Toys for fun

Photo by RJA1988 on Pixabay

Michelle liep door de stad, iets wat ze wel vaker deed op haar vrije dag. Lekker even shoppen en nieuwe winkeltjes ontdekken.

Ze nam een zijstraatje vanaf de markt en zag ineens een winkeltje met mooie neon letters “toys for fun”. Zat dit winkeltje er al lang, vroeg ze zichzelf af. Dat het geen speelgoedwinkel voor kinderen was, had ze al in de gaten. De etalage liet dit overduidelijk zien. Ze kon haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en liep de winkel binnen.

Binnen zag ze heel veel moois. Prachtige sexy lingerie, kleding en toebehoren. Ze kreeg het er een beetje warm van en voelde dat het haar opwond. Ze nam een setje uit het rek, dat wilde ze zo even gaan passen.

Haar blik viel ook op de vele speeltjes die in de winkel stonden. Van simpele dildo’s tot de meest vreemde vibrators in diverse vormen. Ze pakte er één in haar hand en bedacht wat ze daar allemaal wel niet mee zou kunnen doen. Ze voelde dat ze steeds meer en meer opgewonden raakte. Het was een speeltje waarmee ze vooral haar clitoris zou kunnen verwennen. Het leek wel een pinguïn!

De verkoper zag haar blik en kwam naar haar toe. Het was nog rustig in de winkel en deze mooie jonge dame was de enige klant. Hij sprak haar aan en vroeg of hij haar ergens mee kon helpen. Michelle keek hem aan en vroeg aarzelend hoe dit speeltje precies werkte. De verkoper lachte en zei dat het heel simpel was. ‘Aanzetten, op je clitoris zetten en genieten’ was zijn reactie. Het is absoluut één van de meest verkochte speeltjes!

Michelle kreeg het nog warmer, want dit klonk wel heel lekker. De verkoper zag dat en stelde haar voor om alvast de lingerie te gaan passen. Michelle volgde hem richting de kleedkamer en daar trok ze snel haar kleding uit. Voorzichtig trok ze het minuscule setje aan en bekeek zichzelf in de spiegel. Oh, wat werd ze daar geil van en toen de verkoper vroeg of het paste, deed ze het gordijn open en zei “dat mag jij zeggen”. Ze was enorm geil inmiddels en Michelle wilde nog maar één ding en dat was seks. Niet straks thuis, maar nu!

De verkoper zag wat Michelle wilde en begon haar te strelen en kuste haar vurig. Zijn handen verkende haar hele lichaam en vonden haar tepels. Zachtjes kneep hij daarin en Michelle kreunde van opwinding. Wat was dit geil en spannend. Zijn handen gingen verder en vonden haar kutje. Hij deed het stringetje opzij en stak 2 vingers diep naar binnen. Met zijn duim speelde hij met haar clitoris en Michelle kronkelde in zijn armen.

Haar handen zochten een weg naar zijn broek en ze maakte die snel open. Zijn stijve lul kwam direct tevoorschijn. Hij had geen onderbroek aan, wow dacht ze. Haar handen streelde zijn harde lul en ze voelde dat er al een beetje vocht op zijn eikel zat. Ze zakte door haar knieën en met haar tong likte ze het druppeltje eraf. Daarna draaide ze met haar tong rondjes rond zijn eikel en likte zijn lul van boven naar beneden. De verkoper kreunde en trok uiteindelijk Michelle omhoog. Hij draaide haar om en liet haar voorover buigen. Zijn lul stak hij diep in haar kutje en hij genoot van het gekreun van Michelle.

Hij stootte dieper en dieper en het duurde niet lang of Michelle bereikte een geweldig hoogtepunt. Nog even ging de verkoper door en toen kwam ook hij klaar. Hij trok haar overeind en kuste haar nog een keer intens. Hij liet haar daarna alleen in de kleedkamer en Michelle trok haar kleding weer aan. Het sexy lingerie setje nam ze mee naar de kassa, evenals het clitoris speeltje. Daar zou ze straks thuis nog eens mee gaan spelen.

Deze ‘speelgoedwinkel’ zou ze beslist nog vaker bezoeken, want dit overtrof al haar verwachtingen. Dit was absoluut nu één van haar favoriete winkels geworden!

©Diaantjes Plekje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *