De winter schilder

Photo by Efes on Pixabay

Ook dit verhaal schreef ik op verzoek. Heb jij ook een onderwerp waarover je graag een verhaal zou lezen, laat het me dan weten via het contact venster.

Yara en haar man Chris woonde inmiddels al een tijdje in hun prachtige villa midden in de natuur. Een bewuste keuze om vooral heel vrij te wonen. Geen gedoe met buren en heerlijk vrij door hun huis en tuin kunnen lopen.

Chris besloot dat het tijd was om hun huis eens volledig opnieuw te laten schilderen. Niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant. Aangezien hij zelf totaal niet handig was en daar eigenlijk ook geen zin in had, besloten ze daar een schilder voor in te huren. Ze wilde ook geen groot bedrijf, want hun heerlijke woning wilde ze niet delen met een hoop schilders over de vloer. Chris was veel weg voor zijn werk en hij wilde voor Yara ook de rust bewaren. Een heel team schilders zou toch al snel een hoop onrust geven.

Ze zochten op internet en zagen zo ook de advertentie van Ruud. Een man met een klein schildersbedrijf wat hele goede recensies had. Ze besloten hem uit te nodigen om een offerte te maken en gelukkig kon Ruud al snel komen.

Ruud was blij dat hij benaderd werd, want het was momenteel wat rustig met schilder klussen. Gewapend met kleurstalen ging hij op bezoek bij Chris en Yara. Hij belde aan en Yara opende de deur. Ruud zei goedemorgen, ik ben de schilder en ondertussen kon hij wel waarderen wat hij zag. Yara was een mooie vrouw, met een prachtige lach en een mooie bos krullen. Yara ging hem voor naar de huiskamer, waar Chris aan de eettafel de krant aan het lezen was. Na nogmaals een begroeting, liep Ruud met Chris en Yara mee door het huis en schreef hij nauwkeurig op wat hun wensen waren. Hij zou hier wel een paar weekjes vooruit kunnen.

Zijn begroting werd goedgekeurd en op de afgesproken dag, ging Ruud met zijn busje vol schildersspullen richting het huis van Chris en Yara. Hij had goede zin en fluitend liep hij dan ook naar de voordeur. Yara deed weer open en van haar vrolijke blik kreeg Ruud het helemaal warm. Geen straf om hier een paar weekjes door te brengen voor zijn werk, bedacht hij zich. Hij volgde Yara naar binnen en ondertussen vertelde Yara hem dat haar man al naar zijn werk was. Het was droog weer, dus Ruud besloot om met de buitenkant te beginnen.

Rond een uur of 10 kwam Yara even kijken en vroeg of hij een kopje koffie lustte. Daar zei hij geen nee tegen en hij volgde Yara naar binnen. Ze hadden een ruime woonkeuken en hij ging daar aan de eettafel zitten. Zijn blikken volgde Yara bij alles wat ze deed en hij genoot ervan. Toen ze de koffie voor hem neer zette, boog ze iets voorover waardoor hij een mooie blik kreeg in haar decolleté. Hier kon hij wel aan wennen en hij hoopte maar dat Chris vaak naar zijn werk zou zijn.

Zo ging er een weekje voorbij en elke dag genoot Ruud van de koffie en lunchtijd met Yara. Ze hadden leuke gesprekken en langzaam groeide er een mooie band tussen hen. In zijn fantasie had hij al heel wat erotische momenten met haar gedeeld. Na het weekend, toen Ruud weer aanbelde, deed Yara open in een prachtige negligé. Hij kon zijn blik er maar nauwelijks vanaf houden. Sorry, hoorde hij haar zeggen, want ik ben nog niet aangekleed. Geen probleem hoor, antwoorde hij en met een knipoog en zei hij dat hij dit ook heel mooi vond. Yara keek hem aan en verbeelde hij het zich nou of ging ze expres met haar tong over haar lippen.

Ik ga boven even douchen en mijzelf aankleden, red jij je voor nu even? Ja hoor, antwoorde Ruud, ik heb nog genoeg te doen. Yara ging naar boven en Ruud pakte de ladder van zijn bus, want hij zou vandaag de kozijnen op de bovenverdieping gaan schilderen. Gewapend met een blik verf en kwast, beklom hij de ladder. Op het moment dat hij net de eerste lik verf wilde gaan schilderen, zag hij dat de deur van de badkamer niet helemaal dicht stond. De badkamer was ‘on suite’ zoals dat heel chique heet en hij zag Yara onder de douche staan. Dat was niet het enige wat hij zag, want Yara was duidelijk met zichzelf aan het spelen. Hij zag hoe ze in haar borsten kneep, met haar tepels speelde en hoe iets later haar hand naar beneden ging om haar kutje te verwennen.

Ruud vergat dat hij moest verven en kon zijn ogen niet van haar afhouden. Oh wat zou hij graag nu bij haar in de douche gaan staan en ook met haar spelen. Hij wilde in haar tepels knijpen, haar kutje proeven en zijn pik diep in haar steken. Hij was zo in gedachten, dat hij te laat zag dat Yara inmiddels de douche verlaten had en nu naakt de slaapkamer inliep.

Yara was door het spelen met zichzelf in de douche super geil geworden en wilde veel meer. Ze zag dat Ruud op de ladder voor haar raam stond en ze maakte weer oogcontact. Ze liep langzaam naar het raam, opende één van de ramen en vroeg aan Ruud of hij naar binnen wilde komen. Terwijl ze dit zei, streelde ze over haar borsten en likte ze met haar tong langs haar lippen. Ruud vond dat zo geil als een vrouw dat deed! Hij zei dat hij eraan kwam en ging snel de trap af.

Via de keuken kon hij naar binnen en hij liep snel naar boven. Yara was ondertussen op het bed gaan liggen, haar benen gespreid en hij zag dat ze weer met zichzelf aan het spelen was. Ruud bleef even staan en bekeek hoe ze met haar vingers rond haar klitje draaide, er een beetje in kneep en daarna haar vingers in haar kutje stak. Yara zag Ruud kijken en ze gebaarde naar hem dat hij dichterbij moest komen. Ruud ging bij haar op bed zitten en ze pakte zijn hand, bracht die naar haar borsten en hij begon er mee te spelen. Hij likte haar tepels, zoog er lekker aan en ondertussen kneep hij er zachtjes in.

Trek je kleding eerst maar even uit, hoorde hij Yara zeggen en snel voldeed hij aan haar verzoek. Yara zag, toen hij zijn broek uitdeed, dat zijn pik al stijf in zijn strakke boxer zat. Nadat hij ook dit laatste obstakel had uitgedaan, kroop hij weer bij haar op bed. Yara duwde hem achterover zodat Ruud op zijn rug lag. Yara ging op hem zitten, boog zich voorover en begon hem te zoenen. Eerst zachtjes, maar steeds wilder en hun tongen vonden elkaar in deze wilde zoen. Ruud voelde hoe haar borsten over zijn borst streelde en hij nam in elke hand een borst vast. Hij bleef erin knijpen, haar tepels waren stijf en staken mooi naar voren. Opeens stopte Yara met zoenen en kroop wat verder omhoog. Ruud moest nu haar borsten wel loslaten, maar hij kon nu haar billen vasthouden. Hij zag dat Yara met haar kutje richting zijn mond ging en zijn tong vond de weg naar haar klitje. Hij proefde de zilte smaak van haar kutje en genoot enorm.

Na een tijdje, draaide Yara zich om zodat zij nu ook zijn stijve pik in haar mond kon nemen. Terwijl Ruud aan haar klitje begon te zuigen, nam Yara zijn pik steeds dieper in haar mond en zoog er ook hard aan. Haar tong draaide rond zijn eikel en af en toe beet ze er zachtjes in. Ruud wist niet wat hem overkwam. Gelukkig was haar man op zakenreis en zou hij de hele week wegblijven. Hierdoor kon Ruud ontspannen en volop genieten van alles wat Yara bij hem teweeg bracht. Ze had duidelijk de leiding en hij vond dat helemaal niet erg.

Hij voelde dat Yara zijn pik nu losliet en dat ze nu weer naar beneden ging. Hij had nog steeds uitzicht op haar prachtige billen en hij kon niet laten ze toch nog even te strelen. Het duurde niet lang voordat hij voelde wat Yara van plan was. Met haar rug naar hem toe, liet ze naar natte kutje over zijn stijve pik zakken. Langzaam gleed ze naar beneden en voelde ze het kloppen van die heerlijk pik van Ruud. Ze bewoog op en neer, eerst langzaam en na een tijdje steeds sneller. Ruud kreunde van genot en hij voelde hoe zijn pik steeds dieper in haar kutje ging. Yara wist wel hoe ze een man moest verwennen. Toch wilde hij Yara graag zien en hij vroeg haar om te draaien.

Gelukkig deed Yara dat en toen hij weer zijn pik in haar natte kutje stak en hij zag hoe Yara op en neer bewoog, zag hij ook hoe haar borsten meedeinde in het ritme. Yara bleef hem strak aankijken en ondertussen pakte ze zelf haar borsten weer vast. Terwijl ze in haar tepels kneep, voelde Ruud dat het niet zo lang meer zou duren voor hij klaar kwam en hij riep daarom ook hard dat hij klaar ging komen. Met een sexy stem hoorde hij Yara zeggen “kom maar, kom maar diep in me en spuit mijn kutje vol. Ze bewoog nog één keer omhoog om een laatste keer zijn pik diep in haar kutje te voelen. Beide lieten een luide kreun horen, want hun orgasme kwam tegelijkertijd. Yara boog voorover en bleef zo even op zijn borst liggen. Ik vrees dat ik weer moet douchen zei ze met een lach en Ruud zei  dat hij graag met haar mee ging douchen. Die dag werd er niet veel meer geschilderd. Gelukkig zou hij voorlopig hier nog niet klaar zijn. Dit was absoluut een klus die eigenlijk alleen in zijn stoutste dromen voor kwam.

©Diaantjes Plekje