Verleiding op het werk

Photo by Nastya_gepp on Pixabay

Esther werkte al een hele tijd bij een tandartspraktijk als tandartsassistente. Een hele leuke baan die elke dag wel anders was. Ze had hele leuke collega’s en ging met plezier naar haar werk. Aan het einde van week gingen ze altijd met een aantal collega’s iets drinken in de stad. Even relaxed het weekend in en de werkweek gezellig afsluiten. Onderwerp van het gesprek was toch wel de nieuwe tandarts die maandag zou beginnen. Nog niemand had hem gezien en er werd lachend over gesproken. Zou het een knappe tandarts zijn? Zou hij aardig zijn? Wie zou hem die dag mogen assisteren als eerste?

Maandag was Esther al vroeg op haar werk, want ze was toch wel heel nieuwsgierig. In de kleedruimte trok ze haar witte kleding aan en liep daarna richting de behandelkamers om alles klaar te gaan leggen. De praktijk had 3 behandelkamers en ze bekeek in welke kamer zij die dag ingedeeld was. Kamer 3 zag ze op het schema en tot haar verrassing zag ze ook dat zij de nieuwe tandarts ging assisteren. Spannend dus!

Ze zette net de computer aan, toen ze haar werkgever met de nieuwe tandarts aan zag komen lopen. Ze kreeg het er spontaan warm van, want wat zag hij er sexy uit! Een mooie donkere man met een lekkere bos krullen. Hmmmmm, daar hield ze wel van. Hij stelde zich voor als Brian en Esther smolt helemaal voor zijn lach. Dat ging een heerlijke werkdag worden!

De eerste patiënt lag inmiddels in de stoel en tijdens de behandeling, vonden hun blikken elkaar steeds. Ze voelde steeds een kriebelig gevoel in haar buik en wist dat ze hopeloos verloren was. Hij was precies waar zij van hield. In de pauze werd ze door haar collega’s jaloers ondervraagt, want die zagen hem ook wel zitten.

Na een week of twee, viel het iedereen op dat Brian steeds vaker het regelde dat hij Esther als assistente naast zich kreeg. Esther ging ook met een grote lach op haar gezicht naar het werk, want ze was helemaal in de ban van Brian.

Tijdens het werk, raakte onder de behandelstoel hun knieën elkaar en dan hadden ze altijd ook even oogcontact. Zo ook vandaag en ze kreeg een knipoogje van hem. Ze werd er gewoon opgewonden van! Ze kreeg het warm, voelde haar tepels stijf worden en tussen haar benen werd het ook behoorlijk vochtig. Oh, dit was toch wel heel heftig! Toen de patiënt weg was en ze de gegevens in de computer verwerkte, merkte ze dat hij achter haar kwam staan. Hij keek over haar schouder mee en ze voelde zijn hete adem in haar nek. Ze keek over haar schouder naar rechts en zag dat de deur van de behandelkamer dicht was.

Brian volgde haar blik en zag het ook. Blijkbaar had de patiënt dit gedaan. Hun blikken vingen elkaar en voor Esther het goed besefte, voelde ze de lippen van Brian op die van haar. Zijn tong duwde tegen haar lippen en als vanzelf ging haar mond open en vonden hun tongen elkaar in een vurige zoen. Dit was zo ongelooflijk lekker, wat kon die man zoenen! Ze voelde zijn handen langs haar armen gaan en die vonden haar billen. Hij kneep er zachtjes in en Esther kon een kreun niet voorkomen. Ze was geil, heel erg geil en wilde nog maar één ding en dat was heel veel meer met Brian. Echter er zou een volgende patiënt komen, dus ze moesten elkaar wel los gaan laten. Ruim straks maar heel rustig op, zei Brain tegen Esther. Dan zijn wij als laatste weg. Met een knipoog naar Esther deed hij de deur open en haalde de volgende patiënt.

De rest van de dag, bouwde de spanning steeds verder op. Steeds vaker raakte ze elkaar aan en hun blikken naar elkaar waren vol erotische lading. Ze smolt als ze in zijn ogen keek en kon niet wachten tot het einde van de dag die vandaag heel lang leek te duren.

Eindelijk was het 17.00 uur en iedereen was aan het opruimen. Schiet eens op, riep een collega. Ik moet nog even wat met Brian bespreken, gaan jullie maar gewoon omkleden. Ik moet dit eerst even afmaken. Een kwartiertje later, was iedereen weg. Alleen zij en Brian waren nog in de praktijk aanwezig.

Brian liet haar niet lang wachten en nam haar in zijn armen. De opgebouwde spanning resulteerde in een explosieve zoen. Wild danste hun tongen om elkaar heen en beet hij zachtjes op haar onderlip. Zijn handen pakte de druksluiting van haar witte jasje vast en hij trok hem in één ruk open. Het jasje verdween op de grond en het hemdje wat ze daaronder droeg, trok hij ongeduldig over haar hoofd.

Hij bekeek vol bewondering haar mooie volle borsten in een bh met kant, waar haar reeds stijve tepels doorheen leken te prikken. Wow, wat ben je mooi fluisterde hij in haar oor en kuste haar in haar nek. Zijn kussen vervolgde de weg naar haar borsten. Door het kant heen, kuste hij haar tepels en zijn handen vonden de sluiting op haar rug. Met een vlotte beweging, maakte hij die los en toen had hij goed zicht op haar borsten. Mooi rond en stevig met perfecte tepels.

Esther wilde echter ook iets meer van Brian zien en trok ook zijn jasje uit. Hij had er geen t-shirt onderaan en ze keek direct naar zijn mooie gespierde borst. Hij had een gespierd bovenlijf met een prachtige six-pack! Haar handen streelde zijn borst en ondertussen vonden ook zijn handen haar borsten. Ze voelde de hitte tussen haar benen toenemen en besloot zijn broek los te maken. Hij liet dit haar doen en ze zag dat hij opgewonden was. Zijn penis stond strak en stijf in zijn boxershort. Hij stapte uit de broek en Esther trok ongeduldig ook zijn boxershort naar beneden. Haar handen sloten zich om zijn stijve penis en zachtjes begon ze haar hand op en neer te bewegen. Brian kreunde en genoot zichtbaar.

Wacht zei hij, want jij hebt ook nog iets teveel aan! Ze keek hem aan en terwijl hun ogen elkaar vonden, maakte hij haar broek los. Een sexy string kwam tevoorschijn en liet weinig ter verbeelding over Ze had een mooi kaal kutje en hij wilde dit toch wel zonder string zien. Snel trok hij die ook naar beneden en toen stonden ze beiden naakt voor elkaar.

Hun handen gingen over elkaar heen. Zij vond zijn stijve penis, hij haar natte kutje. Toch was dit niet genoeg en Esther besloot met haar mond richting die mooie penis te gaan. Ze wilde hem proeven. Hij was perfect geschapen en ze nam hem in haar mond. Met haar tong draaide ze rondjes rond zijn eikel en ze proefde het vocht op het topje. Brian kreunde nog harder en zijn handen gingen door haar haar. Ze zoog hard en met haar tong streelde ze zijn penis over de hele lengte. Brian werd gek en besloot ook verder te gaan.

Hij tilde Esther op en zette haar op de behandelstoel. Met één druk op de knop, ging de stoel achterover. Esther keek hem met een geile blik aan. Hij schoof haar echter naar beneden, zodat ze met haar billen op het einde van de stoel lag. Hij streelde haar borsten en langzaam ging hij met zijn handen naar beneden. Twee vingers vonden haar kutje en hij stak ze er diep in. Ze was zo geil en zo nat. Hij zakte door zijn knieën en zijn mond vond haar kutje. Met zijn tong verkende hij haar helemaal om uiteindelijk bij haar clitje te stoppen. Met zijn tong maakte hij haar helemaal gek van verlangen. Ze kronkelde van genot.

Hij pakte haar benen en legde die tegen zijn borst omhoog. Hierdoor had hij vrije toegang om zijn stijve penis diep in haar te stoten. Eerst nog rustig bewegend, maar al snel ging hij sneller en harder. Dieper en dieper stotend. Haar volle borsten bewogen mee met het ritme van zijn stoten. Esther voelde dat haar orgasme niet lang meer op zich liet wachten en ze merkte aan de ademhaling van Brian dat het bij hem ook dichtbij was. Slechts een paar seconden later, kwamen ze beiden tot een geweldig orgasme. Brian bleef nog even staan en liet zijn penis nog in haar kutje, hij wilde zolang mogelijk nagenieten. Langzaam trok hij Esther overeind en in elkaars armen genoten ze nog even na. Of het nog vaker zou gebeuren, dat wisten ze niet, maar dat ze genoten hebben is iets wat zeker is!

©Diaantjes Plekje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *