Speeltjes, ja of nee?

Dit is niet echt een verhaal, maar meer een gedachten spinsel op ‘papier’.

Er heerst blijkbaar nog altijd een soort van taboe op speeltjes. Al doen websites die dit soort ‘speelgoed’ verkopen het erg goed.

Is een speeltje nodig?

Nee, natuurlijk is een speeltje niet nodig. Vroeger waren die er ook niet, nou ja, niet in de getalen die er nu zijn. Een speeltje kan echter wel een leuke en spannende toevoeging zijn tijdens een heerlijke vrijpartij.

Zelfbevrediging is met een speeltje wel een stuk leuker al zeg ik zelf. Ook dit onderwerp is een taboe, want wie durft openbaar te zeggen dat hij/zij wel eens aan zelfbevrediging doet? Dat zullen er niet veel zijn, al durf ik hardop te zeggen dat er dat heel veel zijn. Bij zelfbevrediging wordt al snel aan mannen gedacht, want die zijn in de gedachten gang van vele het meest seksueel actief. Toch is dit niet altijd waar. Vrouwen ontdekken gelukkig steeds vaker zichzelf en zijn zeker wel heel actief op seksueel gebied.

Ik weet nog wel dat ik vroeger dacht dat ‘ouderen’ (lees boven de 40) niet meer aan seks deden. Gelukkig kan ik vermelden dat dat totaal niet waar is! Ik ben inmiddels al heel wat jaren de 40 gepasseerd en heb gelukkig nog steeds een heel actief seksleven. Vandaar misschien ook wel dat ik graag erotische verhalen schrijf. Laat staan dat ik me een ‘oudere’ voel, want ook dat is niet waar. Boven de 40 ben je gewoon nog lekker jong en in de bloei van je leven!

Aan seks zit gewoon geen leeftijd verbonden! Zolang je dit lekker vind, moet je dat vooral ook blijven doen.

Toch kan er in de beste relatie een soort ‘sleur’ ontstaan en dan zou een leuk speeltje een mooie manier zijn om die sleur te doorbreken. Koop eens iets leuks voor je man of vrouw en ga er mee aan de slag.

Speeltjes zijn er in vele soorten. Speciaal voor mannen of vrouwen, maar ook speeltjes die je samen kunt gebruiken. Zo zijn er tegenwoordig zelfs speeltjes die je met een app op je telefoon kunt bedienen. Stel je voor, je vrouw heeft zo’n speeltje en jullie gaan naar een feestje, hoe geil is het dan als jij dat speeltje kunt bedienen. Samen al opgewonden worden, zonder dat iemand dit in de gaten heeft………… Later thuis kun je dan het spel afmaken met een heerlijke vrijpartij en als de seksuele spanning dit niet volhoud, kun je altijd nog seks in de auto hebben!

Mijn eerste speeltje was een Tarzan en ik kan iedereen dit aanraden. Zeker om mee te beginnen. Trillingen moet je toch ook wel een beetje aan wennen. Stel je begint meteen met een wandvibrator, dan kan dat in het begin wel heel heftig zijn. Die laatste is wel een absolute garantie voor een heftig orgasme. Als ik moet zeggen wat mijn favoriet is, dan is dat toch wel een zogenaamde ‘satisfyer’. Dat is een speeltje wat speciaal voor de clitoris is en een zuigende werking heeft. Een orgasme laat niet lang op zich wachten als je speeltjes in deze categorie gebruikt. Deze gebruik ik persoonlijk ook het liefst zelf, maar je kunt natuurlijk ook je partner hem laten bedienen.

Voor mannen is er naar mijn gevoel wel minder keus. Het meest gebruikte speeltje is denk ik wel een cockring en die heb je ook in vele soorten en maten. Met vibraties en zonder. Kijk eens rond op een website voor speeltjes, want er is natuurlijk tegenwoordig keus genoeg voor mannen. Je kunt natuurlijk ook altijd samen naar een seksshop gaan. Daar is keuze genoeg en het personeel kan je ook een goede uitleg geven of na een gesprek over je wensen, het meest geschikte speeltje voor jullie aanraden.

Wat ook een leuke toevoeging kan zijn is de zogenaamde BDSM categorie. Je kunt zelf bepalen hoever je hier in gaat natuurlijk. Begin simpel met een blinddoek en eventueel vastgebonden worden en kijk hoe je dit vind. Je partner kan je zo verwennen, zonder dat je ziet wat hij/zij gaat doen en die gedachte kan al heel opwindend zijn. Spreek wel altijd een stopwoord af. Het woord ‘stop’ kan al voldoende zijn, als je partner maar weet dat hij/zij dan ook echt moet stoppen. Zonder vertrouwen in elkaar is BDSM niet mogelijk. Er is veel meer mogelijk in deze categorie, maar dat mogen jullie zelf ontdekken als je daar in geïnteresseerd zou zijn. Elke web- en/of seksshop heeft hier wel een aparte afdeling voor.

Wat bovenal belangrijk is, is het feit dat je nooit seks tegen je wil moet hebben. Als je partner iets doet wat jij niet prettig vind, geef dit altijd aan. Seks is iets waar je samen plezier aan moet beleven en niemand is hierin de baas. Zelfs niet in de BDSM categorie!

Ik hoop dat jullie dit een interessant hersenspinsel vonden en opmerkingen of reacties mogen natuurlijk altijd geplaatst worden. Binnenkort zal er een verhaal komen waarin de hoofdrol speelster een speeltje gebruikt. Of ze dat alleen doet of met partner is nog een verrassing…….

©Diaantjes Plekje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *