Lust op het water

photo by Victoria_Borodinova on Pixabay

Sinds een paar weekjes heeft Astrid een nieuwe vriend en zijn naam is Paul. Ze is helemaal verliefd op hem en zijn hele lijf, want oh wat heeft hij een goddelijk lichaam.

Gespierd, maar niet opgeblazen en gelukkig ook borsthaar, want daar houd Astrid wel van. Daar kun je zo heerlijk met je handen doorheen kroelen en/of speels aan trekken.

Op een warme dag in juli, besloten ze er samen op uit te gaan met de boot van Paul. Geen grote boot, maar een zeilbootje. Ze namen allerlei lekkere dingen mee aan boord, zodat ze de hele dag op het water konden doorbrengen.

Astrid had haar meest sexy bikini aangedaan en Paul zal er geweldig uit in zijn minuscule zwembroek. Niks geen alles verhullende zwemshort. Paul wist ook precies wat Astrid sexy vond. Eenmaal op het water, besloot Astrid haar bikini topje uit te doen. Ze vond witte borsten maar niks en wilde de warme zonnestralen op haar borsten voelen. Paul stond aan het roer en ze zag hoe hij naar haar keek. Heel uitdagend ging ze voor hem liggen op het dek. Haar lange haren in de wind, wat voelde ze zich sexy. Om hem nog wat meer op te winden en uit te dagen, begon ze zichzelf eerst goed in te smeren met zonnebrandcrème. Langzaam smeerde ze ook haar borsten in en ze kreeg er stijve tepels van, ja ze werd behoorlijk opgewonden zelfs.

De zwembroek van Paul liet merken dat het hem ook niet onberoerd liet……. Paul stelde dan ook voor om de boot het riet in te varen. Dat vond Astrid natuurlijk niet erg. De erotische spanning was groot en ze kon niet wachten om heerlijk met Paul te vrijen.

Toen Paul zeker wist dat de boot goed lag, kwam hij naast Astrid zitten en begon hij haar langzaam te zoenen. Oh, wat kon die man heerlijk zoenen! Langzaam werden de zoenen steeds heftiger, vonden hun tongen elkaar en begon Paul ook de borsten van Astrid te strelen. Zachtjes kneep hij in haar tepels en er ontsnapte een kreun uit de mond van Astrid. Wat was ze opgewonden en ze wilde dat Paul ook niet zou stoppen. Ze wilde meer, veel meer!

Hij vervolgde zijn ontdekkingstocht over haar lichaam met zijn mond en kuste alle plekjes die hij tegenkwam. Bij haar bikinibroekje aangekomen, kon hij dan ook niet anders als deze uitdoen. Hij wilde alles zien, alles voelen en alles zoenen. Astrid liet hem doen, want ze genoot met volle teugen. Dit was toch wel het ultieme genot. Liggend in de zon, verscholen in het riet met de man van je dromen. Toch ook de spanning erbij of ze niet ontdekt zouden worden….

Natuurlijk wilde Astrid ook Paul aanraken en werden de rollen omgedraaid. Langzaam verkende zij ook zijn lichaam, met haar handen, maar ook met haar mond. Ze genoot ervan om hem helemaal gek te maken, dat hij opgewonden was, dat was wel heel erg duidelijk. Zijn stijve penis stak boven zijn broekje uit en Astrid trok daarom het broekje uit. Ze nam hem in haar mond en draaide met haar tong rondjes rond zijn eikel. Met haar hand streelde ze zijn ballen en ze begon ook steeds harder aan zijn penis te zuigen.

Paul kon niet langer wachten. Hij draaide Astrid op haar rug en spreide haar benen. De aanblik van haar kale, geile en natte kutje maakte dat hij snel zijn stijve penis in haar stopte. Eerst nog rustig, maar steeds harder stootte hij in haar kutje. Oh wat was ze nat en geil. Astrid moest zich inhouden, maar ze wilde het liefste hardop uitgillen van genot. Ze wilde echter niet ontdekt worden, want dat zou hun heerlijke moment anders verstoren. Niet dat het voor hem zonder haar kreetjes niet duidelijk was. Soms smoorde hij haar kreun met een heerlijk zoen. Nog een laatste keer diep stoten en ze kregen beide een geweldig orgasme.

Verstrengeld in elkaars armen, lagen ze op het dek nog even na te genieten. Ze bleven de hele dag op hun plekje in het riet. Ze genoten samen van de heerlijke hapjes die ze meegenomen hadden, maar vooral heel veel van elkaar. Het zou niet bij die ene heerlijke vrijpartij blijven!

Voor Astrid mocht de zomer nog heel lang duren en ze wist zeker dat er nog vele boottochtjes zouden volgen. Ze genoot al bij de gedachte daaraan…..

©Diaantjes Plekje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *