Hot date, deel 2

Photo by Coloringcuties on Pixabay

Lana wist niet goed hoe hij het bedoelde, maar ze voelde zich wel veilig bij hem, dus zei ze ja. Vind je het goed als ik je handen en voeten  vastbind en je een blinddoek om doe? Ze kon alleen maar knikken, ze was zo opgewonden. Ze voelde hoe hij een zachte blinddoek om haar hoofd deed en daarna haar armen en benen met boeien vastmaakte aan het bed. Ik ga je verwennen, zei hij met een diepe sexy stem, maar als je wilt dat ik stop, dan moet je dat direct zeggen! Dat moet je me beloven. Weer knikte ze ja. Dit voelde zo enorm spannend en tegelijkertijd heel opwindend. Ze gaf zich volledig aan hem over en hij ging door met zijn onderzoekingstocht over haar lichaam.

Ze voelde ineens iets kriebeligs over haar lichaam gaan en vroeg zich af wat het was. Vanaf haar benen ging hij omhoog, langs het vochtige plekje tussen haar benen en verder omhoog over haar borsten. Haar tepels reageerde direct en werden helemaal stijf. Oh wat voelde dit goed. Ineens voelde ze een zweepslag op haar borsten, tenminste dat dacht ze dat het was. Het voelde op een vreemde manier wel heel fijn. Dit had ze nog nooit zo ervaren en ze vond het heel spannend. Steeds vaker en op haar hele lichaam voelde ze de zweep. Ze kronkelde van genot.

Zo plots als het begonnen was, zo plots stopte het ook en ze wachtte vol spanning wat er komen ging. Ineens huiverde ze, want ze voelde iets heel kouds en ze wist het zeker, dit was een ijsklontje. Hij wreef er mee over haar hele lichaam, oh wat was dat lekker. Bij haar al vochtige plekje aangekomen, streelde hij haar clitoris met het ijsklontje en langzaam voelde ze zijn vinger bij haar naar binnen gaan. Ze bewoog haar billen, zo goed als het ging omhoog, want ze wilde meer, veel meer.

Ineens voelde ze iets op haar tepels, auw, dat deed wel een beetje pijn. Had hij nu klemmetjes erop gezet? Zo voelde het wel. Toch wilde ze de betovering niet verbreken, ze genoot nog steeds en wilde niet stoppen. Hij kuste haar weer en zei haar dat hij haar zo weer los ging maken. De klemmetjes bleven zitten, maar hij maakte haar armen en benen los, de blinddoek liet hij om. Hij kuste haar hele lichaam en voor ze het goed besefte, voelde ze hoe hij bij haar naar binnen drong. Ze sloeg haar benen om zijn lijf en wat genoot ze van zijn stoten die steeds harder en dieper gingen. Haar tepels voelde nog steeds gespannen door de klemmetjes, maar dat maakte het alleen maar intenser. Samen kwamen ze uiteindelijk tot een geweldig hoogtepunt en ze schreeuwde het uit van genot. Dit was zo intens wat ze ervaren had.

Hij verloste haar van de klemmetjes en deed haar blinddoek af. Ze moest even knipperen met haar ogen, maar al snel vonden haar ogen die van hem. Hoe vond je dit, vroeg hij haar. Ze kon niet anders zeggen als dat ze enorm genoten had. Dit is nog maar het begin zei hij en als je me vertrouwt kunnen we samen nog heel veel meer genieten. Dat wilde Lana wel, want dit was zo intens geweest en het smaakte zeker naar meer. Het zou een lange hete nacht worden…….

©Diaantjes Plekje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *