Speeltjes testen… deel 2

Fleur mag van haar baas speeltjes testen en in deel 1 lees je hoe dat verliep. Lees hier deel 1 als je die nog niet gelezen hebt.

Photo by Coloringcuties on Pixabay

Fleur moest even bijkomen van haar eerste ervaring met een speeltje. Nog nooit eerder had ze er één gebruikt, maar het was geweldig geweest. Een heerlijke toevoeging op wat ze normaal met haar handen moest doen om een orgasme te krijgen.

Nog twee speeltjes die ze moest testen, maar ze besloot daar toch mee te wachten tot de volgende dag. Eerst maar eens de eerste review schrijven. Ze moest daar ook wel even goed voor gaan zitten, want tenslotte zou Richard, haar baas, dit ook gaan lezen. Een beetje ongemakkelijk was dat wel. Ach, ze had niets te verliezen en tenslotte had ze er ook echt van genoten.

De volgende dag was ze al op tijd op haar werk en ze zag dat Richard er ook al was. “Goedemorgen Fleur”, hoorde ze hem zeggen en blozend zei ze goedemorgen terug. Ze voelde dat Richard haar onderzoekend aankeek en ze wist even niet goed of ze iets moest zeggen. Richard maakte dat makkelijker voor haar, want hij vroeg direct of ze al iets getest had. Ze kon niet anders dan ja zeggen, maar ze kreeg het er wel warm van. Niet het onderwerp wat ze normaal met haar baas besprak. “Ik ben heel erg benieuwd naar je review”, zei Richard. Ze antwoorde dat ze die vanavond wilde gaan schrijven en hij glimlachte eventjes. Pfffffff, waarom was Richard nu zo’n heerlijke man om naar te kijken!

Ik ga aan het werk, zei ze tegen hem en je krijgt je review morgen. Richard knikte en zei dat hij er naar uit keek. Fleur kreeg het warm en liep snel naar haar bureau om de orders te gaan verwerken. Ze merkte dat ze nu iets meer interesse had in wat er besteld werd. Ze vroeg zich ook af hoe sommige speeltjes en attributen gebruikt werden. Haar interesse was zeker wel gewekt! Haar dag verliep verder normaal en om 17.00 uur zette ze haar headset af en ging naar huis. “Fijne avond Fleur”, hoorde ze Richard nog zeggen en ze wenste hem hetzelfde.

Eenmaal thuis trok ze makkelijke kleding aan en besloot ze eerst te gaan eten om daarna haar eerste review te gaan schrijven. Hoe begin je nou zoiets. Ze besloot te omschrijven hoe het artikel eruit zag en wat voor functies het allemaal had. Nu moest ze gaan vertellen wat het deed en ze herinnerde maar al te goed hoe ze gisteren genoten had. Al schrijvend, merkte ze dat ze toch wel opgewonden werd. Als ze haar erotische verhalen schreef, had ze dat ook wel eens, maar nu had ze er echt een levendige herinnering bij. Haar verhalen waren tenslotte fictief en niet op waarheid berust.

Het schrijven verliep gelukkig soepel en ze bekeek nog eens goed haar eerste review. Ze voelde dat haar kutje al nat begon te worden en haar tepels staken al zichtbaar vooruit in haar t-shirt. Thuis droeg ze geen BH, want ze vond het heerlijk om haar borsten vrij te hebben. Ze besloot daarom om het volgende speeltje te gaan proberen. Ze pakte de doos en twijfelde of ze met de G-spot vibrator ging spelen of het clitoris zuigertje. Gisteren had ze de Tarzan getest en dat was inwendig, dus ze besloot nu om het eens uitwendige speeltje te gaan testen.

Alles was nu volledig opgeladen en ze pakte het clitoris speeltje. Ze bleef lekker op de bank zitten, want waarom zou ze dit op bed moeten doen? Ze begon over haar borsten te strelen, zo lekker als dat kan zonder belemmering van een BH. Haar tepels staken mooi vooruit in de stof van haar t-shirt, ze vond dat zelf altijd wel sexy. Haar handen gingen nu onder haar t-shirt en vonden haar huid. Ze zakte een beetje onderuit op de bank en ging met haar hand richting de rand van haar soepele huisbroek. Haar hand ging makkelijk nu de broek in en ze streelde over haar slipje. Ze voelde dat haar slipje al vochtig was geworden, niet gek, want ze was al behoorlijk opgewonden. Snel trok ze haar broek en slipje uit, het t-shirt volgde ook. Nu lag ze volledig naakt op haar bank. Haar hand vond de weg naar haar natte kutje en ze speelde met haar klitje. Zachtjes kneep ze erin en maakte ze met haar vingers er draaiende bewegingen mee. Haar vingers vonden de weg naar binnen, de weg naar haar heerlijke natte kutje. Ze bewoog ze op en neer en ze begon te kronkelen van genot.

Ze pakte het speeltje en zette hem aan. Zachtjes hoorde ze hem geluid maken en ze bracht hem naar haar klitje. Nog even op stand één, want ze wist niet wat ze kon verwachten. Het was een hele apart gevoel, maar haar klitje reageerde er goed op. Het klopte en Fleur wilde meer, dus ze zette hem een paar standjes hoger. Ze kronkelde over de bank en met een vrije hand kneep ze in één van haar borsten. Ze was super geil nu, dit was absoluut een ongekend heerlijk gevoel. Het voelde echt alsof iemand heel hard aan haar klitje zoog. Ze voelde dat een orgasme niet lang op zich zou laten wachten. Toch stopte ze even en haalde het speeltje even los van haar klitje. Ze pakte het G-spot speeltje erbij, zette het aan en stak die in haar natte kutje. Vlekkeloos vond die haar G-spot en die was nu nog gevoeliger als anders. Ze bewoon hem langzaam op en neer en dat voelde geweldig. De trillingen waren niet te heftig, maar wel erg lekker. Ze was zo geil, dat ze nog meer wilde en ze pakte het clitoris speeltje er ook nog even bij. Terwijl haar G-spot gestimuleerd werd, zette ze het zuigertje op haar klitje. Dit was zo intens, Fleur kreunde hard en het duurde dan ook niet lang voor dat ze spuitend klaar kwam. Dit gebeurde niet vaak, maar dit orgasme was zo enorm, dat ze het ook niet meer tegen kon houden.

Hoe ze dit op papier moest vertellen, wist ze nog niet. Misschien maar niet alles vertellen, bedacht ze met een lichte blos op haar gezicht. Ze zou morgen wel eens zien, maar voor nu was ze uitgeteld en wilde ze alleen nog maar op de bank blijven liggen en lekker in haar blootje nagenieten.

Wordt vervolgd!

©Diaantjes plekje

2 gedachten over “Speeltjes testen… deel 2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *