Een heerlijke massage

Photo by Mako_Films on Pixabay

Daisy keek eens rond in de sauna waar ze werkte. Zij was verantwoordelijk voor de horeca en deed met veel plezier haar werk.

Het was er altijd relaxed, want tenslotte kwamen de gasten daar ook voor de ontspanning. Ze kon enorm genieten van de rustige muziek die altijd aan stond en van een praatje met de gasten.

Elke dag wel weer andere gasten, maar natuurlijk ook gasten die regelmatig kwamen en ze al meteen herkende als ze binnen kwamen.

Ook met haar collega’s kon Daisy goed overweg en vaak na werktijd, dronken ze met z’n allen nog even iets. Vooral met Mike, de masseur, had ze een leuke klik. Altijd veel lol samen, maar ze konden ook heel goed serieuze gesprekken voeren. Mike was ook een aantrekkelijke man met een mooi lijf. Daisy betrapte zichzelf er vaak op, dat ze hem aanstaarde. Spieren op de juiste plekken, mooie donkere krullen en een beginnend baardje. Daisy vond dit erg sexy.

Vanmorgen was ze moe opgestaan, niet lekker geslapen en had nu ook hoofdpijn. Eigenlijk zou een ontspanningsmassage nu wel lekker zijn.  Ze keek in de planning van Mike en zag dat het laatste plekje van die dag nog open stond. Snel schreef ze haar naam daar neer. Ze had er nu al zin in. Eerst maar even de dag doorkomen op paracetamol, maar daarna even ontspannen en genieten.

Mike kwam zijn planning voor de avond halen en zag haar naam staan. Hij keek haar aan en vroeg waarom ze een massage wilde. Daisy vertelde over haar slechte nacht en hoofdpijn en Mike beloofde haar straks een fijne massage te geven.

Om 22.00 uur was het eindelijk zover en begaf Daisy zich naar de behandelruimte van Mike. In de kleedruimte had ze haar kleding al verruild voor een handdoek. Wel handig dat die hier altijd ruim op voorraad waren. Ze deed de deur open en meteen kwamen de heerlijke geuren van etherische oliën haar tegemoet. Kaarsjes brandde en een rustgevend muziekje stond zachtjes aan.

Mike begroette haar en gaf aan dat ze op haar buik op de tafel moest gaan liggen. Ze deed de handdoek los en liep naar de massagetafel. Ze voelde de blikken van Mike over haar lichaam gaan. Hij had haar wel vaker bloot gezien, want ze gingen als collega’s ook wel eens de sauna in. Deze keer kreeg ze het er wel even heel erg warm van, een beetje opgewonden voelde ze zich zelfs.

Daisy ging zoals aangegeven op haar buik liggen, haar gezicht in het daarvoor bestemde gat. Mike vertelde haar dat hij een schaaltje met warme olie had en dat voorzichtig op haar rug zou sprenkelen. Ze zei tegen Mike dat ze alles prima vond en zich aan zijn goede zorgen overgaf.

Met zachte handen ging hij over haar rug en kneedde zachtjes haar nek en schouders. Daisy vond het heerlijk en kon een kleine zucht niet tegenhouden. “Vind je het fijn?” vroeg Mike. Mmmmm, was haar antwoord.

Zijn handen gingen verder naar beneden en raakte de zijkanten van haar borsten. Daisy hield haar adem in en wachtte af hoe Mike verder zou gaan. Hij bleef even ter hoogte van haar boven rug en haar borsten, maar zakte daarna verder naar beneden. Hij kwam aan bij haar billen en Mike was helemaal dol op haar billen. Hij had ze al vaker gezien natuurlijk, maar nu lag ze zo voor hem met de glimmende olie op haar billen en hij vond het wel opwindend om te zien.

Hij draaide rondjes om haar billen en maakte daarbij knedende bewegingen. Steeds lager ging hij en hij kon het niet laten om zijn handen even tussen haar benen te laten glijden. Hij stopte heel even om te zien of Daisy zou protesteren, maar dat deed ze niet. Het enige wat hij hoorde was een kreun.

Dit was voor hem de aanmoediging om door te gaan. Hij deed haar benen iets uit elkaar en hij zag haar mooie gladde kutje. Langzaam streek hij met zijn handen erover en hij voelde dat Daisy zich steeds meer ontspande. Voorzichtig deed hij zijn vinger in haar kutje en Daisy liet het toe. Ze wist dat dit met personeel eigenlijk niet was toegestaan, maar dit was zo lekker, dat ze Mike gewoon door liet gaan.

“Draai je eens om” hoorde ze Mike zeggen en dat deed ze. Ze zag Mike naar haar kijken en hoe zijn blik hongerig over haar naakte lichaam ging. Mike schraapte even zijn keel en pakte snel het bakje met de warme olie en sprenkelde die over haar borsten en buik. Daarna gingen zijn handen langzaam over haar buik en steeds verder naar haar borsten. Steeds tikte hij ze een klein beetje aan en hij zag haar tepels mooi stijf staan. Hij kneep zachtjes in haar tepels en speelde met haar mooie borsten. Dit was toch wel een hele bijzondere massage vond Daisy. Ze genoot met volle teugen, want Mike was geweldig.

Met zijn handen ging hij echter nu lager, over haar buik en hij ging met beide handen tussen haar benen. Hierdoor kon Daisy niet anders doen, dan haar benen iets verder openen. Mike hield zijn handen op haar lichaam en streelde over haar mooie volle schaamlippen. Ze was gewoon perfect en hij kon niet langer ontkennen, dat hij enorm opgewonden was. In zijn sportbroek voelde hij dat zijn penis stijf werd. Snel trok hij zijn kleding uit en schoof hij Daisy wat naar beneden op de massage tafel.

Ze lag nu met haar billen op het einde van de tafel en Mike pakte haar benen vast. Met zijn hoofd zakte hij naar beneden, want hij wilde dit heerlijke kutje proeven. Met zijn vingers spreidde hij haar lippen en daar zag hij haar klitje al glimmen. Zijn mond nam het klitje in bezit, hij zoog eraan en met zijn tong ging hij er omheen. Daisy kon zich niet meer inhouden en kreunde nu luider en luider. Ze was enorm geil en keek Mike diep in zijn ogen aan.

“Ga door” zei ze tegen Mike en hij liet zich nu helemaal gaan. Haar benen rustte op zijn schouders en met zijn vingers ging hij nu haar kutje in. Ze was warm en nat. Zijn penis klopte enorm en hij wilde bezit van haar nemen. Hij liet zijn mond los van haar kutje en ging wat rechterop staan. Hij nam zijn penis in de hand en hij bracht hem naar het geile openingetje van haar kutje. Met een flinke stoot, kwam hij in haar. Daisy kreeg het steeds warmer en kreunde nog steeds luid. Mike stootte en stootte en dit was zo lekker. Ze voelde dat ze een orgasme ging krijgen en Mike vond het prachtig om te zien hoe haar lichaam schokte en ze spuitend klaar kwam.

Mike keek haar nog steeds diep in de ogen en terwijl zijn penis nog in haar kutje zat, voelde ze dat hij met een vinger over het gaatje tussen haar billen ging. Het was daar warm en glibberig van de olie, dus dat voelde niet verkeerd. Voorzichtig stak hij zijn vinger naar binnen, niet te snel, want hij wilde haar geen pijn doen. Daisy was echter zo geil, dat ze riep, “neuk me daar. Ik wil je pik in mijn kontje voelen!”

Dat was voor Mike het signaal en hij trok zijn penis uit haar kutje om hem nu diep in haar kont te stoppen. Toch nog eerst voorzichtig, maar eenmaal in haar, ging hij op en neer. Dit voelde zo lekker strak en hij zag dat Daisy er ook van genoot. Na een paar keer stoten, kon hij het ook niet meer tegenhouden en riep hij hard dat hij klaar ging komen. Daisy voelde ook weer een orgasme aankomen en samen kwamen ze tot een geweldig hoogtepunt. Ze voelde de sperma uit haar kontje lopen, maar oh wat was dit heerlijk geweest.

“Ben je nu een beetje ontspannen?” vroeg Mike aan haar. Ja zeker, zei Daisy, maar ik denk dat ik nog wel vaker van je diensten gebruik wil maken. Dat vond Mike geen probleem en elke keer weer, als hij de lijst met afspraken voor de avond pakte, keek hij of de naam van Daisy erop stond. Een betere afsluiting van een werkdag kon hij zich niet voorstellen en Daisy ook niet!

©Diaantjes Plekje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *