Een ritje in de bus

Photo by coloringcuties on Pixabay

Die kaaklijn, die diepbruine ogen, zijn mooie witte blouse die als gegoten zit om zijn gespierde bovenlichaam. Een knipoog als hij gedag zei. Ze kreeg het er steeds warm van.
Shirley had een oogje op de buschauffeur.
Telkens als ze na haar werk Lijn 70 nam, hoopte ze dat hij weer dienst had. Dat ze als laatste passagier zou overblijven en een flinke beurt zou krijgen.
Wat had ze er al over gefantaseerd.

De gedachte daaraan en het gewiebel in de bus, zorgden voor een hele natte poes.
Haar slip was vochtig en ook in het kruis van haar strakke jeans begon zich een plek te vertonen.
In de achteruitkijkspiegel bleef dat niet onopgemerkt. Toen ze in de gaten had dat hij het wel eens kon hebben gezien, spreidde ze haar benen, zodat hij er beter zicht op kreeg.

Haar halte waren ze allang voorbij. Net toen ze dacht eindelijk met hem alleen te zijn, stapte er nog iemand in. Schudde hij nou “Nee” met zijn hoofd? Baalde hij net zo hard als haar?
Pas bij het eindstation, waar het rustig was, stapte de passagier uit. Shirley bleef zitten.
Hij kwam op haar afgelopen. De bobbel in zijn broek viel haar meteen op.

“Zo mevrouw, we zijn er. Mijn dienst zit erop. Hoe heet u eigenlijk?” Haar blik ging van de bobbel naar zijn prachtige ogen. “Zeg maar je… ik ben Shirley. En jij?”
“Leuke naam voor een knappe vrouw als jij…” hij keek haar doordringend aan en stelde zich voor als John. “Ook een leuke naam voor een knappe man als jij” antwoorde ze. Daarna ging het allemaal heel snel. Als magneten gingen hun lippen op elkaar en ze tongden als wilde bezetenen.
“Ik wil je al zolang naaien Shirley” hijgde hij in haar oor. Zij streek hem door zijn haren en zei: “Ik jou ook John, neuk me, hard! Hier en nu”

Ze scheurde zijn blouse open, hij trok haar leren jack uit. Zij maakte haar broekrits los en hij liet zijn pantalon zakken. Zij stond op, hij ging op haar plek zitten, haalde zijn genotsknots tevoorschijn en zij smeet haar pumps aan de kant. Nadat ze razendsnel haar broek uittrok ging ze met haar knieën op de stoel, op zijn schoot zitten. Ze liet zich zakken over zijn dikke, harde, lange paal en kreunde het uit van genot. “Ein-de-lijk…” gilde ze het uit op het ritme van het stoten.

Hij begroef zijn gezicht in haar omvangrijke voorgevel en zoog op haar tepels. Toen hij diep in haar klaar kwam, vroeg hij of het lekker was. Ze stond op, haalde haar vingers door haar schaamlippen en lekte het sperma af. “Lekker..? Zálig! Je zou eens moeten weten hoe ik hiernaar heb verlangd! De keren dat ik masturbeerde zijn niet op één hand te tellen! Zullen we morgen weer?” “Helaas, morgen heb ik geen dienst, dus geen ‘ritje in de bus’, mevrouw.”
“Dan ‘wip maar eens fijn bij mij thuis’ aan!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *