Sterren kijken

Photo by avasappho on Pixabay

Olaf en Birgit waren met hun tentje vrij aan het kamperen op een open plek, in het bos.
Ze sliepen naakt. Niet alleen omdat het hartje zomer was, maar ook omdat ze dat beiden het fijnst vinden. Tijdens een heldere nacht genoten ze samen van de prachtige sterrenhemel. Al liggend vanuit hun slaapzakken keken ze door de tentopening ernaar.
Birgit moest plassen en stapte uit de slaapzak om even verderop gehurkt haar behoefte te doen.
Olaf zag hoe de straal uit haar kutje liep en het zand onder haar bevochtigde.
Daar werd hij wel geil van.
Toen ze weer terug wilde kruipen in haar slaapzak, hield hij zijn hand daarop en kwam zelf uit zijn eigen slaapzak. “Schat, toen ik net je kutje zag, werd ik geil.”
“Ik zie het” en ze keek naar zijn enorme stijve. “Je geilt toch niet op urine?” “Nee, maar wel op jouw natte pruim!” Terwijl hij dat zegt, grijpt hij ernaar met zijn hand en duwt er resoluut zijn middelvinger diep naar binnen. Zij blijft genietend op haar knieën zitten, buigt haar hoofd naar achteren. Haar haren vallen sluiks en raken bijna haar billen. Ze betast haar eigen borsten.
“Oh Olaf… lekker… meer…. Meer vingers…” Toen er drie in haar zaten haalde ze zijn hand weg.
Ze duwt zachtjes aan zijn schouder waardoor hij gaat liggen op zijn rug. Zij gaat over hem heen zitten en duwt met een hand zijn paal in haar poes.
Langzaam laat ze zich zakken en komt langzaam terug omhoog. Ze is zo nat, dat het heel soepel glijdt.
Hij kijkt verlekkerd en pakt haar borsten. Na een paar keer op en neer gaat ze van hem af, draait zich om en gaat met haar kut boven zijn mond zitten. Haar mond omsluit zijn penis en likt hem geheel af. De voorhuid glimt van de druppels voorvocht en dat vind ze heel geil.
Intussen beft hij haar flink. Hij zuigt aan haar klitje en haalt zijn warme tong tussen haar schaamlippen door.
“Ohhhh” kreunen ze beiden.
Ze kan hun orgasme voorkomen door net op tijd af te haken. Ze gaat op haar eigen slaapzak op de knieën zitten met haar kont naar hem toe. Hij komt achter haar zitten op zijn knieën en wil weer bij haar naar binnen dringen. “Niet daar, maar daar schatje.” Zijn mond valt open van verbazing. “In je ster bedoel je?” “Ja schat…” Dat laat hij zich geen twee keer zeggen. Voorzichtig duwt hij zijn lid in haar strakke anus. Zachtjes dringt hij daar naar binnen. “Woah… echt strak… doet het geen pijn?” “Nee, lekker juist!! Oh dit moeten we echt vaker doen!” “Ik kom zo klaar…” Snel gaat ze op haar rug liggen, hij gaat met zijn knieën elk zijdelings langs haar zitten. Met zijn lul klopt hij op haar navel als hij tussen haar borsten spuit. Ze trekt aan zijn billen zodat hij rechtop komt. Ze buigt haar hoofd naar hem toe en likt zijn lul schoon. Hij gaat naast haar liggen en vingert haar ook tot een orgasme.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *