Threesome

Photo by Victoria_Borodinova on Pixabay

Megan had een droom en niet zomaar een droom. Het was een erotische droom en ze had dit tot op heden nog niet gedeeld met haar partner. Ze was al jaren gelukkig met Rick en ze hadden het goed samen.

Ook hun seksleven was geweldig, maar toch zou Megan graag haar droom eens uit laten komen. Na weer een heerlijke vrijpartij, lagen ze nog even tegen elkaar aan en ineens vroeg Rick of zij behoefte had aan wat extra spanning. Megan keek hem aan met een vragende blik. Ja, zei Rick, zijn er dingen die je wel eens zou willen proberen die wij samen nog niet gedaan hebben. Dit was haar kans dacht Megan en voorzichtig gaf ze toe graag eens een trio te willen en heerlijk verwend te worden door twee mannen.

Rick leek dit echter helemaal niet raar te vinden, maar wilde wel weten hoe ze dit zag. Of het een vrijpartij moest worden waarbij hij ook met de man contact moest hebben. Nee, zei Megan, dat wil ik niet. Ik wil door twee mannen verwend worden. Lekkere ruige seks, maar dan met een extra man erbij. Oké zei Rick, dan gaan we eens kijken hoe we dit kunnen gaan realiseren.

Het moest natuurlijk wel een man zijn die ze konden vertrouwen en waar ze een klik mee zouden hebben. Niet zomaar iedereen zou hun bed mogen delen! Ze besloten om zaterdag avond eens lekker de stad in te gaan. Lekker eten, daarna iets drinken en wat dansen. Wie weet zouden ze wel iemand tegenkomen.

Megan deed haar best om er sexy uit te zien en Rick moest zich goed inhouden toen hij haar beneden zag komen. Haar borsten kwamen mooi uit in het rode jurkje wat ze droeg. Toen ze even bukte, zag hij dat ze een stringetje droeg en ze wist dat een string hem helemaal wild maakte. Dat vond hij zo sexy! Hij voelde direct zijn penis groeien, maar hij moest zich inhouden. Dat kon later op de avond ook nog en wie weet wel met een extra man erbij…..

In het restaurant werden ze bediend door een leuke ober en Rick zag hoe Megan hem steeds volgde met haar ogen. Het was ook wel een mooie man. Donker uiterlijk en mooi donker haar. Hij wist dat Megan daar wel van hield. Ze hadden heerlijk gegeten en toen ze afrekende, vroeg de ober wat ze die avond nog iets anders gingen doen. Rick antwoorde dat ze nog even iets wilde drinken en dansen in de bar om de hoek. Misschien tot straks dan, want ik ga daar ook altijd heen na werktijd. Megans ogen begonnen te stralen en zei met een sexy stem, tot straks dan maar. Ze likte even langs haar lippen en de ober knikte en zei ook tot straks. Hoe heet je, vroeg Megan nog. Mijn naam is Julian en hij gaf haar een knipoog.

Vol spanning hield Megan de deur van de bar in de gaten en ze hoopte echt dat Julian zou komen en rond half twaalf zag ze hem dan eindelijk binnen komen. Hij liep direct op hen af en vroeg wat ze wilde drinken. Langzaam merkte Megan de spanning toenemen, want oh wat zag Julian er sexy uit nu. Hij had zijn bloes een stukje open en ze zag zijn borsthaar. Ze voelde dat ze tussen haar benen al nat werd en haar tepels staken door de stof van de jurk heen. Julian streelde haar langzaam over haar rug en zo naar haar billen. Ondertussen hield hij Rick in de gaten, want hij had wel door dat dit niet zomaar een spelletje was. Rick knikte hem bemoedigend toe en dit gaf Julian de moed om zijn hand te verplaatsen naar haar heup en vandaar richting haar natte plekje te gaan. Oh wat voelde dat lekker, dacht Julian en wat was Megan nat. Hij werd enorm opgewonden en voelde zijn penis groeien in zijn broek. Gelukkig zag Rick dit ook en hij stelde dan ook voor om thuis de avond voort te zetten.

Dat vond Julian geen probleem en met zijn drieën verlieten ze de bar.

Thuis namen ze niet eens de moeite om nog iets te drinken. De seksuele spanning was te groot en ze besloten om direct naar de slaapkamer te gaan. Niet dat het beneden niet zou kunnen, maar met drie personen was een bed toch wel ruimer. Op de slaapkamer keek Julian Rick aan om er achter te komen wat het plan zou zijn. Rick maakte dat duidelijk, door naar Megan te lopen en langzaam haar te bevrijden van haar rode jurkje. Daar stond ze in een sexy lingeriesetje en oh die string, wat geil en hij voelde ook zijn penis groeien. Hij ontdeed zich van zijn kleding en Julian deed hetzelfde. Megan ging ondertussen op het bed liggen en bekeek beide mannen. Wow, wat was dit geil en langzaam begon ze zichzelf te strelen. Haar tepels staken bijna door haar bh heen en ze deed hem snel uit. Ondertussen keken de mannen hoe zij genoot. Haar vingers gingen lager en vonden het natte plekje tussen haar benen. Ook de string moest wijken, want ze wilde dat de mannen alles goed konden zien.

Julian nam als eerst actie en kroop ook op bed, Rick volgde er direct achteraan. Terwijl Julian begon te zoenen met Megan, streelde Rick haar borsten en kneep in haar tepels. Oh, wat was dit geil om te zien hoe opgewonden Megan was. Langzaam ging hij met zijn handen lager en vonden het natte plekje tussen haar benen. Hij streelde haar schaamlippen, opende deze en beroerde met zijn vingers haar clitoris. Hij hoorde Megan kreunen en wilde haar ook kussen. Julian wilde echter ook wel meer als kussen. Terwijl Rick bezit nam van de mond van Megan, ging Julian het lichaam van Megan verkennen. Wat had ze mooie ronde borsten en prachtige stijve tepels. Precies zoals hij ze graag zag. Terwijl hij lager ging om de weg te vinden naar haar clitoris, ging Rick ondertussen zo zitten over Megan heen, dat zij zijn penis in haar mond kon nemen. Julian zag het en werd voor zover mogelijk, nog meer opgewonden en wilde zijn penis ook beroerd hebben. Hij pakte de hand van Megan en leidde die naar zijn stijve penis. Met een stevige grip begon Megan hem af te trekken en ondertussen likte hij haar clitoris. Megan kreunde heftig en deed haar heupen omhoog, want ze wilde nu toch echt genomen worden. Julian was snel en zag dit. Nog voor Rick kon reageren, had hij zijn penis al diep in haar gestoten. Met harde stoten voelde hij hoe opgewonden Megan was. Ze was zo nat en oh, wat voelde dit heerlijk. Toch wilde Rick dit ook en na een paar minuten, trok hij langzaam Julian daar weg. Terwijl de penis van Rick de weg vond naar het natte plekje, vond de penis van Julian zijn weg naar de mond van Megan. Het duurde ook niet lang meer voordat ze alle drie een heftig orgasme kregen. Megan wist niet hoe ze het had, wat was dit heerlijk en wat was dit genieten. Ze bleven nog even zo liggen en na een kwartiertje besloot Julian om te gaan. Hij gaf Megan nog een heerlijke zoen en dat was het dan. Haar droom was uitgekomen. Rick zag hoe Megan nog aan het nagenieten was en besloot nog even door te gaan met het verwennen van zijn vrouwtje. Nu alleen voor hem, want hoe geweldig geil dit ook was geweest, hij zou haar nooit met een ander willen delen. Megan was direct weer nat en samen bereikte ze later nog een geweldig orgasme, maar nu met een ander gevoel. Dit was liefde en met dat gevoel vielen ze in elkaars armen in slaap. 

©Diaantjes Plekje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *