Speeltjes testen… deel 3 (slot)

Fleur mag van haar baas speeltjes testen, hoe dat verliep kun je lezen in deel 1 en 2. Dit deel is het laatste deel in deze serie en ontdekt Fleur hoe het is om een speeltje te gebruiken met een partner.

Lees hier deel 1 als je hem gemist hebt.

Lees hier deel 2 als je hem gemist hebt.

Photo by coloringcuties on Pixabay

Fleur had inmiddels alle speeltjes meerdere keren geprobeerd en daar een uitgebreide review voor geschreven. Ze had nooit verwacht dat ze dit ooit zou doen, maar dankzij Richard had ze dit toch maar mooi ontdekt. Speeltjes zijn zeker een heerlijke aanvulling tijdens het masturberen. Ze had de reviews via email aan Richard verzonden, want persoonlijk geven vond ze toch een beetje lastig.

Vandaag was de eerste werkdag nadat ze de reviews had verzonden. Toen ze op kantoor aankwam, zag ze dat Richard er nog niet was. Met een zucht van opluchting nam ze plaats aan haar bureau en begon te werken. Ze kon niet ontkennen dat ze de bestelde speeltjes nu heel anders bekeek en zich zelfs afvroeg hoe zij dit zou vinden.

Na een uurtje zag ze Richard binnen komen en ze voelde zijn blik op haar gericht. Hij liep direct op haar af en ze kreeg het nu toch wel heel erg warm. Goedemorgen Fleur, zei Richard en Fleur zei goedemorgen terug. Loop je even mee naar mijn kantoor, vroeg Richard.

Ze zag dat collega’s haar nakeken, maar liep zonder daar verder aandacht aan te geven achter Richard aan. Sluit de deur maar, hoorde ze Richard zeggen en hij ging op de bank in zijn kantoor zitten. Fleur ging op de fauteuil zitten en keek hem met een vragende blik aan.

Je hebt prachtige reviews geschreven Fleur, zei Richard. Ik voelde gewoon hoe jij genoten hebt en dat was voor mij een nieuwe ervaring. Fleur kreeg een kleur, want dit was toch wel een groot compliment.

Kom eens naast me zitten, hoorde ze Richard zeggen. Natuurlijk deed ze dat, want ze voelde zich enorm tot hem aangetrokken. Richard legde een hand op haar bovenbeen en Fleur voelde de warmte van zijn hand goed. Ze had vandaag een kort rokje aan, want het was heerlijk weer en misschien had ze het ook wel expres gedaan…

Zijn hand streelde langzaam over haar bovenbeen en Fleur voelde de opwinding in haar hele lichaam. Haar kutje werd nat en ze voelde dat haar tepels stijf werden. Ik zou wel eens een speeltje met jou samen willen testen, zei Richard terwijl hij haar diep in de ogen aankeek. Vanachter een kussen op de bank pakte hij een U-vormig speeltje. Dit is een speeltje wat je met z’n tweetjes kunt gebruiken en ik ga het je zo demonstreren. Zijn stem was nu hees en ze kon niet verhelpen dat haar blik naar zijn broek ging. Daar was duidelijk zichtbaar dat hij enorm opgewonden was.

Richard schoof dichter naar haar toe en zijn lippen vonden de lippen van Fleur. Een kreun ontsnapte aan de lippen van Fleur, want ze was nu toch echt opgewonden. Hun tongen speelde met elkaar en Richard stak nu zijn hand onder haar rokje. Over haar stringetje heen, streelde hij haar natte kutje. Fleur liet het gebeuren en ook zei ging met haar hand richting de broek van Richard. Ze streelde door de stof heen zijn inmiddels enorm harde pik.

Wat ben je lekker nat, kreunde Richard en terwijl hij dat zei, trok hij haar stringetje uit. Fleur liet hem doen en voor ze het wist, had hij haar helemaal uitgekleed. Daar lag ze op de bank, helemaal naakt en Richard keek bewonderend naar haar. Snel trok hij ook zijn kleding uit, want hij kon nu niet lang meer wachten. Zijn pik was enorm, zag Fleur. Ze kuste samen verder en hun handen verkenden elkaars lichaam. Ze voelde zijn vingers in haar natte kutje gaan en haar handen omsloten zijn dikke pik en bewogen langzaam op en neer. Richard stopte even met het zoenen en ze zag dat hij het speeltje erbij pakte. Hij zette het aan en ging er mee richting haar kutje. Het trilde heerlijk en met één uiteinde ging hij over haar klitje heen. Dit voelde heerlijk en Fleur bewoog haar billen omhoog. Dit was voor Richard het teken om het andere deel van het speeltje in haar kutje te doen. Ze was zo nat, dat dit zonder probleem ging. Het andere deel bleef op haar klitje rusten en ze genoot ervan. Richard draaide haar een kwartslag en nu ging hij op zijn knieën voor haar zitten en ze voelde dat hij zijn pik bij het speeltje in haar kutje duwde. Beide voelde nu de trillingen van dit speeltje. Richard stootte dieper en dieper in haar en ondertussen speelde hij met haar borsten. Hij kneep in haar tepels en Fleur ging met haar hand naar haar klitje en ze drukte het speeltje daar nog extra tegenaan. Haar klitje klopte en tintelde nu helemaal. Ze genoot nu dubbelop. Richard zag dit en hij vond het super geil. Hij hield ervan als een vrouw met zichzelf speelde. Na nog een paar keer hard stoten, kwamen ze beide tegelijk klaar.

Langzaam trok Richard zijn pik uit haar kutje en daarna ook het speeltje. Fleur keek hoe hij dit schoonmaakte en besefte weer wat een lekker lijf hij had. Dit wilde ze zeker nog wel vaker samen met hem testen. Fleur was helemaal om, speeltjes zijn absoluut een heerlijke toevoeging voor het masturberen, maar ook voor het spel met een man.

Met een lichte blos op haar gezicht liep ze even later naar haar bureau. Ze voelde de blikken van haar collega’s, maar negeerde die volledig. Haar dag kon niet meer stuk en ze keek nu al uit naar de volgende test.

©Diaantjes plekje

4 gedachten over “Speeltjes testen… deel 3 (slot)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *