Een hete douche

Photo by Efes on Pixabay

Annabel was vroeger thuis van haar werk als normaal. Haar vriend Rick was er dus nog niet en ze besloot om eventjes lekker te gaan douchen.

Het was een warme dag geweest en ze voelde zich vies en plakkerig. Ze legde een briefje op tafel voor Rick, zodat hij wist dat ze al thuis was en een heerlijke douche nam.

Ze zette de douche aan en terwijl de stralen warmer werden, kleedde Annabel zich uit. Pakte nog even een nieuw scheermesje, want dat was ook weer nodig. Waarom groeien haren toch zo snel weer aan, zei ze hardop tegen zichzelf.

Ze hadden een heerlijke grote inloop douche en dat maakte het wel makkelijker. Nadat ze even onder de warme stralen had gestaan, pakte ze de bus scheerschuim en begon zich daarmee in te smeren. Zoals altijd begon ze bij haar kutje, want dat was het fijnste met een nog scherp mesje. Daarna volgde dan de oksels en de benen. Rick hield hier ook van en scheerde zichzelf ook altijd rondom zijn penis en ballen. Wel zo lekker bij orale seks was hun motto!

Terwijl Annabel zich scheerde, was ondertussen Rick thuis gekomen. Hij las haar briefje en besloot om ook naar boven te gaan. Een douche kon hij ook wel gebruiken. Zachtjes liep hij de trap op, want hij wilde Annabel verrassen. Toen hij de badkamer in kwam, zag hij Annabel staan. Ze stond met haar rug naar de deur en zag hem niet binnenkomen. Rick bleef daar staan en keek vol bewondering naar zijn meisje. Wat was ze toch een mooie vrouw! Mooie borsten en een heerlijk kontje.

Annabel voelde met haar vingers of ze geen haartjes vergeten was op haar kutje. Ze werd er zelfs opgewonden van en streelde met haar vingers langs haar clitoris. Dit vroeg naar meer en ze nam de handdouche van de stang en stelde hem in op de massage straal. Die richtte ze op haar clitoris en ze voelde direct een enorm gevoel van opwinding opkomen. Oh, wat was dit lekker. Was Rick nu maar hier, dacht ze nog. Dan konden ze lekker samen douchen……

Rick zag wat Annabel deed en werd daar ook enorm opgewonden van. Hij voelde zijn penis groeien en besloot zich snel uit te kleden. Op het moment dat hij naakt was, draaide Annabel zich om. Hun ogen vonden elkaar en Annabel zag de stijve penis van Rick. Ze wenkte naar hem en nodigde hem uit om bij haar in de douche te komen. Daar hoefde Rick ook niet over na te denken.

Hij pakte haar stevig vast en hun monden vonden elkaar in een heftige zoen. Hun tongen speelde een wild spelletje. Annabel liet haar handen langs zijn lijf glijden en vonden zijn stijve penis. Ze speelde er even mee. Zachtjes bewoog ze zijn velletje op en neer. Met haar andere hand, pakte ze zijn ballen vast. Rick kreunde, dit was echt zo lekker! Annabel besloot om hem optimaal te verwennen en zakte langzaam naar beneden. Haar mond vond zijn penis en ze nam hem in haar mond. Met haar tong draaide ze rondjes om zijn eikel en ze ging op en neer. Rick kon verder niks en genoot, maar toch liet hij Annabel op tijd stoppen. “Ik wil nog niet klaarkomen”, zei hij tegen haar. Annabel kwam overeind en hun monden vonden elkaar weer.

Rick besloot dat nu het moment daar was om zijn meisje te verwennen. Tijdens het zoenen, pakte hij haar borsten vast en kneep er zachtjes in. Ze voelde zo lekker in zijn handen. Ze waren niet heel groot, maar mooi rond en stevig. Haar stijve tepels lieten zien dat ze ervan genoot en hij kon het niet laten om daar in te knijpen. Annabel kreunde hardop. Rick ging met zijn handen verder naar beneden en vond het mooi net glad geschoren plekje tussen haar benen. Hij stak zijn vinger diep in haar en vond haar G-spot. Met zijn duim streelde hij haar clitoris en die was al behoorlijk gegroeid van opwinding.

Neuk me, hoorde hij Annabel roepen en hij draaide haar om. Nu stond hij achter haar en liet hij Annabel voorover buigen. Oh, dat kontje van haar! Dat vond hij zo geil. Haar zo te zien staan, klaar om hem te ontvangen. “Waar moet ik je neuken”, vroeg hij met een hese stem en met zijn vingers ging hij langs het kleine openingetje tussen haar billen. Op het moment dat hij dat deed, zei Annabel “neuk me daar”. Hij stopte eerst een vinger erin, want dit had wel een beetje voorbereiding nodig. Hij hoorde Annabel kreunen. Hij wist dat ze hier enorm van genoot. Dit was iets heel intiems wat ze samen deelde. Doordat ze onder de douche stonden, was zijn penis nat en dus glad. Hij bracht hem voor het kleine gaatje en duwde hem zachtjes naar binnen.

Neuken deden ze niet heel vaak op deze manier, maar het was altijd wel heel erg lekker. Terwijl hij diep naar binnen drong, pakte hij ook haar borsten vast. Hij streelde haar tepels en die waren nog steeds stijf van de opwinding. Daarna liet hij 1 hand naar het plekje tussen haar benen gaan en vond haar clitoris. Annabel kreunde en liet zo merken dat ze enorm genoot. Ze wisten dat een orgasme dan ook niet lang meer op zich liet wachten. Rick stootte dieper en dieper en riep hardop, “ik ga komen”! Op het moment dat hij dat riep,  kwam Annabel ook klaar en samen bereikte ze een geweldig hoogtepunt.

Ze bleven nog even samen onder de douche en zeepte elkaar in. Genietend van elkaars lichaam en handen. Zachtjes elkaar nog even strelend. Het was een hete dag geweest, maar deze douche was vele malen heter!

©Diaantjes Plekje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *