Zwoele zomernacht

Photo by coloringcuties on Pixabay

Middenin de nacht kroop hij tegen zijn vrouw aan. Beiden lagen naakt op bed. Zijn lul raakte haar bilspleet. Zij merkte het meteen en duwde zachtjes haar kont naar achteren.
Al snel had hij een stijve. Dat merkte zij en duwde ietsje harder. Haar schaamlippen gingen open staan en hoppa, daar zat hij in haar. Zachtjes en rustig ging hij erin en eruit. Zij wou harder en drukte haar billen nog steviger tegen hem aan. Trok met haar arm aan zijn billen. Draaide haar hoofd, hun tongen vonden elkaar. Wild draaiend werd speeksel uitgewisseld.

Ze draaide zich om, tilde haar knie op en hij stootte in haar. Als konijnen wipten ze er op los.
Dan gaat ze op handen en knieën zitten. Hij achter haar op zijn knieën. Hij brengt zijn penis snel naar binnen en stoot snel op en neer. Ze roept: “Nog harder! Ahh zo lekkerrr!”
Hij plaagt haar door zijn zijn eikel tegen het gat te houden. “Meer! Meer!! Kom erin!” Terwijl hij verder gaat, komt ze omhoog en leunt met haar rug tegen zijn borstkas. Zijn hand omsluit een borst van haar. Hij voelt haar megastijve tepel en masseert de borst lief. Zijn andere hand verwend haar clitoris. Zij houdt hem vast bij zijn nek en is compleet in extase. Hij wisselt zijn handen, zodat ook haar andere borst verwend word. Zijn door kutnat vochtig geworden vinger laat hij haar zelf schoonlikken. Samen komen ze tot een gigantisch, lekker lang, intens orgasme.

Hij ploft neer, liggend op zijn zij, schuin op bed. Zij gaat andersom liggen en pakt zijn wat slapper geworden lid vast. Teder pakt ze de eikel in haar mond. Terwijl hij haar kut schoonlikt, zuigt zij aan de eikel en beweegt voorzichtig zijn voorhuid naar achteren. “Wil je nog eens?” vroeg hij met inmiddels weer een stijve. Zij keek hem geil aan en zei: “Ohhh Yeah!”
Die nacht hebben ze amper geslapen en kwamen samen drie keer heerlijk klaar.

Roomservice

Photo by george_ua on Pixabay

Jean kon zijn ochtenderectie meestal niet weerstaan. Net voor zijn hoogtepunt werd er op de deur van zijn hotelkamer geklopt. Hij besloot om niet te reageren, in de hoop dat diegene weg zou gaan.

“Roomservice!” hoorde hij een vrouwenstem zeggen. Zijn stijve werd slapper.
Snel fatsoeneerde hij het dekbed en ging rechtop zitten, zonder dat z’n jongeheer te zien was.
“Kom maar binnen!” antwoorde hij.
“Goedemorgen!” zei een jonge vrouw. De volle voorgevel viel Jean meteen op.
“Zet de kar hier maar neer, bedankt!”
De kar liep vast op het vloerkleed en zodoende bukte Ciska zich.
Jean zag de inkijk en kon zijn ogen er niet vanaf houden.
Dat had Ciska in de gaten.
In plaats van weer rechtop te gaan staan, boog ze over hem heen en fatsoeneerde het kussen dat naast hem lag. “Alleen zo kom ik erbij.”
Hun blikken kruisten elkaar en ze begonnen wild te tongen. Ze ging op zijn schoot zitten.
Hij pakte haar stevige borsten beet, greep haar bij haar kont en tilde haar rok omhoog.
Wat stonden die jarretels haar sexy! Tot zijn verrassing bleek dat ze geen slip aan had.
Ze hief zich op, trok het dekbed tussen hun uit, zag zijn paal en liet zich erop zakken.
Daarna bereed ze hem alsof ze met een paard in galop was.
Hij liet het graag toe, kuste haar in haar nek, trok zachtjes aan haar haren haar hoofd naar achteren, masseerde haar borsten, genoot van de harde tepels en bracht toen zijn duim naar haar clitoris.

“Dit is nog eens roomservice, gaat dat hier altijd zo?”
“Nee meneer…” zei ze hijgend. “Ik kom zo…”
“Ik oooooooooooHk!!
Hij spoot haar helemaal vol.
Even bleven ze in elkaar verstrengeld en tongden nog geil.
Daarna stapte ze van hem af, ging op haar kniëen naast het bed zitten en likte de genotsstaaf schoon.

“Wow, wat was dat lekker!” zeiden ze vrijwel tegelijk.
“Heb je morgen ook dienst? Ik denk dat ik nog een paar nachten bij boek!” zei Jean!

Speeltjes testen… deel 2

Fleur mag van haar baas speeltjes testen en in deel 1 lees je hoe dat verliep. Lees hier deel 1 als je die nog niet gelezen hebt.

Photo by Coloringcuties on Pixabay

Fleur moest even bijkomen van haar eerste ervaring met een speeltje. Nog nooit eerder had ze er één gebruikt, maar het was geweldig geweest. Een heerlijke toevoeging op wat ze normaal met haar handen moest doen om een orgasme te krijgen.

Nog twee speeltjes die ze moest testen, maar ze besloot daar toch mee te wachten tot de volgende dag. Eerst maar eens de eerste review schrijven. Ze moest daar ook wel even goed voor gaan zitten, want tenslotte zou Richard, haar baas, dit ook gaan lezen. Een beetje ongemakkelijk was dat wel. Ach, ze had niets te verliezen en tenslotte had ze er ook echt van genoten.

De volgende dag was ze al op tijd op haar werk en ze zag dat Richard er ook al was. “Goedemorgen Fleur”, hoorde ze hem zeggen en blozend zei ze goedemorgen terug. Ze voelde dat Richard haar onderzoekend aankeek en ze wist even niet goed of ze iets moest zeggen. Richard maakte dat makkelijker voor haar, want hij vroeg direct of ze al iets getest had. Ze kon niet anders dan ja zeggen, maar ze kreeg het er wel warm van. Niet het onderwerp wat ze normaal met haar baas besprak. “Ik ben heel erg benieuwd naar je review”, zei Richard. Ze antwoorde dat ze die vanavond wilde gaan schrijven en hij glimlachte eventjes. Pfffffff, waarom was Richard nu zo’n heerlijke man om naar te kijken!

Ik ga aan het werk, zei ze tegen hem en je krijgt je review morgen. Richard knikte en zei dat hij er naar uit keek. Fleur kreeg het warm en liep snel naar haar bureau om de orders te gaan verwerken. Ze merkte dat ze nu iets meer interesse had in wat er besteld werd. Ze vroeg zich ook af hoe sommige speeltjes en attributen gebruikt werden. Haar interesse was zeker wel gewekt! Haar dag verliep verder normaal en om 17.00 uur zette ze haar headset af en ging naar huis. “Fijne avond Fleur”, hoorde ze Richard nog zeggen en ze wenste hem hetzelfde.

Eenmaal thuis trok ze makkelijke kleding aan en besloot ze eerst te gaan eten om daarna haar eerste review te gaan schrijven. Hoe begin je nou zoiets. Ze besloot te omschrijven hoe het artikel eruit zag en wat voor functies het allemaal had. Nu moest ze gaan vertellen wat het deed en ze herinnerde maar al te goed hoe ze gisteren genoten had. Al schrijvend, merkte ze dat ze toch wel opgewonden werd. Als ze haar erotische verhalen schreef, had ze dat ook wel eens, maar nu had ze er echt een levendige herinnering bij. Haar verhalen waren tenslotte fictief en niet op waarheid berust.

Het schrijven verliep gelukkig soepel en ze bekeek nog eens goed haar eerste review. Ze voelde dat haar kutje al nat begon te worden en haar tepels staken al zichtbaar vooruit in haar t-shirt. Thuis droeg ze geen BH, want ze vond het heerlijk om haar borsten vrij te hebben. Ze besloot daarom om het volgende speeltje te gaan proberen. Ze pakte de doos en twijfelde of ze met de G-spot vibrator ging spelen of het clitoris zuigertje. Gisteren had ze de Tarzan getest en dat was inwendig, dus ze besloot nu om het eens uitwendige speeltje te gaan testen.

Alles was nu volledig opgeladen en ze pakte het clitoris speeltje. Ze bleef lekker op de bank zitten, want waarom zou ze dit op bed moeten doen? Ze begon over haar borsten te strelen, zo lekker als dat kan zonder belemmering van een BH. Haar tepels staken mooi vooruit in de stof van haar t-shirt, ze vond dat zelf altijd wel sexy. Haar handen gingen nu onder haar t-shirt en vonden haar huid. Ze zakte een beetje onderuit op de bank en ging met haar hand richting de rand van haar soepele huisbroek. Haar hand ging makkelijk nu de broek in en ze streelde over haar slipje. Ze voelde dat haar slipje al vochtig was geworden, niet gek, want ze was al behoorlijk opgewonden. Snel trok ze haar broek en slipje uit, het t-shirt volgde ook. Nu lag ze volledig naakt op haar bank. Haar hand vond de weg naar haar natte kutje en ze speelde met haar klitje. Zachtjes kneep ze erin en maakte ze met haar vingers er draaiende bewegingen mee. Haar vingers vonden de weg naar binnen, de weg naar haar heerlijke natte kutje. Ze bewoog ze op en neer en ze begon te kronkelen van genot.

Ze pakte het speeltje en zette hem aan. Zachtjes hoorde ze hem geluid maken en ze bracht hem naar haar klitje. Nog even op stand één, want ze wist niet wat ze kon verwachten. Het was een hele apart gevoel, maar haar klitje reageerde er goed op. Het klopte en Fleur wilde meer, dus ze zette hem een paar standjes hoger. Ze kronkelde over de bank en met een vrije hand kneep ze in één van haar borsten. Ze was super geil nu, dit was absoluut een ongekend heerlijk gevoel. Het voelde echt alsof iemand heel hard aan haar klitje zoog. Ze voelde dat een orgasme niet lang op zich zou laten wachten. Toch stopte ze even en haalde het speeltje even los van haar klitje. Ze pakte het G-spot speeltje erbij, zette het aan en stak die in haar natte kutje. Vlekkeloos vond die haar G-spot en die was nu nog gevoeliger als anders. Ze bewoon hem langzaam op en neer en dat voelde geweldig. De trillingen waren niet te heftig, maar wel erg lekker. Ze was zo geil, dat ze nog meer wilde en ze pakte het clitoris speeltje er ook nog even bij. Terwijl haar G-spot gestimuleerd werd, zette ze het zuigertje op haar klitje. Dit was zo intens, Fleur kreunde hard en het duurde dan ook niet lang voor dat ze spuitend klaar kwam. Dit gebeurde niet vaak, maar dit orgasme was zo enorm, dat ze het ook niet meer tegen kon houden.

Hoe ze dit op papier moest vertellen, wist ze nog niet. Misschien maar niet alles vertellen, bedacht ze met een lichte blos op haar gezicht. Ze zou morgen wel eens zien, maar voor nu was ze uitgeteld en wilde ze alleen nog maar op de bank blijven liggen en lekker in haar blootje nagenieten.

Wordt vervolgd!

©Diaantjes plekje

Speeltjes testen… deel 1


Photo by Coloringcuties on Pixabay

Fleur is een jonge vrouw van 32 jaar en inmiddels al weer een tijdje vrijgezel. Ze heeft een leuke baan als verkoopmedewerkster bij een webshop voor erotische artikelen.

Vandaag was weer een normale werkdag en om half negen was ze op kantoor. Ze werkte met een team van 5 dames en 2 heren. De dames deden hetzelfde als Fleur. Het verwerken van de binnenkomende bestellingen. De ene man was de eigenaar en de andere man was de manager van het magazijn.

Op die manier was Fleur altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. Toch had ze zelf nog nooit speeltjes gebruikt. Ze dacht altijd dat dit niets voor haar was. Ze speelde wel eens met zichzelf, maar dat ging tot nu toe goed met haar handen.

Fleur was druk aan het werk, toen Richard haar riep. Richard is de eigenaar en Fleur vroeg zich meteen af waarom ze bij hem moest komen.

Kom binnen Fleur en ga zitten. Ze kreeg het er spontaan benauwd van!

Richard vroeg aan Fleur of ze ook wel eens een review had geschreven. Hij wist dat Fleur in haar vrije tijd erotische verhalen schreef. Fleur gaf als antwoord, dat ze dat nog nooit had gedaan. Haar verhalen waren gebaseerd op fantasie en dus volledig fictief.

Zou je voor ons af en toe een artikel willen testen en daar dan een review over schrijven? Fleur wist even niet wat ze hoorde. Moest zij artikelen gaan testen? Richard vertelde dat hij hun website wilde aanvullen met reviews over een aantal artikelen, maar hij wilde wel graag dat dit echte ervaring verhalen zouden zijn.

Fleur gaf als antwoord, dat ze dat nog nooit had gedaan en eigenlijk ook geen ervaring had met erotische speeltjes. Nou, zei Richard, dan is dit misschien wel het juiste moment om dat toch eens te gaan doen. Hij knipoogde en Fleur kreeg het er helemaal warm van. Richard was tenslotte ook niet een geheel onaantrekkelijke man!

Maar ik heb geen relatie, gaf ze meteen als antwoord. Dat is toch ook niet nodig, zei Richard, je speelt beslist wel eens met jezelf. Ze kon niet anders als blozend ja knikken. Toch vreemd om dit zo met je baas te bespreken, laat staan straks je ervaringen met speeltjes op papier gaan zetten.

Je krijgt van mij 3 speeltjes mee naar huis en ga maar bekijken wat je als eerste wilt gaan proberen. Dan krijg ik daarna graag een uitgebreide review van je. Oh ja, je krijgt hier een leuke bonus voor natuurlijk. Fleur besloot akkoord te gaan en ze kreeg van Richard een doos. Maak die thuis maar open, zei Richard.

Eenmaal thuis, kon Fleur zich niet bedwingen en maakte de doos open. Als eerste haalde ze er een Tarzan vibrator uit. Eén van de meest bestelde artikelen in hun webshop. Hij was oplaadbaar en gemaakt van een zacht siliconen materiaal. Er zat ook nog een G-spot vibrator in en een clitoris zuigertje. Ze besloot eerst deze allemaal op te laden, wellicht kon ze straks er al één proberen voor ze ging slapen.

Na het eten ging ze lekker douchen en met de gedachte aan die speeltjes, werd ze toch al wel wat opgewonden. Ze streelde met haar handen over haar volle borsten en voelde dat ze al stijve tepels had. Ze kneep er zachtjes in en genoot. Terwijl haar ene hand nog op haar borst bleef, zakte haar andere hand over haar buik naar beneden. Ze streelde over haar gladde kutje en met haar vinger ging ze tussen haar schaamlippen door. Ze vond haar klitje en speelde daar even mee, daarna stopte ze 2 vingers in haar kutje. Die was inmiddels goed nat. Ze was enorm opgewonden, dus ze besloot snel onder de douche uit te gaan en met 1 van de speeltjes verder te gaan spelen.

Ze besloot als eerste de Tarzan te proberen. Ze ging op bed liggen en streelde eerst weer over haar borsten. Ze nam de Tarzan in haar handen en zette hem aan. Zowel de top als die van de kleine clitoris stimulator begonnen te trillen. Een beetje onwennig en toch wel wat voorzichtig ging ze hiermee langs haar kutje. Ze voelde de trillingen en dat was eigenlijk best prettig. Met haar vingers ging ze even haar kutje in, want die moest wel goed nat zijn. Geen probleem merkte ze, dus ze stopte de vibrator in haar kutje. Ze besefte tevens dat het een tijd geleden was dat ze nog eens een echte lul in haar kutje had gehad. Haar klitje voelde nu ook de trillingen en dat was heerlijk. Ze bewoog de Tarzan heen en weer en steeds dieper in haar natte kutje. Haar klitje klopte en werd groter en groter. Hoe harder ze stootte met Tarzan, hoe meer opgewonden ze werd. Ze stak hem dieper en dieper en kon ook niet voorkomen, dat ze hardop kreunde. Wat was dit heerlijk zeg en waarom had ze dit nog nooit geprobeerd? Ze stak haar billen omhoog en bleef hem hard in haar kutje duwen. Dit was echt genieten. Nog 1 keer duwde ze hem diep in haar kutje en toen kon ze het niet meer tegenhouden. Een enorm orgasme kwam en ze trilde helemaal van de opwinding. Met een luide kreun kwam ze klaar en bleef daarna even rustig liggen. Haar lichaam tintelde helemaal en haar klitje klopte zelfs nog. Speeltje nummer 1 was een feit. Ze werd wel nieuwsgierig naar de volgende, maar besloot daar nog even mee te wachten. Dat kon morgen ook of misschien straks nog voor ze ging slapen…

Wordt vervolgd!

Lees deel 2 hier!

©Diaantjes Plekje

Vervreemding en verleiding

Photo by Saespinoz on Pixabay

Ron en Esther waren al 15 jaar samen. Ze hadden elkaar 15 jaar geleden leren kennen tijdens hun opleiding tot leraar. Ron werd leraar Nederlands en Esther koos voor de richting van het basis onderwijs.

Na een relatie van 3 jaar, besloten ze om te gaan samen wonen. Beide hadden niet de behoefte om te trouwen, maar kinderen wilde ze wel heel graag. Ze hadden beide inmiddels een goede baan en hun relatie was goed. Ze besloten dan ook al snel te bekijken of hun relatie bekroont zou mogen worden met een baby.

Gelukkig liep dit alles voorspoedig en binnen 3 jaar, kregen ze 2 kinderen. Een zoon en een dochter. Esther ging iets minder werken en haar moeder paste op de kinderen als zij aan het werk was. Helemaal goed geregeld!

Hun seksleven was altijd naar tevredenheid geweest. Ze wisten van elkaar wat de ander prettig vond en ze waren tot het moment dat ze kinderen kregen, behoorlijk actief op dit vlak. Dit werd anders toen hun zoon geboren werd. Esther was druk met het zorgen voor hun zoon, daarnaast het werken en het huishouden ging ook door natuurlijk. Ze was vaak moe en had duidelijk minder behoefte aan seks. Ron snapte het wel, maar toch miste hij de intimiteit met Esther heel erg.

Regelmatig probeerde hij Esther te verleiden. Hij kocht een bos bloemen, maakte haar complimentjes en gaf haar plotseling wel eens een liefdevolle kus en streling over haar billen. Esther had namelijk hele mooie billen en daar hield Ron heel erg van. Toch leidde dit vaak niet tot de gewenste vrijpartij die hij zo graag wilde. Gemiddeld 2 keer per maand, gaf Esther zich aan hem over. Ze genoot er wel van, maar was gewoon moe en viel daarna altijd direct in slaap.

Na de geboorte van hun dochtertje werd dit alleen nog maar erger. Ron werd hier toch wel ongeduldig door en probeerde hier met Esther over te praten. Hij wilde weten waarom ze geen interesse meer had en of ze de intimiteit niet miste. Ik ben gewoon moe, was steevast haar antwoord.

Toch zat het Esther niet lekker, want ze verlangde toch wel naar Ron en miste zelf ook hun heftige vrijpartijen van vroeger. Hier moest ze echt iets aan gaan doen en ze bedacht een plannetje. Ze regelde een weekendje weg en haar ouders zouden op de kinderen passen. Op de verjaardag van Ron, kreeg hij dit cadeau van Esther en hij was er zichtbaar blij mee. Hij straalde van oor tot oor.

Eindelijk was het zover en vertrokken ze samen naar een hotelletje aan zee. Esther had een luxe suite geboekt inclusief een 2-persoons bubbelbad. Tevens had ze een sexy niemendalletje gekocht en dat zat veilig in haar koffer verstopt. Dit weekend zou ze Ron eens goed gaan verwennen.

Ze genoten de hele dag samen van het wandelen langs de zee. Ze liepen ook weer hand in hand en gaven elkaar steeds meer en meer verliefde kusjes. Wat was dit een goed idee geweest van Esther. Na de strandwandeling gingen ze heerlijk aan het strand dineren. Een glaasje wijn, maakte de romantische sfeer helemaal compleet. Na het diner gaf Esther aan naar de hotelkamer te willen om daar samen verder te genieten. Ron vond dit geen probleem. Hij was helemaal gelukkig en opnieuw verliefd op zijn mooie Esther.

Op de hotelkamer zei Esther tegen Ron dat ze zich even op ging frissen in de badkamer. Daar trok ze het sexy lingerie setje aan en wat voelde ze zich direct sexy. Haar tepels staken mooi vooruit in het kant en het slipje had een open kruisje. Ze streelde even daarlangs en voelde dat ze al behoorlijk opgewonden was. Snel maar eens gaan kijken hoe Ron dit zou vinden.

Ze opende de badkamer deur en liep trots met haar borsten vooruit naar Ron toe. Die wist niet hoe hij het had. Was dit zijn Esther? Was dit de Esther die altijd zo moe was en zich niet meer sexy voelde? Hij voelde direct zijn penis stijf worden. Vlak voor Ron bleef Esther staan en ze sloeg haar armen om zijn nek en begon hem onstuimig te zoenen. Hun tongen raakte verstrengeld in elkaar en ze genoten enorm hiervan. Langzaam ontdeed Esther Ron van zijn kleding en terwijl ze dit deed, kuste ze elk ontbloot plekje. Ron streelde ondertussen haar haren en wachtte rustig af wat er nog meer ging komen.

Ze bereikte zijn stijve penis en nam hem in haar mond. Met haar tong streelde ze zijn penis van boven naar beneden. Ze zoog er aan en proefde zijn voorvocht op haar tong. Wat was dit lang geleden en wat verlangde ze naar hem. Ron wilde meer en ontdeed ook Esther van haar lingerie en begon hij ook haar lichaam met zijn handen en mond te verkennen. Hij tilde haar op en legde haar op het bed en daar raakte ze al snel in elkaar verstrengeld. Hun handen waren overal en al snel kon Ron het niet meer uithouden en ging hij met zijn penis diep haar kutje in. Krachtig stoten maakte haar helemaal gek. Ze legde haar benen op zijn schouders, zodat hij nog dieper bij haar naar binnen kon. Ze gilde het uit van genot en het duurde niet lang voordat ze beide tot een orgasme kwamen.

Ze bleven nog even in elkaars armen liggen, maar Esther was nog niet klaar. Ze had de smaak te pakken en wilde meer. Zullen we samen in het bubbelbad gaan, vroeg ze met een sexy stem aan Ron. Daar kon hij geen nee op zeggen natuurlijk.

Het bad werd gevuld met heerlijk warm water en samen gingen ze in het lekkere water liggen. Esther ging tussen de benen van Ron liggen met haar rug tegen zijn borst aan. Zo kon hij haar borsten strelen en ook bij haar clitoris komen. Esther genoot en voelde dat ze nog steeds erg opgewonden was, maar dat was Ron ook. Ze voelde zijn stijve penis tegen haar onderrug duwen en ze draaide zich om.

Ze ging bij Ron op schoot zitten, zodat zijn penis haar kutje kon penetreren. Hij ging op die manier lekker diep. Hun tongen vonden elkaar ook weer en de zoenen werden heel onstuimig. Esther leunde eventjes achterover en zo kon Ron haar borsten strelen. Hij kneep zachtjes in haar tepels en hij vond ook de weg naar haar clitoris. Zijn stijve penis bleef in haar kutje zitten. Ze voelde zich beide door het warme water helemaal licht en genoten van de aanrakingen overal. Ron had borsthaar en daar was Esther helemaal gek op. Ze streelde zijn borst, terwijl hij haar borsten streelde en als hij in haar tepels kneep, trok zij aan zijn borsthaar. Het maakte hen beiden helemaal gek en ook nu kwam het orgasme als een vuurwerk.

Na het bad, gingen ze terug naar het bed en vielen daar tegen elkaar in slaap. Wat was dit een geweldige dag en avond geweest. De volgende ochtend werd Esther eerder wakker als Ron en ze bleef naar hem staren totdat hij wakker werd. Ze kuste elkaar en het was niet vreemd dat ook deze kus wederom in een heerlijk vrijpartij eindigde. Ze hadden elkaar weer gevonden en dat moesten ze ook zo zien te houden.

©Diaantjes Plekje

Verleiding op het werk

Photo by Nastya_gepp on Pixabay

Esther werkte al een hele tijd bij een tandartspraktijk als tandartsassistente. Een hele leuke baan die elke dag wel anders was. Ze had hele leuke collega’s en ging met plezier naar haar werk. Aan het einde van week gingen ze altijd met een aantal collega’s iets drinken in de stad. Even relaxed het weekend in en de werkweek gezellig afsluiten. Onderwerp van het gesprek was toch wel de nieuwe tandarts die maandag zou beginnen. Nog niemand had hem gezien en er werd lachend over gesproken. Zou het een knappe tandarts zijn? Zou hij aardig zijn? Wie zou hem die dag mogen assisteren als eerste?

Maandag was Esther al vroeg op haar werk, want ze was toch wel heel nieuwsgierig. In de kleedruimte trok ze haar witte kleding aan en liep daarna richting de behandelkamers om alles klaar te gaan leggen. De praktijk had 3 behandelkamers en ze bekeek in welke kamer zij die dag ingedeeld was. Kamer 3 zag ze op het schema en tot haar verrassing zag ze ook dat zij de nieuwe tandarts ging assisteren. Spannend dus!

Ze zette net de computer aan, toen ze haar werkgever met de nieuwe tandarts aan zag komen lopen. Ze kreeg het er spontaan warm van, want wat zag hij er sexy uit! Een mooie donkere man met een lekkere bos krullen. Hmmmmm, daar hield ze wel van. Hij stelde zich voor als Brian en Esther smolt helemaal voor zijn lach. Dat ging een heerlijke werkdag worden!

De eerste patiënt lag inmiddels in de stoel en tijdens de behandeling, vonden hun blikken elkaar steeds. Ze voelde steeds een kriebelig gevoel in haar buik en wist dat ze hopeloos verloren was. Hij was precies waar zij van hield. In de pauze werd ze door haar collega’s jaloers ondervraagt, want die zagen hem ook wel zitten.

Na een week of twee, viel het iedereen op dat Brian steeds vaker het regelde dat hij Esther als assistente naast zich kreeg. Esther ging ook met een grote lach op haar gezicht naar het werk, want ze was helemaal in de ban van Brian.

Tijdens het werk, raakte onder de behandelstoel hun knieën elkaar en dan hadden ze altijd ook even oogcontact. Zo ook vandaag en ze kreeg een knipoogje van hem. Ze werd er gewoon opgewonden van! Ze kreeg het warm, voelde haar tepels stijf worden en tussen haar benen werd het ook behoorlijk vochtig. Oh, dit was toch wel heel heftig! Toen de patiënt weg was en ze de gegevens in de computer verwerkte, merkte ze dat hij achter haar kwam staan. Hij keek over haar schouder mee en ze voelde zijn hete adem in haar nek. Ze keek over haar schouder naar rechts en zag dat de deur van de behandelkamer dicht was.

Brian volgde haar blik en zag het ook. Blijkbaar had de patiënt dit gedaan. Hun blikken vingen elkaar en voor Esther het goed besefte, voelde ze de lippen van Brian op die van haar. Zijn tong duwde tegen haar lippen en als vanzelf ging haar mond open en vonden hun tongen elkaar in een vurige zoen. Dit was zo ongelooflijk lekker, wat kon die man zoenen! Ze voelde zijn handen langs haar armen gaan en die vonden haar billen. Hij kneep er zachtjes in en Esther kon een kreun niet voorkomen. Ze was geil, heel erg geil en wilde nog maar één ding en dat was heel veel meer met Brian. Echter er zou een volgende patiënt komen, dus ze moesten elkaar wel los gaan laten. Ruim straks maar heel rustig op, zei Brain tegen Esther. Dan zijn wij als laatste weg. Met een knipoog naar Esther deed hij de deur open en haalde de volgende patiënt.

De rest van de dag, bouwde de spanning steeds verder op. Steeds vaker raakte ze elkaar aan en hun blikken naar elkaar waren vol erotische lading. Ze smolt als ze in zijn ogen keek en kon niet wachten tot het einde van de dag die vandaag heel lang leek te duren.

Eindelijk was het 17.00 uur en iedereen was aan het opruimen. Schiet eens op, riep een collega. Ik moet nog even wat met Brian bespreken, gaan jullie maar gewoon omkleden. Ik moet dit eerst even afmaken. Een kwartiertje later, was iedereen weg. Alleen zij en Brian waren nog in de praktijk aanwezig.

Brian liet haar niet lang wachten en nam haar in zijn armen. De opgebouwde spanning resulteerde in een explosieve zoen. Wild danste hun tongen om elkaar heen en beet hij zachtjes op haar onderlip. Zijn handen pakte de druksluiting van haar witte jasje vast en hij trok hem in één ruk open. Het jasje verdween op de grond en het hemdje wat ze daaronder droeg, trok hij ongeduldig over haar hoofd.

Hij bekeek vol bewondering haar mooie volle borsten in een bh met kant, waar haar reeds stijve tepels doorheen leken te prikken. Wow, wat ben je mooi fluisterde hij in haar oor en kuste haar in haar nek. Zijn kussen vervolgde de weg naar haar borsten. Door het kant heen, kuste hij haar tepels en zijn handen vonden de sluiting op haar rug. Met een vlotte beweging, maakte hij die los en toen had hij goed zicht op haar borsten. Mooi rond en stevig met perfecte tepels.

Esther wilde echter ook iets meer van Brian zien en trok ook zijn jasje uit. Hij had er geen t-shirt onderaan en ze keek direct naar zijn mooie gespierde borst. Hij had een gespierd bovenlijf met een prachtige six-pack! Haar handen streelde zijn borst en ondertussen vonden ook zijn handen haar borsten. Ze voelde de hitte tussen haar benen toenemen en besloot zijn broek los te maken. Hij liet dit haar doen en ze zag dat hij opgewonden was. Zijn penis stond strak en stijf in zijn boxershort. Hij stapte uit de broek en Esther trok ongeduldig ook zijn boxershort naar beneden. Haar handen sloten zich om zijn stijve penis en zachtjes begon ze haar hand op en neer te bewegen. Brian kreunde en genoot zichtbaar.

Wacht zei hij, want jij hebt ook nog iets teveel aan! Ze keek hem aan en terwijl hun ogen elkaar vonden, maakte hij haar broek los. Een sexy string kwam tevoorschijn en liet weinig ter verbeelding over Ze had een mooi kaal kutje en hij wilde dit toch wel zonder string zien. Snel trok hij die ook naar beneden en toen stonden ze beiden naakt voor elkaar.

Hun handen gingen over elkaar heen. Zij vond zijn stijve penis, hij haar natte kutje. Toch was dit niet genoeg en Esther besloot met haar mond richting die mooie penis te gaan. Ze wilde hem proeven. Hij was perfect geschapen en ze nam hem in haar mond. Met haar tong draaide ze rondjes rond zijn eikel en ze proefde het vocht op het topje. Brian kreunde nog harder en zijn handen gingen door haar haar. Ze zoog hard en met haar tong streelde ze zijn penis over de hele lengte. Brian werd gek en besloot ook verder te gaan.

Hij tilde Esther op en zette haar op de behandelstoel. Met één druk op de knop, ging de stoel achterover. Esther keek hem met een geile blik aan. Hij schoof haar echter naar beneden, zodat ze met haar billen op het einde van de stoel lag. Hij streelde haar borsten en langzaam ging hij met zijn handen naar beneden. Twee vingers vonden haar kutje en hij stak ze er diep in. Ze was zo geil en zo nat. Hij zakte door zijn knieën en zijn mond vond haar kutje. Met zijn tong verkende hij haar helemaal om uiteindelijk bij haar clitje te stoppen. Met zijn tong maakte hij haar helemaal gek van verlangen. Ze kronkelde van genot.

Hij pakte haar benen en legde die tegen zijn borst omhoog. Hierdoor had hij vrije toegang om zijn stijve penis diep in haar te stoten. Eerst nog rustig bewegend, maar al snel ging hij sneller en harder. Dieper en dieper stotend. Haar volle borsten bewogen mee met het ritme van zijn stoten. Esther voelde dat haar orgasme niet lang meer op zich liet wachten en ze merkte aan de ademhaling van Brian dat het bij hem ook dichtbij was. Slechts een paar seconden later, kwamen ze beiden tot een geweldig orgasme. Brian bleef nog even staan en liet zijn penis nog in haar kutje, hij wilde zolang mogelijk nagenieten. Langzaam trok hij Esther overeind en in elkaars armen genoten ze nog even na. Of het nog vaker zou gebeuren, dat wisten ze niet, maar dat ze genoten hebben is iets wat zeker is!

©Diaantjes Plekje

Toys for fun

Photo by RJA1988 on Pixabay

Michelle liep door de stad, iets wat ze wel vaker deed op haar vrije dag. Lekker even shoppen en nieuwe winkeltjes ontdekken.

Ze nam een zijstraatje vanaf de markt en zag ineens een winkeltje met mooie neon letters “toys for fun”. Zat dit winkeltje er al lang, vroeg ze zichzelf af. Dat het geen speelgoedwinkel voor kinderen was, had ze al in de gaten. De etalage liet dit overduidelijk zien. Ze kon haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en liep de winkel binnen.

Binnen zag ze heel veel moois. Prachtige sexy lingerie, kleding en toebehoren. Ze kreeg het er een beetje warm van en voelde dat het haar opwond. Ze nam een setje uit het rek, dat wilde ze zo even gaan passen.

Haar blik viel ook op de vele speeltjes die in de winkel stonden. Van simpele dildo’s tot de meest vreemde vibrators in diverse vormen. Ze pakte er één in haar hand en bedacht wat ze daar allemaal wel niet mee zou kunnen doen. Ze voelde dat ze steeds meer en meer opgewonden raakte. Het was een speeltje waarmee ze vooral haar clitoris zou kunnen verwennen. Het leek wel een pinguïn!

De verkoper zag haar blik en kwam naar haar toe. Het was nog rustig in de winkel en deze mooie jonge dame was de enige klant. Hij sprak haar aan en vroeg of hij haar ergens mee kon helpen. Michelle keek hem aan en vroeg aarzelend hoe dit speeltje precies werkte. De verkoper lachte en zei dat het heel simpel was. ‘Aanzetten, op je clitoris zetten en genieten’ was zijn reactie. Het is absoluut één van de meest verkochte speeltjes!

Michelle kreeg het nog warmer, want dit klonk wel heel lekker. De verkoper zag dat en stelde haar voor om alvast de lingerie te gaan passen. Michelle volgde hem richting de kleedkamer en daar trok ze snel haar kleding uit. Voorzichtig trok ze het minuscule setje aan en bekeek zichzelf in de spiegel. Oh, wat werd ze daar geil van en toen de verkoper vroeg of het paste, deed ze het gordijn open en zei “dat mag jij zeggen”. Ze was enorm geil inmiddels en Michelle wilde nog maar één ding en dat was seks. Niet straks thuis, maar nu!

De verkoper zag wat Michelle wilde en begon haar te strelen en kuste haar vurig. Zijn handen verkende haar hele lichaam en vonden haar tepels. Zachtjes kneep hij daarin en Michelle kreunde van opwinding. Wat was dit geil en spannend. Zijn handen gingen verder en vonden haar kutje. Hij deed het stringetje opzij en stak 2 vingers diep naar binnen. Met zijn duim speelde hij met haar clitoris en Michelle kronkelde in zijn armen.

Haar handen zochten een weg naar zijn broek en ze maakte die snel open. Zijn stijve lul kwam direct tevoorschijn. Hij had geen onderbroek aan, wow dacht ze. Haar handen streelde zijn harde lul en ze voelde dat er al een beetje vocht op zijn eikel zat. Ze zakte door haar knieën en met haar tong likte ze het druppeltje eraf. Daarna draaide ze met haar tong rondjes rond zijn eikel en likte zijn lul van boven naar beneden. De verkoper kreunde en trok uiteindelijk Michelle omhoog. Hij draaide haar om en liet haar voorover buigen. Zijn lul stak hij diep in haar kutje en hij genoot van het gekreun van Michelle.

Hij stootte dieper en dieper en het duurde niet lang of Michelle bereikte een geweldig hoogtepunt. Nog even ging de verkoper door en toen kwam ook hij klaar. Hij trok haar overeind en kuste haar nog een keer intens. Hij liet haar daarna alleen in de kleedkamer en Michelle trok haar kleding weer aan. Het sexy lingerie setje nam ze mee naar de kassa, evenals het clitoris speeltje. Daar zou ze straks thuis nog eens mee gaan spelen.

Deze ‘speelgoedwinkel’ zou ze beslist nog vaker bezoeken, want dit overtrof al haar verwachtingen. Dit was absoluut nu één van haar favoriete winkels geworden!

©Diaantjes Plekje

Threesome

Photo by Victoria_Borodinova on Pixabay

Megan had een droom en niet zomaar een droom. Het was een erotische droom en ze had dit tot op heden nog niet gedeeld met haar partner. Ze was al jaren gelukkig met Rick en ze hadden het goed samen.

Ook hun seksleven was geweldig, maar toch zou Megan graag haar droom eens uit laten komen. Na weer een heerlijke vrijpartij, lagen ze nog even tegen elkaar aan en ineens vroeg Rick of zij behoefte had aan wat extra spanning. Megan keek hem aan met een vragende blik. Ja, zei Rick, zijn er dingen die je wel eens zou willen proberen die wij samen nog niet gedaan hebben. Dit was haar kans dacht Megan en voorzichtig gaf ze toe graag eens een trio te willen en heerlijk verwend te worden door twee mannen.

Rick leek dit echter helemaal niet raar te vinden, maar wilde wel weten hoe ze dit zag. Of het een vrijpartij moest worden waarbij hij ook met de man contact moest hebben. Nee, zei Megan, dat wil ik niet. Ik wil door twee mannen verwend worden. Lekkere ruige seks, maar dan met een extra man erbij. Oké zei Rick, dan gaan we eens kijken hoe we dit kunnen gaan realiseren.

Het moest natuurlijk wel een man zijn die ze konden vertrouwen en waar ze een klik mee zouden hebben. Niet zomaar iedereen zou hun bed mogen delen! Ze besloten om zaterdag avond eens lekker de stad in te gaan. Lekker eten, daarna iets drinken en wat dansen. Wie weet zouden ze wel iemand tegenkomen.

Megan deed haar best om er sexy uit te zien en Rick moest zich goed inhouden toen hij haar beneden zag komen. Haar borsten kwamen mooi uit in het rode jurkje wat ze droeg. Toen ze even bukte, zag hij dat ze een stringetje droeg en ze wist dat een string hem helemaal wild maakte. Dat vond hij zo sexy! Hij voelde direct zijn penis groeien, maar hij moest zich inhouden. Dat kon later op de avond ook nog en wie weet wel met een extra man erbij…..

In het restaurant werden ze bediend door een leuke ober en Rick zag hoe Megan hem steeds volgde met haar ogen. Het was ook wel een mooie man. Donker uiterlijk en mooi donker haar. Hij wist dat Megan daar wel van hield. Ze hadden heerlijk gegeten en toen ze afrekende, vroeg de ober wat ze die avond nog iets anders gingen doen. Rick antwoorde dat ze nog even iets wilde drinken en dansen in de bar om de hoek. Misschien tot straks dan, want ik ga daar ook altijd heen na werktijd. Megans ogen begonnen te stralen en zei met een sexy stem, tot straks dan maar. Ze likte even langs haar lippen en de ober knikte en zei ook tot straks. Hoe heet je, vroeg Megan nog. Mijn naam is Julian en hij gaf haar een knipoog.

Vol spanning hield Megan de deur van de bar in de gaten en ze hoopte echt dat Julian zou komen en rond half twaalf zag ze hem dan eindelijk binnen komen. Hij liep direct op hen af en vroeg wat ze wilde drinken. Langzaam merkte Megan de spanning toenemen, want oh wat zag Julian er sexy uit nu. Hij had zijn bloes een stukje open en ze zag zijn borsthaar. Ze voelde dat ze tussen haar benen al nat werd en haar tepels staken door de stof van de jurk heen. Julian streelde haar langzaam over haar rug en zo naar haar billen. Ondertussen hield hij Rick in de gaten, want hij had wel door dat dit niet zomaar een spelletje was. Rick knikte hem bemoedigend toe en dit gaf Julian de moed om zijn hand te verplaatsen naar haar heup en vandaar richting haar natte plekje te gaan. Oh wat voelde dat lekker, dacht Julian en wat was Megan nat. Hij werd enorm opgewonden en voelde zijn penis groeien in zijn broek. Gelukkig zag Rick dit ook en hij stelde dan ook voor om thuis de avond voort te zetten.

Dat vond Julian geen probleem en met zijn drieën verlieten ze de bar.

Thuis namen ze niet eens de moeite om nog iets te drinken. De seksuele spanning was te groot en ze besloten om direct naar de slaapkamer te gaan. Niet dat het beneden niet zou kunnen, maar met drie personen was een bed toch wel ruimer. Op de slaapkamer keek Julian Rick aan om er achter te komen wat het plan zou zijn. Rick maakte dat duidelijk, door naar Megan te lopen en langzaam haar te bevrijden van haar rode jurkje. Daar stond ze in een sexy lingeriesetje en oh die string, wat geil en hij voelde ook zijn penis groeien. Hij ontdeed zich van zijn kleding en Julian deed hetzelfde. Megan ging ondertussen op het bed liggen en bekeek beide mannen. Wow, wat was dit geil en langzaam begon ze zichzelf te strelen. Haar tepels staken bijna door haar bh heen en ze deed hem snel uit. Ondertussen keken de mannen hoe zij genoot. Haar vingers gingen lager en vonden het natte plekje tussen haar benen. Ook de string moest wijken, want ze wilde dat de mannen alles goed konden zien.

Julian nam als eerst actie en kroop ook op bed, Rick volgde er direct achteraan. Terwijl Julian begon te zoenen met Megan, streelde Rick haar borsten en kneep in haar tepels. Oh, wat was dit geil om te zien hoe opgewonden Megan was. Langzaam ging hij met zijn handen lager en vonden het natte plekje tussen haar benen. Hij streelde haar schaamlippen, opende deze en beroerde met zijn vingers haar clitoris. Hij hoorde Megan kreunen en wilde haar ook kussen. Julian wilde echter ook wel meer als kussen. Terwijl Rick bezit nam van de mond van Megan, ging Julian het lichaam van Megan verkennen. Wat had ze mooie ronde borsten en prachtige stijve tepels. Precies zoals hij ze graag zag. Terwijl hij lager ging om de weg te vinden naar haar clitoris, ging Rick ondertussen zo zitten over Megan heen, dat zij zijn penis in haar mond kon nemen. Julian zag het en werd voor zover mogelijk, nog meer opgewonden en wilde zijn penis ook beroerd hebben. Hij pakte de hand van Megan en leidde die naar zijn stijve penis. Met een stevige grip begon Megan hem af te trekken en ondertussen likte hij haar clitoris. Megan kreunde heftig en deed haar heupen omhoog, want ze wilde nu toch echt genomen worden. Julian was snel en zag dit. Nog voor Rick kon reageren, had hij zijn penis al diep in haar gestoten. Met harde stoten voelde hij hoe opgewonden Megan was. Ze was zo nat en oh, wat voelde dit heerlijk. Toch wilde Rick dit ook en na een paar minuten, trok hij langzaam Julian daar weg. Terwijl de penis van Rick de weg vond naar het natte plekje, vond de penis van Julian zijn weg naar de mond van Megan. Het duurde ook niet lang meer voordat ze alle drie een heftig orgasme kregen. Megan wist niet hoe ze het had, wat was dit heerlijk en wat was dit genieten. Ze bleven nog even zo liggen en na een kwartiertje besloot Julian om te gaan. Hij gaf Megan nog een heerlijke zoen en dat was het dan. Haar droom was uitgekomen. Rick zag hoe Megan nog aan het nagenieten was en besloot nog even door te gaan met het verwennen van zijn vrouwtje. Nu alleen voor hem, want hoe geweldig geil dit ook was geweest, hij zou haar nooit met een ander willen delen. Megan was direct weer nat en samen bereikte ze later nog een geweldig orgasme, maar nu met een ander gevoel. Dit was liefde en met dat gevoel vielen ze in elkaars armen in slaap. 

©Diaantjes Plekje

Speeltjes, ja of nee?

Dit is niet echt een verhaal, maar meer een gedachten spinsel op ‘papier’.

Er heerst blijkbaar nog altijd een soort van taboe op speeltjes. Al doen websites die dit soort ‘speelgoed’ verkopen het erg goed.

Is een speeltje nodig?

Nee, natuurlijk is een speeltje niet nodig. Vroeger waren die er ook niet, nou ja, niet in de getalen die er nu zijn. Een speeltje kan echter wel een leuke en spannende toevoeging zijn tijdens een heerlijke vrijpartij.

Zelfbevrediging is met een speeltje wel een stuk leuker al zeg ik zelf. Ook dit onderwerp is een taboe, want wie durft openbaar te zeggen dat hij/zij wel eens aan zelfbevrediging doet? Dat zullen er niet veel zijn, al durf ik hardop te zeggen dat er dat heel veel zijn. Bij zelfbevrediging wordt al snel aan mannen gedacht, want die zijn in de gedachten gang van vele het meest seksueel actief. Toch is dit niet altijd waar. Vrouwen ontdekken gelukkig steeds vaker zichzelf en zijn zeker wel heel actief op seksueel gebied.

Ik weet nog wel dat ik vroeger dacht dat ‘ouderen’ (lees boven de 40) niet meer aan seks deden. Gelukkig kan ik vermelden dat dat totaal niet waar is! Ik ben inmiddels al heel wat jaren de 40 gepasseerd en heb gelukkig nog steeds een heel actief seksleven. Vandaar misschien ook wel dat ik graag erotische verhalen schrijf. Laat staan dat ik me een ‘oudere’ voel, want ook dat is niet waar. Boven de 40 ben je gewoon nog lekker jong en in de bloei van je leven!

Aan seks zit gewoon geen leeftijd verbonden! Zolang je dit lekker vind, moet je dat vooral ook blijven doen.

Toch kan er in de beste relatie een soort ‘sleur’ ontstaan en dan zou een leuk speeltje een mooie manier zijn om die sleur te doorbreken. Koop eens iets leuks voor je man of vrouw en ga er mee aan de slag.

Speeltjes zijn er in vele soorten. Speciaal voor mannen of vrouwen, maar ook speeltjes die je samen kunt gebruiken. Zo zijn er tegenwoordig zelfs speeltjes die je met een app op je telefoon kunt bedienen. Stel je voor, je vrouw heeft zo’n speeltje en jullie gaan naar een feestje, hoe geil is het dan als jij dat speeltje kunt bedienen. Samen al opgewonden worden, zonder dat iemand dit in de gaten heeft………… Later thuis kun je dan het spel afmaken met een heerlijke vrijpartij en als de seksuele spanning dit niet volhoud, kun je altijd nog seks in de auto hebben!

Mijn eerste speeltje was een Tarzan en ik kan iedereen dit aanraden. Zeker om mee te beginnen. Trillingen moet je toch ook wel een beetje aan wennen. Stel je begint meteen met een wandvibrator, dan kan dat in het begin wel heel heftig zijn. Die laatste is wel een absolute garantie voor een heftig orgasme. Als ik moet zeggen wat mijn favoriet is, dan is dat toch wel een zogenaamde ‘satisfyer’. Dat is een speeltje wat speciaal voor de clitoris is en een zuigende werking heeft. Een orgasme laat niet lang op zich wachten als je speeltjes in deze categorie gebruikt. Deze gebruik ik persoonlijk ook het liefst zelf, maar je kunt natuurlijk ook je partner hem laten bedienen.

Voor mannen is er naar mijn gevoel wel minder keus. Het meest gebruikte speeltje is denk ik wel een cockring en die heb je ook in vele soorten en maten. Met vibraties en zonder. Kijk eens rond op een website voor speeltjes, want er is natuurlijk tegenwoordig keus genoeg voor mannen. Je kunt natuurlijk ook altijd samen naar een seksshop gaan. Daar is keuze genoeg en het personeel kan je ook een goede uitleg geven of na een gesprek over je wensen, het meest geschikte speeltje voor jullie aanraden.

Wat ook een leuke toevoeging kan zijn is de zogenaamde BDSM categorie. Je kunt zelf bepalen hoever je hier in gaat natuurlijk. Begin simpel met een blinddoek en eventueel vastgebonden worden en kijk hoe je dit vind. Je partner kan je zo verwennen, zonder dat je ziet wat hij/zij gaat doen en die gedachte kan al heel opwindend zijn. Spreek wel altijd een stopwoord af. Het woord ‘stop’ kan al voldoende zijn, als je partner maar weet dat hij/zij dan ook echt moet stoppen. Zonder vertrouwen in elkaar is BDSM niet mogelijk. Er is veel meer mogelijk in deze categorie, maar dat mogen jullie zelf ontdekken als je daar in geïnteresseerd zou zijn. Elke web- en/of seksshop heeft hier wel een aparte afdeling voor.

Wat bovenal belangrijk is, is het feit dat je nooit seks tegen je wil moet hebben. Als je partner iets doet wat jij niet prettig vind, geef dit altijd aan. Seks is iets waar je samen plezier aan moet beleven en niemand is hierin de baas. Zelfs niet in de BDSM categorie!

Ik hoop dat jullie dit een interessant hersenspinsel vonden en opmerkingen of reacties mogen natuurlijk altijd geplaatst worden. Binnenkort zal er een verhaal komen waarin de hoofdrol speelster een speeltje gebruikt. Of ze dat alleen doet of met partner is nog een verrassing…….

©Diaantjes Plekje

Passie in het zwembad

Photo by Clarencealford on Pixabay

Margot zucht eens diep, want wat was het toch een warme zomer dit jaar. Na een jaar hard werken, zou ze nu gaan genieten van 3 weken vakantie in eigen land. Dit jaar geen reisje naar een tropisch eiland, zoals ze de afgelopen jaren deed. Sinds een half jaar was ze weer vrijgezel en dit soort reisjes deed ze altijd met haar ex. Ze had er gewoon nu geen behoefte aan.

Gelukkig is er in de buurt een heerlijk zwembad en daar zou ze af en toe gaan zwemmen.

Ze besloot haar vriendin Elise op te bellen om te vragen of ze die dag met haar mee wilde gaan, want alleen is dan toch ook maar alleen. Gelukkig had Elise hier ook wel zin. Samen eerst wat boodschapjes doen en lekkere hapjes scoren om mee te nemen. Natuurlijk met een goede koelbox.

Ze vonden een mooi plekje in het zwembad aan de rand van het grote veld, zodat ze toch wat schaduw hadden van de omliggende bomen. De koelbox kon mooi tussen de bomen staan, zodat alles zolang mogelijk koel bleef. Ze installeerde hun grote badlakens en smeerde zich eerst goed in met zonnebrand crème. Terwijl Elise de rug insmeerde van Margot, zag Margot hem lopen. Een prachtige man, mooi gebruind en een gespierd lichaam. Hij droeg een witte zwemshort en dat maakte hem alleen maar nog mooier. Ze kreeg het er spontaan nog warmer van. “Kijk daar eens” zei ze tegen Elise en die volgde haar blik. “Wow” was het antwoord van Elise. Ze lachten er samen om en wisten dat dit een heerlijk dagje ging worden. Hij legde zijn handdoekje vlak bij hen, dus hun uitzicht was voor de rest van de dag prachtig.

Chris had hen ook gezien en daarom heel bewust zijn handdoek daar neer gelegd. Hij hield van mooie vrouwen in bikini en vooral de linker trok zijn aandacht. Na een half uurtje in de zon, besloot hij te gaan zwemmen. Margot en Elise zagen dat en Margot zei meteen “ik ga ook even zwemmen”. Elise wilde nog even blijven liggen, dus liep Margot achter Chris aan richting het water.

Bij de douche stonden ze naast elkaar. Hun ogen vonden elkaar en Margot kreeg het zelfs onder de frisse douche nog warm. “Lekker weertje hè”, zie Chris tegen haar. Margot knikte, ze kon gewoon even geen woord uitbrengen. “Ik heet Chris”, hoorde ze hem zeggen en daarom kon ze ook niet anders als zeggen dat zij Margot heette. “Kom we gaan zwemmen” zei hij tegen haar en ze volgde hem naar het water.

Ze zag hoe hij sierlijk het water in dook. Alleen dat al was gewoon super sexy! Ze besloot hem snel achterna te duiken en samen zwommen ze een paar baantjes. Na een tijdje, bleven ze even aan de rand van het bad stil staan. Chris streelde over haar schouder en zo langs haar arm naar beneden. Ondanks de warmte, kreeg Margot hier toch wel kippenvel van. Haar tepels reageerde ook direct op zijn aanraking. Ze prikte zowat door haar minuscule topje heen. Chris zag dit en besloot om iets dichter naar haar toe te gaan. Hij kuste haar en Margot beantwoorde zijn kus. Hun tongen vonden elkaar in een heftige zoen. Zijn handen streelde langs haar lichaam, maar ze waren zich wel bewust van het feit dat ze in een openbaar zwembad waren.

Chris stelde voor om naar een kleedhokje te gaan en Margot was het helemaal met hem eens. Ze was enorm opgewonden en kon gewoon geen nee zeggen tegen hem. Sinds haar relatie breuk had ze geen seks meer gehad en ze was nu zo geil, dit moest gewoon gebeuren nu! Om niet al te erg op te vallen, besloot Chris eerst te gaan en Margot zou een minuutje later volgen. Ze keek goed naar welk kleedhokje hij liep en niet veel later verliet ook zij het water. Ze klopte op het deurtje en hoorde Chris zijn sexy stem zeggen “kom maar binnen”.

In het kleedhokje trok hij haar in zijn armen. Hun monden vonden elkaar weer in een heftige zoen. Mmmmmm, wat kon hij lekker zoenen, dacht Margot. Ze voelde haar tepels weer stijf worden en tussen haar benen werd het ook steeds vochtiger. Zijn handen streelde haar armen en vonden zo ook de weg naar haar borsten.

Hij streelde ze liefdevol en kneep zachtjes in haar tepels. Margot kon een zachte kreun niet voorkomen en dit was voor Chris het signaal om haar topje los te maken. Daar stond ze voor hem, alleen nog in haar bikini broekje. Hij bewonderde haar mooie borsten die net zo bruin waren als de rest van haar lichaam. Haar tepels klein en stijf. Hij kon er ook niet vanaf blijven en ondertussen bleven ze elkaar heftig zoenen.

Dat Chris behoorlijk opgewonden werd, was duidelijk voelbaar voor Margot. Ze voelde zijn stijve penis tegen haar buik drukken en haar handen zochten de weg daar heen. Hij was groot geschapen en ze voelde de lust in haar buik toenemen. Elise moest eens weten wat ze nu aan het doen was!

Chris wilde nu meer en meer en trok ook haar bikini broekje naar beneden. Ze had een mooi kaal kutje en daar hield hij wel van. Lekker verzorgd en heerlijk om daar met je tong overheen te gaan. Hij zakte door zijn knieën en met zijn mond volgde hij de weg vanaf haar borsten naar beneden. Margot kreunde zachtjes, dit was zo ontzettend lekker. Zijn tong vond haar klitje en zachtjes zoog hij er aan. Margot genoot! Dit was zo lekker! Zo spannend ook in het kleedhokje!  Hij spreidde haar schaamlippen en zijn vingers gleden naar binnen. Oh, wat was ze nat en opgewonden. Zijn vingers duwde hij diep in haar kutje en met zijn duim draaide hij rondjes rond haar klitje.

Margot wilde hem ook voelen en proeven, dus ze trok Chris omhoog en besloot om zijn lichaam met haar mond te gaan verkennen. Zijn broek moest nog uit en ongeduldig, schoof ze die naar beneden. Daar stonden ze samen helemaal naakt en opgewonden. Met haar tong likkend over zijn borst, vond ze de weg naar zijn stijve penis. Tot haar tevredenheid zag ze dat ook Chris mooi kaal geschoren was. Dat likte nog lekkerder. Ze nam zijn penis in haar mond en ging op en neer, haar tong rondjes draaiend erom heen. Ze besloot nog verder te gaan en met haar mond vond ze zijn ballen. Ze zoog er aan en hoorde Chris kreunen. Met haar hand hield ze zijn penis stevig vast en ze zoog harder en harder aan zijn ballen.

Ho, wacht even hoorde ze Chris zeggen, anders kom ik al klaar! Ze liet hem los en ging weer rechtop staan, hun tongen vonden elkaar weer in een heftige zoen en ze proefde nog de zilte smaak van haar kutje op zijn lippen. Ineens draaide Chris haar om en boog haar voorover. Het was geen groot kleedhokje, dus hij moest wel wat creatief zijn. Daar stond ze dan voorover gebogen voor hem. Hij keek naar haar strakke kontje en hij duwde zijn stijve penis diep in haar natte kutje. Margot voelde hoe hij dieper en dieper bij haar binnen drong. Doordat hij zo groot geschapen was, moest ze even naar adem happen. Al snel was ze er aan gewend en genoot ze van de harde stoten. Ondertussen kon Chris ook geen genoeg krijgen van haar kontje en maakte zijn vinger goed nat en stak die voorzichtig een klein stukje in het kleine gaatje tussen haar billen. Margot schrok eventjes, dit had ze niet verwacht. “Gaat het”, vroeg Chris aan haar. “Oh ja”, kreunde ze hardop, “ga door”. Dat liet Chris zich geen twee keer zeggen en terwijl hij met zijn penis in haar kutje bleef stoten, ging zijn vinger dieper en dieper in het mooie kleine gaatje tussen haar billen. Het duurde echter nu niet lang meer voor ze beiden een heftig orgasme kregen. Ze kreunde samen hardop en vergaten dat ze in een openbaar zwembad waren. Het maakte hen niks meer uit, dit was zo geil en zo ongelooflijk lekker!

Nadat ze beide klaar gekomen waren, bleven ze nog even tegen elkaar aan staan in het kleedhokje. Ze wilde nog niet bij elkaar weg, maar ze wisten heel goed dat ze niet de hele dag in het kleedhokje konden blijven staan. Margot gaf als eerste aan dat ze terug naar Elise moest, die zou zich wel afvragen waar ze bleef. “Ik loop wel met je mee”, zei Chris en nadat ze zich aangekleed hadden, verlieten ze nu samen hand in hand het kleedhokje. Elise zag Margot en Chris aan komen lopen en kreeg een glimlach op haar gezicht. Dit was wat Margot nodig had, al was ze stiekem wel een beetje jaloers! Ze bleven de hele dag met z’n drietjes in het zwembad en af en toe bezochten Chris en Margot nog een keer het kleedhokje. Het beloofde een nog hetere zomer te gaan worden en Margot vond dat helemaal niet erg!

©Diaantjes Plekje