Hot date, deel 1

Photo by Ninocare on Pixabay

Op een warme dag in juni zat Lana in een cafeetje in het dorp.  Ze zag Mike daar zitten en ze betrapte zich erop, dat ze steeds weer zijn kant op keek. Dat was wederzijds, want hun ogen vingen elkaar steeds weer. Ze werd helemaal warm van zijn blikken. Hij leek haar met zijn ogen uit te kleden en ze werden dan ook als magneten naar elkaar toe getrokken. Hij bood haar een drankje aan en ze hadden een gezellige avond samen. Hij vroeg haar telefoonnummer, want hij wilde haar graag nog een keertje zien en dan op een wat rustigere plek als het café.

De volgende dag kreeg Lana al telefoon. Of ze zin had om volgende week zaterdag bij hem te komen eten. Daar hoefde Lana niet lang over na te denken en ze zei natuurlijk ja graag. De rest van de week hielden ze via whatsapp contact en stuurde elkaar leuke en ook steeds vaker pikante berichtjes. De spanning steeg dan ook behoorlijk bij Lana. Vrijdagavond kreeg ze weer een whatsapp en daar stond in dat hij wilde dat ze een strak zwart jurkje aan zou doen en daar niks onder aan! Lana schrok er even van, maar ze werd toch opgewonden bij het idee en besloot aan zijn wens tegemoet te komen.

Zaterdag besteedde ze de dag goed aan haar uiterlijk. Ze genoot van een heerlijk warme douche en kon het niet laten om onder de douche al even met zichzelf te spelen. Ze werd al opgewonden aan de gedachte van wat ze hoopte dat de avond zou gaan bieden. Ze koos een mooi jurkje uit en maakte zich subtiel op. Niet te zwaar, maar toch zo dat haar mooie ogen extra benadrukt werden. Het voelde wel een beetje onwennig zonder BH en zonder slipje, maar het was wel heel spannend.

Eenmaal bij Mike thuis, werd ze warm onthaald en keek ze haar ogen uit. Zijn hele inrichting was stoer zwart en met enkel rood en metaal als accent kleuren. Ze kon het niet laten om te zeggen dat ze het wel op de film 50 shades vond lijken. Hij glimlachte en kuste haar intens. Vond je het een mooie film? Ze kon niet anders als ja zeggen, want dat was ook zo.

Weer kuste hij haar en nu iets heftiger en ze voelde hoe opgewonden ze werd van zijn kus, haar tepels werden stijf en het werd vochtig tussen haar benen. Ineens stopte hij en zei dat ze eerst moesten eten. Lana moest even terug in de realiteit komen, want ze had verwacht dat ze het eten over zouden slaan……

Ze gingen aan tafel en in kaarslicht genoten ze samen van een heerlijke maaltijd en een glaasje wijn. Lana voelde de hele tijd een spanning, een spanning die ze nog nooit eerder had gevoeld bij een man. Ze voelde zich geweldig bij Mike en verheugde zich op de rest van de avond, want dat er meer zou gebeuren als alleen eten was wel duidelijk.

Ze was zo opgewonden en kon maar niet genoeg krijgen van hem. Ze bleef hem aankijken en elke vezel in haar lichaam reageerde daar op. Dit had ze zo nog nooit eerder ervaren!

Na het eten nam hij haar in zijn armen en begon haar wederom hartstochtelijk te zoenen. Ze voelde hoe zijn handen over haar rug naar beneden gleden en op haar billen bleven liggen. Zachtjes sloeg hij op haar billen en een zacht kreetje ontsnapte uit haar mond. Ze wilde niet dat hij zou stoppen en drukte zich nog dichter tegen hem aan. Langzaam trok hij haar jurkje omhoog en was blij verrast dat ze inderdaad helemaal niks eronder had. Je hebt goed naar me geluisterd, zei hij. Hij tilde haar op en nam haar mee naar zijn slaapkamer en legde haar op bed. Langzaam ontdeed hij haar verder van haar jurkje en verkende hij met zijn handen haar lichaam. Zijn mond volgde zijn handen en ze werd nog meer opgewonden als dat ze al was. Haar tepels stijf en tussen haar benen was ze heel vochtig!

Vertrouw je me, vroeg hij haar….

Wordt vervolgd!

©Diaantjes Plekje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *