Vervreemding en verleiding

Photo by Saespinoz on Pixabay

Ron en Esther waren al 15 jaar samen. Ze hadden elkaar 15 jaar geleden leren kennen tijdens hun opleiding tot leraar. Ron werd leraar Nederlands en Esther koos voor de richting van het basis onderwijs.

Na een relatie van 3 jaar, besloten ze om te gaan samen wonen. Beide hadden niet de behoefte om te trouwen, maar kinderen wilde ze wel heel graag. Ze hadden beide inmiddels een goede baan en hun relatie was goed. Ze besloten dan ook al snel te bekijken of hun relatie bekroont zou mogen worden met een baby.

Gelukkig liep dit alles voorspoedig en binnen 3 jaar, kregen ze 2 kinderen. Een zoon en een dochter. Esther ging iets minder werken en haar moeder paste op de kinderen als zij aan het werk was. Helemaal goed geregeld!

Hun seksleven was altijd naar tevredenheid geweest. Ze wisten van elkaar wat de ander prettig vond en ze waren tot het moment dat ze kinderen kregen, behoorlijk actief op dit vlak. Dit werd anders toen hun zoon geboren werd. Esther was druk met het zorgen voor hun zoon, daarnaast het werken en het huishouden ging ook door natuurlijk. Ze was vaak moe en had duidelijk minder behoefte aan seks. Ron snapte het wel, maar toch miste hij de intimiteit met Esther heel erg.

Regelmatig probeerde hij Esther te verleiden. Hij kocht een bos bloemen, maakte haar complimentjes en gaf haar plotseling wel eens een liefdevolle kus en streling over haar billen. Esther had namelijk hele mooie billen en daar hield Ron heel erg van. Toch leidde dit vaak niet tot de gewenste vrijpartij die hij zo graag wilde. Gemiddeld 2 keer per maand, gaf Esther zich aan hem over. Ze genoot er wel van, maar was gewoon moe en viel daarna altijd direct in slaap.

Na de geboorte van hun dochtertje werd dit alleen nog maar erger. Ron werd hier toch wel ongeduldig door en probeerde hier met Esther over te praten. Hij wilde weten waarom ze geen interesse meer had en of ze de intimiteit niet miste. Ik ben gewoon moe, was steevast haar antwoord.

Toch zat het Esther niet lekker, want ze verlangde toch wel naar Ron en miste zelf ook hun heftige vrijpartijen van vroeger. Hier moest ze echt iets aan gaan doen en ze bedacht een plannetje. Ze regelde een weekendje weg en haar ouders zouden op de kinderen passen. Op de verjaardag van Ron, kreeg hij dit cadeau van Esther en hij was er zichtbaar blij mee. Hij straalde van oor tot oor.

Eindelijk was het zover en vertrokken ze samen naar een hotelletje aan zee. Esther had een luxe suite geboekt inclusief een 2-persoons bubbelbad. Tevens had ze een sexy niemendalletje gekocht en dat zat veilig in haar koffer verstopt. Dit weekend zou ze Ron eens goed gaan verwennen.

Ze genoten de hele dag samen van het wandelen langs de zee. Ze liepen ook weer hand in hand en gaven elkaar steeds meer en meer verliefde kusjes. Wat was dit een goed idee geweest van Esther. Na de strandwandeling gingen ze heerlijk aan het strand dineren. Een glaasje wijn, maakte de romantische sfeer helemaal compleet. Na het diner gaf Esther aan naar de hotelkamer te willen om daar samen verder te genieten. Ron vond dit geen probleem. Hij was helemaal gelukkig en opnieuw verliefd op zijn mooie Esther.

Op de hotelkamer zei Esther tegen Ron dat ze zich even op ging frissen in de badkamer. Daar trok ze het sexy lingerie setje aan en wat voelde ze zich direct sexy. Haar tepels staken mooi vooruit in het kant en het slipje had een open kruisje. Ze streelde even daarlangs en voelde dat ze al behoorlijk opgewonden was. Snel maar eens gaan kijken hoe Ron dit zou vinden.

Ze opende de badkamer deur en liep trots met haar borsten vooruit naar Ron toe. Die wist niet hoe hij het had. Was dit zijn Esther? Was dit de Esther die altijd zo moe was en zich niet meer sexy voelde? Hij voelde direct zijn penis stijf worden. Vlak voor Ron bleef Esther staan en ze sloeg haar armen om zijn nek en begon hem onstuimig te zoenen. Hun tongen raakte verstrengeld in elkaar en ze genoten enorm hiervan. Langzaam ontdeed Esther Ron van zijn kleding en terwijl ze dit deed, kuste ze elk ontbloot plekje. Ron streelde ondertussen haar haren en wachtte rustig af wat er nog meer ging komen.

Ze bereikte zijn stijve penis en nam hem in haar mond. Met haar tong streelde ze zijn penis van boven naar beneden. Ze zoog er aan en proefde zijn voorvocht op haar tong. Wat was dit lang geleden en wat verlangde ze naar hem. Ron wilde meer en ontdeed ook Esther van haar lingerie en begon hij ook haar lichaam met zijn handen en mond te verkennen. Hij tilde haar op en legde haar op het bed en daar raakte ze al snel in elkaar verstrengeld. Hun handen waren overal en al snel kon Ron het niet meer uithouden en ging hij met zijn penis diep haar kutje in. Krachtig stoten maakte haar helemaal gek. Ze legde haar benen op zijn schouders, zodat hij nog dieper bij haar naar binnen kon. Ze gilde het uit van genot en het duurde niet lang voordat ze beide tot een orgasme kwamen.

Ze bleven nog even in elkaars armen liggen, maar Esther was nog niet klaar. Ze had de smaak te pakken en wilde meer. Zullen we samen in het bubbelbad gaan, vroeg ze met een sexy stem aan Ron. Daar kon hij geen nee op zeggen natuurlijk.

Het bad werd gevuld met heerlijk warm water en samen gingen ze in het lekkere water liggen. Esther ging tussen de benen van Ron liggen met haar rug tegen zijn borst aan. Zo kon hij haar borsten strelen en ook bij haar clitoris komen. Esther genoot en voelde dat ze nog steeds erg opgewonden was, maar dat was Ron ook. Ze voelde zijn stijve penis tegen haar onderrug duwen en ze draaide zich om.

Ze ging bij Ron op schoot zitten, zodat zijn penis haar kutje kon penetreren. Hij ging op die manier lekker diep. Hun tongen vonden elkaar ook weer en de zoenen werden heel onstuimig. Esther leunde eventjes achterover en zo kon Ron haar borsten strelen. Hij kneep zachtjes in haar tepels en hij vond ook de weg naar haar clitoris. Zijn stijve penis bleef in haar kutje zitten. Ze voelde zich beide door het warme water helemaal licht en genoten van de aanrakingen overal. Ron had borsthaar en daar was Esther helemaal gek op. Ze streelde zijn borst, terwijl hij haar borsten streelde en als hij in haar tepels kneep, trok zij aan zijn borsthaar. Het maakte hen beiden helemaal gek en ook nu kwam het orgasme als een vuurwerk.

Na het bad, gingen ze terug naar het bed en vielen daar tegen elkaar in slaap. Wat was dit een geweldige dag en avond geweest. De volgende ochtend werd Esther eerder wakker als Ron en ze bleef naar hem staren totdat hij wakker werd. Ze kuste elkaar en het was niet vreemd dat ook deze kus wederom in een heerlijk vrijpartij eindigde. Ze hadden elkaar weer gevonden en dat moesten ze ook zo zien te houden.

©Diaantjes Plekje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *