alleen een strakke boxer had hij nu nog aan. Daarin was duidelijk dat hij enorm opgewonden was, want zijn stijve pik was duidelijk zichtbaar.

Ze stonden nog steeds voor elkaar en Bianca pakte de rand van zijn boxer en trok die langzaam omlaag en terwijl ze dit deed, zakte ze zelf ook door haar knieën. Zijn pik stond fier vooruit en ze pakte hem vast met één hand. Met haar andere hand nam ze zijn ballen vast. Frank liet ook een kreun horen en toen Bianca haar handen voor haar mond verruilde, kreunde hij nog harder en riep dat ze hard moest zuigen. Met haar tong ging ze over zijn eikel en af en toe zoog ze hard aan die heerlijk pik van hem. Ze voelde dat hij nog dikker werd en ze likte het voorvocht van zijn eikel. Frank trok haar ineens omhoog en trok haar stringetje uit. Met zijn vingers streelde hij over haar natte kutje, vond haar klitje en speelde er mee. Nu vonden zijn vingers ook de ingang van haar kutje en met 2 vingers ging hij naar binnen. Hij bewoog ze op en neer en ging steeds dieper naar binnen.

“Kom nog maar eens bij me op schoot zitten”, hoorde ze hem zeggen en langzaam liet ze haar natte kutje over zijn dikke pik zakken. Hij kuste haar weer en hun tongen bewogen nu heftig om elkaar heen. Wat voelde dat lekker en Bianca bewoog langzaam op en neer en voelde zijn pik dieper en dieper gaan. Ze kreunde nog harder en Frank vond ondertussen haar borsten weer. Ze leunde een beetje achterover, zodat hij goed zicht op haar borsten had. Zijn mond vond de weg naar haar tepels en zachtjes beet hij erin. Bianca voerde het tempo nu wat op en ging steeds sneller op en neer. Zijn pik raakte alle lekkere plekjes in haar kutje en ze voelde dat een orgasme niet lang meer zou duren. Ook Frank voelde dit en met een geile blik keek ze hem aan. Nog één harde stoot en terwijl Bianca het uitschreeuwde van genot, spoot Frank haar kutje helemaal vol. Dit was het beste Sinterklaas cadeautje wat ze ooit had gehad en ze zou deze ervaring niet snel vergeten. De avond was nog jong en nadat ze samen tegen elkaar aan bijgekomen waren, duurde het ook niet lang voor hun spel weer opnieuw begon. Het werd absoluut een hete nacht en Bianca was blij dat zij dit jaar het feest had mogen organiseren.

De volgende ochtend ging Frank pas weg en Bianca moest stilletjes lachen, want hij had natuurlijk zijn Sinterklaas pak weer aan. Dit was de meeste sexy Sinterklaas die ze ooit had gezien en ze zou maandag wel zien wat haar collega’s er nog over te zeggen hadden. Ze hadden een wilde nacht gehad en die nam niemand haar meer af!

©Diaantjes Plekje

2 gedachten over “Op schoot bij de Sint

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *