IJskoud verlangen

Photo by KlaRoFotodesign on Pixabay

Sandra had een zware werkweek achter de rug. Heel veel vergaderingen en moeilijke zaken die ze op moest lossen. Ze was blij dat het eindelijk vrijdagavond was en ze naar huis toe kon.

In de auto belde ze haar vriend Erik met de vraag of hij alvast het eten in de oven wilde zetten. Die avond stond lasagne op het menu en daar had ze best wel zin in. Echter had Erik een ander plan. Hij zij dat hij veel liever lekker met haar naar de sauna zou gaan en daar een hapje wilde gaan eten. Sandra vond dit een geweldig idee en zei dat ze er zo snel mogelijk aan kwam.

Bij hen in het dorp zat een prachtige luxe sauna waar ze graag samen heen gingen of met een bevriend stel. De keuken was daar perfect en Sandra was helemaal in haar nopjes wetende dat ze daar de avond door zouden brengen. Ook dacht ze stiekem aan de nacht die dan zou volgen, want ze wist dat de sauna hen beide ook heel erg opwond. Ze zouden zeker een heerlijke erotische nacht gaan krijgen en anders zou ze dat zelf wel regelen. Ze wist wel hoe ze Erik kon verleiden.

Na een half uurtje rijden was ze thuis en haar vriend stond haar al op te wachten. Ik ga me snel omkleden zei ze en nog even snel een beetje scheren, want als ze naar de sauna ging wilde ze graag dat alles goed geschoren was. Vooruit dan maar zei Erik en gaf haar een liefdevolle kus. Maak je maar mooi voor mij en met de blik waarmee hij haar aankeek, kreeg ze het helemaal warm en voelde ze al dat ze opgewonden werd. Dat beloofde wat.

In de badkamer ontdeed ze zich snel van haar werkkleding en bekeek zichzelf even in de spiegel. Ze was inmiddels 35 jaar, maar zag er nog goed uit. Met het scheermesje ging ze zorgvuldig aan de slag en met haar handen voelde ze of alles wel goed glad was. Toen ze bij haar kutje aankwam, kon ze het niet nalaten even over haar clitoris heen te gaan en die te masseren. Ja, ze was helemaal klaar voor een heerlijke avond en nacht. Ze trok makkelijke kleding aan. Ze stopte haar badjas en handdoek in de tas en ging weer naar beneden waar haar vriend al zat te wachten.

In de sauna ontdeden ze zich in de kleedruimte snel van hun kleding. Ze zag Erik haar bewonderend aankijken en zijn blik bleef net iets te lang op haar borsten hangen. Ook die waren nog mooi rond en stevig met prachtige tepels. Er was niemand in de kleedkamer, dus Erik nam Sandra even in zijn armen en streelde haar lichaam. Zullen we straks de privé sauna huren stelde hij met een knipoog voor en Sandra kon niet anders als instemmend knikken. Ja, dat leek haar wel wat.

Ze besloten eerst iets te gaan eten en nog even de openbare sauna in te gaan. Het was behoorlijk druk en ze was blij dat er nog een privé sauna vrij was die avond. Na nog even iets gedronken te hebben, gingen ze samen naar de privé sauna die hen werd toegewezen.

Alles stond daar voor hen klaar. De drankjes en hapjes die ze besteld hadden en de jacuzzi was ook al gevuld met heerlijk warm water. In de sauna cabine stond een emmer water om over de stenen te gooien. Erik besloot om de sauna eens goed op te warmen, want hij had ook de emmer met ijs gezien die klaar stond om na de sauna mee af te koelen. Nee zei Sandra, we gaan eerst lekker in de jacuzzi en even lekker ontspannen in het warme water. Oké zei Erik en samen stapte ze in de jacuzzi. Sandra ging tussen de benen van Erik zitten en leunde met haar rug tegen zijn bovenlichaam.

Erik streelde haar borsten en zachtjes kreunde Sandra. Dit was toch zo genieten en ze liet zijn handen haar lichaam rustig verkennen. Haar hoofd legde ze in zijn nek en langzaam vonden zijn handen ook haar kutje. Gewillig deed ze haar benen iets uit elkaar zodat hij er goed bij kon. Dit was een heerlijk voorspel en beloofde wat. Na een half uurtje gaf Erik aan toch nu wel de sauna in te willen en dat deden ze dan ook.

In de sauna gooide Erik een behoorlijk hoeveelheid water op de stenen en er ontstond heel veel warme stoom. Ze gingen op de houten bankjes liggen en deden beiden hun ogen dicht. Even intens genieten van de warmte en de rust in deze heerlijke privé sauna. Na een tijdje was het tijd om af te koelen en pakte Erik de emmer ijs.

Hij nam een flinke hand met ijs en in plaats van die over zijn lichaam te laten gaan, deed hij dit bij Sandra. Met de ijsklontjes ging hij over haar hele lichaam. Hij begon bij haar borsten en streelde die met de ijsklontjes. Sandra’s tepels reageerde door stijf vooruit te gaan staan en Erik kuste ze meteen. Daarna ging hij met de ijsklontjes lager en lager en vonden ze ook haar hete kutje. Door het smeltende water, gleden zijn handen soepel over haar lichaam. Sandra genoot en vergat helemaal dat Erik ook nog afgekoeld moest worden. Ze wilde dat ook niet, want wat hij met dat ijs bij haar teweeg bracht was een ongekende ervaring. IJskoud, maar oh wat verlangde ze naar meer.

Ze moest nu ook geen ijs bij Erik gebruiken, want anders zou zijn inmiddels stijf geworden penis waarschijnlijk slap worden. Erik had haar ook achterover laten liggen op de saunabank en ze genoot zo van alles wat hij met haar deed. Zijn mond vond ook de hare en hun tongen raakte verstrikt in een erotische lange kus. Een kus die hen beide nog meer opwond. Sandra wilde nu toch ook wel Erik verwennen en kwam overeind en ze stuurde Erik nu naar de bank. Ga maar eens lekker liggen, zei ze met een sexy stem, dan zal ik je eens lekker verwennen.

Erik liet zich dat geen twee keer zeggen en liet Sandra haar gang gaan. Ze ging op hem zitten, met haar knieën elk aan een zijkant van hem. Met haar handen streelde ze over zijn borst en genoot van het gevoel van zijn kriebelende borstharen. Helemaal wild werd ze daarvan. Met haar kutje bewoog ze zachtjes over zijn stijve penis, maar wilde nog even wachten voor hij bezit van haar mocht nemen. Ze ging al kussend naar beneden en haar tong verkende zijn bovenlichaam. Erik kreunde en duwde Sandra zachtjes verder naar beneden, want zijn stijve penis vroeg om aandacht. Haar handen vonden zijn stijve penis en langzaam begon ze hem af te trekken, soms wat sneller en soms wat langzamer. Erik kronkelde onder haar en daar genoot ze van.

Ineens stond ze op en draaide zich om en ging met haar kutje boven zijn mond zitten. Nu kon zij zijn penis in haar mond nemen, terwijl Erik met zijn tong haar clitje kon verwennen. Oh, wat was ze geil en ze voelde dat ze enorm nat was. Zijn vingers stak hij in haar kutje en ze genoot dubbel. Ze zoog hard aan zijn penis en met haar handen speelde ze met zijn ballen. Erik gaf aan dat hij nu echt niet lang meer kon wachten en dat hij zijn penis diep in haar kutje wilde steken. Sandra ging van hem af en ging gebogen over de sauna bank hangen, zodat Erik haar van achteren kon nemen. Ze voelde hoe zijn penis tegen haar clitje aankwam en een kreun ontsnapte aan haar mond. Ineens gaf hij een harde stoot en voelde ze dat hij diep bij haar naar binnen ging. Op deze manier raakte hij haar g-spot en dat was zo ontzettend lekker. Vaak kon ze dan ook niet voorkomen dat ze squirtend klaar kwam en dat gebeurde nu ook. Ze voelde het opkomen en met een harde kreun kwam ze trillend klaar. Erik voelde haar sappen uit haar kutje komen en genoot, want dit was voor hem de bevestiging dat ze genoten had. Hij stootte nog 3 keer en toen kwam ook hij klaar en mengde zijn sperma zich met haar sappen.

Ze besloten hierna nog even in de douche te gaan, want al die sappen moesten wel afgewassen worden. Ze zeepte elkaar in en genoten nog even na van deze heerlijke sauna avond. Heerlijk vond Sandra de ervaring met het ijs over haar lichaam en dat zei ze ook tegen Erik. Volgens mij hebben we thuis nog wel ijs in de diepvries, zei hij met een knipoog. Ze besloten dus ook maar snel naar huis te gaan en daar nog heerlijk verder te gaan genieten.

Zo mocht elk weekend wel beginnen van Sandra. Seks met Erik was altijd lekker, maar dit was toch wel heel speciaal geweest. Ze zouden beslist nog vaker naar die sauna gaan. Nooit gedacht dat ze zo van ijs zou kunnen genieten en verlangde naar meer en meer.

©Diaantjes Plekje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *