Passie in het zwembad

Photo by Clarencealford on Pixabay

Margot zucht eens diep, want wat was het toch een warme zomer dit jaar. Na een jaar hard werken, zou ze nu gaan genieten van 3 weken vakantie in eigen land. Dit jaar geen reisje naar een tropisch eiland, zoals ze de afgelopen jaren deed. Sinds een half jaar was ze weer vrijgezel en dit soort reisjes deed ze altijd met haar ex. Ze had er gewoon nu geen behoefte aan.

Gelukkig is er in de buurt een heerlijk zwembad en daar zou ze af en toe gaan zwemmen.

Ze besloot haar vriendin Elise op te bellen om te vragen of ze die dag met haar mee wilde gaan, want alleen is dan toch ook maar alleen. Gelukkig had Elise hier ook wel zin. Samen eerst wat boodschapjes doen en lekkere hapjes scoren om mee te nemen. Natuurlijk met een goede koelbox.

Ze vonden een mooi plekje in het zwembad aan de rand van het grote veld, zodat ze toch wat schaduw hadden van de omliggende bomen. De koelbox kon mooi tussen de bomen staan, zodat alles zolang mogelijk koel bleef. Ze installeerde hun grote badlakens en smeerde zich eerst goed in met zonnebrand crème. Terwijl Elise de rug insmeerde van Margot, zag Margot hem lopen. Een prachtige man, mooi gebruind en een gespierd lichaam. Hij droeg een witte zwemshort en dat maakte hem alleen maar nog mooier. Ze kreeg het er spontaan nog warmer van. “Kijk daar eens” zei ze tegen Elise en die volgde haar blik. “Wow” was het antwoord van Elise. Ze lachten er samen om en wisten dat dit een heerlijk dagje ging worden. Hij legde zijn handdoekje vlak bij hen, dus hun uitzicht was voor de rest van de dag prachtig.

Chris had hen ook gezien en daarom heel bewust zijn handdoek daar neer gelegd. Hij hield van mooie vrouwen in bikini en vooral de linker trok zijn aandacht. Na een half uurtje in de zon, besloot hij te gaan zwemmen. Margot en Elise zagen dat en Margot zei meteen “ik ga ook even zwemmen”. Elise wilde nog even blijven liggen, dus liep Margot achter Chris aan richting het water.

Bij de douche stonden ze naast elkaar. Hun ogen vonden elkaar en Margot kreeg het zelfs onder de frisse douche nog warm. “Lekker weertje hè”, zie Chris tegen haar. Margot knikte, ze kon gewoon even geen woord uitbrengen. “Ik heet Chris”, hoorde ze hem zeggen en daarom kon ze ook niet anders als zeggen dat zij Margot heette. “Kom we gaan zwemmen” zei hij tegen haar en ze volgde hem naar het water.

Ze zag hoe hij sierlijk het water in dook. Alleen dat al was gewoon super sexy! Ze besloot hem snel achterna te duiken en samen zwommen ze een paar baantjes. Na een tijdje, bleven ze even aan de rand van het bad stil staan. Chris streelde over haar schouder en zo langs haar arm naar beneden. Ondanks de warmte, kreeg Margot hier toch wel kippenvel van. Haar tepels reageerde ook direct op zijn aanraking. Ze prikte zowat door haar minuscule topje heen. Chris zag dit en besloot om iets dichter naar haar toe te gaan. Hij kuste haar en Margot beantwoorde zijn kus. Hun tongen vonden elkaar in een heftige zoen. Zijn handen streelde langs haar lichaam, maar ze waren zich wel bewust van het feit dat ze in een openbaar zwembad waren.

Chris stelde voor om naar een kleedhokje te gaan en Margot was het helemaal met hem eens. Ze was enorm opgewonden en kon gewoon geen nee zeggen tegen hem. Sinds haar relatie breuk had ze geen seks meer gehad en ze was nu zo geil, dit moest gewoon gebeuren nu! Om niet al te erg op te vallen, besloot Chris eerst te gaan en Margot zou een minuutje later volgen. Ze keek goed naar welk kleedhokje hij liep en niet veel later verliet ook zij het water. Ze klopte op het deurtje en hoorde Chris zijn sexy stem zeggen “kom maar binnen”.

In het kleedhokje trok hij haar in zijn armen. Hun monden vonden elkaar weer in een heftige zoen. Mmmmmm, wat kon hij lekker zoenen, dacht Margot. Ze voelde haar tepels weer stijf worden en tussen haar benen werd het ook steeds vochtiger. Zijn handen streelde haar armen en vonden zo ook de weg naar haar borsten.

Hij streelde ze liefdevol en kneep zachtjes in haar tepels. Margot kon een zachte kreun niet voorkomen en dit was voor Chris het signaal om haar topje los te maken. Daar stond ze voor hem, alleen nog in haar bikini broekje. Hij bewonderde haar mooie borsten die net zo bruin waren als de rest van haar lichaam. Haar tepels klein en stijf. Hij kon er ook niet vanaf blijven en ondertussen bleven ze elkaar heftig zoenen.

Dat Chris behoorlijk opgewonden werd, was duidelijk voelbaar voor Margot. Ze voelde zijn stijve penis tegen haar buik drukken en haar handen zochten de weg daar heen. Hij was groot geschapen en ze voelde de lust in haar buik toenemen. Elise moest eens weten wat ze nu aan het doen was!

Chris wilde nu meer en meer en trok ook haar bikini broekje naar beneden. Ze had een mooi kaal kutje en daar hield hij wel van. Lekker verzorgd en heerlijk om daar met je tong overheen te gaan. Hij zakte door zijn knieën en met zijn mond volgde hij de weg vanaf haar borsten naar beneden. Margot kreunde zachtjes, dit was zo ontzettend lekker. Zijn tong vond haar klitje en zachtjes zoog hij er aan. Margot genoot! Dit was zo lekker! Zo spannend ook in het kleedhokje!  Hij spreidde haar schaamlippen en zijn vingers gleden naar binnen. Oh, wat was ze nat en opgewonden. Zijn vingers duwde hij diep in haar kutje en met zijn duim draaide hij rondjes rond haar klitje.

Margot wilde hem ook voelen en proeven, dus ze trok Chris omhoog en besloot om zijn lichaam met haar mond te gaan verkennen. Zijn broek moest nog uit en ongeduldig, schoof ze die naar beneden. Daar stonden ze samen helemaal naakt en opgewonden. Met haar tong likkend over zijn borst, vond ze de weg naar zijn stijve penis. Tot haar tevredenheid zag ze dat ook Chris mooi kaal geschoren was. Dat likte nog lekkerder. Ze nam zijn penis in haar mond en ging op en neer, haar tong rondjes draaiend erom heen. Ze besloot nog verder te gaan en met haar mond vond ze zijn ballen. Ze zoog er aan en hoorde Chris kreunen. Met haar hand hield ze zijn penis stevig vast en ze zoog harder en harder aan zijn ballen.

Ho, wacht even hoorde ze Chris zeggen, anders kom ik al klaar! Ze liet hem los en ging weer rechtop staan, hun tongen vonden elkaar weer in een heftige zoen en ze proefde nog de zilte smaak van haar kutje op zijn lippen. Ineens draaide Chris haar om en boog haar voorover. Het was geen groot kleedhokje, dus hij moest wel wat creatief zijn. Daar stond ze dan voorover gebogen voor hem. Hij keek naar haar strakke kontje en hij duwde zijn stijve penis diep in haar natte kutje. Margot voelde hoe hij dieper en dieper bij haar binnen drong. Doordat hij zo groot geschapen was, moest ze even naar adem happen. Al snel was ze er aan gewend en genoot ze van de harde stoten. Ondertussen kon Chris ook geen genoeg krijgen van haar kontje en maakte zijn vinger goed nat en stak die voorzichtig een klein stukje in het kleine gaatje tussen haar billen. Margot schrok eventjes, dit had ze niet verwacht. “Gaat het”, vroeg Chris aan haar. “Oh ja”, kreunde ze hardop, “ga door”. Dat liet Chris zich geen twee keer zeggen en terwijl hij met zijn penis in haar kutje bleef stoten, ging zijn vinger dieper en dieper in het mooie kleine gaatje tussen haar billen. Het duurde echter nu niet lang meer voor ze beiden een heftig orgasme kregen. Ze kreunde samen hardop en vergaten dat ze in een openbaar zwembad waren. Het maakte hen niks meer uit, dit was zo geil en zo ongelooflijk lekker!

Nadat ze beide klaar gekomen waren, bleven ze nog even tegen elkaar aan staan in het kleedhokje. Ze wilde nog niet bij elkaar weg, maar ze wisten heel goed dat ze niet de hele dag in het kleedhokje konden blijven staan. Margot gaf als eerste aan dat ze terug naar Elise moest, die zou zich wel afvragen waar ze bleef. “Ik loop wel met je mee”, zei Chris en nadat ze zich aangekleed hadden, verlieten ze nu samen hand in hand het kleedhokje. Elise zag Margot en Chris aan komen lopen en kreeg een glimlach op haar gezicht. Dit was wat Margot nodig had, al was ze stiekem wel een beetje jaloers! Ze bleven de hele dag met z’n drietjes in het zwembad en af en toe bezochten Chris en Margot nog een keer het kleedhokje. Het beloofde een nog hetere zomer te gaan worden en Margot vond dat helemaal niet erg!

©Diaantjes Plekje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *