Een hete wandeling

Photo by Coloringcuties ons Pixabay

Tess is een jonge vrouw van net 30 jaar en na een vervelende relatie, nu sinds 2 maanden weer vrijgezel. Samen met haar ex had ze een hond, maar na hun breuk zorgde Tess nu alleen voor Nero. Nero is een donkere labrador en Tess vond het heerlijk om met hem te wandelen. Elk weekend ging ze met hem naar een plas in de buurt, waar je helemaal rondom heen kon wandelen. Lekker even in de natuur, haar hoofd leeg maken en genieten van het samen buiten zijn.

Halverwege de wandeling, ging ze altijd even op een bankje zitten. Nero ging dan altijd naast haar liggen en bleef daar liggen totdat Tess weer opstond om verder te lopen. Die dag zat Tess net op het bankje, toen er een jogger aankwam. Ze zag hem al vanaf een afstand komen en toen hij dichterbij kwam, zag ze dat het een knappe en gespierde man was. Terwijl hij haar voorbij liep, groette hij haar en Tess groette hem terug. Nero hield het vanaf de grond goed in de gaten, maar bleef rustig liggen.

Ron had haar ook al vanaf een afstand gezien en toen hij dichterbij was gekomen, zag hij dat ze een leuke vrouw was met krullend lang haar. De hond naast haar op de grond, hield hij goed in de gaten, want hij was al eerder door een hond gebeten tijdens het joggen. Toen hij langs haar liep, groette hij haar en hij hoorde dat ze antwoorde toen hij haar voorbij liep.

De week erna zat Tess weer op haar vertrouwde plekje, toen ze in de verte weer een jogger aan zag komen. Toen hij dichterbij kwam, zag ze dat het dezelfde man was als de vorige keer. Ook Ron herkende haar en hij besloot te stoppen. Mag ik even naast je komen zitten, vroeg hij aan Tess. Natuurlijk, was haar antwoord. Ze raakte aan de praat, stelde zich aan elkaar voor en Ron aaide Nero over zijn bol.

Ron kon zijn ogen niet van Tess afhouden, want deze vrouw was precies het type waar hij voor viel. Ook Ron liet Tess niet onberoerd. Hij was echte een knappe man en ze kreeg het er zelfs een beetje warm van. Na een half uurtje gaf Ron aan dat hij weer verder ging joggen en Tess keek hem na. Wat een lekker kontje had hij. Dat was goed zichtbaar in zijn strakke sportbroek.

Toen ze elkaar de week erna weer zagen, ging Ron weer naast haar zitten en toen hij zijn arm op de rugleuning van de bank legde, raakte hij haar schouders. Tess voelde de aanraking en liet het toe dat hij zijn hand door haar haren streelde. Je hebt prachtig haar, zei Ron, terwijl hij met haar krullen speelde. Hij schoof wat dichter naar haar toe en Tess kreeg het steeds warmer. Ron had absoluut een heerlijke uitstraling en die wond haar enorm op. Ze voelde dat ze nat werd tussen haar benen en haar tepels waren inmiddels stijf van de opwinding. Ze keek eens goed om zich heen om te kijken of er niemand aan kwam.

Ineens voelde ze zijn lippen op de hare en als vanzelf opende ze haar mond om zijn tong toe te laten. Hun tongen vonden elkaar en Tess genoot van deze heerlijke zoen. Heel even schoot het door haar heen dat ze deze man nog helemaal niet goed kende, maar het genot overwon het van haar gedachte. Ze kroop iets dichter naar hem toe en dit was voor Ron het teken dat ze zich aan hem overgaf.

Zijn hand legde hij op haar blote been, want het was heerlijk weer en Tess droeg een luchtig zomerjurkje. Daaronder alleen een slipje, want ze droeg het liefst geen BH. Haar borsten waren ook niet extreem groot, dus dat kon ook makkelijk. Ze voelde zijn hand over haar been strelen en haar kutje werd steeds natter. Toen zijn hand onder haar jurkje verdween, opende ze haar benen automatisch en zo vond zijn hand de weg naar dat heerlijke natte plekje tussen haar benen. Over de stof heen streelde hij haar kutje en Tess kon een kreun niet onderdrukken. Met zijn vingers trok hij haar slipje opzij en ze vonden haar klitje direct, want die was van de opwinding al behoorlijk gezwollen. Hij speelde nu met haar klitje, draaide er omheen en Tess begon te kronkelen van genot.

Even liet hij haar los, maar al snel voelde ze waar zijn handen nu heen gingen. Hij schoof de bandjes van haar jurkje naar beneden en haar kleine borsten waren nu volledig naakt. Zijn vingers vonden haar stijve tepels en speelde daarmee. Zachtjes kneep hij er in en hij zag dat Tess ervan genoot. Hij trok nu Tess bij hem op schoot en terwijl hij dat deed, keek Tess nogmaals eens om zich heen. Gelukkig waren ze nog steeds alleen.

Toen ze op zijn schoot zat, voelde ze zijn stijve pik onder haar kutje. Door de stof van haar slipje, drukte hij tegen haar klitje aan en Tess werd helemaal gek van verlangen naar zijn stijve pik. Ze ging daarom even rechtop staan, zodat ze zijn sportbroek naar beneden kon trekken. Hij had geen onderbroek aan, dus op het moment dat de broek lager ging, stond zijn stijve pik rechtop. Ze ging weer op zijn schoot zitten en pakte met haar hand zijn pik goed vast. Ze bewoon haar hand op en neer en terwijl zij dat deed, speelde Ron met 1 hand met haar tepels en zijn andere hand vond de ingang van haar kutje. De stof van haar slipje zat nu toch echt in de weg en met een harde ruk, trok hij de stof kapot. Tess slaakte even een kreetje, maar haar opwinding zorgde ervoor dat ze zich hier niet erg zorgen over maakte.

Zijn vingers drongen nu naar binnen en Ron voelde hoe nat Tess was. Hij bewoon zijn vingers op en neer en in hetzelfde ritme, bewoon Tess haar hand over zijn harde pik. Tess kon nu niet meer stoppen met kreunen en ze hoorde dat Nero naar haar toe kwam. Die vond dat zijn baasje toch wel heel veel geluid maakte blijkbaar. Ron knipoogde even naar haar en snel gaf ze Nero de opdracht om weer op de grond te gaan liggen. Met een zucht ging hij weer liggen en met een verleidelijk lach keek Tess Ron aan. Ze besloot dat het tijd was om die stijve pik in haar kutje te voelen en ze ging met haar benen gespreid over hem heen zitten. Ze voelde zijn eikel tegen haar kutje drukken en ze liet zich over zijn pik zakken. Zachtjes ging ze op en neer en steeds dieper voelde ze zijn pik in haar kletsnatte kutje. Ook Ron kreunde nu en hij pakte haar bij haar heupen vast om zo het ritme mee te bepalen. Hij bekeek haar blote borsten en genoot van het aanzicht. Heerlijk die prachtige kleine borsten met mooie kleine stijve tepels en terwijl hij diep in haar bleef stoten, vond zijn mond haar tepels. Hij zoog er aan en beet er ook zachtjes in. Tess snakte naar adem en voelde een orgasme aankomen Ron merkte dat, hij hoorde het aan haar ademhaling en met nog 1 harde stoot diep in haar kutje, kregen ze tegelijkertijd een geweldig orgasme.

Tess bleef even zitten en legde haar hoofd op zijn schouder en zuchtte eens diep. Wow dit was echt wel heel erg lekker, hoorde ze Ron zeggen en ze kon dit alleen maar beamen. In de verte zag Tess ineens mensen aan komen lopen en snel stond ze op om haar jurkje weer omhoog te trekken en terwijl ze dit deed, trok Ron zijn sportbroek omhoog. Snel ging ze weer naast Ron zitten en moest lachen. Ze waren bijna betrapt, maar wat was dit spannend en heerlijk geweest. Nero kwam nu ook weer overeind en Tess zei tegen hem dat ze zo weer verder zouden lopen. Wat was het toch een brave hond en wat fijn dat hij rustig op de grond was blijven liggen nadat ze hem weer de opdracht hiervoor had gegeven.

Nog nooit eerder had Tess zoiets meegemaakt, maar ze had er absoluut van genoten en Ron ook. Of het nog eens zou gebeuren, dat wisten ze niet natuurlijk, maar ze hadden er in ieder geval geen spijt van. Dat ze zonder slipje naar huis toe moest, nam ze voor lief en vond ze ook best wel spannend! Het was een hete wandeling geworden en dat lag niet alleen aan het weer…

©Diaantjes Plekje