De verwarmingsmonteur

Photo by Andreaaltini on Pixabay

Claudia had al een tijdje een probleem met haar verwarming. Sinds ze een nieuwe cv ketel had gekregen, werkte hij niet naar behoren. Hij bleef maar herrie maken en inmiddels was er al een paar keer een monteur geweest, maar helaas was het probleem nog niet verholpen.

Vandaag zou er weer een monteur komen, maar dit keer iemand die gespecialiseerd was in moeilijke problemen. Ze hoopte echt dat er deze keer een oplossing gevonden werd en ze eindelijk weer de verwarming aan kon zetten zonder al die herrie. Ze betrapte zich er zelf vaak op dat ze nu de verwarming daarom ook niet aanzette. Ze trok een dikkere trui aan of kroop op de bank onder een dekentje.

De monteur zou rond 11.00 uur komen en ze was er helemaal klaar voor. De verwarming stond nog uit, want ze wilde dat hij alles goed kon horen. Over haar bloesje had ze nu een warm vest aangetrokken, want ze had het wel koud. Het was tenslotte al oktober en buiten was het al behoorlijk guur.

Vol verwachting opende ze de deur en ze hoopte maar dat er nu geen ‘broekie’ stond die wel ‘even’ dit klusje ging klaren. Gelukkig zag ze dat dit niet het geval was, maar er stond wel een hele aantrekkelijke man voor de deur. Kom binnen zei Claudia en Frank stapte haar huiskamer binnen. Vertel me maar eens wat er allemaal aan de hand is, zei Frank. Claudia vroeg of hij een kopje koffie lustte en Frank gaf aan dit wel lekker te vinden.

Ze namen plaats aan de eettafel en Claudia begon te vertellen. Frank luisterde aandachtig en dat vond Claudia erg fijn. Ze voelde zich nu echt serieus genomen. Ondertussen nam ze hem nog eens goed op, want hij zag er echt goed uit. Na haar verhaal, gaf Frank aan alles goed te gaan nakijken en samen gingen ze naar de zolder, want daar hing tenslotte de cv ketel.

Frank liep achter haar en kon er niets aan doen dat hij haar billen eens goed bekeek. Claudia zag er goed uit en Frank genoot stiekem van het uitzicht. Boven gaf Frank aan dat hij aan de slag zou gaan en Claudia zei dat ze beneden ging wachten.

Frank deed verschillende testen en kwam regelmatig ook de woonkamer nog even in, want hij moest ook de thermostaat testen. Claudia genoot er iedere keer weer van, want hij had gewoon een lekker lijf en ze kon maar met moeite haar aandacht daarvan af houden. Alles in de juiste proporties en hij had absoluut een lekker kontje. Daar hield ze wel van, want mooie billen waren tenslotte heerlijk om vast te pakken. Ze bloosde een beetje bij haar gedachten. Frank moest eens weten…

Gelukkig vond Frank het probleem en na een uurtje werd het nu lekker warm in haar woonkamer. Terwijl ze Frank nog een kopje koffie aanbood, trok ze haar vest uit, want dat was nu overbodig geworden. Terwijl zij met de koffie bezig was, bekeek Frank haar nog eens uitvoerig. Nu ze haar vest uit had, zag hij dat ze een mooi figuurtje had. Niet heel slank, maar daar hield hij juist van. Een vrouw mocht best wat ronde vormen hebben. Ook haar borsten waren vol en hij kon er niets aan doen dat hij zich afvroeg hoe die er zonder kleding eruit zouden zien.

Tijdens de koffie, merkte ze beide dat ze een goede klik hadden en al snel ging het gesprek over andere dingen dan de verwarming. Claudia kreeg het nu nog warmer en ze zuchtte eventjes. Frank hoorde dat en hij vroeg of hij de verwarming misschien nu te heet had gezet. Nee, dat is het niet gaf Claudia aan. Ze besloot de stoute schoenen aan te trekken en te zeggen dat het warm kreeg van hem. Niet iets wat ze normaal zou doen, maar ze kon niet anders nu en het was tenslotte ook zo.

Frank kreeg een lach op zijn mooie gezicht en zei tegen haar dat hij haar een aantrekkelijke vrouw vond. Terwijl hij dat zei, stond hij op en liep naar haar toe. Hij ging achter haar stoel staan en pakte haar schouders vast. Langzaam gingen zijn handen nu over haar bovenarmen heen en Claudia kreeg er een rilling van. Ah, toch koud, vroeg Frank met een lach. Claudia keek omhoog en haar ogen vonden de ogen van Frank. Beide voelde dat er een vonk oversprong en voor ze het besefte, kuste Frank haar.

Claudia genoot van die kus, want dat was toch wel een belangrijk iets. Een man moest goed kunnen kussen, anders was dat voor haar een echte afknapper. De handen van Frank verkende ondertussen haar bovenlichaam en vonden nu ook haar borsten. Claudia zei niets, maar liet hem zijn gang gaan. Terwijl hij achter haar bleef staan, maakte hij de knoopjes van haar bloes los en vonden zijn handen wederom haar borsten, maar nu met alleen nog maar een bh ertussen. Het was een mooie witte kanten bh en hij voelde dat haar tepels stijf waren. Hij speelde er mee en ondertussen bleven ze ook zoenen. Een zoen die steeds hartstochtelijker werd. Hun tongen speelde een wild spelletje en ook Frank voelde dat hij steeds meer opgewonden raakte.

In zijn broek werd zijn pik steeds stijver en hij trok nu Claudia omhoog van de stoel. Ze stonden nu tegenover elkaar en Frank keek vol bewondering naar haar volle borsten. Met zijn handen schoof hij nu haar bloes van haar schouders af en Claudia liet hem op de grond vallen. Terwijl ze zoende merkte ze dat Frank haar bh losmaakte op haar rug. Hij stopte met zoenen en trok de bh nu helemaal uit. Daar stond ze dan voor hem, met alleen nog haar broek aan. Haar handen besloten nu om ook Frank te verkennen en ze trok zijn polo shirt uit. Hij had daar niets onderaan en ze zag zijn mooi gespierde borstkas. Niet zo’n opgepompt lijf, maar gewoon mooi stevig gevormd.

Ze streelde zijn borstkas en langzaam gingen haar handen nu ook naar zijn buik. Ze vond de knoop van zijn broek en Frank voelde dat ze zijn broek losmaakte. Zijn pik vond dat niet erg, want die zat inmiddels behoorlijk knel in zijn broek. Claudia zag dit en ze schoof zijn broek nu naar beneden en ze nam meteen zijn onderbroek mee. Ze bevrijdde daarmee zijn stijve pik en Claudia bekeek hem aandachtig. Ze zakte door haar knieën en nam zijn pik nu in haar mond. Frank kreunde, want dit was wel heel erg lekker en onverwacht. Claudia draaide met haar tong rondjes rond zijn eikel en af en toe zoog ze eraan. Met haar hand hield ze hem goed vast en bewoog ook die op en neer.

Wacht even, hoorde ze Frank na een tijdje zeggen, ik wil nog niet klaar komen. Claudia kwam weer staan en nu besloot Frank om ook haar te verlossen van haar broek. Snel stapte hij uit zijn schoenen en broek, zodat hij helemaal naakt was. Zijn handen vonden de rand van haar broek en hij trok die langzaam naar beneden. Ze droeg een kanten slipje wat paste bij de bh die ze net nog droeg.

Zoenend over haar buik, trok hij nu ook het kanten slipje uit. Hij tilde Claudia op en zette haar met haar billen op de eettafel. Met zijn handen streek hij over haar bovenbenen en zo steeds meer richting haar kutje. Claudia spreidde haar benen, zodat Frank er nog beter bij kon. Frank wist wat ze hiermee bedoelde en hij spreidde met zijn vingers haar schaamlippen zodat haar klitje nu ook duidelijk zichtbaar was. Hij boog voorover en likte met zijn tong over haar klitje. Claudia kreunde van genot, want hij kon niet alleen lekker zoenen met die tong, maar dus ook heel erg lekker likken.

Frank voelde dat haar kutje al erg nat was en hij stopte 2 vingers tegelijk erin en bewoog die op en neer. Claudia kreunde nog harder en dat was voor Frank de motivatie om lekker hiermee door te gaan. Claudia liet zich ondertussen achterover gaan op de tafel zodat ze nu op haar rug lag. Haar billen aan het einde van de tafel en ze riep hard ‘neuk me’ en dat liet Frank zich geen twee keer zeggen. Hij nam haar benen vast en legde die omhoog langs zijn borstkas. Hij pakte zijn pik vast, die nog steeds goed stijf was en hij bracht hem naar de opening van haar natte kutje. Met een harde stoot drong hij bij haar naar binnen. Langzaam bewoog hij op en neer en hij zag hoe haar borsten op het ritme mee bewogen. Zo sexy en opwindend om dat te zien. Ze likte over haar lippen en hij vond dat ook echt super sexy. Ze zag hem kijken en begon zelf met haar borsten te spelen. Ze kneep in haar tepels en keek hem geil aan. Wat een lekkere vrouw was dit! Hij voerde het ritme wat op en stootte steeds harder en dieper in haar kutje. Met zijn duim ging hij ondertussen nog steeds over haar klitje heen. Claudia kreunde en ook Frank kon zich niet meer stil houden. Hij zag dat het niet lang meer zou duren voordat Claudia klaar zou komen. Ze keek hem diep in de ogen aan en terwijl hij nog één keer heel diep ging, kwam ze luid kreunend klaar. Niet lang daarna kwam ook Frank klaar en spoot hij haar natte kutje vol met zijn warme zaad.

Hij hield nog even zijn pik in haar kutje, want dit voelde zo lekker. Hij trok Claudia aan haar handen omhoog, zodat ze weer op haar billen kwam te zitten. Zijn pik verliet het warme plekje en even leunde Claudia tegen zijn heerlijke borstkas aan.

Frank gaf als eerste aan dat hij zich weer aan ging kleden, want hij had nog een adres waar hij heen moest vandaag. Claudia snapte dit, maar was blij dat juist hij vandaag bij haar langs was gekomen om haar probleem met de cv op te lossen. Vanaf nu zou ze het niet meer koud hebben. Al hoopte ze stiekem dat ze hem toch nog een keer zou moeten bellen, want dit smaakte absoluut naar meer. Frank gaf haar zijn telefoonnummer en zei dat ze bij een storing hem ook rechtstreeks mocht bellen. Met een knipoog zei Claudia dat ze dat zeker zou doen en misschien wel heel snel. Frank knipoogde terug en zei dat hij vol verwachting daar op zou wachten.

Claudia keek zijn auto na en binnen ging ze lekker op de bank zitten en bedacht dat ze wel enorm blij was dat juist vandaag Frank haar cv ketel had gerepareerd. Het was nu lekker warm in huis en ze genoot nog even lekker na van alles wat Frank bij haar had gedaan. Ja, ze zou zeker snel zijn nummer bellen om hem nog eens te zien!

©Diaantjes plekje

2 gedachten over “De verwarmingsmonteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *