Speeltjes testen… deel 1


Photo by Coloringcuties on Pixabay

Fleur is een jonge vrouw van 32 jaar en inmiddels al weer een tijdje vrijgezel. Ze heeft een leuke baan als verkoopmedewerkster bij een webshop voor erotische artikelen.

Vandaag was weer een normale werkdag en om half negen was ze op kantoor. Ze werkte met een team van 5 dames en 2 heren. De dames deden hetzelfde als Fleur. Het verwerken van de binnenkomende bestellingen. De ene man was de eigenaar en de andere man was de manager van het magazijn.

Op die manier was Fleur altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. Toch had ze zelf nog nooit speeltjes gebruikt. Ze dacht altijd dat dit niets voor haar was. Ze speelde wel eens met zichzelf, maar dat ging tot nu toe goed met haar handen.

Fleur was druk aan het werk, toen Richard haar riep. Richard is de eigenaar en Fleur vroeg zich meteen af waarom ze bij hem moest komen.

Kom binnen Fleur en ga zitten. Ze kreeg het er spontaan benauwd van!

Richard vroeg aan Fleur of ze ook wel eens een review had geschreven. Hij wist dat Fleur in haar vrije tijd erotische verhalen schreef. Fleur gaf als antwoord, dat ze dat nog nooit had gedaan. Haar verhalen waren gebaseerd op fantasie en dus volledig fictief.

Zou je voor ons af en toe een artikel willen testen en daar dan een review over schrijven? Fleur wist even niet wat ze hoorde. Moest zij artikelen gaan testen? Richard vertelde dat hij hun website wilde aanvullen met reviews over een aantal artikelen, maar hij wilde wel graag dat dit echte ervaring verhalen zouden zijn.

Fleur gaf als antwoord, dat ze dat nog nooit had gedaan en eigenlijk ook geen ervaring had met erotische speeltjes. Nou, zei Richard, dan is dit misschien wel het juiste moment om dat toch eens te gaan doen. Hij knipoogde en Fleur kreeg het er helemaal warm van. Richard was tenslotte ook niet een geheel onaantrekkelijke man!

Maar ik heb geen relatie, gaf ze meteen als antwoord. Dat is toch ook niet nodig, zei Richard, je speelt beslist wel eens met jezelf. Ze kon niet anders als blozend ja knikken. Toch vreemd om dit zo met je baas te bespreken, laat staan straks je ervaringen met speeltjes op papier gaan zetten.

Je krijgt van mij 3 speeltjes mee naar huis en ga maar bekijken wat je als eerste wilt gaan proberen. Dan krijg ik daarna graag een uitgebreide review van je. Oh ja, je krijgt hier een leuke bonus voor natuurlijk. Fleur besloot akkoord te gaan en ze kreeg van Richard een doos. Maak die thuis maar open, zei Richard.

Eenmaal thuis, kon Fleur zich niet bedwingen en maakte de doos open. Als eerste haalde ze er een Tarzan vibrator uit. Eén van de meest bestelde artikelen in hun webshop. Hij was oplaadbaar en gemaakt van een zacht siliconen materiaal. Er zat ook nog een G-spot vibrator in en een clitoris zuigertje. Ze besloot eerst deze allemaal op te laden, wellicht kon ze straks er al één proberen voor ze ging slapen.

Na het eten ging ze lekker douchen en met de gedachte aan die speeltjes, werd ze toch al wel wat opgewonden. Ze streelde met haar handen over haar volle borsten en voelde dat ze al stijve tepels had. Ze kneep er zachtjes in en genoot. Terwijl haar ene hand nog op haar borst bleef, zakte haar andere hand over haar buik naar beneden. Ze streelde over haar gladde kutje en met haar vinger ging ze tussen haar schaamlippen door. Ze vond haar klitje en speelde daar even mee, daarna stopte ze 2 vingers in haar kutje. Die was inmiddels goed nat. Ze was enorm opgewonden, dus ze besloot snel onder de douche uit te gaan en met 1 van de speeltjes verder te gaan spelen.

Ze besloot als eerste de Tarzan te proberen. Ze ging op bed liggen en streelde eerst weer over haar borsten. Ze nam de Tarzan in haar handen en zette hem aan. Zowel de top als die van de kleine clitoris stimulator begonnen te trillen. Een beetje onwennig en toch wel wat voorzichtig ging ze hiermee langs haar kutje. Ze voelde de trillingen en dat was eigenlijk best prettig. Met haar vingers ging ze even haar kutje in, want die moest wel goed nat zijn. Geen probleem merkte ze, dus ze stopte de vibrator in haar kutje. Ze besefte tevens dat het een tijd geleden was dat ze nog eens een echte lul in haar kutje had gehad. Haar klitje voelde nu ook de trillingen en dat was heerlijk. Ze bewoog de Tarzan heen en weer en steeds dieper in haar natte kutje. Haar klitje klopte en werd groter en groter. Hoe harder ze stootte met Tarzan, hoe meer opgewonden ze werd. Ze stak hem dieper en dieper en kon ook niet voorkomen, dat ze hardop kreunde. Wat was dit heerlijk zeg en waarom had ze dit nog nooit geprobeerd? Ze stak haar billen omhoog en bleef hem hard in haar kutje duwen. Dit was echt genieten. Nog 1 keer duwde ze hem diep in haar kutje en toen kon ze het niet meer tegenhouden. Een enorm orgasme kwam en ze trilde helemaal van de opwinding. Met een luide kreun kwam ze klaar en bleef daarna even rustig liggen. Haar lichaam tintelde helemaal en haar klitje klopte zelfs nog. Speeltje nummer 1 was een feit. Ze werd wel nieuwsgierig naar de volgende, maar besloot daar nog even mee te wachten. Dat kon morgen ook of misschien straks nog voor ze ging slapen…

Wordt vervolgd!

Lees deel 2 hier!

©Diaantjes Plekje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *