Het hete festival

Photo by andreaaltini on Pixabay

Erwin en Patricia bezochten een groot meerdaags-festival.
Duizenden mensen waren aanwezig en de sfeer was geweldig. Toffe bands traden op en er werd gestagedived. Naarmate er alcohol vloeide, werden de twee geiler.
Maar een nummertje in hun tentje hadden ze geen zin in. Ze wilden niets missen van de optredens.
Hutjemutje tussen de massa, stond Erwin naast Patricia en liet zijn hand achter in haar broek zakken, onder haar t-shirt, wat er verhullend overheen viel. Zijn hand vervolgde zijn weg tussen haar bilspleet door naar haar vagina. Hij kon er net met zijn middelvinger bij, terwijl hij in haar heerlijke billen kneep. Patricia wipte even op haar schoenen en keek hem aan.
Achter hen stonden festival gangers luidkeels mee te gillen met allerlei bekende nummers die ten gehore werden gebracht. Zij hadden niet in de gaten wat er zich voor hen afspeelde.
Patricia draaide zich naar Erwin toe en zei dat het zo gemakkelijker ging.
Zijn hand ging weer haar broek in. Zij hield haar jas aan beide zijkanten langs hen.
Ze keek hem geil aan terwijl hij haar stevig vingerde. Drie vingers verwenden haar inmiddels drijfnatte kutje. Ze drukte haar bovenlijf tegen het zijne. Hun tongen vonden elkaar.
Toen ze klaarkwam beet ze zachtjes in zijn onderlip.
Nu was het haar beurt om hem te verwennen. Ze maakte zijn gulp los en haalde zijn stijve tevoorschijn. De jas belemmerde nog altijd het zicht van eventuele gluurders. Althans, dat dacht het tweetal. Terwijl ze hem binnen no-time liet klaarkomen en het sperma opving in haar vuist, kreeg ze ineens in de gaten dat er iemand wel degelijk toekeek.
Een knappe blondine die naar haar knipoogde en geil haar tong even tussen haar lippen bewoog.
Patricia tikte Erwin op zijn schouder en knikte de kant van de knapperd op.
“Oh lala, wat een lekkertje.” “Ze zag wat we deden. Laten we haar meedoen?”
“Graag!” Onmiddellijk kreeg Erwin weer een harde lul.
De blondine liep echter langs. Verbaasd keek het koppel haar na. Toen draaide blondie zich kort om en gebaarde met haar wijsvinger om achter haar aan te komen.
Hand in hand deden ze dat. Zo’n lekker hapje wilden ze niet laten lopen.

Bij het toiletgebouw was verder niemand te bekennen. Ze gingen het toilet voor rolstoelgebruikers in. Dat was lekker ruim en nog proper. Patricia trok heel snel haar broek en slip uit en zette zich op de spoelbak, met haar rug tegen de muur en benen wijd.
Blondie – zo noemden het koppel haar – ging op de toiletbril zitten, met de rug naar haar toe en trok haar rok en shirt omhoog.
Ze bleek verder poedelnaakt te zijn. Erwin liet zijn broek op zijn enkels zakken en Blondie nam zijn paal in haar mond. Intussen masseerde hij de borsten van zijn vriendin, die hem innig zoende. Zij kneedde de borsten van Blondie en boog zich naar haar mond. Ook de dames kusten geil.
Blondie stond op, draaide zich om, begon Patricia te beffen en werd tegelijk geneukt door Erwin.
Patricia werd er een beetje jaloers door. Ze waren niet monogaam, maar neuken vond ze stiekem net een brug te ver. Ze liet het niet merken maar wachtte haar ‘beurt’ af.

Tijdens het beffen stopte blondie ook nog eens haar wijsvinger diep in de kut van Patricia en wist haar G-spot te bereiken. Daardoor kwam Patricia niet alleen clitoraal, maar ook vaginaal gigantisch klaar. Ze gilde het uit, maar haar kreet werd gedempt door een hand van blondie. “Ssst, straks horen ze ons en worden we weggestuurd van het festival.”

Erwin was nog niet aan het spuiten. Dat wilde hij bij zijn vriendin doen, dus haalde zijn lul uit de kut van Blondie. Patricia stapte van de spoelbak en ging gebukt voor hem staan, leunend op de schouder van Blondie. “Eerst nog even lekker in míjn kut stoten schat!” Met ferme stoten deed hij maar al te graag wat Patricia van hem verlangde. Daarna spoot hij tussen haar tieten en zij likte zijn lul schoon. Blondie keek vingerend toe. “Jullie zijn echt een lekker stel!”

De overige dagen op het festival hebben ze met z’n drietjes nog vele hete uurtjes beleefd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *