De sexy buurvrouw

Photo by RicardoPenders1982 on Pixabay

Een verhaal op verzoek. Iets wat ik prettig vind om te doen. Deze keer over een jonge man die graag eens met een wat oudere vrouw seks zou willen.

Luke woonde al een tijdje in zijn nieuwe appartement op de eerste verdieping. Hij had een heerlijk ruim balkon, waar hij heel wat uurtjes op door bracht. Onder hem woonde een alleenstaande vrouw die regelmatig in haar tuin zat. Voordeel van een appartement op de begane grond, dan had je een tuin. Ze was een jaar of 50 schatte hij en had een heerlijk vol figuur.

Luke was zelf 30 jaar, maar schoonheid kende geen leeftijd was zijn mening, dus hij genoot regelmatig van zijn uitzicht. Sowieso hield hij juist van de wat oudere vrouw. Die hadden voor hem een geweldige uitstraling en hij werd vaak opgewonden als hij eraan dacht om seks met een oudere vrouw te hebben.

Op internet bekeek hij vaak filmpjes hierover, maar zelf had hij nog nooit seks gehad met een oudere vrouw. Wel met vrouwen van zijn eigen leeftijd, maar toch verlangde hij naar heerlijke seks met een oudere vrouw. Zijn onder buurvrouw viel dus absoluut in die categorie.

Op zijn balkon fantaseerde hij vaak hoe hij haar kleding uit zou doen, haar lichaam zou bewonderen en met zijn handen zou verkennen. Een lichaam wat waarschijnlijk al het nodige had meegemaakt en wellicht ook niet zo strak zou zijn als dat van een jonge vrouw.

Op een zonnige dag in juni, zat Luke weer op zijn balkon en zag hij dat de buurvrouw al in haar tuintje zat. Heerlijk op een ligstoel met een boek in haar handen. Hij voelde dat zijn lul stijf werd en pakte hem even in zijn handen. Langzaam begon hij met zichzelf te spelen en hij hield zijn blik op de buurvrouw gericht. Op het moment dat hij voelde dat hij een orgasme ging krijgen, ontsnapte een kreun uit zijn mond. De buurvrouw hoorde dit blijkbaar en ze keek omhoog. Hun blikken vingen elkaar en Luke zei goedemorgen tegen haar.

Goedemorgen buurman, was haar antwoord. Zit je ook lekker te genieten van het zonnetje? Luke zei natuurlijk ja en zo ontstond er een gesprek. Ze vertelde dat ze Lia heette en ze vroeg of het hem beviel om hier te wonen en ook dat moest Luke beamen. Ik geniet lekker van het uitzicht durfde hij brutaal te zeggen en keek haar daarbij aan. Lia was even stil en Luke was bang dat hij te ver was gegaan. Toen ze echter vroeg of hij zin had om een kopje koffie te komen drinken, hoefde Luke daar niet lang over na te denken. Ik kom eraan, zei hij tegen Lia.

Even later zaten ze samen in de tuin van Lia en genoten ze van een kopje koffie, ook kreeg hij er een heerlijk vers gebakken plakje cake bij. Hmmmmm, lekker zei hij tegen Lia en knipoogde erbij. Hij kon zijn ogen niet van haar afhouden en moest moeite doen om zijn lul onder controle te houden. Wat vond hij haar geil en wat zou hij haar graag willen neuken.

Lia had het wel in de gaten, maar liet nog niets merken. Ze genoot er stiekem wel van, want Luke was een leuke jonge man. Toen ze opstond om nog een kopje koffie te gaan maken, boog ze expres wat verder voorover. Hierdoor had hij inkijk in haar bloesje en zag hij dat ze geen bh droeg. Ze had mooie volle borsten en daar was hij dol op. Ze was sowieso wat voller, maar daar hield hij juist wel van.

Lia besloot de stoute schoenen ook maar eens aan te trekken en in de keuken trok ze haar slipje uit, zodat ze alleen nog maar een bloesje en rok aan had. Buiten zette ze de koffie op de tafel en ging zitten met haar benen iets gespreid. Luke zag dit en zijn blik viel op haar naakte kutje. Wat was Lia een lekkere vrouw en hij zou nu zo graag zijn hoofd tussen haar benen willen doen om haar kutje te proeven.

Hij keek ook even omhoog, om te zien of er andere bewoners van het complex op hun balkon zaten, maar hij zag niemand. Lia zag hem ook kijken en vroeg aan hem of hij genoot van zijn uitzicht. Luke kon niet anders als ja zeggen, waarop Lia naar hem toe boog en hem kuste. Luke was hier wel door verrast, maar hij genoot er wel van. Haar tong zocht de zijne en voor ze het wisten waren ze in een heftige zoensessie beland. Luke legde zijn hand op haar been en Lia liet dit toe. Ook zij genoot hiervan en wilde dat hij verder zou gaan. Langzaam streelde hij over haar been en ging hij steeds verder naar boven, tot zijn hand haar kutje voelde. Ze was al nat, dus hij wist het zeker, Lia wilde ook meer als alleen maar koffie drinken.

Met zijn andere hand besloot hij om haar bloesje wat verder open te maken om zo haar borsten te kunnen zien en voelen. Haar decolleté vertoonde al wat typische rimpeltjes die oudere vrouwen vaak hadden. Dat vond hij super geil. Ze vergaten nu beide dat ze in de tuin zaten en hij liet nu even haar kutje los om haar bloesje helemaal te openen. Hij wilde haar borsten bevrijden en helemaal zien. Lia liet dit toe, maar stond ineens op en nam hem bij de hand. Ze liep naar het ligbed toe, ging daar op haar rug liggen en keek Luke uitdagend aan. Ze pakte beide borsten vast en kneep zelf even in haar tepels. Haar benen spreidde ze nu helemaal en Luke bekeek haar vol bewondering.

Hij genoot van wat hij zag. Ze had echt prachtige borsten, hij vond het super geil dat ze ermee speelde en dat kutje……….. dat wilde hij nu toch echt beter bekijken. Hij ging naast haar op de grond zitten en legde zijn hand weer op haar been. Hij volgde de contouren van haar been en eindigde bij haar kutje. Zijn vingers opende haar schaamlippen en hij genoot. Hij boog voorover en likte over haar kutje heen, van onder tot boven aan haar klitje. Dat smaakte heerlijk en hij hoorde aan de zachte kreun van Lia, dat zij er ook van genoot.

Ondertussen zag hij dat Lia met haar borsten bleef spelen en hij stak zijn vinger in haar natte kutje. Steeds harder en dieper stak hij zijn vinger. Zijn lul was inmiddels stijf en groot van opwinding en Lia gaf aan dat ze wilde dat hij zijn broek uit deed. Zonder aarzeling deed Luke wat zij vroeg en Lia bewonderde zijn mooie dikke lul. Het was lang geleden dat ze zo’n grote dikke lul had gezien en gevoeld. Eerst maar even proeven en ze ging op het ligbed zitten. Luke liet haar kutje los en ging naast haar staan zodat Lia zijn lul in haar mond kon nemen.

Ze nam hem zo diep mogelijk in haar mond en zoog er hard aan. Met haar handen speelde ze met zijn ballen en kneep er zachtjes in. Haar tong draaide rondjes om zijn eikel en ze merkte aan de ademhaling van Luke dat hij er van genoot. Ze liet hem nu even los en likte over de hele lengte van zijn lul heen. Luke keek haar aan en besloot haar nu weer op het bed neer te leggen, want hij wilde zijn stijve lul nu toch wel diep in haar kutje steken.

Hij naam haar benen vast en legde die over zijn schouders, zo had ze wat steun en kon hij lekker diep in haar stoten. Hij nam zijn lul vast en bracht hem naar haar schaamlippen en met een harde stoot, ging hij diep naar binnen. Lia kreunde luid, want hij was echt heel groot en dat voelde ze heel goed. Luke begon te bewegen en met elke stoot zag hij haar borsten bewegen. De huid was al wat losser door haar leeftijd en dat zorgde ervoor dat ze alle kanten op gingen. Pak je borsten nog maar eens lekker vast zei hij tegen haar en natuurlijk deed Lia dat. Met haar tong likte ze langs haar lippen en Luke werd geiler en geiler. Wat was het toch heerlijk met een oudere vrouw, die hadden geen schaamte meer, die waren zeer ervaren en lustte er wel pap van.

Terwijl hij haar benen vast hield, stootte hij dieper en dieper. Lia bleef met haar borsten spelen, terwijl hij toch zag hoe ze mee bewogen in het ritme van zijn stoten. Hij haalde nu zijn lul uit haar kutje en nam hem in zijn handen. Hij begon zich zelf af te trekken en Lia liet nu één borst los en bracht haar hand naar haar klitje. Beide speelde ze nu met zichzelf en toen Luke zag dat Lia haar orgasme bereikte, duurde het ook niet lang voor hij klaar kwam. Hij spoot over haar buik heen en zag dat zijn sperma in haar licht rimpelige navel bleef liggen. Lia stak haar vinger erin en bracht die naar haar mond en likte zo zijn sperma op. Luke genoot er van en was zo blij met deze heerlijk buurvrouw.

Of boven buren toch nog iets hadden gezien, wisten ze niet, maar ze hadden beiden heerlijk genoten van elkaar. Kom nog maar vaker een kopje koffie drinken zei Lia met een knipoog naar Luke, dan zorg ik weer dat je er iets lekkers bij krijgt.

©Diaantjes Plekje

Een heerlijke ‘sandwich’

Voor het eerst kreeg ik een verzoek om een verhaal met een bepaald onderwerp te schrijven en ik hoop dat ik met dit verhaal voldoende aan dat verzoek heb voldaan. Het onderwerp moest zijn ‘sandwich’. Ik heb mijn fantasie de vrije loop gelaten. Ik wens je veel leesplezier en heb je zelf ook een verzoek, laat het me dan zeker weten!

Photo by Efes on Pixabay

Tess en Finn waren al jaren samen en ze hadden een heerlijk seksleven. Ze hielde beide van experimenteren en hadden al heel wat geprobeerd. Er was één ding waar ze het steeds vaker over hadden en dat was het swingers leven.

Tess had zich aangemeld op een website voor swingers en zo al veel informatie gelezen. Er waren speciale clubs hiervoor en je kon ook kiezen om via een soort contact advertentie een koppel te leren kennen die hetzelfde wilde als jou.

Toen Finn het nog eens opperde, gaf Tess aan dat ze al wat uitgezocht had. Finn keek haar met een glimlach aan en vroeg wat ze ontdekt had. Tess besloot Finn de website te laten zien en samen bekeken ze de mogelijkheden.

Ze waren nog nieuw op dit gebied en daarom besloten ze om voor een eerste ervaring contact te zoeken met een ander koppel. Ze stelde samen hun contact advertentie op en toen Tess op de ‘plaatsen’ knop drukte, keken ze elkaar aan. Finn raakte al opgewonden bij de gedachte om binnenkort weer iets nieuws te gaan proberen en hij kuste Tess vurig. Ook Tess liet het niet onberoerd en ze beantwoorde zijn kus dan ook vol passie en zo ontstond een spontane heerlijke vrijpartij.

Toen ze later weer rustig op de bank zaten, besloot Tess te kijken of ze al reacties hadden. Ze zag dat er 3 berichten in de inbox waren. Samen lazen ze de berichten en bekeken ze de bijbehorende profielen van deze koppels. Finn vroeg aan Tess of ze een voorkeur had bij deze 3 koppels en ze gaf aan dat ze vooral aangetrokken was door het koppel Luuk en Sara. Ze waren ongeveer even oud als dat zij waren en hadden gelijksoortige wensen. Finn zei dat hij haar mening deelde en ze besloten om een berichtje terug te sturen naar Luuk een Sara.

Zo ontstond een leuk contact en na een week of 2 besloten ze om elkaar te gaan ontmoeten. Om elkaars privacy te waarborgen, besloten ze een huisje te boeken in een bosrijke omgeving. Lekker rustig en dus alle vrijheid om volop te gaan genieten. Gelukkig vonden ze al snel iets op korte termijn en ze keken er enorm naar uit, maar wel met een beetje gezonde spanning.

Toen het weekend naderde dat ze elkaar gingen ontmoeten, werd de spanning iets groter en ze bespraken samen welke grenzen ze hadden. Voor beide was het duidelijk dat ze altijd bij elkaar in de buurt zouden blijven. Seks met een ander was prima, maar dan wel in dezelfde ruimte. Finn wist dat Tess een grote wens had en dat was een keer een echte ‘sandwich’ beleven. Ze hadden dit ook al besproken met Luuk en Sara en die vonden dat prima. Luuk had zelfs aangegeven dat zij hier al ervaring mee hadden. Sara zou zeker ook meedoen, maar Tess zou het middelpunt zijn. Tess nam thuis nog een lekkere douche en zorgde dat ze alles mooi glad geschoren had. Ervaring met anale seks hadden ze samen wel, maar ze was toch wel heel benieuwd hoe het zou voelen als ze een lul in haar kutje zou hebben en tegelijkertijd in haar kont. Ze werd al nat bij de gedachte eraan!

Bij het huisje aangekomen, waren zij er als eerste. Ze hadden Luuk en Sara een berichtje gestuurd dat ze rechtstreeks daarheen konden komen. Dat was de afspraak, het stel wat er als eerste was zou de sleutel regelen. Finn en Tess bekeken het huisje en er waren 2 slaapkamers, een heerlijke badkamer met ligbad en douche, een kleine keuken en een heerlijk bank. Ze hadden wat wijn en hapjes meegenomen en ze ruimde alles netjes op, de wijn lekker koel in de koelkast.

Toen er op de deur geklopt werd, besloten ze samen open te doen. Een spontane begroeting met kus was het gevolg en het voelde meteen goed. Ze zagen er net zo uit als op de foto. Geen tegenvaller dus. Ook Luuk en Sara waren blij met wie ze zagen en toen ook zij hun spullen opgeborgen hadden, besloten ze een hapje te gaan eten en een lekker wijntje te drinken. Tess en Sara gingen samen de keuken in om voor alles te zorgen. Tess voelde dat Sara haar aankeek en hun ogen vonden elkaar. Toen Sara vroeg of ze al eens door een vrouw gekust was, moest Tess toegeven dat dat niet het geval was. Dan wordt het tijd dat het eens gebeurd zei Sara en voor Tess nog iets kon zeggen, voelde ze de lippen van Sara op die van haar. Ze voelde dat Sara haar tong tegen haar lippen duwde en ze opende haar mond om de tong van Sara de weg naar haar tong te laten vinden. Er ontstond een heerlijke kus en toen Sara haar weer los liet, kon Tess er niets aan doen dat ze nu al enorm opgewonden was en uitkeek naar het verloop van het weekend.

Tijdens het eten zaten ze naast de partner van de ander. Luuk zat naast Tess en Finn zat naast Sara. Luuk legde af en toe zijn hand op haar blote bovenbeen, want ze had een kort rokje aan. Dit voelde lekker en ze liet hem dit ook gewoon doen. Ook toen zijn hand verder ging richting haar kutje, liet ze dit toe. Ze zag hoe Finn haar in de gaten hield en dat hij bemoedigend knikte. Ondertussen streelde hij over Sara’s rug en besloot hij haar te kussen. Tess zag dit en beide wisten ze nu dat het voor hen goed voelde om verder te gaan. Luuk ging nu met zijn vingers haar slipje in en voelde hoe nat Tess al was. Ze kon een kreun ook niet tegenhouden en ze wilde dat hij ook niet zou stoppen. Ze draaide naar hem toe en kuste hem vurig. Hun tongen draaide wild om elkaar heen. In haar ooghoek zag ze dat Finn inmiddels ook heftig aan het zoenen was met Sara en zijn handen onder haar truitje had gestoken. Tess zag dat de borsten van Sara ontbloot werden en dat ze stijve tepels had van opwinding.

Het toetje sloegen ze maar over, want ze waren inmiddels alle 4 behoorlijk opgewonden en besloten om naar 1 van de slaapkamers te gaan. Finn nam Tess bij de hand en op de slaapkamer kuste hij haar en terwijl ze kusten, ontdeed hij haar van haar kleding. Luuk en Sara deden hetzelfde en toen ze alle 4 volledig naakt waren, gingen ze op het bed liggen. Sara kwam naar Tess toe en begon haar weer te zoenen. Ondertussen vond Luuk de weg naar het kutje van Tess en Finn speelde met haar borsten. Tess wist niet wat haar overkwam. Ze werd nu door 3 personen verwend en man o man, wat voelde dit lekker. Toen Sara haar mond los liet, zag ze dat Sara nu naar Finn boog en met hem begon te zoenen. Ondertussen voelde ze dat Luuk haar kutje volledig verkende met zijn handen en dat ook zijn tong haar clitje vond. Hij zoog eraan, draaide er met zijn tong omheen en ondertussen gingen zijn vingers op en neer in haar kutje.

Sara gaf als eerste aan dat ze nu wel wilde zien hoe de wens van Tess vervuld kon worden, want die ‘sandwich’ was iets waar ook zij naar uitkeek. Luuk ging naast Tess liggen en Sara stond even op van het bed. Ze zag dat Tess vol bewondering de stijve lul van Luuk bekeek en hoe ze daar heen ging met haar hand. Tess pakte zijn lul stevig vast en bewoog zijn huid op en neer. Finn keek net als Sara toe en ook zijn lul was stijf van de opwinding. Sara zag dit en besloot Finn ook te verwennen. Terwijl Tess nu de lul van Luuk in haar mond nam, besloot Sara hetzelfde te doen bij Finn. Ze deden nu hetzelfde, maar wisten beide dat ze dit ook niet te lang moesten doen, anders zouden de mannen al klaarkomen en dat was niet de bedoeling.

Tess liet de lul van Luuk nu los en ging nu bovenop hem zitten, ze voelde zijn stijve lul tussen haar benen en wilde dat hij hem nu bij haar naar binnen stootte. Sara zag dit en gaf Finn het signaal dat hij nu achter Tess moest gaan zitten. Tess zat voorover gebogen over Luuk heen en hierdoor stond haar kontje mooi omhoog. Finn keek eerst toe hoe Luuk zijn lul in haar kutje stak en nu was het zijn beurt om zijn lul in het kontje van Tess te steken. Sara keek toe en ging bij het hoofdeind zitten en streelde de borsten van Tess en hoorde hoe Tess genoot van de dubbele penetratie. Tess kreunde van genot, want dit overtrof haar stoutste verwachtingen. Ze voelde zowel de lul van Luuk als die van Finn diep bij haar naar binnen stoten. Langzaam en soms ook sneller, de spanning werd goed opgebouwd zo. Sara besloot om haar kutje nu boven de mond van Luuk te houden, want alleen maar toekijken was niet zo haar ding. Terwijl Luuk met zijn tong haar verwende, kuste zij Tess. Het was een ‘sandwich’, maar ze beleefde het nu toch met z’n vieren. Het duurde ook niet lang meer voordat ze allemaal klaar kwamen. Tess voelde het sperma in haar kont en kut spuiten, de mannen kreunde luid en Sara en Tess deden net zo hard mee.

Na hun orgasme kropen ze van elkaar af en gingen op hun rug naast elkaar op het bed liggen. Niemand zei even iets, ze genoten in stilte na van deze geweldige ervaring. Tess was de eerste die iets zei. Wat was dit ongelooflijk lekker en wat een heerlijke ervaring. Finn antwoorde dat hij er ook enorm van genoten had en Luuk en Sara waren het helemaal met hen eens.

Het weekend was nog maar net begonnen, maar dit zou beslist een heel prettig weekend worden. Ze hadden een goede klik met z’n allen en er volgde nog heel wat hete seks. Tess had seks met Finn alleen, maar ook met Luuk en ze had zelfs seks met Sara. Luuk en Finn keken toe hoe de 2 vrouwen elkaar bevredigde. Voor Tess was ook dit een nieuwe ervaring en Finn vond het super geil om te zien. Dit was het begin van een hele bijzondere vriendschap, want ze waren het er allemaal over eens dat ze dit vaker wilde doen.

©Diaantjes Plekje

Het naaktmodel

Photo by Innamikitas on Pixabay

In het atelier van Brenda vond weer een schilderles plaats. Deze keer leerden de drie cursisten om een naaktmodel te schilderen. Het betrof een van origine donkere man met een Goddelijk lichaam.
Een penis van formaat, wat niemand kon zijn ontgaan. De expressie van de deelnemers was geweldig gelukt. Brenda was enorm van hem gecharmeerd. Hij had haar ook een paar keer doordringend aangekeken. Telkens ging ze ervan blozen. Er was duidelijk een vonk.

Na afloop van de les, vroeg ze of Ian (zo heet hij) misschien nog wat wou drinken.
In haar keuken, dat aan het atelier grenst, zette ze het espresso-apparaat aan.
Net toen ze zich omdraaide om een lepeltje te pakken uit een mok dat op het keukeneiland staat, bleek Ian pal achter haar te staan, in zijn badjas. Even schrok ze en ze kreeg het meteen heel warm.

“Lukt het?” vroeg hij met een heerlijk zware mannenstem terwijl hij haar diep in de ogen keek.
“Ja hoor, ik ben bijna klaar… Ik bedoel de koffie is bijna klaar.” zei ze zenuwachtig. Hij bleef haar aankijken en zei: “Ik heb meer zin in iets anders. En jij volgens mij ook.”
Het zweet brak haar uit. Ze dacht dat ze droomde, maar toen zijn badjas open viel en hij haar tegen zich aan trok wist ze dat het geen droom was. Ze voelde zijn penis tegen haar kleding en hield het niet meer.

Als magneten werden ze tot elkaar aangetrokken en begonnen wild te zoenen. Ze zogen elkaar zowat op. Ze pakte een klem uit haar haren, waardoor deze sluiks op haar schouders vielen. Hij trok met beide handen haar blouse open en met een hand schoof hij haar rok langs haar linkerheup omhoog. Ze bleek geen slip aan te hebben! Die had ze eerder uitgetrokken op het toilet, in de hoop dat ze lekker met hem zou gaan rampetampen.

Ineens tilde hij haar op en zet haar op het eiland. Hij spreidde haar benen en plaatste zijn inmiddels glimmende eikel tussen haar schaamlippen.
Als een biljartkeu schoof hij zijn paal in haar kut. Ze kreunde het uit van genot. Met haar hakken duwde ze tegen zijn stevige billen, zodat hij nóg dieper in haar kon komen. Hij stootte er hard op los, ze leken een stel konijnen. Zijn tong begeerde haar bovenlijf. Hij zoog aan haar tepels en in haar hals maakte hij een zuigvlek. Het tongen met hem is zó lekker, ze werd geiler en geiler.
Ze duwt hem van zich af, springt van het eiland af, draait zich om, leunt op het eiland en laat zich van achter pakken. Met zijn handen op haar heupen trok hij haar kont stevig tegen zijn buik.
Ze kwam met haar rug tegen hem aan staan, stak haar billen naar achter zodat hij door kon gaan met neuken. Greep hem bij zijn nek, draaide haar hoofd en ze tongden weer intens.
Met een hand hield hij haar borst vast en met de andere verwende hij haar clitoris. Ze kregen er geen genoeg van. Hij haalde zijn lul uit haar. Die glom van haar kutgeil. Hij ging met zijn rug tegen het eiland staan, leunde er met zijn handen op en zij gaat door haar hurken. Zijn stijve reikte bijna tot aan zijn knieën, waardoor ze makkelijk bij de eikel komt. Ze likte eraan terwijl ze hem aankeek.

Met twee handen omsloot ze zijn genotsknots en schoof ze op en neer. Met het puntje van haar tong likte ze aan de onderkant, vanaf zijn ballen, tot aan de eikel. Hij boog zijn hoofd naar achteren van genot en keek haar weer aan. Hijgend zei hij: “Ik wil in je spuiten!” Ze ging op het eiland liggen en weer stootte hij in haar. Diep. Snel. Nog sneller. Tot ze zijn warme zaad diep in haar voelde stromen. Hij kuste haar. Zij brengt zijn hoofd naar beneden. Naar haar nog altijd hitsige plekje. Want zij was nog niet klaargekomen. Hij snapte de hint en met zijn heerlijke warme tong vond hij haar harde klitje. Hij likte en zoog als een bezetene. Zij kronkelde en vond het zalig. Toen hij ook nog drie vingers in haar kut stak en tegelijk haar G-spot verwende, kwam ze tot een overweldigend orgasme.

Ian trok zijn badjas aan. Terwijl hij haar een knipoog gaf zei hij: “Nou ben jij wel klaar. Hoe zit het met de koffie?” Brenda trok ook een badjas aan en zittend aan een rond tafeltje dronken ze samen wat. Hij koffie, zij thee. Ze zaten tegenover elkaar.

Al kletsende over ditjes en datjes (alsof er net niets was voorgevallen), voelde ze ineens zijn voet tussen haar benen. Zijn dikke teen zocht zijn weg en vond… haar gevoelige plekje.
Ze deed haar benen wat uit elkaar, zodat hij er beter bij kon en keek hem aan.
Haar voet ging onder zijn badjas door, eveneens naar zijn kruis. Zijn lul lag op zijn been en zo kon ze makkelijk bij zijn ballen, die ze licht masseerde. Ze zakte iets onderuit, in het voordeel van beiden. Haar badjas viel open, haar prachtige borsten werden zichtbaar. Hij pakte haar handen vast.
“Jij bent zó lekker… zullen we nog eens?” “Graag!” Ze stonden op, begonnen weer wild te zoenen. Zij pakte hem bij zijn hand en samen gingen ze naar boven. Hij duwde haar op bed en pakte zijn lul. “Ik ga jou zo lekker hard palen, dat vergeet je nooit meer.” “Nog lekkerder dan net? Dat kan niet.” “Moet jij eens opletten!” Inderdaad, het was zaliger dan daarvoor. Ze kreeg er geen genoeg van. Toen hij aangaf bijna klaar te komen, smeet ze hem van zich af. Hij belande op zijn rug en zij ging bovenop hem zitten, met haar gezicht richting zijn glimmende lul. Met haar kut ging ze boven zijn mond hangen. Ze nam zijn lul in haar mond en zijn mond verwende haar kut. Haar lichaam kronkelde over het zijne. Ze rolden op een zij en gingen lepeltje lepeltje liggen. Zij trok een knie op en hij stootte van achteren met gemak in haar kut. Die was inmiddels zo wijd, dat ze haar bekken moest aanspannen om er optimaal van te genieten. Dat schuiven wilde ze compleet voelen. Als een biljartkeu sopte hij in en uit haar. Toen zijn lul even buiten haar kut bleef, smeekte ze zowat om ‘m er weer in te steken. Hij masseerde een borst van haar en streelde door haar mooie haren. Hij trok er zachtjes aan zodat haar hoofd naar achteren kwam. Ze draaide haar hoofd en hun tongen begonnen weer wild om elkaar heen te draaien. Hij ging op zijn knieën zitten en trok haar kont op zijn schoot. Haar benen legde hij in zijn nek. Weer bracht hij zijn toverstaf in positie en ramde naar binnen. Ze gilde. Hij stopte. “Doe ik je pijn? Nee hoop ik?” “Nee, lekker juist, ga door, door, DOORRR!” Hij gehoorzaamde en legde intussen haar benen elk zijdelings langs hem. Hij trok haar aan haar armen omhoog en hield haar goed vast. Hun bovenlijven stevig tegen elkaar aan. Ze waren één. Een gelukzalig gevoel ging door hun allebei heen. Ze zijn volmaakte sekspartners, dat is duidelijk. Wat gaan ze in elkaar op, ze zouden het liefst vierentwintig uur per dag neuken. Zij ging weer op haar rug liggen en hij legde zijn kletsnatte penis op haar buik. Haar kutsap sijpelde naar buiten. Zijn eikel raakte bijna haar navel. Hij rukte een paar keer aan zijn lul en toen spoot zijn sperma schokkend over haar lichaam. Over haar tepels, tussen haar borsten en zelfs in haar haren zaten druppels. Vanaf haar borsten tot haar navel liep een hele klodder. Zij neemt er wat van op met haar wijsvinger en lekt die geil af met haar tong. Omsloten door haar lippen, komt de natte vinger weer naar buiten. Hij ging rechtop zitten, dichtbij haar mond. Ze vind zijn goedje zo lekker, dat ze zijn eikel schoon likt.

Ongeveer een uur bleven ze in elkaars armen nagenieten. Ian stond op. “Het was heerlijk wijfie, maar ik ga nu wel even douchen als je het niet erg vind.”
“Dan ga ik mee”! zei Brenda. Ze sopten elkaar af en werden weer geil. Tijdens het afdrogen bij de wasbak kwam hij achter haar staan. In de spiegel zagen ze elkaars prachtige lijven. Hij pakte haar borsten met beide handen stevig vast. “Perfect! Niet te groot, niet te klein, echt perfect.” Dan zakt een hand naar haar vagina. Met twee vingers opende hij haar schaamlippen en met zijn middelvinger ging hij naar binnen. Het was allemaal goed te zien. Ze kronkelt van geiligheid en duwt haar kont naar achteren. Daar voelt ze zijn inmiddels weer harde paal. Ze bukt iets voorover en hij stoot de joekel in een keer naar binnen. Langzaam komt zijn penis naar buiten, en snel weer naar binnen. In de spiegel keken ze elkaar diep aan. Het zag er supergeil uit en zo voelde het ook. Zachtjes en geil masseerde hij haar borsten. Ze draaide zich om en masseerde even zijn ballen. Met haar billen ging ze op de rand van de wasbak zitten en tilde een been op. Weer schoof hij zijn penis in haar. Hij tilde haar op, zij hing met haar armen om zijn nek en sloot beide benen om hem heen. Behendig liet hij haar op en neer gaan op zijn penis.
Daarna gingen ze nog een keer samen douchen.

Na nog een keer flink krikken (de douchewand begaf het bijna) vroeg ze moe maar voldaan: “Waarom heb ik jou nooit eerder ontmoet?” waarop hij zei: “Die schade halen we wel in, lekker ding!” Die dag kwamen ze samen vele keren geweldig klaar.

Dit is nu zo’n jaar geleden. Hij is daarna nooit meer bij haar weggegaan en elke dag neuken ze minstens twee keer.

Eenzame kerst, of toch niet…

Photo by Efes on Pixabay

Melissa was sinds kort vrijgezel en ze miste haar vriend enorm. De kerst periode brak weer aan en dat bracht herinneringen omhoog. Samen met haar vriend het huis versieren en de kerstboom optuigen, was iets wat ze altijd graag deden. Cadeautjes voor elkaar kopen en die dan onder de boom leggen, om ze op kerstavond samen uit te pakken. Altijd een heerlijke avond die ook altijd eindigde in een heerlijke vrijpartij.

Dit jaar was ze alleen en ze keek er enorm tegenop om dit allemaal alleen te moeten doen. Toch wilde ze kerst in huis halen en besloot ze er het beste van te maken. Om het makkelijker te maken, besloot Melissa om naar de kerstmarkt te gaan en daar wat nieuwe spulletjes te kopen. Kerstballen en decoraties waar geen herinneringen aan zaten.

Ze besloot om naar een kerstmarkt in Limburg te gaan. Echt even helemaal anders en er ook even tussenuit. Ze stapte in haar auto, zette een lekker muziekje op en ging op pad. Het was gelukkig niet erg druk op de weg, zodat ze zonder problemen op haar bestemming aan kwam.

Ze liep tussen de kraampjes door en zag heel wat moois liggen. Ze kocht nieuwe kerstballen, nieuwe lampjes en ook een leuke kerstman pop. Leuk om die bij de kerstboom te zetten, dacht ze bij zichzelf.

Iets verderop zag ze dat het ineens erg druk werd en ze vroeg zich af wat daar aan de hand was. Ze liep die richting op en zag toen dat daar een mooie grote stoel stond. Zou er een kerstman komen? Terwijl ze dit dacht, hoorde ze bellen rinkelen en daar kwam in een arrenslee een echte kerstman aan. Met een bel in zijn hand, hoorde ze hem het vertrouwde “ho-ho-ho” roepen. Ze besloot te blijven kijken, want dit vond ze toch wel heel erg leuk.

De kerstman stapte uit de slee en ging in de mooie stoel zitten. Vele kinderen gingen op hem af om hun wensen kenbaar te maken. Ze hadden allemaal een wensenbriefje en die werd door de kerstman in ontvangst genomen. Melissa aanschouwde het allemaal en toen het even wat rustiger werd, had ze even oogcontact met de kerstman. Hij knipoogde naar haar en maakte een gebaar dat ze ook naar voren moest komen.

Melissa bedacht zich geen moment en liep naar hem toe. Wat kan ik voor jou doen, vroeg de kerstman. Melissa keek hem diep in zijn ogen aan en zei dat ze heel graag weer de liefde wilde ervaren. Dat ze het zo moeilijk had nu ze met kerst alleen zou zijn en alleen de kerstboom op moest gaan zetten. Schrijf het op een wensbriefje, hoorde ze de kerstman zeggen. Ze keek hem vragend aan, waarop hij zachtjes antwoorde dat ze er ook maar haar adres en telefoonnummer op moest zetten. Ze keek hem glimlachend aan en besloot de stoute schoenen aan te trekken en dit te doen.

Er gingen een paar dagen gingen voorbij en Melissa moest steeds maar denken aan haar wensenbriefje aan de kerstman. Zou hij bellen? Zou hij onverwachts langskomen? Of had ze hem verkeerd begrepen? Terwijl ze dit dacht, ging haar telefoon. Een onbekend nummer belde haar. Normaal beantwoorde ze die niet, maar haar gevoel zei dat ze deze moest beantwoorden. Ze nam op met de woorden “hallo met Melissa” en hoorde toen het bekende “ho-ho-ho” aan de andere kant van de lijn. Ja hoor, dat was de kerstman die haar belde. Melissa schrok toch wel even, want alhoewel ze dit stiekem hoopte, vond ze het toch ook wel heel spannend.

Ben je vanavond thuis Melissa, want dan zullen we de ballen eens in de boom gaan hangen, hoorde ze hem zeggen. Ze antwoorde bevestigend en hij zei dat ze in haar meest sexy kerst outfit klaar moest staan om 20.00 uur, maar je mag geen slipje dragen! Melissa vond dit heel opwindend klinken, want hij had absoluut een sexy stem en ze werd al opgewonden bij de gedachte aan die avond. Ze bekeek haar kledingkast en zag helemaal achterin de perfecte jurk hangen. Het was een rode jurk met een heel diep decolleté. Een jurk waaronder je dus ook geen bh kon dragen. Ze voelde zich super sexy toen ze in de spiegel keek en natuurlijk zorgde ze er ook voor dat haar make-up helemaal super was.

Om 20.00 uur zat ze klaar op de bank en wachtte vol spanning op de deurbel. Zou hij echt komen? Lang hoefde ze daar niet over na te denken, want ineens ging de bel. Haar hartslag ging razend snel en vol spanning opende ze de voordeur. Ze keek recht in het gezicht van een knappe man en was even in de war, maar toen hij “ho-ho-ho” zei, wist ze dat dit de kerstman moest zijn. Hij zag haar lichte verwarring en stelde zich netjes voor als Finn, alias de kerstman. Hij volgde Melissa naar binnen en bekeek bewonderend haar sexy jurk.

Melissa had alles al klaar gezet en na een kopje koffie stelde Finn voor om de ballen maar eens in de boom te gaan hangen. Hij gaf haar een knipoog en Melissa kreeg het er helemaal warm van. Toen ze bukte om de doos met ballen op de tafel te zetten, zag Finn dat ze inderdaad geen slipje droeg. Ah, je hebt goed naar me geluisterd Melissa, zei hij en terwijl hij dat deed gleden zijn handen over haar billen. Lachend zei Melissa dat ze altijd heel gehoorzaam was. Dat wil ik wel eens testen, zei Finn.

Sta je open voor een spelletje, vroeg hij daarna aan Melissa. Ze zag zijn ondeugende en geile blik en natuurlijk zei ze ja tegen hem. Finn gaf aan dat hij nu opdrachten zou geven en zij daar aan moest gehoorzamen.

Ga zitten op de stoel, spreid je benen en hou je handen achter de stoel. Melissa deed dit en ze keek hem vol spanning aan. Finn pakte de zilveren guirlande en bond daarmee haar handen achter haar rug op de stoel vast. Melissa kreeg het er warm van, want dit was toch wel even iets anders dan ze gewend was. Finn zag dit en zei dat ze hem moest vertrouwen. Zijn stem klonk veilig, donker en sexy, dus Melissa besloot het allemaal maar te laten gebeuren.

Finn kwam voor haar staan en met zijn handen ging hij door haar lange haren. Hij pakte haar lokken goed vast en trok haar hoofd achterover. Ik ga je kussen Melissa, zei hij en ineens waren zijn lippen op de hare. Zijn tong drong dwingend haar mond in en een lichte kreun ontsnapte uit haar mond. Hun tongen draaide sensueel om elkaar heen, niet te wild, maar ook niet te soft. Hij kon absoluut lekker zoenen.

Met zijn vrije hand ging hij ondertussen naar haar borsten, schoof het decolleté open en pakte een borst in zijn handen. Ze waren prachtig van vorm en met sexy stijve tepels. Hij nam een tepel tussen zijn vingers en kneep er in. Melissa liet het gebeuren, ze was ondertussen helemaal opgewonden, voelde haar kutje natter worden en liet hem zijn gang gaan. Hij liet haar haren nu los en ze hoorde hem zeggen dat ze haar benen nog verder open moest doen. Zo ver als het ging, deed ze dat en ze voelde dat hierdoor het jurkje naar boven ging. Hij stopte met zoenen en ging voor haar staan. Geil bekeek hij haar ene borst die bloot was en vervolgens zag hij haar naakte kutje. Hij voelde zijn pik al groeien, maar zover was het nog niet.

Hij zakte op zijn knieën en streelde over haar kutje heen. Ze was al super nat en hij zag hoe haar kutje glimmend voor hem open stond. Zijn vingers vonden haar klitje en hij speelde ermee, draaide er rondjes omheen en kneep er ook in. Daarna voelde Melissa dat zijn vingers haar kutje in gingen en een luide kreun kon ze niet tegenhouden. Finn zag dat Melissa bijna een orgasme kreeg, maar zei tegen haar dat ze nog niet klaar mocht komen. Pas als hij dat zei. Oei, wat was dat moeilijk en ze kreeg het er nog warmer van. Finn zakte nu naar beneden en zijn mond vond haar natte kutje. Zijn tong ging over haar klitje en ze voelde dat hij eraan zoog. Oh wat was dit lekker en wat moest ze vechten om geen orgasme te krijgen. Ze voelde ineens dat Finn stopte met likken en ze keek hem aan. Hij zei dat hij haar los ging maken, maar dat ze hem niet aan mocht raken.

Toen haar handen los waren, vergat ze even wat hij gezegd had en streelde ze over zijn benen. “Ho-ho-ho” hoorde ze hem zeggen, ik had gezegd dat je me niet aan mocht raken. Ik moet je dus straffen. Hij pakte haar bij de hand en nam haar mee naar de bank. Hij ging zitten en hij trok Melissa bij hem op schoot, zodat haar billen naar boven lagen. Voor ze besefte wat er gebeurde, voelde ze ineens een tik op haar billen. Een kreetje ontsnapte uit haar mond. Tja, dan had je maar naar me moeten luisteren en meteen tikte hij nog eens op haar billen, maar nu iets harder. Melissa wist niet wat haar overkwam, maar ze vond het enorm geil en genoot er stiekem toch wel van. Na nog een paar tikken, voelde ze ineens dat hij haar billen nu zachtjes streelde en dat zijn hand tussen haar billen door de weg weer naar haar kutje vonden. Ze durfde zich niet te bewegen.

Zijn vingers vonden wederom de ingang van haar natte kutje en hij stak zijn vingers er diep in. Melissa kreunde van genot. Ze plotseling als zijn vingers in haar kutje gingen, zo plotseling gingen ze er ook weer uit. Finn trok haar aan haar haren overeind en gaf aan dat ze op haar knieën voor hem moet gaan zitten. Terwijl Melissa aan zijn verzoek voldeed, zag ze dat hij zijn broek los maakte. Ze zag zijn stijve lul boven een strakke boxer uitkomen en wilde hem vastpakken. Finn was echter sneller en gaf aan dat ze moest wachten. Ze keek toe hoe hij zelf zijn lul vastpakte en zichzelf begon af te trekken. Melissa wilde heel graag ook wat doen, maar hij had haar gezegd te wachten en dat deed ze dus braaf.

Ze bleef geconcentreerd naar zijn lul kijken en voelde ineens dat zijn vrije hand haar hoofd van achteren naar voren duwde. Neem hem maar eens lekker diep in je mond, hoorde ze Finn zeggen en Melissa was blij dat ze eindelijk ook wat mocht doen. Ze likte eerste over zijn eikel heen en ze proefde daar zijn vocht al. Ze opende haar mond en plaatste haar lippen over zijn dikke lul. Hij bewoog haar hoofd naar voren en zo ging zijn lul steeds dieper naar binnen. Ze genoot hiervan. Met haar tong draaide ze om zijn lul heen terwijl Finn in haar mond bleef stoten. Melissa kon niet wachten om die lekkere lul in haar kutje te voelen, maar ze moest afwachten.

Finn liet haar niet te lang wachten, want ineens voelde ze dat hij weer aan haar haren trok. Ze liet zijn lul los en ze zag hoe zijn eikel glom van haar speeksel en zijn vocht. Ga eens op de bank zitten, gaf Finn aan en Melissa deed dat braaf. Spreid je benen voor me, zodat ik je geile kutje goed kan zien. Melissa bleef hem aankijken terwijl ze dit deed en ze zag dat Finn nu zijn broek helemaal uit deed en ook de rest van zijn kleding. Naakt stond hij nu voor haar. Hij pakte zijn lul weer vast en vroeg haar om zelf met haar kutje te spelen. Melissa vond het geil om hem zelf met zijn lul te zien spelen en ze wilde hem zeker wel plezieren. Dus met haar hand ging ze naar haar kutje en terwijl ze met de ene hand haar schaamlippen wat open deed, speelde haar andere hand met haar klitje. Ze voelde dat die gezwollen was van de opwinding en terwijl ze naar Finn bleef kijken, stak ze haar vingers nu ook in haar kutje en zocht naar haar G-spot. Terwijl ze met haar ene hand over haar klitje bleef gaan, vond haar andere hand de lekkere plek aan de binnenkant. Ze kreunde nu luid en Finn bleef haar ook strak aankijken.

Melissa verlangde toch wel naar zijn dikke pik in haar kutje, maar ze durfde zelf geen actie te ondernemen. Gelukkig had Finn ook wel door dat ze het niet lang meer vol hield, want ze was nog steeds niet klaar gekomen. Hij duwde haar achterover op de bank en klom bovenop haar. Ze voelde zijn lul voor haar kutje en met een ferme stoot, drong hij bij haar binnen. Langzaam ging hij op en neer en hij maakte haar helemaal gek. Langzaam voerde hij het tempo op en stootte hij dieper en harder bij haar naar binnen. Hij zag dat ze zelf met haar borsten speelde en dat vond hij geweldig geil. Hij zag ook dat een orgasme nu niet lang meer op zich liet wachten en terwijl hij nog lekker door stootte, kneep hij ook zachtjes in haar klitje. Dit was het moment dat Melissa haar orgasme kreeg. Ze schreeuwde het uit van genot en ze voelde dat haar lichaam schokkend ontlaadde. Ook Finn was zo ver en met nog één laatste stoot, spoot hij haar kutje vol.

Hij bleef nog even in haar en boog naar voren en kuste haar vurig op haar mond. Melissa genoot van zijn heerlijk kus en met haar tong zocht ze de zijne. Net zo plotseling als hij haar kuste, zo plotseling liet hij haar mond ook weer los. Zullen we dan nu de kerstboom eens gaan versieren zei hij met een knipoog en Melissa knikte en zei dat ze dat een goed plan vond. Ze kwamen overeind en ze hoorde Finn zeggen dat ze dan ook wel eerst haar jurkje uit moest doen. Hij was volledig naakt, maar zij had nog steeds haar jurkje aan. Melissa voldeed aan zijn verzoek en samen gingen ze naakt aan de slag met de lampjes en de ballen. Dit was nog eens een heerlijke manier om de kerstboom te versieren.

Nadat de boom volledig gevuld was, bekeken ze hem samen vol bewondering. Finn pakte haar vast en zei dat hij nu toch wel een beloning wilde voor het “harde” werk. Ze draaide zich naar hem toe en opnieuw begon er een wilde vrijpartij. De avond werd verder gevuld met heerlijke hete seks. Deze kerst zou ze niet alleen zijn, want Finn gaf aan nog wel vaker te willen komen. Geen eenzame kerst voor Melissa dit jaar, maar een heerlijke kerst gevuld met geile seks en genot.

©Diaantjes Plekje