Op schoot bij de Sint

Photo by Nude and Nietjuh on PIxabay

Het is weer bijna 5 december en dat brengt altijd weer de benodigde festiviteit voor de collega’s met kinderen met zich mee. Elk jaar mag een andere collega dit organiseren en dit jaar was de eer aan Bianca.

Bianca is een vrijgezelle jonge vrouw, die geen kinderen heeft. Zelf ervaring met dit soort zaken heeft ze dus niet, maar ze is vastbesloten om er een geweldig feest van te maken.

Het allerbelangrijkste is natuurlijk wel een ‘echte’ Sint uitnodigen. Bianca vulde bij Google in dat ze een ‘huur Sint’ zocht en daar kwamen er een heleboel tevoorschijn. Zo kwam ze bij het profiel van een Sint die toevallig uit haar woonplaats kwam en ze besloot hem te benaderen.

Na haar email aan deze man of hij vrij was op 27 november, kreeg ze al snel bevestigend antwoord. Het was bij hen op het bedrijf de gewoonte dat ze dit altijd op de zaterdag voor 5 december vierde. Dan hoefde de kinderen ook niet naar school en waren ze zelf natuurlijk ook vrij.

Bianca wilde goed voorbereid zijn en stelde hem voor om binnenkort elkaar te ontmoeten. Alles bespreken was tenslotte makkelijker persoonlijk. De ‘Sint’ stelde zich voor als Frank en gaf aan dat hij dit prima vond. De afspraak werd gemaakt en Bianca was stiekem toch wel benieuwd naar hem.

Ze besloten om af te spreken in een café in de buurt om onder het genot van een kopje koffie de puntjes op de i te zetten. Bianca was als eerste binnen en ging aan een tafeltje zitten. Ze hield de deur in de gaten of ze Frank zag binnen komen. Hij zou het ‘grote boek’ van Sinterklaas meenemen, zodat ze hem zou herkennen. De deur ging open en Bianca moest even goed kijken, want daar kwam wel een heel aantrekkelijke man binnen. Precies haar type, donker haar, sportief gebouwd en ook zo gekleed.

Bianca zwaaide naar hem en Frank kwam naar haar toe. Hij had prachtige ogen, zag ze en ook een heerlijke lach. Dat zou nog eens een prettig overleg worden! Ze bestelde koffie en spraken alles door wat betreft de wensen voor het komende sinterklaas feest. Frank was ook wel onder de indruk van Bianca en gaf meteen aan dat hij graag zou komen. Hij had foto’s meegenomen, waarop hij verkleed als Sint stond afgebeeld. Best een sexy Sint dacht Bianca in zichzelf.

De dag van het feest was aangebroken en Bianca was toch wel een beetje zenuwachtig. Ze hoopte dat alle kinderen blij zouden zijn en later ook alle andere collega’s. Ze had namelijk geregeld dat na het kinderfeest, de Sint zou blijven om ook voor de collega’s er nog een leuke avond van te maken. Dit was nog niet eerder gedaan, maar de collega’s en haar baas vonden het een leuk idee. Er was ook al veel over gelachen, want wie zou toch allemaal bij Sint op de schoot moeten.

Bianca had geregeld dat over elke collega een leuke anekdote te vertellen was, alleen had ze natuurlijk niets over zichzelf verteld. Het werd voor de kinderen een geweldige dag, want Frank was heel goed in zijn rol als Sint. Dat beloofde wat voor de avond. Iedereen had de tijd om zich thuis om te kleden en ’s avonds terug te komen. Frank ging met Bianca een hapje eten en hij vroeg aan haar waarom ze niets over zichzelf had geschreven. “Maak er maar iets leuks van, ik laat me graag verrassen”, was dan ook haar antwoord. Frank knipoogde naar haar en gaf aan dat hij wel iets zou bedenken.

Nadat alle collega’s bij de Sint op schoot waren geweest, was het de beurt aan Bianca. Ze liep naar het podium en ging bij hem op schoot zitten. Oh, wat rook hij heerlijk en Bianca genoot er stiekem heel erg van om zo dicht bij hem te zijn. “Ben je lief geweest”, was de eerste vraag die hij aan Bianca stelde. Ze antwoorde dat ze altijd lief was en lachte daar uitbundig bij. Collega’s in de zaal lachte allemaal mee.

Ze voelde de hand van de Sint over haar rug gaan en ze kreeg het er helemaal warm van. Terwijl hij dat deed, vertelde hij leuke anekdotes die collega’s over haar hadden verteld. Ondertussen kreeg Bianca het steeds warmer, want zijn hand bleef maar strelen. Terwijl de zaal nog luid lachte, fluisterde Frank in haar oor dat hij haar erg mooi vond en dat hij haar later op een heerlijk cadeautje wilde trakteren. Bianca kon niet anders dan zeggen dat ze dit geweldig zou vinden en met een blos op haar gezicht stond ze op. “Tot straks”, hoorde ze Frank nog snel zeggen.

De avond werd niet veel later beëindigd en Bianca begeleide Frank naar buiten. “Woon je in de buurt”, vroeg Frank en Bianca gaf bevestigend antwoord. Bij haar thuis aangekomen, ging Frank, die nog steeds in zijn Sint outfit zat, op haar bank zitten. “Zo, kom nu nog maar eens een keer op schoot bij de Sint, maar trek eerst maar eens iets spannends aan”. Ze keek hem even aan en zag dat hij haar een knipoog gaf.

Bianca ging naar haar slaapkamer en besloot om de ‘stoute’ schoenen aan te trekken en trok haar sexy doorschijnend nachtjurkje aan. Daaronder alleen een stringetje. Ze merkte dat ze al opgewonden was, want haar tepels waren al stijf. Dat zag er altijd zo sexy uit in dit jurkje. Ze liep de huiskamer in en ze zag de blik van Frank vol bewondering over haar lichaam gaan.

“Zo, dat is behoorlijk spannend, kom maar eens op mijn schoot zitten”, hoorde ze hem zeggen. Langzaam kwam ze dichterbij en keek ze hem verleidelijk aan. Ze ging op zijn schoot zitten en voelde dat er onder dat pak ook iets stijf geworden was. Ze trok zijn baard weg en kuste hem hartstochtelijk. Frank reageerde direct door met zijn tong de hare te zoeken. Met zijn handen ging hij over het jurkje heen en vonden haar borsten. Hij streelde ze en Bianca kreunde zachtjes. Zijn handen gingen verder en verdwenen nu onder het jurkje. Zachtjes kneep hij in haar tepels, die stijf stonden van opwinding.

Wacht even, zei ze tegen hem, want jij hebt ook nog echt teveel aan. Ze ging voor hem staan en trok hem ook overeind. Ze maakte zijn jas los en hij liet hem van zijn schouders zakken. Met haar handen streelde ze over zijn lijf en het duurde niet lang of ze had hem van alle Sint kleding ontdaan. Alleen een strakke boxer had hij nu nog aan. Daarin was duidelijk dat hij enorm opgewonden was, want zijn stijve pik was duidelijk zichtbaar.

Ze stonden nog steeds voor elkaar en Bianca pakte de rand van zijn boxer en trok die langzaam omlaag en terwijl ze dit deed, zakte ze zelf ook door haar knieën. Zijn pik stond fier vooruit en ze pakte hem vast met één hand. Met haar andere hand nam ze zijn ballen vast. Frank liet ook een kreun horen en toen Bianca haar handen voor haar mond verruilde, kreunde hij nog harder en riep dat ze hard moest zuigen. Met haar tong ging ze over zijn eikel en af en toe zoog ze hard aan die heerlijk pik van hem. Ze voelde dat hij nog dikker werd en ze likte het voorvocht van zijn eikel. Frank trok haar ineens omhoog en trok haar stringetje uit. Met zijn vingers streelde hij over haar natte kutje, vond haar klitje en speelde er mee. Nu vonden zijn vingers ook de ingang van haar kutje en met 2 vingers ging hij naar binnen. Hij bewoog ze op en neer en ging steeds dieper naar binnen.

“Kom nog maar eens bij me op schoot zitten”, hoorde ze hem zeggen en langzaam liet ze haar natte kutje over zijn dikke pik zakken. Hij kuste haar weer en hun tongen bewogen nu heftig om elkaar heen. Wat voelde dat lekker en Bianca bewoog langzaam op en neer en voelde zijn pik dieper en dieper gaan. Ze kreunde nog harder en Frank vond ondertussen haar borsten weer. Ze leunde een beetje achterover, zodat hij goed zicht op haar borsten had. Zijn mond vond de weg naar haar tepels en zachtjes beet hij erin. Bianca voerde het tempo nu wat op en ging steeds sneller op en neer. Zijn pik raakte alle lekkere plekjes in haar kutje en ze voelde dat een orgasme niet lang meer zou duren. Ook Frank voelde dit en met een geile blik keek ze hem aan. Nog één harde stoot en terwijl Bianca het uitschreeuwde van genot, spoot Frank haar kutje helemaal vol. Dit was het beste Sinterklaas cadeautje wat ze ooit had gehad en ze zou deze ervaring niet snel vergeten. De avond was nog jong en nadat ze samen tegen elkaar aan bijgekomen waren, duurde het ook niet lang voor hun spel weer opnieuw begon. Het werd absoluut een hete nacht en Bianca was blij dat zij dit jaar het feest had mogen organiseren.

De volgende ochtend ging Frank pas weg en Bianca moest stilletjes lachen, want hij had natuurlijk zijn Sinterklaas pak weer aan. Dit was de meeste sexy Sinterklaas die ze ooit had gezien en ze zou maandag wel zien wat haar collega’s er nog over te zeggen hadden. Ze hadden een wilde nacht gehad en die nam niemand haar meer af!

©Diaantjes Plekje

Sterren kijken

Photo by avasappho on Pixabay

Olaf en Birgit waren met hun tentje vrij aan het kamperen op een open plek, in het bos.
Ze sliepen naakt. Niet alleen omdat het hartje zomer was, maar ook omdat ze dat beiden het fijnst vinden. Tijdens een heldere nacht genoten ze samen van de prachtige sterrenhemel. Al liggend vanuit hun slaapzakken keken ze door de tentopening ernaar.
Birgit moest plassen en stapte uit de slaapzak om even verderop gehurkt haar behoefte te doen.
Olaf zag hoe de straal uit haar kutje liep en het zand onder haar bevochtigde.
Daar werd hij wel geil van.
Toen ze weer terug wilde kruipen in haar slaapzak, hield hij zijn hand daarop en kwam zelf uit zijn eigen slaapzak. “Schat, toen ik net je kutje zag, werd ik geil.”
“Ik zie het” en ze keek naar zijn enorme stijve. “Je geilt toch niet op urine?” “Nee, maar wel op jouw natte pruim!” Terwijl hij dat zegt, grijpt hij ernaar met zijn hand en duwt er resoluut zijn middelvinger diep naar binnen. Zij blijft genietend op haar knieën zitten, buigt haar hoofd naar achteren. Haar haren vallen sluiks en raken bijna haar billen. Ze betast haar eigen borsten.
“Oh Olaf… lekker… meer…. Meer vingers…” Toen er drie in haar zaten haalde ze zijn hand weg.
Ze duwt zachtjes aan zijn schouder waardoor hij gaat liggen op zijn rug. Zij gaat over hem heen zitten en duwt met een hand zijn paal in haar poes.
Langzaam laat ze zich zakken en komt langzaam terug omhoog. Ze is zo nat, dat het heel soepel glijdt.
Hij kijkt verlekkerd en pakt haar borsten. Na een paar keer op en neer gaat ze van hem af, draait zich om en gaat met haar kut boven zijn mond zitten. Haar mond omsluit zijn penis en likt hem geheel af. De voorhuid glimt van de druppels voorvocht en dat vind ze heel geil.
Intussen beft hij haar flink. Hij zuigt aan haar klitje en haalt zijn warme tong tussen haar schaamlippen door.
“Ohhhh” kreunen ze beiden.
Ze kan hun orgasme voorkomen door net op tijd af te haken. Ze gaat op haar eigen slaapzak op de knieën zitten met haar kont naar hem toe. Hij komt achter haar zitten op zijn knieën en wil weer bij haar naar binnen dringen. “Niet daar, maar daar schatje.” Zijn mond valt open van verbazing. “In je ster bedoel je?” “Ja schat…” Dat laat hij zich geen twee keer zeggen. Voorzichtig duwt hij zijn lid in haar strakke anus. Zachtjes dringt hij daar naar binnen. “Woah… echt strak… doet het geen pijn?” “Nee, lekker juist!! Oh dit moeten we echt vaker doen!” “Ik kom zo klaar…” Snel gaat ze op haar rug liggen, hij gaat met zijn knieën elk zijdelings langs haar zitten. Met zijn lul klopt hij op haar navel als hij tussen haar borsten spuit. Ze trekt aan zijn billen zodat hij rechtop komt. Ze buigt haar hoofd naar hem toe en likt zijn lul schoon. Hij gaat naast haar liggen en vingert haar ook tot een orgasme.

Een ritje in de bus

Photo by coloringcuties on Pixabay

Die kaaklijn, die diepbruine ogen, zijn mooie witte blouse die als gegoten zit om zijn gespierde bovenlichaam. Een knipoog als hij gedag zei. Ze kreeg het er steeds warm van.
Shirley had een oogje op de buschauffeur.
Telkens als ze na haar werk Lijn 70 nam, hoopte ze dat hij weer dienst had. Dat ze als laatste passagier zou overblijven en een flinke beurt zou krijgen.
Wat had ze er al over gefantaseerd.

De gedachte daaraan en het gewiebel in de bus, zorgden voor een hele natte poes.
Haar slip was vochtig en ook in het kruis van haar strakke jeans begon zich een plek te vertonen.
In de achteruitkijkspiegel bleef dat niet onopgemerkt. Toen ze in de gaten had dat hij het wel eens kon hebben gezien, spreidde ze haar benen, zodat hij er beter zicht op kreeg.

Haar halte waren ze allang voorbij. Net toen ze dacht eindelijk met hem alleen te zijn, stapte er nog iemand in. Schudde hij nou “Nee” met zijn hoofd? Baalde hij net zo hard als haar?
Pas bij het eindstation, waar het rustig was, stapte de passagier uit. Shirley bleef zitten.
Hij kwam op haar afgelopen. De bobbel in zijn broek viel haar meteen op.

“Zo mevrouw, we zijn er. Mijn dienst zit erop. Hoe heet u eigenlijk?” Haar blik ging van de bobbel naar zijn prachtige ogen. “Zeg maar je… ik ben Shirley. En jij?”
“Leuke naam voor een knappe vrouw als jij…” hij keek haar doordringend aan en stelde zich voor als John. “Ook een leuke naam voor een knappe man als jij” antwoorde ze. Daarna ging het allemaal heel snel. Als magneten gingen hun lippen op elkaar en ze tongden als wilde bezetenen.
“Ik wil je al zolang naaien Shirley” hijgde hij in haar oor. Zij streek hem door zijn haren en zei: “Ik jou ook John, neuk me, hard! Hier en nu”

Ze scheurde zijn blouse open, hij trok haar leren jack uit. Zij maakte haar broekrits los en hij liet zijn pantalon zakken. Zij stond op, hij ging op haar plek zitten, haalde zijn genotsknots tevoorschijn en zij smeet haar pumps aan de kant. Nadat ze razendsnel haar broek uittrok ging ze met haar knieën op de stoel, op zijn schoot zitten. Ze liet zich zakken over zijn dikke, harde, lange paal en kreunde het uit van genot. “Ein-de-lijk…” gilde ze het uit op het ritme van het stoten.

Hij begroef zijn gezicht in haar omvangrijke voorgevel en zoog op haar tepels. Toen hij diep in haar klaar kwam, vroeg hij of het lekker was. Ze stond op, haalde haar vingers door haar schaamlippen en lekte het sperma af. “Lekker..? Zálig! Je zou eens moeten weten hoe ik hiernaar heb verlangd! De keren dat ik masturbeerde zijn niet op één hand te tellen! Zullen we morgen weer?” “Helaas, morgen heb ik geen dienst, dus geen ‘ritje in de bus’, mevrouw.”
“Dan ‘wip maar eens fijn bij mij thuis’ aan!”

Het hete festival

Photo by andreaaltini on Pixabay

Erwin en Patricia bezochten een groot meerdaags-festival.
Duizenden mensen waren aanwezig en de sfeer was geweldig. Toffe bands traden op en er werd gestagedived. Naarmate er alcohol vloeide, werden de twee geiler.
Maar een nummertje in hun tentje hadden ze geen zin in. Ze wilden niets missen van de optredens.
Hutjemutje tussen de massa, stond Erwin naast Patricia en liet zijn hand achter in haar broek zakken, onder haar t-shirt, wat er verhullend overheen viel. Zijn hand vervolgde zijn weg tussen haar bilspleet door naar haar vagina. Hij kon er net met zijn middelvinger bij, terwijl hij in haar heerlijke billen kneep. Patricia wipte even op haar schoenen en keek hem aan.
Achter hen stonden festival gangers luidkeels mee te gillen met allerlei bekende nummers die ten gehore werden gebracht. Zij hadden niet in de gaten wat er zich voor hen afspeelde.
Patricia draaide zich naar Erwin toe en zei dat het zo gemakkelijker ging.
Zijn hand ging weer haar broek in. Zij hield haar jas aan beide zijkanten langs hen.
Ze keek hem geil aan terwijl hij haar stevig vingerde. Drie vingers verwenden haar inmiddels drijfnatte kutje. Ze drukte haar bovenlijf tegen het zijne. Hun tongen vonden elkaar.
Toen ze klaarkwam beet ze zachtjes in zijn onderlip.
Nu was het haar beurt om hem te verwennen. Ze maakte zijn gulp los en haalde zijn stijve tevoorschijn. De jas belemmerde nog altijd het zicht van eventuele gluurders. Althans, dat dacht het tweetal. Terwijl ze hem binnen no-time liet klaarkomen en het sperma opving in haar vuist, kreeg ze ineens in de gaten dat er iemand wel degelijk toekeek.
Een knappe blondine die naar haar knipoogde en geil haar tong even tussen haar lippen bewoog.
Patricia tikte Erwin op zijn schouder en knikte de kant van de knapperd op.
“Oh lala, wat een lekkertje.” “Ze zag wat we deden. Laten we haar meedoen?”
“Graag!” Onmiddellijk kreeg Erwin weer een harde lul.
De blondine liep echter langs. Verbaasd keek het koppel haar na. Toen draaide blondie zich kort om en gebaarde met haar wijsvinger om achter haar aan te komen.
Hand in hand deden ze dat. Zo’n lekker hapje wilden ze niet laten lopen.

Bij het toiletgebouw was verder niemand te bekennen. Ze gingen het toilet voor rolstoelgebruikers in. Dat was lekker ruim en nog proper. Patricia trok heel snel haar broek en slip uit en zette zich op de spoelbak, met haar rug tegen de muur en benen wijd.
Blondie – zo noemden het koppel haar – ging op de toiletbril zitten, met de rug naar haar toe en trok haar rok en shirt omhoog.
Ze bleek verder poedelnaakt te zijn. Erwin liet zijn broek op zijn enkels zakken en Blondie nam zijn paal in haar mond. Intussen masseerde hij de borsten van zijn vriendin, die hem innig zoende. Zij kneedde de borsten van Blondie en boog zich naar haar mond. Ook de dames kusten geil.
Blondie stond op, draaide zich om, begon Patricia te beffen en werd tegelijk geneukt door Erwin.
Patricia werd er een beetje jaloers door. Ze waren niet monogaam, maar neuken vond ze stiekem net een brug te ver. Ze liet het niet merken maar wachtte haar ‘beurt’ af.

Tijdens het beffen stopte blondie ook nog eens haar wijsvinger diep in de kut van Patricia en wist haar G-spot te bereiken. Daardoor kwam Patricia niet alleen clitoraal, maar ook vaginaal gigantisch klaar. Ze gilde het uit, maar haar kreet werd gedempt door een hand van blondie. “Ssst, straks horen ze ons en worden we weggestuurd van het festival.”

Erwin was nog niet aan het spuiten. Dat wilde hij bij zijn vriendin doen, dus haalde zijn lul uit de kut van Blondie. Patricia stapte van de spoelbak en ging gebukt voor hem staan, leunend op de schouder van Blondie. “Eerst nog even lekker in míjn kut stoten schat!” Met ferme stoten deed hij maar al te graag wat Patricia van hem verlangde. Daarna spoot hij tussen haar tieten en zij likte zijn lul schoon. Blondie keek vingerend toe. “Jullie zijn echt een lekker stel!”

De overige dagen op het festival hebben ze met z’n drietjes nog vele hete uurtjes beleefd!