Een file, een parkeerplaats en…

Photo by Efes on Pixabay

Emma is een vrolijke vrouw van 40 jaar, vrijgezel en altijd in voor een leuke avond uit met vriendinnen. Ze werkte als vertegenwoordigster voor een groot bedrijf en moest daarvoor vaak door het hele land reizen. Dat vond Emma niet erg, ze reed graag in haar mooie sportieve bedrijfswagen.

Vandaag stond een ritje naar Amsterdam op de planning en ze was op tijd thuis vertrokken. In de auto klonk Emma’s favoriete muziek en ze zong luidkeels mee. Dat deed ze altijd en dat maakte autorijden ook zo heerlijk. Muziek, daar was ze dol op en ze kon zich ook geen autorit voorstellen zonder muziek.

Het was een zonnige dag en dat maakte haar humeur nog beter. Ze kon enorm genieten van de warmte van de zon, maar in de auto maakte ze toch ook wel gebruik van de airco als het te heet werd. Ze had bewust vandaag ook wat luchtigere kleding aangetrokken. Het moest wel nette kleding zijn, daarom had ze gekozen voor een rokje tot net boven haar knie en een licht bloesje. De knoopjes had ze niet tot boven gesloten, want in de auto was dat niet nodig. Zodra ze op bestemming zou zijn, moest ze dit wel verder dicht doen.

In de verte zag ze dat de auto’s remde en Emma minderde ook haar snelheid. Ze hoopte maar dat het niet een file zou gaan worden, want daar had ze vandaag echt geen zin in. Ze wilde gewoon zo snel mogelijk naar de klant en daarna weer naar huis, zodat ze misschien nog even lekker in haar tuintje van de zon kon genieten.

Ze keek wat om zich heen en zag dat links van haar een knappe man ook alleen in de auto zat. Donker haar, licht getint en sportief maar toch netjes gekleed. Ze glimlachte, want waarschijnlijk had hij ook een baan waarvoor hij veel moest reizen.

Het verkeer ging steeds langzamer rijden en uiteindelijk stond alles stil of reed heel langzaam weer een paar meter vooruit. Toen ze weer eens om haar heen keek, zag ze dat de knappe man naast haar stond in de file en ineens keek hij ook haar kant op. Op dat moment zong ze nog mee met de muziek en zonder dat ze het besefte zong ze mee met het nummer “I wanna have sex” van George Michael. Ze had echter even vergeten dat ze het raampje van de auto een stukje open had gezet. Dat deed ze altijd als ze in een file terecht kwam. Gewoon lekker wat frisse lucht in de auto.

“Lekker nummer” hoorde ze ineens de knappe man in de auto naast haar zeggen. Hij had blijkbaar ook zijn raampje naar beneden gedaan. Ze keek hem aan en kreeg het spontaan nog warmer. Wat was dit een lekker ding zeg. De file zou nog wel even mogen duren dacht ze met een glimlach om haar mond. Hij vroeg waar ze heen ging en ze vertelde dat ze naar Amsterdam onderweg was. Zo raakte ze aan de praat en heel langzaam reden ze steeds een stukje verder. Hij had een enorme aantrekkingskracht op Emma en ze kon het niet laten om te bedenken hoe seks met hem zou zijn.

Op de borden langs de weg zag ze dat er over 1 kilometer een benzinestation met parkeerplaats was. Ze vertelde Bob, want zo heette die heerlijke man, dat ze van plan was om even van de snelweg te gaan om iets te gaan drinken. Bob gaf aan dat hij dan gezellig even mee ging en Emma vond dat een goed idee. Emma liet Bob even voor haar gaan rijden, zodat ze tegelijkertijd de snelweg konden verlaten. Achter elkaar aan reden ze richting de parkeerplaats. Ze vonden een plekje en stapte beide uit. Ze zag dat Bob haar van top tot teen bekeek en ze vroeg met een lach of het hem beviel. Bob zei dan ook met een glimlach dat hij haar een lekker ding vond. Ze moest lachen om zijn woordkeuze.

Ze besloten om iets te gaan drinken in het wegrestaurant en Emma kon er niets aan doen, dat ze hem toch wel heel erg leuk vond. Hij was precies haar type en ze voelde zich toch ook wel een beetje opgewonden. Zou hij zien dat haar tepels tegen de dunne stof van haar bloesje drukte? 

Nadat hun drankje op was, liepen ze weer naar buiten en Bob sloeg ineens een arm om haar middel. In haar oor fluisterde hij dat hij graag nog even met haar in de auto verder wilde praten. “Dan hebben we wat meer privacy” gaf hij aan. Emma vond het prima, want ze wilde eigenlijk ook nog geen afscheid nemen van Bob. Haar opwinding groeide meer en meer. Ze besloten om in de auto van Bob te gaan zitten op de achterbank, want zijn auto had achterin getint glas en daardoor kon men nauwelijks naar binnen kijken.

Eenmaal in de auto, leunde Bob naar Emma en begon hij haar te zoenen. Emma liet hem doen, want hij zoende heerlijk. Zijn tong duwde zachtjes haar lippen open en daarna vonden hun tongen elkaar. “Wat ben je een prachtige vrouw” zei hij tegen haar toen ze even niet zoende. “Ik wil je graag helemaal verkennen nu”. Emma zei op haar beurt dat ze dat geen probleem vond.

Zijn handen die nu nog in haar nek lagen, zakte langzaam naar beneden en met één hand ging hij haar bloesje in. Ze voelde haar tepels stijf in haar bh staan en Bob voelde dit ook. Hmmmmm, hoorde ze hem zachtjes kreunen. “Wat heb je heerlijke borsten, die moet ik toch echt even bevrijden” zei hij met een geile blik. Zonder op haar antwoord te wachten, maakte hij de knoopjes van haar bloes los. Ze had een prachtige kanten bh aan en tot Bob’s verrassing zag hij dat die een voorsluiting had. Het duurde dan ook niet lang voor hij die los gemaakt had en haar borsten volledig zichtbaar waren. Ze waren niet heel groot, maar mooi rond en stevig met prachtige tepels.

Zijn vingers knepen zachtjes in haar tepels en ook zijn mond vond de weg daar naar toe. Met zijn tong draaide hij rondjes om die heerlijke tepels en Emma liet een kreun ontsnappen. Zijn handen en mond bleven haar borsten verwennen, maar Bob wilde meer. Zijn handen volgde de weg naar haar rokje en hij schoof dit naar boven. Hij zag het mooie, bij haar bh passende, kanten slipje. Dat vond hij super geil. Hij hield van kanten lingerie en dan ook het liefst zwart. Met zijn hand ging hij over haar slipje en duwde hij haar benen uit elkaar. Door het kant heen zag hij dat ze een kaal kutje had. Zijn hand streelde de stof en voorzichtig deed hij de stof iets opzij. Emma kreunde weer, want ze was zo opgewonden en ze wilde dat Bob verder ging. Bob voelde met zijn vingers dat haar kutje kletsnat was en haar klitje glom van de nattigheid die hij via haar kutje daarop smeerde. “Dit slipje moet uit en wel nu” hoorde Emma Bob zeggen. Ze tilde haar billen iets op, zodat Bob dit kon doen. Voor ze verder kon nadenken, voelde ze dat Bob al aan haar klitje begon te zuigen. Ze duwde haar bekken omhoog zodat hij er goed bij kon. Terwijl hij aan haar klitje zoog, duwde hij twee vingers in haar kutje en terwijl hij die hard op en neer bewoog, kon Emma niet voorkomen dat ze al een orgasme kreeg. Bob keek omhoog en zag hoe ze schokkend klaar kwam.

Toch was hij nog niet van plan om te stoppen, want hij wilde toch ook nog wel wat. Emma was ook nog steeds in de mood en hun tongen vonden elkaar nu ook weer in een heftige zoen. Tijdens het zoenen ging Emma met haar handen over zijn borst en maakte ze ook zijn bloes open. Ze glimlachte even toen ze zag dat hij borsthaar had, want daar hield ze van. Met haar handen ging ze er doorheen en die vonden ook zijn tepels. Ze stopte met zoenen en ging met haar mond ook zijn heerlijke borstkas verkennen. Zachtjes beetje ze in zijn tepels en ze hoorde dat Bob kreunend zei dat hij dit lekker vond. Haar handen gingen nu lager en vonden zijn riem, maakte die los en ook opende ze zijn broek. Ze voelde al door de stof heen dat hij een enorme dikke paal in zijn broek had. Die wilde ze wel eens wat beter zien en daarom schoof ze zijn broek naar beneden en meteen ook zijn boxer. Even keek ze alleen maar naar hem. Daar zat hij op de achterbank met zijn bloes los, broek op zijn enkels en een fier overeind staande pik. Ze zag dat hij besneden was en ook dat vond ze prachtig. Zijn eikel glom helemaal en ze boog voorover om hem in haar mond te nemen. Met haar tong draaide ze rondjes rond zijn eikel en af en toe zoog ze krachtig. Met haar hand bewoog ze zijn huid op en neer en ze voelde hoe zijn pik steeds harder werd. Bob kreunde nu nog harder en gaf aan dat hij bijna klaar kwam. Emma keek hem aan met zijn pik nog in haar mond en liet zo merken dat hij haar mond vol mocht spuiten. Het duurde dan ook niet lang meer voordat Bob met nog één luide kreun zijn sperma in haar mond spoot. Emma genoot hiervan en slikte het door. Met haar tong likte ze de laatste beetjes sperma van zijn pik en likte haar lippen schoon.

Langzaam kwam ze overeind en ging weer goed naast hem zitten op de achterbank. Beide waren even stil en genoten na van deze onverwachte heerlijke seks. “Zo wil ik nog wel vaker in de file staan” zei Bob met een lach en Emma lachte met hem mee. Na een tijdje fatsoeneerde ze hun kleding en moesten ze afscheid nemen van elkaar. De file was inmiddels voorbij en hadden ze ook geen reden meer om op de parkeerplaats te blijven staan.

Emma stapte weer in haar eigen auto en vervolgde haar weg naar Amsterdam. Of ze Bob ooit nog zou zien wist ze niet, maar deze heerlijke onderbreking in plaats van aanschuiven in de file had ze voor geen goud willen missen.

©Diaantjes Plekje

6 gedachten over “Een file, een parkeerplaats en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *