Een hete sauna

Photo by Stijlvolnaakt on Pixabay

Julia en Jeff hadden samen een kledingzaak in hun woonplaats en waren na een drukke werkweek wel weer toe aan wat ontspanning. De ene keer was dat gewoon lekker thuis op de bank zitten en een film kijken, soms bij vrienden op bezoek of lekker uit eten gaan en dan naar de bioscoop. Vandaag had Jeff aangegeven weer eens naar de sauna te willen. Dat deden ze samen ook graag en dat was al weer een paar weekjes geleden.

Om 17.00 uur sloten ze de deur van hun winkel en ze hadden hun sauna spullen al in de auto liggen. Nu konden ze in één keer doorrijden om zoveel mogelijk uren te kunnen gaan genieten. Bij de sauna aangekomen, registreerde ze zich bij de balie en reserveerde meteen een tafel om te dineren. Altijd lekker om in een ontspannen omgeving ook lekker een hapje te eten.

Nadat ze zich in de kleedkamer hadden uitgekleed, liepen ze in hun badjassen richting de sauna’s. Volgens protocol gingen ze eerst onder de douche. Ze hingen hun badjas en handdoek aan een haakje en ontdekte dat op dat moment niemand onder de douche stond. Terwijl Julia zich onder de douche insmeerde met lekker doucheschuim, bekeek Jeff zijn vrouw vol bewondering. Ze had een prachtig figuurtje, mooie volle borsten, een gladde strakke buik en krullend rood haar. Haar kutje zoals altijd kaal, want ze wist dat hij dat geil vond. Jeff besefte dat hij niet te lang moest kijken, want anders zou het heel duidelijk zijn dat hij opgewonden was. Het was nu eenmaal verboden in de sauna om seksueel contact te hebben, dus hij wilde niet gezien worden met een stijve lul.

Na het douchen liepen ze naar de eerste sauna cabine. Zodra ze de deur opende, kwam de heerlijke geur van eucalyptus hen tegemoet. Julia legde haar handdoek op de bovenste bank en Jeff deed hetzelfde. Wel zo dat hun hoofden bij elkaar lagen. De zandloper werd omgedraaid en beide deden hun ogen dicht om zo heerlijk te ontspannen. Na een kwartiertje was de zandloper leeg en verlieten ze de cabine om naar de koude douche te gaan. Jeff ging het liefst onder de koude douche, maar Julia ging liever in het koude dompelbad. Nadat Jeff de emmer over zich heen had laten gaan, keek hij hoe Julia het trapje afging het koude bad in. Brrrrr, hij moest er niet aan denken, maar Julia vond dit fijner. Toen ze uit het bad kwam, had ze hele stijve tepels van de kou en Jeff kon zijn ogen er niet vanaf houden.

Hij had er vandaag wel veel moeite mee om zijn mooie vrouwtje zo naakt te zien en hij vroeg zich af of hij dit kon volhouden de hele avond. Hij was gewoon super geil en zou het liefst haar nu meteen diep in haar kutje willen neuken.

Kom schat, hoorde hij Julia zeggen, we gaan lekker even in de jacuzzi. Ze namen alleen hun handdoek mee en liepen hand in hand naar de jacuzzi. Er zat nog een stelletje in, maar hij was groot genoeg zodat Julia en Jeff er ook nog bij konden. De warmte deed hen goed en ze zaten dicht tegen elkaar aan. Julia legde haar hoofd op zijn schouder en zei zachtjes dat ze van hem hield. Met haar hand streelde ze even over zijn borst, meer kon helaas niet nu er nog een stelletje in de jacuzzi zat. Jeff zijn geduld werd zo aardig op de proef gesteld.

Gelukkig verliet dit stelletje na een paar minuten de jacuzzi en nu zaten ze er nog maar met zijn tweetjes in. De jacuzzi stond wat achteraf en was afgeschermd met wat struiken. Jeff draaide zijn hoofd en hij keek Julia diep in haar ogen. Hij kon zich nu echt niet langer meer inhouden en kuste haar vurig. Gelukkig was Julia ook in de stemming gekomen en ze kuste hem net zo vurig terug. Hun tongen speelde een opwindend spelletje en Jeff merkte dat hij meer en meer opgewonden raakte. Zijn lul was stijf geworden en gelukkig was dat onder water niet zichtbaar. Hij keek eens rond, maar ze waren gelukkig helemaal alleen.

Hij besloot de gok te wagen en hij pakte haar borsten vast. Ondanks het warme water, voelde haar tepels nu stijf en speelde hij er mee. Zachtjes hoorde hij Julia kreunen, want hij wist dat ze dit heerlijk vond. Haar borsten waren erg gevoelig en als hij er lang genoeg mee speelde, dan kreeg ze soms al een orgasme.

Julia zocht onder water ondertussen naar zijn dikke paal, want die was nu echt enorm! Ze pakte hem stevig beet en begon met haar handen op en neer te bewegen. Jeff genoot hier van en hij kon niet anders als haar nu weer passioneel zoenen. Hun tongen gingen wild om elkaar heen en ondertussen bleef Julia haar hand om zijn dikke paal bewegen. Jeff zakte langzaam af met zijn handen en zocht onder water naar haar kutje. Julia spreidde haar benen, zodat Jeff er goed bij kon. Met zijn vingers speelde hij met haar klitje, kneep er zachtjes in en genoot ervan dat hij Julia hoorde kreunen. Zijn vingers vonden ook de weg naar binnen en hij bewoon ze snel op een neer.

Julia nam het heft in handen en draaide zich om, zodat ze op haar knieën zat en met haar armen op de rand van de jacuzzi leunde. Ze draaide haar billen naar Jeff toe en nadat Jeff nog snel rond had gekeken, pakte hij zijn pik in zijn handen en bracht hij hem vanaf achter naar haar kutje. Dit was een standje waar ze beide dol op waren, want met deze ‘doggy style’ kon hij lekker diep stoten en dat deed hij nu ook. Hij hield haar heupen vast en ging steeds dieper en harder naar binnen. Haar kutje was lekker strak en zijn pik reageerde daar goed op, want  hij voelde dat het niet lang meer zou duren voor hij een orgasme zou krijgen. Ze moesten wel zachtjes doen, maar ze voelde beide heel goed aan dat ze ervan genoten. Met nog één harde stoot diep in haar lekkere kutje, spoot hij haar helemaal vol. Julia schokte met haar bovenlichaam en Jeff wist dat ook zij een heerlijk orgasme kreeg.

Ze bleven nog even samen tegen elkaar aan in het warme water zitten, maar wisten ook dat ze hier niet de hele avond konden zitten. Julia stapte als eerste uit het bad, deed de handdoek om haar lichaam en ze gaf Jeff zijn handdoek. Hand in hand liepen ze samen richting het restaurant, want ze wilde nu eerst even rustig aan doen, voordat ze een volgend sauna rondje gingen doen. Het zou beslist een hele hete avond blijven, maar de volgende ontlading moest tot thuis wachten. Dat was ook een spelletje wat ze graag speelde, elkaar opwinden, maar weten dat de opwinding pas thuis een heerlijke avond of nacht vol seks zou worden.

©Diaantjes plekje

4 gedachten over “Een hete sauna

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *