Betrapt

Photo by DekoArt-gallery on Pixabay

Esther en Bianca hadden elkaar ontmoet op hun werk. Al snel kwamen ze er achter dat ze meer waren dan alleen collega’s.

Steeds wanneer Esther naar Bianca keek, kreeg ze vlinders in haar buik. Bianca was een spontane jonge vrouw van 24 jaar en had een prachtig figuurtje. Vooral haar borsten vond Esther heel mooi om te zien. Zelf was Esther iets ouder, want zij was 29 jaar. Bianca was de receptioniste van het bedrijf en Esther was de directiesecretaresse en moest dus regelmatig contact onderhouden met Bianca.

Tijdens een personeelsfeestje raakte ze elkaar per ongeluk aan tijdens het dansen. Beide voelde een vonk. Ze keken elkaar in de ogen en wisten ze het zeker. Dit was niet zomaar een collega en vriendin. Aan het eind van de avond, vroeg Esther of Bianca zin had om samen met haar thuis nog wat te drinken. Dat wilde Bianca wel en dat was het begin van een mooie romance.

Ze ontdekte dat ze beide dezelfde passie hadden voor naakt recreatie. Vakanties brachten ze door op nudisten campings en ze gingen samen ook regelmatig naar de sauna. Op een warme dag stelde Bianca voor om eens naar zee te gaan. Dit zag Esther ook wel zitten en zo gezegd, zo gedaan. De spulletjes werden ingepakt en gingen ze op pad.

Bij zee aangekomen, zochten ze een mooi rustig plekje in de duinen. Daar legde ze hun handdoeken neer. Ze trokken hun kleding uit en gingen op de handdoek liggen. Bianca doezelde al snel lekker weg en Esther genoot van het uitzicht. Bianca haar borsten gingen rustig op en neer. Door het windje in de duinen, had ze harde tepels. Zo ontzettend sexy vond Esther dit.

Het duurde dan ook niet lang voordat Esther zich niet meer in kon houden. Ze begon heel zachtjes de borsten van Bianca te strelen. Ze wist dat Bianca daar van hield. Niks ruw en hard, maar liefdevol strelen. Haar mond volgde al snel haar handen en ze merkte dat Bianca langzaam wakker werd. Er ontsnapte een zacht kreetje uit haar mond. Dit was voor Esther een teken om haar lekker te zoenen. Hun tongen vonden elkaar in een passionele zoen. Bianca begon ondertussen ook Esther te strelen en langzaam werden ze steeds meer opgewonden.

Op het moment dat Bianca besloot met haar mond, naar het plekje tussen de benen van Esther te gaan, hoorde ze ineens de stem van een man. “Wat doen jullie?” was zijn vraag. Ze schrokken beide en keken omhoog naar de man die dit tegen hen zei. Een mooie man van ongeveer 35 jaar. Hij stond daar in een stoer sportbroekje en hemdje. Bianca keek hem uitdagend aan en zei met een sexy stem, “mijn vriendin en ik spelen samen, wil je meespelen?”.

Karel, want zo heette hij, wist niet wat hij hoorde en voelde direct zijn penis groeien. Oh oh, dit was foute boel. Dit kon toch echt niet! Hij was toezichthouder op het strand en moest alert zijn op onrust en bijvoorbeeld vrijende mensen. Bianca en Esther zagen natuurlijk ook dat hij opgewonden was, want het was een behoorlijk strak sportbroekje. Esther besloot om overeind te komen. Ze keek Bianca aan en die knikte instemmend. Esther ging vlak voor Karel staan en begon hem spontaan te zoenen. Tegelijkertijd legde ze haar hand op zijn stijve penis die nog in het sportbroekje zat.

Ondertussen was Bianca ook gaan staan en zij ging achter Karel staan. Zo stond hij dus klem tussen twee naakte vrouwen en hij voelde de spanning toenemen. Hij probeerde nog te protesteren, maar telkens als hij iets wilde zeggen, begon Esther hem weer te zoenen. Hij gaf het uiteindelijk maar op. Hij nam een groot risico en gaf zich over aan de aandacht van beide dames.

Ze trokken hem mee naar hun badlaken en trokken zijn kleding uit. Bianca besloot om de penis van Karel in haar mond te nemen. Ondertussen streelde Esther de borsten van Bianca. Karel wist niet hoe hij het had. Wat was dit geil om te zien. Esther besloot verder te gaan. Doordat Bianca op haar knieën zat, kon zij goed bij het kletsnatte plekje tussen haar benen. Ze stak 2 vingers naar binnen en ze hoorde Bianca kreunen. Bianca had een hele gevoelige G-spot en Esther wist dat heel goed.

Bianca reageerde hierop, door op haar rug te gaan liggen. Hierdoor kon zowel Karel als Esther haar lichaam goed zien. Karel nam als eerste initiatief en besloot met zijn mond het kutje van Bianca te verwennen. Ondertussen ging Esther met haar kontje boven het hoofd van Bianca hangen. Hierdoor kon Bianca hetzelfde bij Esther doen. Terwijl Karel likkend de clitoris van Bianca verwende, werd de clitoris van Esther verwend door Bianca.

Karel vond dit enorm opwindend en hij wilde zijn penis diep in één van deze dames stoten. Aangezien Bianca al op haar rug lag, besloot hij als eerste zijn penis diep bij haar naar binnen te stoten. Bianca gaf een gil, want dit was toch wel onverwacht. Esther draaide zich om en keek even toe hoe Bianca genoot van die keiharde penis van Karel. Dit was toch wel even geheel nieuw voor haar. Tot die tijd hadden ze uitsluitend samen de liefde bedreven. Esther en Bianca waren daar ook heel tevreden over en hadden dit ook niet gemist. Toch was dit zo ontzettend opwindend en Esther wilde dit toch ook wel ervaren.

Terwijl ze zag hoe Bianca een mega orgasme kreeg, besloot ze dat het nu tijd voor haar was. Ze ging over Bianca heen zitten met haar kontje omhoog. Nu kon zij zoenen met Bianca en Karel had een prachtig uitzicht op haar nog steeds natte kutje. Hij wist genoeg en zijn penis stootte ook diep bij Esther naar binnen. Hij voelde zich zo stoer, want hier lag hij toch maar met twee geile vrouwen in de duinen. Hij keek toe hoe Bianca en Esther zoenden en ondertussen werden zijn stoten in Esther steeds harder. Het duurde dan ook niet lang meer voordat Karel en Esther ook een orgasme kregen.

Esther ging naast Bianca liggen en Karel bleef nog even kijken naar deze twee dames. Wat waren ze mooi. Prachtige borsten en zo’n geile blik in hun ogen. Na een paar minuutjes besloot hij zich toch maar weer aan te kleden. Via het padje waarmee hij de duin bereikt had, ging hij terug om zijn werk elders te gaan doen. Hij zou deze twee heerlijke dames met rust laten en doen alsof hij ze niet gezien had.

Esther en Bianca bleven de rest van de dag nog lekker genieten van de zon en elkaar. Ze werden niet meer gestoord en kregen die dag samen nog meerdere orgasmes. De seksuele uitspatting met Karel was eenmalig, maar oh zo geil! Aan het einde van de dag wilde ze nog even de zee in gaan om het zand van hun lijf te spoelen. Ze zagen Karel lopen over het strand en hij zag hen ook. Ze kregen een knipoog van hem en met een brede lach op zijn gezicht liep Karel door.

Hij had toch absoluut wel de meest leuke zomerbaan die je kunt hebben! Hij hoopte ze nog vaker tegen te komen, maar helaas is dat niet meer gebeurd. Steeds als Karel het pad weer inloopt, denkt hij terug aan deze opwindende werkdag! 

©Diaantjes Plekje

2 gedachten over “Betrapt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *