Zwoele zomernacht

Photo by coloringcuties on Pixabay

Middenin de nacht kroop hij tegen zijn vrouw aan. Beiden lagen naakt op bed. Zijn lul raakte haar bilspleet. Zij merkte het meteen en duwde zachtjes haar kont naar achteren.
Al snel had hij een stijve. Dat merkte zij en duwde ietsje harder. Haar schaamlippen gingen open staan en hoppa, daar zat hij in haar. Zachtjes en rustig ging hij erin en eruit. Zij wou harder en drukte haar billen nog steviger tegen hem aan. Trok met haar arm aan zijn billen. Draaide haar hoofd, hun tongen vonden elkaar. Wild draaiend werd speeksel uitgewisseld.

Ze draaide zich om, tilde haar knie op en hij stootte in haar. Als konijnen wipten ze er op los.
Dan gaat ze op handen en knieën zitten. Hij achter haar op zijn knieën. Hij brengt zijn penis snel naar binnen en stoot snel op en neer. Ze roept: “Nog harder! Ahh zo lekkerrr!”
Hij plaagt haar door zijn zijn eikel tegen het gat te houden. “Meer! Meer!! Kom erin!” Terwijl hij verder gaat, komt ze omhoog en leunt met haar rug tegen zijn borstkas. Zijn hand omsluit een borst van haar. Hij voelt haar megastijve tepel en masseert de borst lief. Zijn andere hand verwend haar clitoris. Zij houdt hem vast bij zijn nek en is compleet in extase. Hij wisselt zijn handen, zodat ook haar andere borst verwend word. Zijn door kutnat vochtig geworden vinger laat hij haar zelf schoonlikken. Samen komen ze tot een gigantisch, lekker lang, intens orgasme.

Hij ploft neer, liggend op zijn zij, schuin op bed. Zij gaat andersom liggen en pakt zijn wat slapper geworden lid vast. Teder pakt ze de eikel in haar mond. Terwijl hij haar kut schoonlikt, zuigt zij aan de eikel en beweegt voorzichtig zijn voorhuid naar achteren. “Wil je nog eens?” vroeg hij met inmiddels weer een stijve. Zij keek hem geil aan en zei: “Ohhh Yeah!”
Die nacht hebben ze amper geslapen en kwamen samen drie keer heerlijk klaar.

1 gedachte op “Zwoele zomernacht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *