De verwarmingsmonteur

Photo by Andreaaltini on Pixabay

Claudia had al een tijdje een probleem met haar verwarming. Sinds ze een nieuwe cv ketel had gekregen, werkte hij niet naar behoren. Hij bleef maar herrie maken en inmiddels was er al een paar keer een monteur geweest, maar helaas was het probleem nog niet verholpen.

Vandaag zou er weer een monteur komen, maar dit keer iemand die gespecialiseerd was in moeilijke problemen. Ze hoopte echt dat er deze keer een oplossing gevonden werd en ze eindelijk weer de verwarming aan kon zetten zonder al die herrie. Ze betrapte zich er zelf vaak op dat ze nu de verwarming daarom ook niet aanzette. Ze trok een dikkere trui aan of kroop op de bank onder een dekentje.

De monteur zou rond 11.00 uur komen en ze was er helemaal klaar voor. De verwarming stond nog uit, want ze wilde dat hij alles goed kon horen. Over haar bloesje had ze nu een warm vest aangetrokken, want ze had het wel koud. Het was tenslotte al oktober en buiten was het al behoorlijk guur.

Vol verwachting opende ze de deur en ze hoopte maar dat er nu geen ‘broekie’ stond die wel ‘even’ dit klusje ging klaren. Gelukkig zag ze dat dit niet het geval was, maar er stond wel een hele aantrekkelijke man voor de deur. Kom binnen zei Claudia en Frank stapte haar huiskamer binnen. Vertel me maar eens wat er allemaal aan de hand is, zei Frank. Claudia vroeg of hij een kopje koffie lustte en Frank gaf aan dit wel lekker te vinden.

Ze namen plaats aan de eettafel en Claudia begon te vertellen. Frank luisterde aandachtig en dat vond Claudia erg fijn. Ze voelde zich nu echt serieus genomen. Ondertussen nam ze hem nog eens goed op, want hij zag er echt goed uit. Na haar verhaal, gaf Frank aan alles goed te gaan nakijken en samen gingen ze naar de zolder, want daar hing tenslotte de cv ketel.

Frank liep achter haar en kon er niets aan doen dat hij haar billen eens goed bekeek. Claudia zag er goed uit en Frank genoot stiekem van het uitzicht. Boven gaf Frank aan dat hij aan de slag zou gaan en Claudia zei dat ze beneden ging wachten.

Frank deed verschillende testen en kwam regelmatig ook de woonkamer nog even in, want hij moest ook de thermostaat testen. Claudia genoot er iedere keer weer van, want hij had gewoon een lekker lijf en ze kon maar met moeite haar aandacht daarvan af houden. Alles in de juiste proporties en hij had absoluut een lekker kontje. Daar hield ze wel van, want mooie billen waren tenslotte heerlijk om vast te pakken. Ze bloosde een beetje bij haar gedachten. Frank moest eens weten…

Gelukkig vond Frank het probleem en na een uurtje werd het nu lekker warm in haar woonkamer. Terwijl ze Frank nog een kopje koffie aanbood, trok ze haar vest uit, want dat was nu overbodig geworden. Terwijl zij met de koffie bezig was, bekeek Frank haar nog eens uitvoerig. Nu ze haar vest uit had, zag hij dat ze een mooi figuurtje had. Niet heel slank, maar daar hield hij juist van. Een vrouw mocht best wat ronde vormen hebben. Ook haar borsten waren vol en hij kon er niets aan doen dat hij zich afvroeg hoe die er zonder kleding eruit zouden zien.

Tijdens de koffie, merkte ze beide dat ze een goede klik hadden en al snel ging het gesprek over andere dingen dan de verwarming. Claudia kreeg het nu nog warmer en ze zuchtte eventjes. Frank hoorde dat en hij vroeg of hij de verwarming misschien nu te heet had gezet. Nee, dat is het niet gaf Claudia aan. Ze besloot de stoute schoenen aan te trekken en te zeggen dat het warm kreeg van hem. Niet iets wat ze normaal zou doen, maar ze kon niet anders nu en het was tenslotte ook zo.

Frank kreeg een lach op zijn mooie gezicht en zei tegen haar dat hij haar een aantrekkelijke vrouw vond. Terwijl hij dat zei, stond hij op en liep naar haar toe. Hij ging achter haar stoel staan en pakte haar schouders vast. Langzaam gingen zijn handen nu over haar bovenarmen heen en Claudia kreeg er een rilling van. Ah, toch koud, vroeg Frank met een lach. Claudia keek omhoog en haar ogen vonden de ogen van Frank. Beide voelde dat er een vonk oversprong en voor ze het besefte, kuste Frank haar.

Claudia genoot van die kus, want dat was toch wel een belangrijk iets. Een man moest goed kunnen kussen, anders was dat voor haar een echte afknapper. De handen van Frank verkende ondertussen haar bovenlichaam en vonden nu ook haar borsten. Claudia zei niets, maar liet hem zijn gang gaan. Terwijl hij achter haar bleef staan, maakte hij de knoopjes van haar bloes los en vonden zijn handen wederom haar borsten, maar nu met alleen nog maar een bh ertussen. Het was een mooie witte kanten bh en hij voelde dat haar tepels stijf waren. Hij speelde er mee en ondertussen bleven ze ook zoenen. Een zoen die steeds hartstochtelijker werd. Hun tongen speelde een wild spelletje en ook Frank voelde dat hij steeds meer opgewonden raakte.

In zijn broek werd zijn pik steeds stijver en hij trok nu Claudia omhoog van de stoel. Ze stonden nu tegenover elkaar en Frank keek vol bewondering naar haar volle borsten. Met zijn handen schoof hij nu haar bloes van haar schouders af en Claudia liet hem op de grond vallen. Terwijl ze zoende merkte ze dat Frank haar bh losmaakte op haar rug. Hij stopte met zoenen en trok de bh nu helemaal uit. Daar stond ze dan voor hem, met alleen nog haar broek aan. Haar handen besloten nu om ook Frank te verkennen en ze trok zijn polo shirt uit. Hij had daar niets onderaan en ze zag zijn mooi gespierde borstkas. Niet zo’n opgepompt lijf, maar gewoon mooi stevig gevormd.

Ze streelde zijn borstkas en langzaam gingen haar handen nu ook naar zijn buik. Ze vond de knoop van zijn broek en Frank voelde dat ze zijn broek losmaakte. Zijn pik vond dat niet erg, want die zat inmiddels behoorlijk knel in zijn broek. Claudia zag dit en ze schoof zijn broek nu naar beneden en ze nam meteen zijn onderbroek mee. Ze bevrijdde daarmee zijn stijve pik en Claudia bekeek hem aandachtig. Ze zakte door haar knieën en nam zijn pik nu in haar mond. Frank kreunde, want dit was wel heel erg lekker en onverwacht. Claudia draaide met haar tong rondjes rond zijn eikel en af en toe zoog ze eraan. Met haar hand hield ze hem goed vast en bewoog ook die op en neer.

Wacht even, hoorde ze Frank na een tijdje zeggen, ik wil nog niet klaar komen. Claudia kwam weer staan en nu besloot Frank om ook haar te verlossen van haar broek. Snel stapte hij uit zijn schoenen en broek, zodat hij helemaal naakt was. Zijn handen vonden de rand van haar broek en hij trok die langzaam naar beneden. Ze droeg een kanten slipje wat paste bij de bh die ze net nog droeg.

Zoenend over haar buik, trok hij nu ook het kanten slipje uit. Hij tilde Claudia op en zette haar met haar billen op de eettafel. Met zijn handen streek hij over haar bovenbenen en zo steeds meer richting haar kutje. Claudia spreidde haar benen, zodat Frank er nog beter bij kon. Frank wist wat ze hiermee bedoelde en hij spreidde met zijn vingers haar schaamlippen zodat haar klitje nu ook duidelijk zichtbaar was. Hij boog voorover en likte met zijn tong over haar klitje. Claudia kreunde van genot, want hij kon niet alleen lekker zoenen met die tong, maar dus ook heel erg lekker likken.

Frank voelde dat haar kutje al erg nat was en hij stopte 2 vingers tegelijk erin en bewoog die op en neer. Claudia kreunde nog harder en dat was voor Frank de motivatie om lekker hiermee door te gaan. Claudia liet zich ondertussen achterover gaan op de tafel zodat ze nu op haar rug lag. Haar billen aan het einde van de tafel en ze riep hard ‘neuk me’ en dat liet Frank zich geen twee keer zeggen. Hij nam haar benen vast en legde die omhoog langs zijn borstkas. Hij pakte zijn pik vast, die nog steeds goed stijf was en hij bracht hem naar de opening van haar natte kutje. Met een harde stoot drong hij bij haar naar binnen. Langzaam bewoog hij op en neer en hij zag hoe haar borsten op het ritme mee bewogen. Zo sexy en opwindend om dat te zien. Ze likte over haar lippen en hij vond dat ook echt super sexy. Ze zag hem kijken en begon zelf met haar borsten te spelen. Ze kneep in haar tepels en keek hem geil aan. Wat een lekkere vrouw was dit! Hij voerde het ritme wat op en stootte steeds harder en dieper in haar kutje. Met zijn duim ging hij ondertussen nog steeds over haar klitje heen. Claudia kreunde en ook Frank kon zich niet meer stil houden. Hij zag dat het niet lang meer zou duren voordat Claudia klaar zou komen. Ze keek hem diep in de ogen aan en terwijl hij nog één keer heel diep ging, kwam ze luid kreunend klaar. Niet lang daarna kwam ook Frank klaar en spoot hij haar natte kutje vol met zijn warme zaad.

Hij hield nog even zijn pik in haar kutje, want dit voelde zo lekker. Hij trok Claudia aan haar handen omhoog, zodat ze weer op haar billen kwam te zitten. Zijn pik verliet het warme plekje en even leunde Claudia tegen zijn heerlijke borstkas aan.

Frank gaf als eerste aan dat hij zich weer aan ging kleden, want hij had nog een adres waar hij heen moest vandaag. Claudia snapte dit, maar was blij dat juist hij vandaag bij haar langs was gekomen om haar probleem met de cv op te lossen. Vanaf nu zou ze het niet meer koud hebben. Al hoopte ze stiekem dat ze hem toch nog een keer zou moeten bellen, want dit smaakte absoluut naar meer. Frank gaf haar zijn telefoonnummer en zei dat ze bij een storing hem ook rechtstreeks mocht bellen. Met een knipoog zei Claudia dat ze dat zeker zou doen en misschien wel heel snel. Frank knipoogde terug en zei dat hij vol verwachting daar op zou wachten.

Claudia keek zijn auto na en binnen ging ze lekker op de bank zitten en bedacht dat ze wel enorm blij was dat juist vandaag Frank haar cv ketel had gerepareerd. Het was nu lekker warm in huis en ze genoot nog even lekker na van alles wat Frank bij haar had gedaan. Ja, ze zou zeker snel zijn nummer bellen om hem nog eens te zien!

©Diaantjes plekje

De gelukkig huisvrouw

Photo by gadost0 on Pixabay

Mariska woont samen met haar grote liefde Pascal en samen genieten ze van een luxe leventje. Pascal heeft een eigen zaak en Mariska doet daarvoor de administratie en zorgt dat thuis alles op rolletjes loopt.

Ze weet dat Pascal graag thuis komt in een schoon huis en ze verwent hem graag met een lekkere maaltijd. Vandaag was Pascal al vroeg naar de zaak vertrokken en Mariska besloot thuis de huiskamer een keer extra goed schoon te maken.

Ze had de schoonmaak spullen tevoorschijn gehaald en ze besloot om eerst te gaan stoffen en stofzuigen. Ze vond dit niet erg om te doen, want ook zei hield van een schoon en fris huis.

Pascal was net op kantoor, toen hij ontdekte dat hij zijn aktekoffer thuis had laten staan. Daar zaten wel belangrijke papieren in, dus hij gaf aan zijn secretaresse door dat hij die ging halen.

Hij parkeerde de auto op de oprit en besloot achterom te gaan. Toen hij de achterdeur opende hoorde hij dat Mariska aan het stofzuigen was en liep naar de woonkamer. Mariska stond een beetje voorover gebogen om goed onder de tafel te kunnen stofzuigen. Ze had een kort jurkje aan, waardoor hij nu een blik opving van haar billen. Ze droeg duidelijk een string en de aanblik van haar prachtige billen, zorgde ervoor dat hij er opgewonden van werd.

Hij vergat direct waarvoor hij gekomen was en liep zachtjes richting Mariska. Gelukkig had ze nog niets in de gaten, maar toen hij zijn handen op haar heupen legde, keek ze geschrokken om. Een glimlach verscheen op haar gezicht toen ze zag dat het Pascal was.

Pascal streelde ondertussen haar billen en Mariska bleef gebogen staan. De stofzuiger werd door Pascal met zijn voet uitgezet, want dat kon nu wel even wachten. Hij kneep in haar billen en ging met zijn hand langzaam tussen haar benen. In zijn broek groeide ondertussen zijn pik steeds verder. Zijn vingers vonden de ingang van haar kutje en ze was al behoorlijk nat. Toch makkelijk zo’n string, want daar kon je heel makkelijk langs.

Hij deed nu met zijn andere hand haar jurkje omhoog, zodat hij volledig zicht had op haar billen. Ze was zo sexy en hij hoorde dat ze ervan genoot, want ze kreunde zachtjes. Mariska leunde nu op de tafel en genoot van het heerlijke gevoel van de vingers van Pascal. Hij vond nu ook haar klitje en hij wist dat ze daar altijd extra gevoelig was. Ze draaide haar kontje lekker rond en Pascal voelde dat hij het niet lang vol zou houden.

Hij maakte zijn broek los en liet die op zijn enkels zakken. Zijn boxer volgde dezelfde weg en hij pakte zijn stijve pik in zijn handen. Hij trok nu de string volledig aan de kant en stak zijn pik met één harde stoot in haar natte kutje. Mariska moest even naar adem happen en daarna gaf ze een luide kreun. Hij duwde zijn pik diep en hard in haar en hij vond nu met zijn handen haar borsten. Ze had blijkbaar geen BH aan, want hij voelde direct haar stijve tepels. Mariska hield daar wel van, want ze droeg vaak geen BH en Pascal vond dat heerlijk. Hij genoot er altijd van en hij streelde ook dan altijd wel een paar keer per dag langs haar borsten.

Zijn pik klopte stevig en terwijl hij harder en harder stootte, hoorde hij hoe Mariska steeds harder kreunde en riep dat ze klaar ging komen. Met nog één harde stoot spoot hij zijn zaad in haar warme kutje en kwamen ze samen kreunend klaar.

Dit was een heerlijk vluggertje geweest en Pascal was stiekem blij dat hij zijn aktekoffer vergeten was. Nadat ze kun kleding gefatsoeneerd hadden, ging Pascal met zijn aktekoffer terug naar de zaak en Pascal besloot om straks iets lekkers voor hem te koken. Dit was ook voor haar een heerlijke onderbreking van het huishouden geweest. Met een glimlach op haar gezicht, dacht ze aan de titel van het boek wat ze laatst gelezen had. Ja, ze was echt een gelukkige huisvrouw.

©Diaantjes plekje

Een hete sauna

Photo by Stijlvolnaakt on Pixabay

Julia en Jeff hadden samen een kledingzaak in hun woonplaats en waren na een drukke werkweek wel weer toe aan wat ontspanning. De ene keer was dat gewoon lekker thuis op de bank zitten en een film kijken, soms bij vrienden op bezoek of lekker uit eten gaan en dan naar de bioscoop. Vandaag had Jeff aangegeven weer eens naar de sauna te willen. Dat deden ze samen ook graag en dat was al weer een paar weekjes geleden.

Om 17.00 uur sloten ze de deur van hun winkel en ze hadden hun sauna spullen al in de auto liggen. Nu konden ze in één keer doorrijden om zoveel mogelijk uren te kunnen gaan genieten. Bij de sauna aangekomen, registreerde ze zich bij de balie en reserveerde meteen een tafel om te dineren. Altijd lekker om in een ontspannen omgeving ook lekker een hapje te eten.

Nadat ze zich in de kleedkamer hadden uitgekleed, liepen ze in hun badjassen richting de sauna’s. Volgens protocol gingen ze eerst onder de douche. Ze hingen hun badjas en handdoek aan een haakje en ontdekte dat op dat moment niemand onder de douche stond. Terwijl Julia zich onder de douche insmeerde met lekker doucheschuim, bekeek Jeff zijn vrouw vol bewondering. Ze had een prachtig figuurtje, mooie volle borsten, een gladde strakke buik en krullend rood haar. Haar kutje zoals altijd kaal, want ze wist dat hij dat geil vond. Jeff besefte dat hij niet te lang moest kijken, want anders zou het heel duidelijk zijn dat hij opgewonden was. Het was nu eenmaal verboden in de sauna om seksueel contact te hebben, dus hij wilde niet gezien worden met een stijve lul.

Na het douchen liepen ze naar de eerste sauna cabine. Zodra ze de deur opende, kwam de heerlijke geur van eucalyptus hen tegemoet. Julia legde haar handdoek op de bovenste bank en Jeff deed hetzelfde. Wel zo dat hun hoofden bij elkaar lagen. De zandloper werd omgedraaid en beide deden hun ogen dicht om zo heerlijk te ontspannen. Na een kwartiertje was de zandloper leeg en verlieten ze de cabine om naar de koude douche te gaan. Jeff ging het liefst onder de koude douche, maar Julia ging liever in het koude dompelbad. Nadat Jeff de emmer over zich heen had laten gaan, keek hij hoe Julia het trapje afging het koude bad in. Brrrrr, hij moest er niet aan denken, maar Julia vond dit fijner. Toen ze uit het bad kwam, had ze hele stijve tepels van de kou en Jeff kon zijn ogen er niet vanaf houden.

Hij had er vandaag wel veel moeite mee om zijn mooie vrouwtje zo naakt te zien en hij vroeg zich af of hij dit kon volhouden de hele avond. Hij was gewoon super geil en zou het liefst haar nu meteen diep in haar kutje willen neuken.

Kom schat, hoorde hij Julia zeggen, we gaan lekker even in de jacuzzi. Ze namen alleen hun handdoek mee en liepen hand in hand naar de jacuzzi. Er zat nog een stelletje in, maar hij was groot genoeg zodat Julia en Jeff er ook nog bij konden. De warmte deed hen goed en ze zaten dicht tegen elkaar aan. Julia legde haar hoofd op zijn schouder en zei zachtjes dat ze van hem hield. Met haar hand streelde ze even over zijn borst, meer kon helaas niet nu er nog een stelletje in de jacuzzi zat. Jeff zijn geduld werd zo aardig op de proef gesteld.

Gelukkig verliet dit stelletje na een paar minuten de jacuzzi en nu zaten ze er nog maar met zijn tweetjes in. De jacuzzi stond wat achteraf en was afgeschermd met wat struiken. Jeff draaide zijn hoofd en hij keek Julia diep in haar ogen. Hij kon zich nu echt niet langer meer inhouden en kuste haar vurig. Gelukkig was Julia ook in de stemming gekomen en ze kuste hem net zo vurig terug. Hun tongen speelde een opwindend spelletje en Jeff merkte dat hij meer en meer opgewonden raakte. Zijn lul was stijf geworden en gelukkig was dat onder water niet zichtbaar. Hij keek eens rond, maar ze waren gelukkig helemaal alleen.

Hij besloot de gok te wagen en hij pakte haar borsten vast. Ondanks het warme water, voelde haar tepels nu stijf en speelde hij er mee. Zachtjes hoorde hij Julia kreunen, want hij wist dat ze dit heerlijk vond. Haar borsten waren erg gevoelig en als hij er lang genoeg mee speelde, dan kreeg ze soms al een orgasme.

Julia zocht onder water ondertussen naar zijn dikke paal, want die was nu echt enorm! Ze pakte hem stevig beet en begon met haar handen op en neer te bewegen. Jeff genoot hier van en hij kon niet anders als haar nu weer passioneel zoenen. Hun tongen gingen wild om elkaar heen en ondertussen bleef Julia haar hand om zijn dikke paal bewegen. Jeff zakte langzaam af met zijn handen en zocht onder water naar haar kutje. Julia spreidde haar benen, zodat Jeff er goed bij kon. Met zijn vingers speelde hij met haar klitje, kneep er zachtjes in en genoot ervan dat hij Julia hoorde kreunen. Zijn vingers vonden ook de weg naar binnen en hij bewoon ze snel op een neer.

Julia nam het heft in handen en draaide zich om, zodat ze op haar knieën zat en met haar armen op de rand van de jacuzzi leunde. Ze draaide haar billen naar Jeff toe en nadat Jeff nog snel rond had gekeken, pakte hij zijn pik in zijn handen en bracht hij hem vanaf achter naar haar kutje. Dit was een standje waar ze beide dol op waren, want met deze ‘doggy style’ kon hij lekker diep stoten en dat deed hij nu ook. Hij hield haar heupen vast en ging steeds dieper en harder naar binnen. Haar kutje was lekker strak en zijn pik reageerde daar goed op, want  hij voelde dat het niet lang meer zou duren voor hij een orgasme zou krijgen. Ze moesten wel zachtjes doen, maar ze voelde beide heel goed aan dat ze ervan genoten. Met nog één harde stoot diep in haar lekkere kutje, spoot hij haar helemaal vol. Julia schokte met haar bovenlichaam en Jeff wist dat ook zij een heerlijk orgasme kreeg.

Ze bleven nog even samen tegen elkaar aan in het warme water zitten, maar wisten ook dat ze hier niet de hele avond konden zitten. Julia stapte als eerste uit het bad, deed de handdoek om haar lichaam en ze gaf Jeff zijn handdoek. Hand in hand liepen ze samen richting het restaurant, want ze wilde nu eerst even rustig aan doen, voordat ze een volgend sauna rondje gingen doen. Het zou beslist een hele hete avond blijven, maar de volgende ontlading moest tot thuis wachten. Dat was ook een spelletje wat ze graag speelde, elkaar opwinden, maar weten dat de opwinding pas thuis een heerlijke avond of nacht vol seks zou worden.

©Diaantjes plekje

Een file, een parkeerplaats en…

Photo by Efes on Pixabay

Emma is een vrolijke vrouw van 40 jaar, vrijgezel en altijd in voor een leuke avond uit met vriendinnen. Ze werkte als vertegenwoordigster voor een groot bedrijf en moest daarvoor vaak door het hele land reizen. Dat vond Emma niet erg, ze reed graag in haar mooie sportieve bedrijfswagen.

Vandaag stond een ritje naar Amsterdam op de planning en ze was op tijd thuis vertrokken. In de auto klonk Emma’s favoriete muziek en ze zong luidkeels mee. Dat deed ze altijd en dat maakte autorijden ook zo heerlijk. Muziek, daar was ze dol op en ze kon zich ook geen autorit voorstellen zonder muziek.

Het was een zonnige dag en dat maakte haar humeur nog beter. Ze kon enorm genieten van de warmte van de zon, maar in de auto maakte ze toch ook wel gebruik van de airco als het te heet werd. Ze had bewust vandaag ook wat luchtigere kleding aangetrokken. Het moest wel nette kleding zijn, daarom had ze gekozen voor een rokje tot net boven haar knie en een licht bloesje. De knoopjes had ze niet tot boven gesloten, want in de auto was dat niet nodig. Zodra ze op bestemming zou zijn, moest ze dit wel verder dicht doen.

In de verte zag ze dat de auto’s remde en Emma minderde ook haar snelheid. Ze hoopte maar dat het niet een file zou gaan worden, want daar had ze vandaag echt geen zin in. Ze wilde gewoon zo snel mogelijk naar de klant en daarna weer naar huis, zodat ze misschien nog even lekker in haar tuintje van de zon kon genieten.

Ze keek wat om zich heen en zag dat links van haar een knappe man ook alleen in de auto zat. Donker haar, licht getint en sportief maar toch netjes gekleed. Ze glimlachte, want waarschijnlijk had hij ook een baan waarvoor hij veel moest reizen.

Het verkeer ging steeds langzamer rijden en uiteindelijk stond alles stil of reed heel langzaam weer een paar meter vooruit. Toen ze weer eens om haar heen keek, zag ze dat de knappe man naast haar stond in de file en ineens keek hij ook haar kant op. Op dat moment zong ze nog mee met de muziek en zonder dat ze het besefte zong ze mee met het nummer “I wanna have sex” van George Michael. Ze had echter even vergeten dat ze het raampje van de auto een stukje open had gezet. Dat deed ze altijd als ze in een file terecht kwam. Gewoon lekker wat frisse lucht in de auto.

“Lekker nummer” hoorde ze ineens de knappe man in de auto naast haar zeggen. Hij had blijkbaar ook zijn raampje naar beneden gedaan. Ze keek hem aan en kreeg het spontaan nog warmer. Wat was dit een lekker ding zeg. De file zou nog wel even mogen duren dacht ze met een glimlach om haar mond. Hij vroeg waar ze heen ging en ze vertelde dat ze naar Amsterdam onderweg was. Zo raakte ze aan de praat en heel langzaam reden ze steeds een stukje verder. Hij had een enorme aantrekkingskracht op Emma en ze kon het niet laten om te bedenken hoe seks met hem zou zijn.

Op de borden langs de weg zag ze dat er over 1 kilometer een benzinestation met parkeerplaats was. Ze vertelde Bob, want zo heette die heerlijke man, dat ze van plan was om even van de snelweg te gaan om iets te gaan drinken. Bob gaf aan dat hij dan gezellig even mee ging en Emma vond dat een goed idee. Emma liet Bob even voor haar gaan rijden, zodat ze tegelijkertijd de snelweg konden verlaten. Achter elkaar aan reden ze richting de parkeerplaats. Ze vonden een plekje en stapte beide uit. Ze zag dat Bob haar van top tot teen bekeek en ze vroeg met een lach of het hem beviel. Bob zei dan ook met een glimlach dat hij haar een lekker ding vond. Ze moest lachen om zijn woordkeuze.

Ze besloten om iets te gaan drinken in het wegrestaurant en Emma kon er niets aan doen, dat ze hem toch wel heel erg leuk vond. Hij was precies haar type en ze voelde zich toch ook wel een beetje opgewonden. Zou hij zien dat haar tepels tegen de dunne stof van haar bloesje drukte? 

Nadat hun drankje op was, liepen ze weer naar buiten en Bob sloeg ineens een arm om haar middel. In haar oor fluisterde hij dat hij graag nog even met haar in de auto verder wilde praten. “Dan hebben we wat meer privacy” gaf hij aan. Emma vond het prima, want ze wilde eigenlijk ook nog geen afscheid nemen van Bob. Haar opwinding groeide meer en meer. Ze besloten om in de auto van Bob te gaan zitten op de achterbank, want zijn auto had achterin getint glas en daardoor kon men nauwelijks naar binnen kijken.

Eenmaal in de auto, leunde Bob naar Emma en begon hij haar te zoenen. Emma liet hem doen, want hij zoende heerlijk. Zijn tong duwde zachtjes haar lippen open en daarna vonden hun tongen elkaar. “Wat ben je een prachtige vrouw” zei hij tegen haar toen ze even niet zoende. “Ik wil je graag helemaal verkennen nu”. Emma zei op haar beurt dat ze dat geen probleem vond.

Zijn handen die nu nog in haar nek lagen, zakte langzaam naar beneden en met één hand ging hij haar bloesje in. Ze voelde haar tepels stijf in haar bh staan en Bob voelde dit ook. Hmmmmm, hoorde ze hem zachtjes kreunen. “Wat heb je heerlijke borsten, die moet ik toch echt even bevrijden” zei hij met een geile blik. Zonder op haar antwoord te wachten, maakte hij de knoopjes van haar bloes los. Ze had een prachtige kanten bh aan en tot Bob’s verrassing zag hij dat die een voorsluiting had. Het duurde dan ook niet lang voor hij die los gemaakt had en haar borsten volledig zichtbaar waren. Ze waren niet heel groot, maar mooi rond en stevig met prachtige tepels.

Zijn vingers knepen zachtjes in haar tepels en ook zijn mond vond de weg daar naar toe. Met zijn tong draaide hij rondjes om die heerlijke tepels en Emma liet een kreun ontsnappen. Zijn handen en mond bleven haar borsten verwennen, maar Bob wilde meer. Zijn handen volgde de weg naar haar rokje en hij schoof dit naar boven. Hij zag het mooie, bij haar bh passende, kanten slipje. Dat vond hij super geil. Hij hield van kanten lingerie en dan ook het liefst zwart. Met zijn hand ging hij over haar slipje en duwde hij haar benen uit elkaar. Door het kant heen zag hij dat ze een kaal kutje had. Zijn hand streelde de stof en voorzichtig deed hij de stof iets opzij. Emma kreunde weer, want ze was zo opgewonden en ze wilde dat Bob verder ging. Bob voelde met zijn vingers dat haar kutje kletsnat was en haar klitje glom van de nattigheid die hij via haar kutje daarop smeerde. “Dit slipje moet uit en wel nu” hoorde Emma Bob zeggen. Ze tilde haar billen iets op, zodat Bob dit kon doen. Voor ze verder kon nadenken, voelde ze dat Bob al aan haar klitje begon te zuigen. Ze duwde haar bekken omhoog zodat hij er goed bij kon. Terwijl hij aan haar klitje zoog, duwde hij twee vingers in haar kutje en terwijl hij die hard op en neer bewoog, kon Emma niet voorkomen dat ze al een orgasme kreeg. Bob keek omhoog en zag hoe ze schokkend klaar kwam.

Toch was hij nog niet van plan om te stoppen, want hij wilde toch ook nog wel wat. Emma was ook nog steeds in de mood en hun tongen vonden elkaar nu ook weer in een heftige zoen. Tijdens het zoenen ging Emma met haar handen over zijn borst en maakte ze ook zijn bloes open. Ze glimlachte even toen ze zag dat hij borsthaar had, want daar hield ze van. Met haar handen ging ze er doorheen en die vonden ook zijn tepels. Ze stopte met zoenen en ging met haar mond ook zijn heerlijke borstkas verkennen. Zachtjes beetje ze in zijn tepels en ze hoorde dat Bob kreunend zei dat hij dit lekker vond. Haar handen gingen nu lager en vonden zijn riem, maakte die los en ook opende ze zijn broek. Ze voelde al door de stof heen dat hij een enorme dikke paal in zijn broek had. Die wilde ze wel eens wat beter zien en daarom schoof ze zijn broek naar beneden en meteen ook zijn boxer. Even keek ze alleen maar naar hem. Daar zat hij op de achterbank met zijn bloes los, broek op zijn enkels en een fier overeind staande pik. Ze zag dat hij besneden was en ook dat vond ze prachtig. Zijn eikel glom helemaal en ze boog voorover om hem in haar mond te nemen. Met haar tong draaide ze rondjes rond zijn eikel en af en toe zoog ze krachtig. Met haar hand bewoog ze zijn huid op en neer en ze voelde hoe zijn pik steeds harder werd. Bob kreunde nu nog harder en gaf aan dat hij bijna klaar kwam. Emma keek hem aan met zijn pik nog in haar mond en liet zo merken dat hij haar mond vol mocht spuiten. Het duurde dan ook niet lang meer voordat Bob met nog één luide kreun zijn sperma in haar mond spoot. Emma genoot hiervan en slikte het door. Met haar tong likte ze de laatste beetjes sperma van zijn pik en likte haar lippen schoon.

Langzaam kwam ze overeind en ging weer goed naast hem zitten op de achterbank. Beide waren even stil en genoten na van deze onverwachte heerlijke seks. “Zo wil ik nog wel vaker in de file staan” zei Bob met een lach en Emma lachte met hem mee. Na een tijdje fatsoeneerde ze hun kleding en moesten ze afscheid nemen van elkaar. De file was inmiddels voorbij en hadden ze ook geen reden meer om op de parkeerplaats te blijven staan.

Emma stapte weer in haar eigen auto en vervolgde haar weg naar Amsterdam. Of ze Bob ooit nog zou zien wist ze niet, maar deze heerlijke onderbreking in plaats van aanschuiven in de file had ze voor geen goud willen missen.

©Diaantjes Plekje

Speeltjes testen… deel 3 (slot)

Fleur mag van haar baas speeltjes testen, hoe dat verliep kun je lezen in deel 1 en 2. Dit deel is het laatste deel in deze serie en ontdekt Fleur hoe het is om een speeltje te gebruiken met een partner.

Lees hier deel 1 als je hem gemist hebt.

Lees hier deel 2 als je hem gemist hebt.

Photo by coloringcuties on Pixabay

Fleur had inmiddels alle speeltjes meerdere keren geprobeerd en daar een uitgebreide review voor geschreven. Ze had nooit verwacht dat ze dit ooit zou doen, maar dankzij Richard had ze dit toch maar mooi ontdekt. Speeltjes zijn zeker een heerlijke aanvulling tijdens het masturberen. Ze had de reviews via email aan Richard verzonden, want persoonlijk geven vond ze toch een beetje lastig.

Vandaag was de eerste werkdag nadat ze de reviews had verzonden. Toen ze op kantoor aankwam, zag ze dat Richard er nog niet was. Met een zucht van opluchting nam ze plaats aan haar bureau en begon te werken. Ze kon niet ontkennen dat ze de bestelde speeltjes nu heel anders bekeek en zich zelfs afvroeg hoe zij dit zou vinden.

Na een uurtje zag ze Richard binnen komen en ze voelde zijn blik op haar gericht. Hij liep direct op haar af en ze kreeg het nu toch wel heel erg warm. Goedemorgen Fleur, zei Richard en Fleur zei goedemorgen terug. Loop je even mee naar mijn kantoor, vroeg Richard.

Ze zag dat collega’s haar nakeken, maar liep zonder daar verder aandacht aan te geven achter Richard aan. Sluit de deur maar, hoorde ze Richard zeggen en hij ging op de bank in zijn kantoor zitten. Fleur ging op de fauteuil zitten en keek hem met een vragende blik aan.

Je hebt prachtige reviews geschreven Fleur, zei Richard. Ik voelde gewoon hoe jij genoten hebt en dat was voor mij een nieuwe ervaring. Fleur kreeg een kleur, want dit was toch wel een groot compliment.

Kom eens naast me zitten, hoorde ze Richard zeggen. Natuurlijk deed ze dat, want ze voelde zich enorm tot hem aangetrokken. Richard legde een hand op haar bovenbeen en Fleur voelde de warmte van zijn hand goed. Ze had vandaag een kort rokje aan, want het was heerlijk weer en misschien had ze het ook wel expres gedaan…

Zijn hand streelde langzaam over haar bovenbeen en Fleur voelde de opwinding in haar hele lichaam. Haar kutje werd nat en ze voelde dat haar tepels stijf werden. Ik zou wel eens een speeltje met jou samen willen testen, zei Richard terwijl hij haar diep in de ogen aankeek. Vanachter een kussen op de bank pakte hij een U-vormig speeltje. Dit is een speeltje wat je met z’n tweetjes kunt gebruiken en ik ga het je zo demonstreren. Zijn stem was nu hees en ze kon niet verhelpen dat haar blik naar zijn broek ging. Daar was duidelijk zichtbaar dat hij enorm opgewonden was.

Richard schoof dichter naar haar toe en zijn lippen vonden de lippen van Fleur. Een kreun ontsnapte aan de lippen van Fleur, want ze was nu toch echt opgewonden. Hun tongen speelde met elkaar en Richard stak nu zijn hand onder haar rokje. Over haar stringetje heen, streelde hij haar natte kutje. Fleur liet het gebeuren en ook zei ging met haar hand richting de broek van Richard. Ze streelde door de stof heen zijn inmiddels enorm harde pik.

Wat ben je lekker nat, kreunde Richard en terwijl hij dat zei, trok hij haar stringetje uit. Fleur liet hem doen en voor ze het wist, had hij haar helemaal uitgekleed. Daar lag ze op de bank, helemaal naakt en Richard keek bewonderend naar haar. Snel trok hij ook zijn kleding uit, want hij kon nu niet lang meer wachten. Zijn pik was enorm, zag Fleur. Ze kuste samen verder en hun handen verkenden elkaars lichaam. Ze voelde zijn vingers in haar natte kutje gaan en haar handen omsloten zijn dikke pik en bewogen langzaam op en neer. Richard stopte even met het zoenen en ze zag dat hij het speeltje erbij pakte. Hij zette het aan en ging er mee richting haar kutje. Het trilde heerlijk en met één uiteinde ging hij over haar klitje heen. Dit voelde heerlijk en Fleur bewoog haar billen omhoog. Dit was voor Richard het teken om het andere deel van het speeltje in haar kutje te doen. Ze was zo nat, dat dit zonder probleem ging. Het andere deel bleef op haar klitje rusten en ze genoot ervan. Richard draaide haar een kwartslag en nu ging hij op zijn knieën voor haar zitten en ze voelde dat hij zijn pik bij het speeltje in haar kutje duwde. Beide voelde nu de trillingen van dit speeltje. Richard stootte dieper en dieper in haar en ondertussen speelde hij met haar borsten. Hij kneep in haar tepels en Fleur ging met haar hand naar haar klitje en ze drukte het speeltje daar nog extra tegenaan. Haar klitje klopte en tintelde nu helemaal. Ze genoot nu dubbelop. Richard zag dit en hij vond het super geil. Hij hield ervan als een vrouw met zichzelf speelde. Na nog een paar keer hard stoten, kwamen ze beide tegelijk klaar.

Langzaam trok Richard zijn pik uit haar kutje en daarna ook het speeltje. Fleur keek hoe hij dit schoonmaakte en besefte weer wat een lekker lijf hij had. Dit wilde ze zeker nog wel vaker samen met hem testen. Fleur was helemaal om, speeltjes zijn absoluut een heerlijke toevoeging voor het masturberen, maar ook voor het spel met een man.

Met een lichte blos op haar gezicht liep ze even later naar haar bureau. Ze voelde de blikken van haar collega’s, maar negeerde die volledig. Haar dag kon niet meer stuk en ze keek nu al uit naar de volgende test.

©Diaantjes plekje