A man’s pleasure

Photo by Coloringcuties on Pixabay

Dit verhaal schreef ik tijdens de eerste lockdown van de Corona crisis en is dus niet meer actueel. Toch wil ik hem wel op mijn pagina plaatsen, want het is en blijft een erotisch verhaal!

Owen is een jonge man van 34 jaar en heeft een relatie met Suzanne, zijn bloedmooie vriendin van 31 jaar jong. Al 3 jaar hebben ze een relatie en samen gaan ze graag op vakantie naar mooie zonnige oorden met strand en zee.

Beiden werken ze bij een grote elektronica zaak, waar ze elkaar ook leerde kennen. Owen op de afdeling computers en Suzanne op de afdeling klantenservice. Dus daardoor ook niet de hele tijd dichtbij elkaar en vond hun werkgever het ook niet erg.

Ze wonen sinds 1 jaar samen en zijn dol gelukkig. Helaas zit een vakantie er dit jaar niet in, want de hele wereld is in de ban van het vreselijke corona virus. Samen maken ze dus plannen hoe ze de komende zomer periode thuis kunnen doorbrengen. Gelukkig hebben ze een heerlijke tuin en ze zullen dus daar van de zon moeten genieten. Relaxen in hun luxe tuinstoelen en ligbedden. Ze hebben ook besloten om een lekker zwembad te kopen, zodat ze tijdens de warme dagen ook af kunnen koelen.

Uit eten gaan zit er ook niet in, want alle horeca is gesloten en daarom besluiten ze te investeren in een mooie nieuwe BBQ. Zo kunnen ze toch samen lekker eten met eventueel maximaal 2 vrienden die mee willen eten.

Op een warme voorjaarsdag in april, besluiten ze hun badkleding aan te trekken en alvast een beetje te genieten van een heerlijk voorjaars zonnetje. De zon is nu wel erg verraderlijk, dus ze moeten elkaar wel goed insmeren. Ze moeten tenslotte het nu samen doen en dan elkaar insmeren is wel ook een heerlijk momentje.

Als eerste begint Owen met het insmeren van Suzanne. Ze heeft haar mooie sexy bikini aan en ze ligt op haar buik, zodat Owen met haar rug begint. Langzaam smeert hij haar in en komt langzaam met zijn handen ook langs de zijkant van haar borsten. Suzanne zucht, want dit is best lekker. Hij vervolgt zijn weg naar beneden en haar string bikini broekje verbergt haar mooie billen niet. Zachtjes knedend smeert hij haar billen in en daarna ook haar benen. Tussen haar bovenbenen raakt hij ook zachtjes haar kutje aan en ze kan er niets aan doen dat er ook een kreun ontsnapt uit haar mond. Nu is haar voorkant aan de beurt en ze besluit om haar bikini hesje uit te doen. Hun tuin is lekker beschut, zodat buren hen niet kunnen zien. Suzanne heeft geen hele grote borsten, maar ze zijn mooi stevig met prachtige tepels en Owen zorgt ervoor dat die goed ingesmeerd worden. Hij vervolgt zijn weg naar haar buik en daarna ook haar benen en voeten.

Suzanne merkt dat Owen er wel een beetje opgewonden is en zegt tegen Owen dat hij nu aan de beurt is. Ook hij gaat op zijn buik liggen, zodat Suzanne als eerste zijn rug kan insmeren. Met haar handen begint ze in zijn nek en al smerend en knedend, gaat ze richting zijn billen. Die hoeven echter niet ingesmeerd te worden, want die zijn niet ontbloot. Als ze zijn benen heeft ingesmeerd, moet ook Owen zich omdraaien, zodat zijn voorkant ingesmeerd kan worden. Op zijn rug kijkt hij naar Suzanne en geniet van het uitzicht op haar blote borsten. Het liefst zou hij er meteen mee gaan spelen, maar Suzanne geeft aan dat hij stil moet blijven liggen.

Met haar handen gaat ze langzaam over zijn borst en kriebelt met haar handen in zijn borsthaar. Hij heeft niet veel borsthaar, maar net genoeg om er mee te kunnen spelen. Dan vervolgt ze haar weg en volgt ze via zijn navel het lijntje naar de bovenkant van zijn zwembroek. Geen gekke bokser, maar een mooi kleine zwembroek wat zijn behoorlijk groot geschapen penis niet verbergt. Als ze ook zijn benen ingesmeerd heeft, kan ze zich niet inhouden en gaat terug naar boven. Haar handen strelen zijn penis en het duurt niet lang tot hij zichtbaar opgewonden is. Stijf zit zijn penis in zijn broek en komt hij ook boven het broekje uit. Ze zucht, want hij heeft echt een prachtige penis en ze kan zich niet inhouden en kust zachtjes zijn eikel. Met haar tong verkent ze de eikel helemaal en Owen geniet hoorbaar. Hij geeft zich helemaal over aan Suzanne, want dit is toch wel heel lekker en ook spannend zo in de tuin.

Suzanne schuift zijn broek verder omlaag, zodat zijn stijve penis volledig tevoorschijn komt. Ze neemt hem in haar handen en beweegt langzaam zijn huid op en neer. Ze bukt voorover en haar tong draait rondjes om zijn eikel en af en toe neemt ze zijn penis heel diep in haar mond. Haar handen vinden ook zijn ballen en spelen daar mee terwijl ze zijn penis volledig verkent met haar mond. Owen laat haar begaan, want dit is ongelooflijk lekker. Dan voelt hij dat ze zijn penis los laat en met haar mond naar zijn ballen gaat. Ze zuigt er hard aan en hij kan er niks aan doen dat een kreun uit zijn mond ontsnapt. Wat een verwennerij en dat zomaar in hun achtertuin. Hier kan hij wel aan wennen en is bijna blij dat ze deze zomer in hun tuin verblijven.

Even komt Suzanne omhoog en zoekt met haar mond zijn mond. Een hevige zoen is het gevolg en hun tongen spelen wild met elkaar. Ondertussen vind Owen haar borsten en speelt daar mee. Hij knijpt er zachtjes in en hij hoort Suzanne kreunen in zijn mond. Als hij verder wil gaan, geeft Suzanne aan dit niet te doen. Nee schatje, dit is jouw verwen momentje. Straks mag jij mij verwennen, zegt ze dan met een glimlach om haar mond.

Ze gaat terug naar beneden om het ritueel met zijn penis te herhalen. Ze trekt steeds harder aan zijn penis en ze voelt hem helemaal strak  worden in haar hand. Als ze met haar tong nog eens over de eikel gaat, proeft ze zijn vocht. Heerlijk vind ze dit en nog lekkerder is het dat ze merkt dat Owen zo geniet. Seks hoeft niet per definitie voor beide tegelijk te zijn, je partner lekker verwennen is ook wel eens fijn. Owen moppert ook niet en laat Suzanne lekker doorgaan. Ze zuigt nu ook steeds harder en Owen voelt dat het niet lang meer duurt voor hij klaar gaat komen. Hij zegt dit dan ook tegen Suzanne en dit spoort haar aan om nog even extra hard te zuigen terwijl haar hand zijn huid op en neer blijft bewegen. Dan voelt ze hem schokken en komt hij klaar in haar mond. Ze slikt zijn vocht door en likt haar lippen sexy af. Owen kijkt genietend naar zijn mooie meisje, wat heeft hij het met haar getroffen. Hij zou het liefst nu haar gaan verwennen, maar Suzanne denkt daar anders over.

Ze gaat zij op haar ligbed liggen. Nu is het tijd om te gaan zonnen en straks mag Owen haar verwennen. Ze geniet al aan de gedachte wat hij allemaal met haar zal gaan doen, want ze weet dat Owen dat heel goed kan. Ja, laat de Nederlandse zomer maar beginnen, zo kunnen ze samen de tijd wel doorkomen. Corona crisis of niet, hun liefde voor elkaar en de bijbehorende seks sleept hen er wel door heen!

©Diaantjes Plekje

2 gedachten over “A man’s pleasure

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *