Een hete wandeling

Photo by Coloringcuties ons Pixabay

Tess is een jonge vrouw van net 30 jaar en na een vervelende relatie, nu sinds 2 maanden weer vrijgezel. Samen met haar ex had ze een hond, maar na hun breuk zorgde Tess nu alleen voor Nero. Nero is een donkere labrador en Tess vond het heerlijk om met hem te wandelen. Elk weekend ging ze met hem naar een plas in de buurt, waar je helemaal rondom heen kon wandelen. Lekker even in de natuur, haar hoofd leeg maken en genieten van het samen buiten zijn.

Halverwege de wandeling, ging ze altijd even op een bankje zitten. Nero ging dan altijd naast haar liggen en bleef daar liggen totdat Tess weer opstond om verder te lopen. Die dag zat Tess net op het bankje, toen er een jogger aankwam. Ze zag hem al vanaf een afstand komen en toen hij dichterbij kwam, zag ze dat het een knappe en gespierde man was. Terwijl hij haar voorbij liep, groette hij haar en Tess groette hem terug. Nero hield het vanaf de grond goed in de gaten, maar bleef rustig liggen.

Ron had haar ook al vanaf een afstand gezien en toen hij dichterbij was gekomen, zag hij dat ze een leuke vrouw was met krullend lang haar. De hond naast haar op de grond, hield hij goed in de gaten, want hij was al eerder door een hond gebeten tijdens het joggen. Toen hij langs haar liep, groette hij haar en hij hoorde dat ze antwoorde toen hij haar voorbij liep.

De week erna zat Tess weer op haar vertrouwde plekje, toen ze in de verte weer een jogger aan zag komen. Toen hij dichterbij kwam, zag ze dat het dezelfde man was als de vorige keer. Ook Ron herkende haar en hij besloot te stoppen. Mag ik even naast je komen zitten, vroeg hij aan Tess. Natuurlijk, was haar antwoord. Ze raakte aan de praat, stelde zich aan elkaar voor en Ron aaide Nero over zijn bol.

Ron kon zijn ogen niet van Tess afhouden, want deze vrouw was precies het type waar hij voor viel. Ook Ron liet Tess niet onberoerd. Hij was echte een knappe man en ze kreeg het er zelfs een beetje warm van. Na een half uurtje gaf Ron aan dat hij weer verder ging joggen en Tess keek hem na. Wat een lekker kontje had hij. Dat was goed zichtbaar in zijn strakke sportbroek.

Toen ze elkaar de week erna weer zagen, ging Ron weer naast haar zitten en toen hij zijn arm op de rugleuning van de bank legde, raakte hij haar schouders. Tess voelde de aanraking en liet het toe dat hij zijn hand door haar haren streelde. Je hebt prachtig haar, zei Ron, terwijl hij met haar krullen speelde. Hij schoof wat dichter naar haar toe en Tess kreeg het steeds warmer. Ron had absoluut een heerlijke uitstraling en die wond haar enorm op. Ze voelde dat ze nat werd tussen haar benen en haar tepels waren inmiddels stijf van de opwinding. Ze keek eens goed om zich heen om te kijken of er niemand aan kwam.

Ineens voelde ze zijn lippen op de hare en als vanzelf opende ze haar mond om zijn tong toe te laten. Hun tongen vonden elkaar en Tess genoot van deze heerlijke zoen. Heel even schoot het door haar heen dat ze deze man nog helemaal niet goed kende, maar het genot overwon het van haar gedachte. Ze kroop iets dichter naar hem toe en dit was voor Ron het teken dat ze zich aan hem overgaf.

Zijn hand legde hij op haar blote been, want het was heerlijk weer en Tess droeg een luchtig zomerjurkje. Daaronder alleen een slipje, want ze droeg het liefst geen BH. Haar borsten waren ook niet extreem groot, dus dat kon ook makkelijk. Ze voelde zijn hand over haar been strelen en haar kutje werd steeds natter. Toen zijn hand onder haar jurkje verdween, opende ze haar benen automatisch en zo vond zijn hand de weg naar dat heerlijke natte plekje tussen haar benen. Over de stof heen streelde hij haar kutje en Tess kon een kreun niet onderdrukken. Met zijn vingers trok hij haar slipje opzij en ze vonden haar klitje direct, want die was van de opwinding al behoorlijk gezwollen. Hij speelde nu met haar klitje, draaide er omheen en Tess begon te kronkelen van genot.

Even liet hij haar los, maar al snel voelde ze waar zijn handen nu heen gingen. Hij schoof de bandjes van haar jurkje naar beneden en haar kleine borsten waren nu volledig naakt. Zijn vingers vonden haar stijve tepels en speelde daarmee. Zachtjes kneep hij er in en hij zag dat Tess ervan genoot. Hij trok nu Tess bij hem op schoot en terwijl hij dat deed, keek Tess nogmaals eens om zich heen. Gelukkig waren ze nog steeds alleen.

Toen ze op zijn schoot zat, voelde ze zijn stijve pik onder haar kutje. Door de stof van haar slipje, drukte hij tegen haar klitje aan en Tess werd helemaal gek van verlangen naar zijn stijve pik. Ze ging daarom even rechtop staan, zodat ze zijn sportbroek naar beneden kon trekken. Hij had geen onderbroek aan, dus op het moment dat de broek lager ging, stond zijn stijve pik rechtop. Ze ging weer op zijn schoot zitten en pakte met haar hand zijn pik goed vast. Ze bewoon haar hand op en neer en terwijl zij dat deed, speelde Ron met 1 hand met haar tepels en zijn andere hand vond de ingang van haar kutje. De stof van haar slipje zat nu toch echt in de weg en met een harde ruk, trok hij de stof kapot. Tess slaakte even een kreetje, maar haar opwinding zorgde ervoor dat ze zich hier niet erg zorgen over maakte.

Zijn vingers drongen nu naar binnen en Ron voelde hoe nat Tess was. Hij bewoon zijn vingers op en neer en in hetzelfde ritme, bewoon Tess haar hand over zijn harde pik. Tess kon nu niet meer stoppen met kreunen en ze hoorde dat Nero naar haar toe kwam. Die vond dat zijn baasje toch wel heel veel geluid maakte blijkbaar. Ron knipoogde even naar haar en snel gaf ze Nero de opdracht om weer op de grond te gaan liggen. Met een zucht ging hij weer liggen en met een verleidelijk lach keek Tess Ron aan. Ze besloot dat het tijd was om die stijve pik in haar kutje te voelen en ze ging met haar benen gespreid over hem heen zitten. Ze voelde zijn eikel tegen haar kutje drukken en ze liet zich over zijn pik zakken. Zachtjes ging ze op en neer en steeds dieper voelde ze zijn pik in haar kletsnatte kutje. Ook Ron kreunde nu en hij pakte haar bij haar heupen vast om zo het ritme mee te bepalen. Hij bekeek haar blote borsten en genoot van het aanzicht. Heerlijk die prachtige kleine borsten met mooie kleine stijve tepels en terwijl hij diep in haar bleef stoten, vond zijn mond haar tepels. Hij zoog er aan en beet er ook zachtjes in. Tess snakte naar adem en voelde een orgasme aankomen Ron merkte dat, hij hoorde het aan haar ademhaling en met nog 1 harde stoot diep in haar kutje, kregen ze tegelijkertijd een geweldig orgasme.

Tess bleef even zitten en legde haar hoofd op zijn schouder en zuchtte eens diep. Wow dit was echt wel heel erg lekker, hoorde ze Ron zeggen en ze kon dit alleen maar beamen. In de verte zag Tess ineens mensen aan komen lopen en snel stond ze op om haar jurkje weer omhoog te trekken en terwijl ze dit deed, trok Ron zijn sportbroek omhoog. Snel ging ze weer naast Ron zitten en moest lachen. Ze waren bijna betrapt, maar wat was dit spannend en heerlijk geweest. Nero kwam nu ook weer overeind en Tess zei tegen hem dat ze zo weer verder zouden lopen. Wat was het toch een brave hond en wat fijn dat hij rustig op de grond was blijven liggen nadat ze hem weer de opdracht hiervoor had gegeven.

Nog nooit eerder had Tess zoiets meegemaakt, maar ze had er absoluut van genoten en Ron ook. Of het nog eens zou gebeuren, dat wisten ze niet natuurlijk, maar ze hadden er in ieder geval geen spijt van. Dat ze zonder slipje naar huis toe moest, nam ze voor lief en vond ze ook best wel spannend! Het was een hete wandeling geworden en dat lag niet alleen aan het weer…

©Diaantjes Plekje

Een nacht vol passie

Photo by Coloringcuties on Pixabay

Iris is een jonge vrouw die volop in het leven staat. Ze geniet van haar zorgeloze leventje, heeft een leuke baan en veel vrienden. Met haar vrienden gaat ze graag een avondje stappen en soms eindigt dat in een heerlijke erotische avond. Ze heeft geen vaste partner en zo gebeurt het wel eens dat ze in de kroeg een leuke man treft, die ze dan mee naar huis neemt.

Vanavond was het weer zover en zouden ze met een groepje vrienden gezellig op stap gaan. Ze besloten naar hun vaste kroeg te gaan. Altijd goede muziek daar, zodat ze lekker op de muziek konden bewegen. Iris wist dat ze door uitdagend te dansen, vaak een leuke man kon versieren.

Die avond waren ze net een uurtje in de kroeg, toen ze hem zag staan. Een mooie donkere man. Groot, knappe kop en een heerlijk lijf. Dit moest hem worden vanavond, want het was al weer even geleden dat ze goede seks had gehad. Ze wilde er nu toch ook wel eens achter komen of het waar was wat ze altijd over donkere mannen zeiden. Nou ja, over de maat van hun lul dus, want die zou enorm zijn.

Ze zorgde dat ze oogcontact met hem kreeg en danste uitdagend terwijl ze hem goed in de gaten hield. Een vriendin zag haar kijken en zei lachend “oh oh, Iris is op dreef vanavond”. Iris kon een glimlach niet onderdrukken en gaf haar vriendin een knipoog. Deze is voor mij vannacht, zei ze en likte daarbij uitdagend over haar lippen.

Ramon zag haar ook en hij genoot ook wel van wat hij zag. Ze was een mooie vrouw, lang blond haar en een heerlijk lijf. Toen Iris vlak bij hem stond, besloot hij met haar mee te gaan dansen. Hij stond achter haar en pakte haar bij haar heupen vast en bewoog met haar mee op het ritme van de muziek. Iris liet hem gaan, want dit was wat ze wilde. Zijn handen gleden van haar heupen naar haar buik en hij trok haar dicht tegen zich aan. Iris genoot en draaide zich om naar hem. Hun ogen vonden elkaar en de vonk sprong direct over. Het duurde dan ook niet lang voor hij haar kuste.

Hij kon heerlijk zoenen en ze voelde hoe hij haar billen vast pakte en haar nog dichter tegen hem aan trok. Iris kon nu goed zijn lekker lijf voelen en haar handen gleden ook over zijn rug naar zijn billen. Zo danste ze een hele tijd. Dronken af en toe een drankje en genoten van elkaar en de muziek. Haar vrienden lieten haar begaan, want die wisten wel dat als Iris eenmaal haar zinnen ergens op had gezet, dat ze daar altijd vol voor ging.

Ramon fluisterde na een paar uurtjes in haar oor dat hij graag met haar alleen zou willen zijn. Dat voor Iris het moment om te vragen of hij met haar mee naar huis wilde gaan. Ramon knikte ja en kuste haar nog eens vurig, trok haar nog even dicht tegen zich aan en Iris voelde dat hij al enorm opgewonden was. Zijn inmiddels stijve lul drukte tegen haar buik aan en ze zei tegen hem dat ze maar snel moesten gaan, want dit wilde ze niet met andere delen. Dicht achter haar aan lopend, zodat niemand zijn stijve lul zou zien, liepen ze naar buiten.

Iris woonde niet ver van de kroeg en al zoenend liepen ze naar haar appartement. Ze was net zo opgewonden als Ramon en kon niet wachten om thuis te zijn. In de lift pakte hij haar stevig vast en kneep in haar billen. Wat heb je een lekker kontje zei had dan ook tegen haar. Die wil ik zo eens goed van dichtbij bekijken. Iris keek hem uitdagend aan en zei dat hij zeker wel mocht.

Nog in de hal van haar appartement, konden ze zich niet meer inhouden. Hun tongen vonden elkaar in een hete kus en begonnen ze elkaars kleding uit te doen. Wat ben je toch een lekker ding, zei Ramon tegen Iris en ze beantwoorde dat met een zachte kreun. Ze genoot van zijn aanrakingen en trok hem mee naar de slaapkamer. Daar ontdeden ze zich van de laatste kleding stukken en Iris kon haar blik niet afhouden van zijn prachtige grote stijve lul.

Ze nam hem in haar handen, zakte naar beneden en nam hem in haar mond. Zo groot had ze nog nooit meegemaakt en oh wat smaakte dit lekker. Ze draaide met haar tong rondjes rond zijn eikel en haar hand ging op en neer langs die heerlijke dikke lul. Ramon wilde niet dat het te snel zou gaan en trok Iris omhoog en al kussend doken ze op het bed. Daar bekeek hij haar prachtige lichaam. Ze had prachtige borsten en haar tepels stonden stijf van de opwinding. Hij pakte met beide handen haar borsten vast en kneep er zachtjes in. Tussen zijn duim en wijsvinger, speelde hij met haar stijve tepels. Iris genoot en kreunde van opwinding.

Eens voelen of je ook al lekker nat bent, hoorde ze Ramon zeggen en voor ze het wist, voelde ze zijn hand tussen haar benen. Ze wist dat ze nat was, want ze was heel opgewonden. Hij vond haar klitje en speelde er mee. Iris kronkelde op het bed en toen Ramon met zijn mond tussen haar benen ging, werd ze helemaal gek. Oh wat kon hij dit goed. Zijn tong speelde met haar klitje en ze voelde dat hij 2 vingers in haar natte kutje stak. Een eerste orgasme kon ze dan ook niet meer tegen houden en met een harde schreeuw kwam ze klaar.

Ramon bekeek haar en genoot van wat hij zag. Iris kwam overeind en besloot om die heerlijke grote lul nog eens goed te bewonderen. Hij was echt enorm en hij paste maar net in haar mond. Ze zoog aan zijn eikel en haar handen speelde met zijn ballen. Haar mond ging verder en likte over de hele lengte van zijn lul en uiteindelijk nam ze ook zijn ballen in haar mond. Ze hoorde dat Ramon ook kreunde en dat hij genoot van wat ze allemaal deed.

Ik wil je neuken, hoorde ze hem toen zeggen en hij trok haar weg van zijn lul en draaide haar om. Ze zat nu op haar knieën en zijn hand zocht haar natte kutje. Nog even duwde hij zijn vingers erin, maar toen voelde ze zijn stijve lul tegen haar kutje aan duwen. Met een flinke stoot, kwam hij in haar. Iris hapte even naar adem, want hij was echt flink geschapen. Het duurde echter niet lang, voor ze voelde hoe hij diep in haar stootte en ze gewend was aan de maat van zijn lul. Hij ging op en neer en raakte zo haar meest gevoelige plekje in haar kutje. Hij had haar heupen vast en ze voelde dat hij het tempo steeds verder opvoerde. Ja, neuk me maar lekker diep, hoorde Ramon Iris zeggen en hij liet zich dat geen tweede keer zeggen. Steeds harder en dieper ging hij in haar kutje. Na nog één harde stoot, kwamen ze beide klaar. Ze voelde zijn zaad diep in haar spuiten en ze kreunde van genot.

Ramon kwam naast haar liggen en streelde haar borsten en buik. Hun monden vonden elkaar en al zoenend genoten ze samen na van hun heerlijke spel. Iris zag dat hij nog steeds opgewonden was en het duurde dan ook niet lang, voordat ze elkaar weer vonden in een heerlijke vrijpartij. Haar droom was uitgekomen en ze wist dat het absoluut waar was, want donkere mannen hadden inderdaad een heerlijke grote lul. Die nacht sliepen ze nauwelijks, maar dat was niet erg.

De volgende ochtend werd Iris wakker toen ze voelde dat iemand haar lichaam streelde. Ze deed alsof ze nog sliep en liet Ramon zijn gang gaan. Ze wilde hier nog één keer goed van genieten. Zijn handen vonden haar kutje weer en toen ze haar ogen eindelijk opende, zag ze zijn geile blik. Hij was weer opgewonden, die man was echt onvermoeibaar dacht ze stilletjes genietend. Hij kroop boven op haar en zijn stijve lul vond de weg nu makkelijk naar haar natte kutje. Nog één keer kwamen ze samen klaar en Iris had nog nooit zo’n nacht gehad. Helaas moest hij gaan en bij de deur kuste ze elkaar nog één keer vol passie.

Wie weet tot de volgende keer zei Ramon tegen Iris en ze kon alleen maar met een lach op haar gezicht zeggen dat ze er nu al naar uitkeek.

©Diaantjes Plekje

Een opwindende kabouter

Photo by Diaantje

Na lang wikken en wegen had Sandra besloten om een andere baan te gaan zoeken. Het duurde ook niet lang voor ze een leuke nieuwe uitdaging gevonden had. Ze keer er enorm naar uit om daar aan de slag te gaan, maar er was wel iets waar ze moeite mee had. Ze moest afscheid gaan nemen van haar huidige collega’s. Ze had er toch een paar jaar met heel veel plezier gewerkt en met de meeste collega’s een goede band opgebouwd.

Haar laatste werkdag brak aan en ze zou met een aantal collega’s die avond gezellig uit eten gaan. Nog even lachen met elkaar, maar ze wist ook wel dat er een traan bij zou komen kijken. De dag verliep voorspoedig en het moment brak aan dat ze voor de laatste keer de deur achter zich dicht trok. Niet te lang over nadenken, sprak ze even tegen zichzelf. Eerst nog genieten van een leuke avond, want dat zou het zeker worden.

In het restaurant hadden zich al een aantal collega’s verzameld en onder het genot van een drankje en een heerlijke maaltijd, werden er heel veel herinneringen opgehaald. Sandra was een collega die niet te flauw was als verhalen een seksueel tintje kregen, dus ook dat onderwerp kwam geregeld ter sprake. Na het eten, kwamen de cadeautjes op tafel. Ze werd goed verwend en genoot van elk pakje wat ze openmaakte. Met een lach had ze ook om een tuinkabouter gevraagd en één van haar collega’s had dat goed onthouden. Van onder de tafel haalde ze een geweldige kabouter tevoorschijn en Sandra moest enorm lachen.

Hij werd door de collega’s bewonderd en gezien het feit dat hij een grote puntmuts had, kwamen al snel ook daar seksuele fantasieën over naar boven. Die puntmuts leek met een beetje fantasie toch ook wel op een enorme dildo. Sandra zag het al voor zich en met de lol daarover, nam ze even later afscheid van haar collega’s. Nog even een knuffel en een kus en toen was het tijd om te gaan.

Thuis zette ze de kabouter op tafel en bekeek hem nog eens goed. Ze kon het niet laten om nog eens te bedenken wat haar collega’s hadden gesuggereerd. Ze raakte er zelfs wel een beetje opgewonden van. Terwijl ze op de bank zat, ging ze met haar hand over haar borsten en ze voelde door de stof heen dat haar tepels al stijf waren. Ze kwam nu echt in de stemming en besloot zich er aan over te geven.

Ze deed haar jurkje uit en ging lekker op de bank liggen. Ze droeg nu alleen nog haar lingerie en haar handen vonden haar borsten weer. Ze kneep er zachtjes in en met 1 hand ging ze achter de stof om zo haar stijve tepel te vinden. Ze kneep ook daar in en al snel besloot ze om haar bh uit te doen. Met beide handen streelde ze haar borsten, kneep in haar tepels en ze werd steeds meer opgewonden. Langzaam gleed ze met 1 hand naar beneden en stak ze haar hand in haar slipje. Ze voelde dat ze al lekker nat was. Haar vingers speelde met haar klitje en Sandra kon een kreun ook niet onderdrukken. Haar vingers gingen verder en vonden de ingang van haar kutje en ze stak er 2 vingers in. Langzaam bewoog ze haar vingers op en neer. Ze deed nu toch maar snel ook haar slipje uit, want dat was toch wel makkelijker.

Terwijl ze naakt op de bank lag en met zichzelf speelde, zag ze de kabouter op de tafel staan. Het was een flinke puntmuts die de kabouter op had, maar Sandra was wel wat gewend. Ze pakte hem van de tafel en ging met haar handen van boven naar beneden over de puntmuts. Zou ze het doen? Ze was zo opgewonden en ze wist dat haar kutje lekker nat was, dus ze besloot om zich maar gewoon te laten gaan. Ze pakte een condoom uit de lade, want dat leek haar wel beter. Behendig rolde ze het condoom over de puntmuts heen en toen zette ze de kabouter op de grond.

Ze speelde nog even met haar kutje, zodat die extra nat was en toen liet ze zich over de puntmuts zakken. Hij was echt flink en ze voelde hem goed strak in haar kutje zitten. Langzaam bewoog ze op en neer en ze genoot er enorm van. Steeds dieper liet ze hem gaan en ze kreunde nu hardop, want dit voelde zo lekker. Met 1 hand hield ze de kabouter vast en haar andere hand vond haar borsten weer. Haar tepels waren nog altijd stijf en terwijl ze steeds dieper en harder bewoog over de puntmuts, kneep ze ook steeds harder in haar tepels. Ze voelde dat het niet lang meer zou duren voor ze een orgasme zou krijgen. Haar hand gleed nu van haar borsten naar haar kutje en daar vond die haar klitje weer. Ze draaide er met haar vingers omheen, kneep er in en ze genoot enorm. Nog een paar keer liet ze haar kutje lekker diep over de puntmuts zakken en toen voelde ze dat ze spuitend klaar kwam. Dat lukte niet altijd, maar ze was nu zo opgewonden, dat ze het ook niet tegen kon houden.

Langzaam stond ze op en haalde het condoom van de puntmuts af. Ze zette de kabouter weer op tafel en met een glimlach op haar gezicht, moest ze aan haar collega’s denken. Ze moesten eens weten dat ze dit echt gedaan had, al betwijfelde ze of ze haar zouden geloven.

Inmiddels heeft hij een mooie plekje in de tuin gekregen en als ze lekker buiten van de zon geniet, kan ze het niet laten om met een warm gevoel terug te denken aan die avond dat ze hem als speeltje had gebruikt. Het is bij die ene keer gebleven, want speeltjes had ze genoeg en tenslotte was het ook een tuinkabouter.

©Diaantjes Plekje

De winter schilder

Photo by Efes on Pixabay

Ook dit verhaal schreef ik op verzoek. Heb jij ook een onderwerp waarover je graag een verhaal zou lezen, laat het me dan weten via het contact venster.

Yara en haar man Chris woonde inmiddels al een tijdje in hun prachtige villa midden in de natuur. Een bewuste keuze om vooral heel vrij te wonen. Geen gedoe met buren en heerlijk vrij door hun huis en tuin kunnen lopen.

Chris besloot dat het tijd was om hun huis eens volledig opnieuw te laten schilderen. Niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant. Aangezien hij zelf totaal niet handig was en daar eigenlijk ook geen zin in had, besloten ze daar een schilder voor in te huren. Ze wilde ook geen groot bedrijf, want hun heerlijke woning wilde ze niet delen met een hoop schilders over de vloer. Chris was veel weg voor zijn werk en hij wilde voor Yara ook de rust bewaren. Een heel team schilders zou toch al snel een hoop onrust geven.

Ze zochten op internet en zagen zo ook de advertentie van Ruud. Een man met een klein schildersbedrijf wat hele goede recensies had. Ze besloten hem uit te nodigen om een offerte te maken en gelukkig kon Ruud al snel komen.

Ruud was blij dat hij benaderd werd, want het was momenteel wat rustig met schilder klussen. Gewapend met kleurstalen ging hij op bezoek bij Chris en Yara. Hij belde aan en Yara opende de deur. Ruud zei goedemorgen, ik ben de schilder en ondertussen kon hij wel waarderen wat hij zag. Yara was een mooie vrouw, met een prachtige lach en een mooie bos krullen. Yara ging hem voor naar de huiskamer, waar Chris aan de eettafel de krant aan het lezen was. Na nogmaals een begroeting, liep Ruud met Chris en Yara mee door het huis en schreef hij nauwkeurig op wat hun wensen waren. Hij zou hier wel een paar weekjes vooruit kunnen.

Zijn begroting werd goedgekeurd en op de afgesproken dag, ging Ruud met zijn busje vol schildersspullen richting het huis van Chris en Yara. Hij had goede zin en fluitend liep hij dan ook naar de voordeur. Yara deed weer open en van haar vrolijke blik kreeg Ruud het helemaal warm. Geen straf om hier een paar weekjes door te brengen voor zijn werk, bedacht hij zich. Hij volgde Yara naar binnen en ondertussen vertelde Yara hem dat haar man al naar zijn werk was. Het was droog weer, dus Ruud besloot om met de buitenkant te beginnen.

Rond een uur of 10 kwam Yara even kijken en vroeg of hij een kopje koffie lustte. Daar zei hij geen nee tegen en hij volgde Yara naar binnen. Ze hadden een ruime woonkeuken en hij ging daar aan de eettafel zitten. Zijn blikken volgde Yara bij alles wat ze deed en hij genoot ervan. Toen ze de koffie voor hem neer zette, boog ze iets voorover waardoor hij een mooie blik kreeg in haar decolleté. Hier kon hij wel aan wennen en hij hoopte maar dat Chris vaak naar zijn werk zou zijn.

Zo ging er een weekje voorbij en elke dag genoot Ruud van de koffie en lunchtijd met Yara. Ze hadden leuke gesprekken en langzaam groeide er een mooie band tussen hen. In zijn fantasie had hij al heel wat erotische momenten met haar gedeeld. Na het weekend, toen Ruud weer aanbelde, deed Yara open in een prachtige negligé. Hij kon zijn blik er maar nauwelijks vanaf houden. Sorry, hoorde hij haar zeggen, want ik ben nog niet aangekleed. Geen probleem hoor, antwoorde hij en met een knipoog en zei hij dat hij dit ook heel mooi vond. Yara keek hem aan en verbeelde hij het zich nou of ging ze expres met haar tong over haar lippen.

Ik ga boven even douchen en mijzelf aankleden, red jij je voor nu even? Ja hoor, antwoorde Ruud, ik heb nog genoeg te doen. Yara ging naar boven en Ruud pakte de ladder van zijn bus, want hij zou vandaag de kozijnen op de bovenverdieping gaan schilderen. Gewapend met een blik verf en kwast, beklom hij de ladder. Op het moment dat hij net de eerste lik verf wilde gaan schilderen, zag hij dat de deur van de badkamer niet helemaal dicht stond. De badkamer was ‘on suite’ zoals dat heel chique heet en hij zag Yara onder de douche staan. Dat was niet het enige wat hij zag, want Yara was duidelijk met zichzelf aan het spelen. Hij zag hoe ze in haar borsten kneep, met haar tepels speelde en hoe iets later haar hand naar beneden ging om haar kutje te verwennen.

Ruud vergat dat hij moest verven en kon zijn ogen niet van haar afhouden. Oh wat zou hij graag nu bij haar in de douche gaan staan en ook met haar spelen. Hij wilde in haar tepels knijpen, haar kutje proeven en zijn pik diep in haar steken. Hij was zo in gedachten, dat hij te laat zag dat Yara inmiddels de douche verlaten had en nu naakt de slaapkamer inliep.

Yara was door het spelen met zichzelf in de douche super geil geworden en wilde veel meer. Ze zag dat Ruud op de ladder voor haar raam stond en ze maakte weer oogcontact. Ze liep langzaam naar het raam, opende één van de ramen en vroeg aan Ruud of hij naar binnen wilde komen. Terwijl ze dit zei, streelde ze over haar borsten en likte ze met haar tong langs haar lippen. Ruud vond dat zo geil als een vrouw dat deed! Hij zei dat hij eraan kwam en ging snel de trap af.

Via de keuken kon hij naar binnen en hij liep snel naar boven. Yara was ondertussen op het bed gaan liggen, haar benen gespreid en hij zag dat ze weer met zichzelf aan het spelen was. Ruud bleef even staan en bekeek hoe ze met haar vingers rond haar klitje draaide, er een beetje in kneep en daarna haar vingers in haar kutje stak. Yara zag Ruud kijken en ze gebaarde naar hem dat hij dichterbij moest komen. Ruud ging bij haar op bed zitten en ze pakte zijn hand, bracht die naar haar borsten en hij begon er mee te spelen. Hij likte haar tepels, zoog er lekker aan en ondertussen kneep hij er zachtjes in.

Trek je kleding eerst maar even uit, hoorde hij Yara zeggen en snel voldeed hij aan haar verzoek. Yara zag, toen hij zijn broek uitdeed, dat zijn pik al stijf in zijn strakke boxer zat. Nadat hij ook dit laatste obstakel had uitgedaan, kroop hij weer bij haar op bed. Yara duwde hem achterover zodat Ruud op zijn rug lag. Yara ging op hem zitten, boog zich voorover en begon hem te zoenen. Eerst zachtjes, maar steeds wilder en hun tongen vonden elkaar in deze wilde zoen. Ruud voelde hoe haar borsten over zijn borst streelde en hij nam in elke hand een borst vast. Hij bleef erin knijpen, haar tepels waren stijf en staken mooi naar voren. Opeens stopte Yara met zoenen en kroop wat verder omhoog. Ruud moest nu haar borsten wel loslaten, maar hij kon nu haar billen vasthouden. Hij zag dat Yara met haar kutje richting zijn mond ging en zijn tong vond de weg naar haar klitje. Hij proefde de zilte smaak van haar kutje en genoot enorm.

Na een tijdje, draaide Yara zich om zodat zij nu ook zijn stijve pik in haar mond kon nemen. Terwijl Ruud aan haar klitje begon te zuigen, nam Yara zijn pik steeds dieper in haar mond en zoog er ook hard aan. Haar tong draaide rond zijn eikel en af en toe beet ze er zachtjes in. Ruud wist niet wat hem overkwam. Gelukkig was haar man op zakenreis en zou hij de hele week wegblijven. Hierdoor kon Ruud ontspannen en volop genieten van alles wat Yara bij hem teweeg bracht. Ze had duidelijk de leiding en hij vond dat helemaal niet erg.

Hij voelde dat Yara zijn pik nu losliet en dat ze nu weer naar beneden ging. Hij had nog steeds uitzicht op haar prachtige billen en hij kon niet laten ze toch nog even te strelen. Het duurde niet lang voordat hij voelde wat Yara van plan was. Met haar rug naar hem toe, liet ze naar natte kutje over zijn stijve pik zakken. Langzaam gleed ze naar beneden en voelde ze het kloppen van die heerlijk pik van Ruud. Ze bewoog op en neer, eerst langzaam en na een tijdje steeds sneller. Ruud kreunde van genot en hij voelde hoe zijn pik steeds dieper in haar kutje ging. Yara wist wel hoe ze een man moest verwennen. Toch wilde hij Yara graag zien en hij vroeg haar om te draaien.

Gelukkig deed Yara dat en toen hij weer zijn pik in haar natte kutje stak en hij zag hoe Yara op en neer bewoog, zag hij ook hoe haar borsten meedeinde in het ritme. Yara bleef hem strak aankijken en ondertussen pakte ze zelf haar borsten weer vast. Terwijl ze in haar tepels kneep, voelde Ruud dat het niet zo lang meer zou duren voor hij klaar kwam en hij riep daarom ook hard dat hij klaar ging komen. Met een sexy stem hoorde hij Yara zeggen “kom maar, kom maar diep in me en spuit mijn kutje vol. Ze bewoog nog één keer omhoog om een laatste keer zijn pik diep in haar kutje te voelen. Beide lieten een luide kreun horen, want hun orgasme kwam tegelijkertijd. Yara boog voorover en bleef zo even op zijn borst liggen. Ik vrees dat ik weer moet douchen zei ze met een lach en Ruud zei  dat hij graag met haar mee ging douchen. Die dag werd er niet veel meer geschilderd. Gelukkig zou hij voorlopig hier nog niet klaar zijn. Dit was absoluut een klus die eigenlijk alleen in zijn stoutste dromen voor kwam.

©Diaantjes Plekje

De sexy buurvrouw

Photo by RicardoPenders1982 on Pixabay

Een verhaal op verzoek. Iets wat ik prettig vind om te doen. Deze keer over een jonge man die graag eens met een wat oudere vrouw seks zou willen.

Luke woonde al een tijdje in zijn nieuwe appartement op de eerste verdieping. Hij had een heerlijk ruim balkon, waar hij heel wat uurtjes op door bracht. Onder hem woonde een alleenstaande vrouw die regelmatig in haar tuin zat. Voordeel van een appartement op de begane grond, dan had je een tuin. Ze was een jaar of 50 schatte hij en had een heerlijk vol figuur.

Luke was zelf 30 jaar, maar schoonheid kende geen leeftijd was zijn mening, dus hij genoot regelmatig van zijn uitzicht. Sowieso hield hij juist van de wat oudere vrouw. Die hadden voor hem een geweldige uitstraling en hij werd vaak opgewonden als hij eraan dacht om seks met een oudere vrouw te hebben.

Op internet bekeek hij vaak filmpjes hierover, maar zelf had hij nog nooit seks gehad met een oudere vrouw. Wel met vrouwen van zijn eigen leeftijd, maar toch verlangde hij naar heerlijke seks met een oudere vrouw. Zijn onder buurvrouw viel dus absoluut in die categorie.

Op zijn balkon fantaseerde hij vaak hoe hij haar kleding uit zou doen, haar lichaam zou bewonderen en met zijn handen zou verkennen. Een lichaam wat waarschijnlijk al het nodige had meegemaakt en wellicht ook niet zo strak zou zijn als dat van een jonge vrouw.

Op een zonnige dag in juni, zat Luke weer op zijn balkon en zag hij dat de buurvrouw al in haar tuintje zat. Heerlijk op een ligstoel met een boek in haar handen. Hij voelde dat zijn lul stijf werd en pakte hem even in zijn handen. Langzaam begon hij met zichzelf te spelen en hij hield zijn blik op de buurvrouw gericht. Op het moment dat hij voelde dat hij een orgasme ging krijgen, ontsnapte een kreun uit zijn mond. De buurvrouw hoorde dit blijkbaar en ze keek omhoog. Hun blikken vingen elkaar en Luke zei goedemorgen tegen haar.

Goedemorgen buurman, was haar antwoord. Zit je ook lekker te genieten van het zonnetje? Luke zei natuurlijk ja en zo ontstond er een gesprek. Ze vertelde dat ze Lia heette en ze vroeg of het hem beviel om hier te wonen en ook dat moest Luke beamen. Ik geniet lekker van het uitzicht durfde hij brutaal te zeggen en keek haar daarbij aan. Lia was even stil en Luke was bang dat hij te ver was gegaan. Toen ze echter vroeg of hij zin had om een kopje koffie te komen drinken, hoefde Luke daar niet lang over na te denken. Ik kom eraan, zei hij tegen Lia.

Even later zaten ze samen in de tuin van Lia en genoten ze van een kopje koffie, ook kreeg hij er een heerlijk vers gebakken plakje cake bij. Hmmmmm, lekker zei hij tegen Lia en knipoogde erbij. Hij kon zijn ogen niet van haar afhouden en moest moeite doen om zijn lul onder controle te houden. Wat vond hij haar geil en wat zou hij haar graag willen neuken.

Lia had het wel in de gaten, maar liet nog niets merken. Ze genoot er stiekem wel van, want Luke was een leuke jonge man. Toen ze opstond om nog een kopje koffie te gaan maken, boog ze expres wat verder voorover. Hierdoor had hij inkijk in haar bloesje en zag hij dat ze geen bh droeg. Ze had mooie volle borsten en daar was hij dol op. Ze was sowieso wat voller, maar daar hield hij juist wel van.

Lia besloot de stoute schoenen ook maar eens aan te trekken en in de keuken trok ze haar slipje uit, zodat ze alleen nog maar een bloesje en rok aan had. Buiten zette ze de koffie op de tafel en ging zitten met haar benen iets gespreid. Luke zag dit en zijn blik viel op haar naakte kutje. Wat was Lia een lekkere vrouw en hij zou nu zo graag zijn hoofd tussen haar benen willen doen om haar kutje te proeven.

Hij keek ook even omhoog, om te zien of er andere bewoners van het complex op hun balkon zaten, maar hij zag niemand. Lia zag hem ook kijken en vroeg aan hem of hij genoot van zijn uitzicht. Luke kon niet anders als ja zeggen, waarop Lia naar hem toe boog en hem kuste. Luke was hier wel door verrast, maar hij genoot er wel van. Haar tong zocht de zijne en voor ze het wisten waren ze in een heftige zoensessie beland. Luke legde zijn hand op haar been en Lia liet dit toe. Ook zij genoot hiervan en wilde dat hij verder zou gaan. Langzaam streelde hij over haar been en ging hij steeds verder naar boven, tot zijn hand haar kutje voelde. Ze was al nat, dus hij wist het zeker, Lia wilde ook meer als alleen maar koffie drinken.

Met zijn andere hand besloot hij om haar bloesje wat verder open te maken om zo haar borsten te kunnen zien en voelen. Haar decolleté vertoonde al wat typische rimpeltjes die oudere vrouwen vaak hadden. Dat vond hij super geil. Ze vergaten nu beide dat ze in de tuin zaten en hij liet nu even haar kutje los om haar bloesje helemaal te openen. Hij wilde haar borsten bevrijden en helemaal zien. Lia liet dit toe, maar stond ineens op en nam hem bij de hand. Ze liep naar het ligbed toe, ging daar op haar rug liggen en keek Luke uitdagend aan. Ze pakte beide borsten vast en kneep zelf even in haar tepels. Haar benen spreidde ze nu helemaal en Luke bekeek haar vol bewondering.

Hij genoot van wat hij zag. Ze had echt prachtige borsten, hij vond het super geil dat ze ermee speelde en dat kutje……….. dat wilde hij nu toch echt beter bekijken. Hij ging naast haar op de grond zitten en legde zijn hand weer op haar been. Hij volgde de contouren van haar been en eindigde bij haar kutje. Zijn vingers opende haar schaamlippen en hij genoot. Hij boog voorover en likte over haar kutje heen, van onder tot boven aan haar klitje. Dat smaakte heerlijk en hij hoorde aan de zachte kreun van Lia, dat zij er ook van genoot.

Ondertussen zag hij dat Lia met haar borsten bleef spelen en hij stak zijn vinger in haar natte kutje. Steeds harder en dieper stak hij zijn vinger. Zijn lul was inmiddels stijf en groot van opwinding en Lia gaf aan dat ze wilde dat hij zijn broek uit deed. Zonder aarzeling deed Luke wat zij vroeg en Lia bewonderde zijn mooie dikke lul. Het was lang geleden dat ze zo’n grote dikke lul had gezien en gevoeld. Eerst maar even proeven en ze ging op het ligbed zitten. Luke liet haar kutje los en ging naast haar staan zodat Lia zijn lul in haar mond kon nemen.

Ze nam hem zo diep mogelijk in haar mond en zoog er hard aan. Met haar handen speelde ze met zijn ballen en kneep er zachtjes in. Haar tong draaide rondjes om zijn eikel en ze merkte aan de ademhaling van Luke dat hij er van genoot. Ze liet hem nu even los en likte over de hele lengte van zijn lul heen. Luke keek haar aan en besloot haar nu weer op het bed neer te leggen, want hij wilde zijn stijve lul nu toch wel diep in haar kutje steken.

Hij naam haar benen vast en legde die over zijn schouders, zo had ze wat steun en kon hij lekker diep in haar stoten. Hij nam zijn lul vast en bracht hem naar haar schaamlippen en met een harde stoot, ging hij diep naar binnen. Lia kreunde luid, want hij was echt heel groot en dat voelde ze heel goed. Luke begon te bewegen en met elke stoot zag hij haar borsten bewegen. De huid was al wat losser door haar leeftijd en dat zorgde ervoor dat ze alle kanten op gingen. Pak je borsten nog maar eens lekker vast zei hij tegen haar en natuurlijk deed Lia dat. Met haar tong likte ze langs haar lippen en Luke werd geiler en geiler. Wat was het toch heerlijk met een oudere vrouw, die hadden geen schaamte meer, die waren zeer ervaren en lustte er wel pap van.

Terwijl hij haar benen vast hield, stootte hij dieper en dieper. Lia bleef met haar borsten spelen, terwijl hij toch zag hoe ze mee bewogen in het ritme van zijn stoten. Hij haalde nu zijn lul uit haar kutje en nam hem in zijn handen. Hij begon zich zelf af te trekken en Lia liet nu één borst los en bracht haar hand naar haar klitje. Beide speelde ze nu met zichzelf en toen Luke zag dat Lia haar orgasme bereikte, duurde het ook niet lang voor hij klaar kwam. Hij spoot over haar buik heen en zag dat zijn sperma in haar licht rimpelige navel bleef liggen. Lia stak haar vinger erin en bracht die naar haar mond en likte zo zijn sperma op. Luke genoot er van en was zo blij met deze heerlijk buurvrouw.

Of boven buren toch nog iets hadden gezien, wisten ze niet, maar ze hadden beiden heerlijk genoten van elkaar. Kom nog maar vaker een kopje koffie drinken zei Lia met een knipoog naar Luke, dan zorg ik weer dat je er iets lekkers bij krijgt.

©Diaantjes Plekje

Een heerlijke ‘sandwich’

Voor het eerst kreeg ik een verzoek om een verhaal met een bepaald onderwerp te schrijven en ik hoop dat ik met dit verhaal voldoende aan dat verzoek heb voldaan. Het onderwerp moest zijn ‘sandwich’. Ik heb mijn fantasie de vrije loop gelaten. Ik wens je veel leesplezier en heb je zelf ook een verzoek, laat het me dan zeker weten!

Photo by Efes on Pixabay

Tess en Finn waren al jaren samen en ze hadden een heerlijk seksleven. Ze hielde beide van experimenteren en hadden al heel wat geprobeerd. Er was één ding waar ze het steeds vaker over hadden en dat was het swingers leven.

Tess had zich aangemeld op een website voor swingers en zo al veel informatie gelezen. Er waren speciale clubs hiervoor en je kon ook kiezen om via een soort contact advertentie een koppel te leren kennen die hetzelfde wilde als jou.

Toen Finn het nog eens opperde, gaf Tess aan dat ze al wat uitgezocht had. Finn keek haar met een glimlach aan en vroeg wat ze ontdekt had. Tess besloot Finn de website te laten zien en samen bekeken ze de mogelijkheden.

Ze waren nog nieuw op dit gebied en daarom besloten ze om voor een eerste ervaring contact te zoeken met een ander koppel. Ze stelde samen hun contact advertentie op en toen Tess op de ‘plaatsen’ knop drukte, keken ze elkaar aan. Finn raakte al opgewonden bij de gedachte om binnenkort weer iets nieuws te gaan proberen en hij kuste Tess vurig. Ook Tess liet het niet onberoerd en ze beantwoorde zijn kus dan ook vol passie en zo ontstond een spontane heerlijke vrijpartij.

Toen ze later weer rustig op de bank zaten, besloot Tess te kijken of ze al reacties hadden. Ze zag dat er 3 berichten in de inbox waren. Samen lazen ze de berichten en bekeken ze de bijbehorende profielen van deze koppels. Finn vroeg aan Tess of ze een voorkeur had bij deze 3 koppels en ze gaf aan dat ze vooral aangetrokken was door het koppel Luuk en Sara. Ze waren ongeveer even oud als dat zij waren en hadden gelijksoortige wensen. Finn zei dat hij haar mening deelde en ze besloten om een berichtje terug te sturen naar Luuk een Sara.

Zo ontstond een leuk contact en na een week of 2 besloten ze om elkaar te gaan ontmoeten. Om elkaars privacy te waarborgen, besloten ze een huisje te boeken in een bosrijke omgeving. Lekker rustig en dus alle vrijheid om volop te gaan genieten. Gelukkig vonden ze al snel iets op korte termijn en ze keken er enorm naar uit, maar wel met een beetje gezonde spanning.

Toen het weekend naderde dat ze elkaar gingen ontmoeten, werd de spanning iets groter en ze bespraken samen welke grenzen ze hadden. Voor beide was het duidelijk dat ze altijd bij elkaar in de buurt zouden blijven. Seks met een ander was prima, maar dan wel in dezelfde ruimte. Finn wist dat Tess een grote wens had en dat was een keer een echte ‘sandwich’ beleven. Ze hadden dit ook al besproken met Luuk en Sara en die vonden dat prima. Luuk had zelfs aangegeven dat zij hier al ervaring mee hadden. Sara zou zeker ook meedoen, maar Tess zou het middelpunt zijn. Tess nam thuis nog een lekkere douche en zorgde dat ze alles mooi glad geschoren had. Ervaring met anale seks hadden ze samen wel, maar ze was toch wel heel benieuwd hoe het zou voelen als ze een lul in haar kutje zou hebben en tegelijkertijd in haar kont. Ze werd al nat bij de gedachte eraan!

Bij het huisje aangekomen, waren zij er als eerste. Ze hadden Luuk en Sara een berichtje gestuurd dat ze rechtstreeks daarheen konden komen. Dat was de afspraak, het stel wat er als eerste was zou de sleutel regelen. Finn en Tess bekeken het huisje en er waren 2 slaapkamers, een heerlijke badkamer met ligbad en douche, een kleine keuken en een heerlijk bank. Ze hadden wat wijn en hapjes meegenomen en ze ruimde alles netjes op, de wijn lekker koel in de koelkast.

Toen er op de deur geklopt werd, besloten ze samen open te doen. Een spontane begroeting met kus was het gevolg en het voelde meteen goed. Ze zagen er net zo uit als op de foto. Geen tegenvaller dus. Ook Luuk en Sara waren blij met wie ze zagen en toen ook zij hun spullen opgeborgen hadden, besloten ze een hapje te gaan eten en een lekker wijntje te drinken. Tess en Sara gingen samen de keuken in om voor alles te zorgen. Tess voelde dat Sara haar aankeek en hun ogen vonden elkaar. Toen Sara vroeg of ze al eens door een vrouw gekust was, moest Tess toegeven dat dat niet het geval was. Dan wordt het tijd dat het eens gebeurd zei Sara en voor Tess nog iets kon zeggen, voelde ze de lippen van Sara op die van haar. Ze voelde dat Sara haar tong tegen haar lippen duwde en ze opende haar mond om de tong van Sara de weg naar haar tong te laten vinden. Er ontstond een heerlijke kus en toen Sara haar weer los liet, kon Tess er niets aan doen dat ze nu al enorm opgewonden was en uitkeek naar het verloop van het weekend.

Tijdens het eten zaten ze naast de partner van de ander. Luuk zat naast Tess en Finn zat naast Sara. Luuk legde af en toe zijn hand op haar blote bovenbeen, want ze had een kort rokje aan. Dit voelde lekker en ze liet hem dit ook gewoon doen. Ook toen zijn hand verder ging richting haar kutje, liet ze dit toe. Ze zag hoe Finn haar in de gaten hield en dat hij bemoedigend knikte. Ondertussen streelde hij over Sara’s rug en besloot hij haar te kussen. Tess zag dit en beide wisten ze nu dat het voor hen goed voelde om verder te gaan. Luuk ging nu met zijn vingers haar slipje in en voelde hoe nat Tess al was. Ze kon een kreun ook niet tegenhouden en ze wilde dat hij ook niet zou stoppen. Ze draaide naar hem toe en kuste hem vurig. Hun tongen draaide wild om elkaar heen. In haar ooghoek zag ze dat Finn inmiddels ook heftig aan het zoenen was met Sara en zijn handen onder haar truitje had gestoken. Tess zag dat de borsten van Sara ontbloot werden en dat ze stijve tepels had van opwinding.

Het toetje sloegen ze maar over, want ze waren inmiddels alle 4 behoorlijk opgewonden en besloten om naar 1 van de slaapkamers te gaan. Finn nam Tess bij de hand en op de slaapkamer kuste hij haar en terwijl ze kusten, ontdeed hij haar van haar kleding. Luuk en Sara deden hetzelfde en toen ze alle 4 volledig naakt waren, gingen ze op het bed liggen. Sara kwam naar Tess toe en begon haar weer te zoenen. Ondertussen vond Luuk de weg naar het kutje van Tess en Finn speelde met haar borsten. Tess wist niet wat haar overkwam. Ze werd nu door 3 personen verwend en man o man, wat voelde dit lekker. Toen Sara haar mond los liet, zag ze dat Sara nu naar Finn boog en met hem begon te zoenen. Ondertussen voelde ze dat Luuk haar kutje volledig verkende met zijn handen en dat ook zijn tong haar clitje vond. Hij zoog eraan, draaide er met zijn tong omheen en ondertussen gingen zijn vingers op en neer in haar kutje.

Sara gaf als eerste aan dat ze nu wel wilde zien hoe de wens van Tess vervuld kon worden, want die ‘sandwich’ was iets waar ook zij naar uitkeek. Luuk ging naast Tess liggen en Sara stond even op van het bed. Ze zag dat Tess vol bewondering de stijve lul van Luuk bekeek en hoe ze daar heen ging met haar hand. Tess pakte zijn lul stevig vast en bewoog zijn huid op en neer. Finn keek net als Sara toe en ook zijn lul was stijf van de opwinding. Sara zag dit en besloot Finn ook te verwennen. Terwijl Tess nu de lul van Luuk in haar mond nam, besloot Sara hetzelfde te doen bij Finn. Ze deden nu hetzelfde, maar wisten beide dat ze dit ook niet te lang moesten doen, anders zouden de mannen al klaarkomen en dat was niet de bedoeling.

Tess liet de lul van Luuk nu los en ging nu bovenop hem zitten, ze voelde zijn stijve lul tussen haar benen en wilde dat hij hem nu bij haar naar binnen stootte. Sara zag dit en gaf Finn het signaal dat hij nu achter Tess moest gaan zitten. Tess zat voorover gebogen over Luuk heen en hierdoor stond haar kontje mooi omhoog. Finn keek eerst toe hoe Luuk zijn lul in haar kutje stak en nu was het zijn beurt om zijn lul in het kontje van Tess te steken. Sara keek toe en ging bij het hoofdeind zitten en streelde de borsten van Tess en hoorde hoe Tess genoot van de dubbele penetratie. Tess kreunde van genot, want dit overtrof haar stoutste verwachtingen. Ze voelde zowel de lul van Luuk als die van Finn diep bij haar naar binnen stoten. Langzaam en soms ook sneller, de spanning werd goed opgebouwd zo. Sara besloot om haar kutje nu boven de mond van Luuk te houden, want alleen maar toekijken was niet zo haar ding. Terwijl Luuk met zijn tong haar verwende, kuste zij Tess. Het was een ‘sandwich’, maar ze beleefde het nu toch met z’n vieren. Het duurde ook niet lang meer voordat ze allemaal klaar kwamen. Tess voelde het sperma in haar kont en kut spuiten, de mannen kreunde luid en Sara en Tess deden net zo hard mee.

Na hun orgasme kropen ze van elkaar af en gingen op hun rug naast elkaar op het bed liggen. Niemand zei even iets, ze genoten in stilte na van deze geweldige ervaring. Tess was de eerste die iets zei. Wat was dit ongelooflijk lekker en wat een heerlijke ervaring. Finn antwoorde dat hij er ook enorm van genoten had en Luuk en Sara waren het helemaal met hen eens.

Het weekend was nog maar net begonnen, maar dit zou beslist een heel prettig weekend worden. Ze hadden een goede klik met z’n allen en er volgde nog heel wat hete seks. Tess had seks met Finn alleen, maar ook met Luuk en ze had zelfs seks met Sara. Luuk en Finn keken toe hoe de 2 vrouwen elkaar bevredigde. Voor Tess was ook dit een nieuwe ervaring en Finn vond het super geil om te zien. Dit was het begin van een hele bijzondere vriendschap, want ze waren het er allemaal over eens dat ze dit vaker wilde doen.

©Diaantjes Plekje

Het naaktmodel

Photo by Innamikitas on Pixabay

In het atelier van Brenda vond weer een schilderles plaats. Deze keer leerden de drie cursisten om een naaktmodel te schilderen. Het betrof een van origine donkere man met een Goddelijk lichaam.
Een penis van formaat, wat niemand kon zijn ontgaan. De expressie van de deelnemers was geweldig gelukt. Brenda was enorm van hem gecharmeerd. Hij had haar ook een paar keer doordringend aangekeken. Telkens ging ze ervan blozen. Er was duidelijk een vonk.

Na afloop van de les, vroeg ze of Ian (zo heet hij) misschien nog wat wou drinken.
In haar keuken, dat aan het atelier grenst, zette ze het espresso-apparaat aan.
Net toen ze zich omdraaide om een lepeltje te pakken uit een mok dat op het keukeneiland staat, bleek Ian pal achter haar te staan, in zijn badjas. Even schrok ze en ze kreeg het meteen heel warm.

“Lukt het?” vroeg hij met een heerlijk zware mannenstem terwijl hij haar diep in de ogen keek.
“Ja hoor, ik ben bijna klaar… Ik bedoel de koffie is bijna klaar.” zei ze zenuwachtig. Hij bleef haar aankijken en zei: “Ik heb meer zin in iets anders. En jij volgens mij ook.”
Het zweet brak haar uit. Ze dacht dat ze droomde, maar toen zijn badjas open viel en hij haar tegen zich aan trok wist ze dat het geen droom was. Ze voelde zijn penis tegen haar kleding en hield het niet meer.

Als magneten werden ze tot elkaar aangetrokken en begonnen wild te zoenen. Ze zogen elkaar zowat op. Ze pakte een klem uit haar haren, waardoor deze sluiks op haar schouders vielen. Hij trok met beide handen haar blouse open en met een hand schoof hij haar rok langs haar linkerheup omhoog. Ze bleek geen slip aan te hebben! Die had ze eerder uitgetrokken op het toilet, in de hoop dat ze lekker met hem zou gaan rampetampen.

Ineens tilde hij haar op en zet haar op het eiland. Hij spreidde haar benen en plaatste zijn inmiddels glimmende eikel tussen haar schaamlippen.
Als een biljartkeu schoof hij zijn paal in haar kut. Ze kreunde het uit van genot. Met haar hakken duwde ze tegen zijn stevige billen, zodat hij nóg dieper in haar kon komen. Hij stootte er hard op los, ze leken een stel konijnen. Zijn tong begeerde haar bovenlijf. Hij zoog aan haar tepels en in haar hals maakte hij een zuigvlek. Het tongen met hem is zó lekker, ze werd geiler en geiler.
Ze duwt hem van zich af, springt van het eiland af, draait zich om, leunt op het eiland en laat zich van achter pakken. Met zijn handen op haar heupen trok hij haar kont stevig tegen zijn buik.
Ze kwam met haar rug tegen hem aan staan, stak haar billen naar achter zodat hij door kon gaan met neuken. Greep hem bij zijn nek, draaide haar hoofd en ze tongden weer intens.
Met een hand hield hij haar borst vast en met de andere verwende hij haar clitoris. Ze kregen er geen genoeg van. Hij haalde zijn lul uit haar. Die glom van haar kutgeil. Hij ging met zijn rug tegen het eiland staan, leunde er met zijn handen op en zij gaat door haar hurken. Zijn stijve reikte bijna tot aan zijn knieën, waardoor ze makkelijk bij de eikel komt. Ze likte eraan terwijl ze hem aankeek.

Met twee handen omsloot ze zijn genotsknots en schoof ze op en neer. Met het puntje van haar tong likte ze aan de onderkant, vanaf zijn ballen, tot aan de eikel. Hij boog zijn hoofd naar achteren van genot en keek haar weer aan. Hijgend zei hij: “Ik wil in je spuiten!” Ze ging op het eiland liggen en weer stootte hij in haar. Diep. Snel. Nog sneller. Tot ze zijn warme zaad diep in haar voelde stromen. Hij kuste haar. Zij brengt zijn hoofd naar beneden. Naar haar nog altijd hitsige plekje. Want zij was nog niet klaargekomen. Hij snapte de hint en met zijn heerlijke warme tong vond hij haar harde klitje. Hij likte en zoog als een bezetene. Zij kronkelde en vond het zalig. Toen hij ook nog drie vingers in haar kut stak en tegelijk haar G-spot verwende, kwam ze tot een overweldigend orgasme.

Ian trok zijn badjas aan. Terwijl hij haar een knipoog gaf zei hij: “Nou ben jij wel klaar. Hoe zit het met de koffie?” Brenda trok ook een badjas aan en zittend aan een rond tafeltje dronken ze samen wat. Hij koffie, zij thee. Ze zaten tegenover elkaar.

Al kletsende over ditjes en datjes (alsof er net niets was voorgevallen), voelde ze ineens zijn voet tussen haar benen. Zijn dikke teen zocht zijn weg en vond… haar gevoelige plekje.
Ze deed haar benen wat uit elkaar, zodat hij er beter bij kon en keek hem aan.
Haar voet ging onder zijn badjas door, eveneens naar zijn kruis. Zijn lul lag op zijn been en zo kon ze makkelijk bij zijn ballen, die ze licht masseerde. Ze zakte iets onderuit, in het voordeel van beiden. Haar badjas viel open, haar prachtige borsten werden zichtbaar. Hij pakte haar handen vast.
“Jij bent zó lekker… zullen we nog eens?” “Graag!” Ze stonden op, begonnen weer wild te zoenen. Zij pakte hem bij zijn hand en samen gingen ze naar boven. Hij duwde haar op bed en pakte zijn lul. “Ik ga jou zo lekker hard palen, dat vergeet je nooit meer.” “Nog lekkerder dan net? Dat kan niet.” “Moet jij eens opletten!” Inderdaad, het was zaliger dan daarvoor. Ze kreeg er geen genoeg van. Toen hij aangaf bijna klaar te komen, smeet ze hem van zich af. Hij belande op zijn rug en zij ging bovenop hem zitten, met haar gezicht richting zijn glimmende lul. Met haar kut ging ze boven zijn mond hangen. Ze nam zijn lul in haar mond en zijn mond verwende haar kut. Haar lichaam kronkelde over het zijne. Ze rolden op een zij en gingen lepeltje lepeltje liggen. Zij trok een knie op en hij stootte van achteren met gemak in haar kut. Die was inmiddels zo wijd, dat ze haar bekken moest aanspannen om er optimaal van te genieten. Dat schuiven wilde ze compleet voelen. Als een biljartkeu sopte hij in en uit haar. Toen zijn lul even buiten haar kut bleef, smeekte ze zowat om ‘m er weer in te steken. Hij masseerde een borst van haar en streelde door haar mooie haren. Hij trok er zachtjes aan zodat haar hoofd naar achteren kwam. Ze draaide haar hoofd en hun tongen begonnen weer wild om elkaar heen te draaien. Hij ging op zijn knieën zitten en trok haar kont op zijn schoot. Haar benen legde hij in zijn nek. Weer bracht hij zijn toverstaf in positie en ramde naar binnen. Ze gilde. Hij stopte. “Doe ik je pijn? Nee hoop ik?” “Nee, lekker juist, ga door, door, DOORRR!” Hij gehoorzaamde en legde intussen haar benen elk zijdelings langs hem. Hij trok haar aan haar armen omhoog en hield haar goed vast. Hun bovenlijven stevig tegen elkaar aan. Ze waren één. Een gelukzalig gevoel ging door hun allebei heen. Ze zijn volmaakte sekspartners, dat is duidelijk. Wat gaan ze in elkaar op, ze zouden het liefst vierentwintig uur per dag neuken. Zij ging weer op haar rug liggen en hij legde zijn kletsnatte penis op haar buik. Haar kutsap sijpelde naar buiten. Zijn eikel raakte bijna haar navel. Hij rukte een paar keer aan zijn lul en toen spoot zijn sperma schokkend over haar lichaam. Over haar tepels, tussen haar borsten en zelfs in haar haren zaten druppels. Vanaf haar borsten tot haar navel liep een hele klodder. Zij neemt er wat van op met haar wijsvinger en lekt die geil af met haar tong. Omsloten door haar lippen, komt de natte vinger weer naar buiten. Hij ging rechtop zitten, dichtbij haar mond. Ze vind zijn goedje zo lekker, dat ze zijn eikel schoon likt.

Ongeveer een uur bleven ze in elkaars armen nagenieten. Ian stond op. “Het was heerlijk wijfie, maar ik ga nu wel even douchen als je het niet erg vind.”
“Dan ga ik mee”! zei Brenda. Ze sopten elkaar af en werden weer geil. Tijdens het afdrogen bij de wasbak kwam hij achter haar staan. In de spiegel zagen ze elkaars prachtige lijven. Hij pakte haar borsten met beide handen stevig vast. “Perfect! Niet te groot, niet te klein, echt perfect.” Dan zakt een hand naar haar vagina. Met twee vingers opende hij haar schaamlippen en met zijn middelvinger ging hij naar binnen. Het was allemaal goed te zien. Ze kronkelt van geiligheid en duwt haar kont naar achteren. Daar voelt ze zijn inmiddels weer harde paal. Ze bukt iets voorover en hij stoot de joekel in een keer naar binnen. Langzaam komt zijn penis naar buiten, en snel weer naar binnen. In de spiegel keken ze elkaar diep aan. Het zag er supergeil uit en zo voelde het ook. Zachtjes en geil masseerde hij haar borsten. Ze draaide zich om en masseerde even zijn ballen. Met haar billen ging ze op de rand van de wasbak zitten en tilde een been op. Weer schoof hij zijn penis in haar. Hij tilde haar op, zij hing met haar armen om zijn nek en sloot beide benen om hem heen. Behendig liet hij haar op en neer gaan op zijn penis.
Daarna gingen ze nog een keer samen douchen.

Na nog een keer flink krikken (de douchewand begaf het bijna) vroeg ze moe maar voldaan: “Waarom heb ik jou nooit eerder ontmoet?” waarop hij zei: “Die schade halen we wel in, lekker ding!” Die dag kwamen ze samen vele keren geweldig klaar.

Dit is nu zo’n jaar geleden. Hij is daarna nooit meer bij haar weggegaan en elke dag neuken ze minstens twee keer.

Eenzame kerst, of toch niet…

Photo by Efes on Pixabay

Melissa was sinds kort vrijgezel en ze miste haar vriend enorm. De kerst periode brak weer aan en dat bracht herinneringen omhoog. Samen met haar vriend het huis versieren en de kerstboom optuigen, was iets wat ze altijd graag deden. Cadeautjes voor elkaar kopen en die dan onder de boom leggen, om ze op kerstavond samen uit te pakken. Altijd een heerlijke avond die ook altijd eindigde in een heerlijke vrijpartij.

Dit jaar was ze alleen en ze keek er enorm tegenop om dit allemaal alleen te moeten doen. Toch wilde ze kerst in huis halen en besloot ze er het beste van te maken. Om het makkelijker te maken, besloot Melissa om naar de kerstmarkt te gaan en daar wat nieuwe spulletjes te kopen. Kerstballen en decoraties waar geen herinneringen aan zaten.

Ze besloot om naar een kerstmarkt in Limburg te gaan. Echt even helemaal anders en er ook even tussenuit. Ze stapte in haar auto, zette een lekker muziekje op en ging op pad. Het was gelukkig niet erg druk op de weg, zodat ze zonder problemen op haar bestemming aan kwam.

Ze liep tussen de kraampjes door en zag heel wat moois liggen. Ze kocht nieuwe kerstballen, nieuwe lampjes en ook een leuke kerstman pop. Leuk om die bij de kerstboom te zetten, dacht ze bij zichzelf.

Iets verderop zag ze dat het ineens erg druk werd en ze vroeg zich af wat daar aan de hand was. Ze liep die richting op en zag toen dat daar een mooie grote stoel stond. Zou er een kerstman komen? Terwijl ze dit dacht, hoorde ze bellen rinkelen en daar kwam in een arrenslee een echte kerstman aan. Met een bel in zijn hand, hoorde ze hem het vertrouwde “ho-ho-ho” roepen. Ze besloot te blijven kijken, want dit vond ze toch wel heel erg leuk.

De kerstman stapte uit de slee en ging in de mooie stoel zitten. Vele kinderen gingen op hem af om hun wensen kenbaar te maken. Ze hadden allemaal een wensenbriefje en die werd door de kerstman in ontvangst genomen. Melissa aanschouwde het allemaal en toen het even wat rustiger werd, had ze even oogcontact met de kerstman. Hij knipoogde naar haar en maakte een gebaar dat ze ook naar voren moest komen.

Melissa bedacht zich geen moment en liep naar hem toe. Wat kan ik voor jou doen, vroeg de kerstman. Melissa keek hem diep in zijn ogen aan en zei dat ze heel graag weer de liefde wilde ervaren. Dat ze het zo moeilijk had nu ze met kerst alleen zou zijn en alleen de kerstboom op moest gaan zetten. Schrijf het op een wensbriefje, hoorde ze de kerstman zeggen. Ze keek hem vragend aan, waarop hij zachtjes antwoorde dat ze er ook maar haar adres en telefoonnummer op moest zetten. Ze keek hem glimlachend aan en besloot de stoute schoenen aan te trekken en dit te doen.

Er gingen een paar dagen gingen voorbij en Melissa moest steeds maar denken aan haar wensenbriefje aan de kerstman. Zou hij bellen? Zou hij onverwachts langskomen? Of had ze hem verkeerd begrepen? Terwijl ze dit dacht, ging haar telefoon. Een onbekend nummer belde haar. Normaal beantwoorde ze die niet, maar haar gevoel zei dat ze deze moest beantwoorden. Ze nam op met de woorden “hallo met Melissa” en hoorde toen het bekende “ho-ho-ho” aan de andere kant van de lijn. Ja hoor, dat was de kerstman die haar belde. Melissa schrok toch wel even, want alhoewel ze dit stiekem hoopte, vond ze het toch ook wel heel spannend.

Ben je vanavond thuis Melissa, want dan zullen we de ballen eens in de boom gaan hangen, hoorde ze hem zeggen. Ze antwoorde bevestigend en hij zei dat ze in haar meest sexy kerst outfit klaar moest staan om 20.00 uur, maar je mag geen slipje dragen! Melissa vond dit heel opwindend klinken, want hij had absoluut een sexy stem en ze werd al opgewonden bij de gedachte aan die avond. Ze bekeek haar kledingkast en zag helemaal achterin de perfecte jurk hangen. Het was een rode jurk met een heel diep decolleté. Een jurk waaronder je dus ook geen bh kon dragen. Ze voelde zich super sexy toen ze in de spiegel keek en natuurlijk zorgde ze er ook voor dat haar make-up helemaal super was.

Om 20.00 uur zat ze klaar op de bank en wachtte vol spanning op de deurbel. Zou hij echt komen? Lang hoefde ze daar niet over na te denken, want ineens ging de bel. Haar hartslag ging razend snel en vol spanning opende ze de voordeur. Ze keek recht in het gezicht van een knappe man en was even in de war, maar toen hij “ho-ho-ho” zei, wist ze dat dit de kerstman moest zijn. Hij zag haar lichte verwarring en stelde zich netjes voor als Finn, alias de kerstman. Hij volgde Melissa naar binnen en bekeek bewonderend haar sexy jurk.

Melissa had alles al klaar gezet en na een kopje koffie stelde Finn voor om de ballen maar eens in de boom te gaan hangen. Hij gaf haar een knipoog en Melissa kreeg het er helemaal warm van. Toen ze bukte om de doos met ballen op de tafel te zetten, zag Finn dat ze inderdaad geen slipje droeg. Ah, je hebt goed naar me geluisterd Melissa, zei hij en terwijl hij dat deed gleden zijn handen over haar billen. Lachend zei Melissa dat ze altijd heel gehoorzaam was. Dat wil ik wel eens testen, zei Finn.

Sta je open voor een spelletje, vroeg hij daarna aan Melissa. Ze zag zijn ondeugende en geile blik en natuurlijk zei ze ja tegen hem. Finn gaf aan dat hij nu opdrachten zou geven en zij daar aan moest gehoorzamen.

Ga zitten op de stoel, spreid je benen en hou je handen achter de stoel. Melissa deed dit en ze keek hem vol spanning aan. Finn pakte de zilveren guirlande en bond daarmee haar handen achter haar rug op de stoel vast. Melissa kreeg het er warm van, want dit was toch wel even iets anders dan ze gewend was. Finn zag dit en zei dat ze hem moest vertrouwen. Zijn stem klonk veilig, donker en sexy, dus Melissa besloot het allemaal maar te laten gebeuren.

Finn kwam voor haar staan en met zijn handen ging hij door haar lange haren. Hij pakte haar lokken goed vast en trok haar hoofd achterover. Ik ga je kussen Melissa, zei hij en ineens waren zijn lippen op de hare. Zijn tong drong dwingend haar mond in en een lichte kreun ontsnapte uit haar mond. Hun tongen draaide sensueel om elkaar heen, niet te wild, maar ook niet te soft. Hij kon absoluut lekker zoenen.

Met zijn vrije hand ging hij ondertussen naar haar borsten, schoof het decolleté open en pakte een borst in zijn handen. Ze waren prachtig van vorm en met sexy stijve tepels. Hij nam een tepel tussen zijn vingers en kneep er in. Melissa liet het gebeuren, ze was ondertussen helemaal opgewonden, voelde haar kutje natter worden en liet hem zijn gang gaan. Hij liet haar haren nu los en ze hoorde hem zeggen dat ze haar benen nog verder open moest doen. Zo ver als het ging, deed ze dat en ze voelde dat hierdoor het jurkje naar boven ging. Hij stopte met zoenen en ging voor haar staan. Geil bekeek hij haar ene borst die bloot was en vervolgens zag hij haar naakte kutje. Hij voelde zijn pik al groeien, maar zover was het nog niet.

Hij zakte op zijn knieën en streelde over haar kutje heen. Ze was al super nat en hij zag hoe haar kutje glimmend voor hem open stond. Zijn vingers vonden haar klitje en hij speelde ermee, draaide er rondjes omheen en kneep er ook in. Daarna voelde Melissa dat zijn vingers haar kutje in gingen en een luide kreun kon ze niet tegenhouden. Finn zag dat Melissa bijna een orgasme kreeg, maar zei tegen haar dat ze nog niet klaar mocht komen. Pas als hij dat zei. Oei, wat was dat moeilijk en ze kreeg het er nog warmer van. Finn zakte nu naar beneden en zijn mond vond haar natte kutje. Zijn tong ging over haar klitje en ze voelde dat hij eraan zoog. Oh wat was dit lekker en wat moest ze vechten om geen orgasme te krijgen. Ze voelde ineens dat Finn stopte met likken en ze keek hem aan. Hij zei dat hij haar los ging maken, maar dat ze hem niet aan mocht raken.

Toen haar handen los waren, vergat ze even wat hij gezegd had en streelde ze over zijn benen. “Ho-ho-ho” hoorde ze hem zeggen, ik had gezegd dat je me niet aan mocht raken. Ik moet je dus straffen. Hij pakte haar bij de hand en nam haar mee naar de bank. Hij ging zitten en hij trok Melissa bij hem op schoot, zodat haar billen naar boven lagen. Voor ze besefte wat er gebeurde, voelde ze ineens een tik op haar billen. Een kreetje ontsnapte uit haar mond. Tja, dan had je maar naar me moeten luisteren en meteen tikte hij nog eens op haar billen, maar nu iets harder. Melissa wist niet wat haar overkwam, maar ze vond het enorm geil en genoot er stiekem toch wel van. Na nog een paar tikken, voelde ze ineens dat hij haar billen nu zachtjes streelde en dat zijn hand tussen haar billen door de weg weer naar haar kutje vonden. Ze durfde zich niet te bewegen.

Zijn vingers vonden wederom de ingang van haar natte kutje en hij stak zijn vingers er diep in. Melissa kreunde van genot. Ze plotseling als zijn vingers in haar kutje gingen, zo plotseling gingen ze er ook weer uit. Finn trok haar aan haar haren overeind en gaf aan dat ze op haar knieën voor hem moet gaan zitten. Terwijl Melissa aan zijn verzoek voldeed, zag ze dat hij zijn broek los maakte. Ze zag zijn stijve lul boven een strakke boxer uitkomen en wilde hem vastpakken. Finn was echter sneller en gaf aan dat ze moest wachten. Ze keek toe hoe hij zelf zijn lul vastpakte en zichzelf begon af te trekken. Melissa wilde heel graag ook wat doen, maar hij had haar gezegd te wachten en dat deed ze dus braaf.

Ze bleef geconcentreerd naar zijn lul kijken en voelde ineens dat zijn vrije hand haar hoofd van achteren naar voren duwde. Neem hem maar eens lekker diep in je mond, hoorde ze Finn zeggen en Melissa was blij dat ze eindelijk ook wat mocht doen. Ze likte eerste over zijn eikel heen en ze proefde daar zijn vocht al. Ze opende haar mond en plaatste haar lippen over zijn dikke lul. Hij bewoog haar hoofd naar voren en zo ging zijn lul steeds dieper naar binnen. Ze genoot hiervan. Met haar tong draaide ze om zijn lul heen terwijl Finn in haar mond bleef stoten. Melissa kon niet wachten om die lekkere lul in haar kutje te voelen, maar ze moest afwachten.

Finn liet haar niet te lang wachten, want ineens voelde ze dat hij weer aan haar haren trok. Ze liet zijn lul los en ze zag hoe zijn eikel glom van haar speeksel en zijn vocht. Ga eens op de bank zitten, gaf Finn aan en Melissa deed dat braaf. Spreid je benen voor me, zodat ik je geile kutje goed kan zien. Melissa bleef hem aankijken terwijl ze dit deed en ze zag dat Finn nu zijn broek helemaal uit deed en ook de rest van zijn kleding. Naakt stond hij nu voor haar. Hij pakte zijn lul weer vast en vroeg haar om zelf met haar kutje te spelen. Melissa vond het geil om hem zelf met zijn lul te zien spelen en ze wilde hem zeker wel plezieren. Dus met haar hand ging ze naar haar kutje en terwijl ze met de ene hand haar schaamlippen wat open deed, speelde haar andere hand met haar klitje. Ze voelde dat die gezwollen was van de opwinding en terwijl ze naar Finn bleef kijken, stak ze haar vingers nu ook in haar kutje en zocht naar haar G-spot. Terwijl ze met haar ene hand over haar klitje bleef gaan, vond haar andere hand de lekkere plek aan de binnenkant. Ze kreunde nu luid en Finn bleef haar ook strak aankijken.

Melissa verlangde toch wel naar zijn dikke pik in haar kutje, maar ze durfde zelf geen actie te ondernemen. Gelukkig had Finn ook wel door dat ze het niet lang meer vol hield, want ze was nog steeds niet klaar gekomen. Hij duwde haar achterover op de bank en klom bovenop haar. Ze voelde zijn lul voor haar kutje en met een ferme stoot, drong hij bij haar binnen. Langzaam ging hij op en neer en hij maakte haar helemaal gek. Langzaam voerde hij het tempo op en stootte hij dieper en harder bij haar naar binnen. Hij zag dat ze zelf met haar borsten speelde en dat vond hij geweldig geil. Hij zag ook dat een orgasme nu niet lang meer op zich liet wachten en terwijl hij nog lekker door stootte, kneep hij ook zachtjes in haar klitje. Dit was het moment dat Melissa haar orgasme kreeg. Ze schreeuwde het uit van genot en ze voelde dat haar lichaam schokkend ontlaadde. Ook Finn was zo ver en met nog één laatste stoot, spoot hij haar kutje vol.

Hij bleef nog even in haar en boog naar voren en kuste haar vurig op haar mond. Melissa genoot van zijn heerlijk kus en met haar tong zocht ze de zijne. Net zo plotseling als hij haar kuste, zo plotseling liet hij haar mond ook weer los. Zullen we dan nu de kerstboom eens gaan versieren zei hij met een knipoog en Melissa knikte en zei dat ze dat een goed plan vond. Ze kwamen overeind en ze hoorde Finn zeggen dat ze dan ook wel eerst haar jurkje uit moest doen. Hij was volledig naakt, maar zij had nog steeds haar jurkje aan. Melissa voldeed aan zijn verzoek en samen gingen ze naakt aan de slag met de lampjes en de ballen. Dit was nog eens een heerlijke manier om de kerstboom te versieren.

Nadat de boom volledig gevuld was, bekeken ze hem samen vol bewondering. Finn pakte haar vast en zei dat hij nu toch wel een beloning wilde voor het “harde” werk. Ze draaide zich naar hem toe en opnieuw begon er een wilde vrijpartij. De avond werd verder gevuld met heerlijke hete seks. Deze kerst zou ze niet alleen zijn, want Finn gaf aan nog wel vaker te willen komen. Geen eenzame kerst voor Melissa dit jaar, maar een heerlijke kerst gevuld met geile seks en genot.

©Diaantjes Plekje

Op schoot bij de Sint

Photo by Nude and Nietjuh on PIxabay

Het is weer bijna 5 december en dat brengt altijd weer de benodigde festiviteit voor de collega’s met kinderen met zich mee. Elk jaar mag een andere collega dit organiseren en dit jaar was de eer aan Bianca.

Bianca is een vrijgezelle jonge vrouw, die geen kinderen heeft. Zelf ervaring met dit soort zaken heeft ze dus niet, maar ze is vastbesloten om er een geweldig feest van te maken.

Het allerbelangrijkste is natuurlijk wel een ‘echte’ Sint uitnodigen. Bianca vulde bij Google in dat ze een ‘huur Sint’ zocht en daar kwamen er een heleboel tevoorschijn. Zo kwam ze bij het profiel van een Sint die toevallig uit haar woonplaats kwam en ze besloot hem te benaderen.

Na haar email aan deze man of hij vrij was op 27 november, kreeg ze al snel bevestigend antwoord. Het was bij hen op het bedrijf de gewoonte dat ze dit altijd op de zaterdag voor 5 december vierde. Dan hoefde de kinderen ook niet naar school en waren ze zelf natuurlijk ook vrij.

Bianca wilde goed voorbereid zijn en stelde hem voor om binnenkort elkaar te ontmoeten. Alles bespreken was tenslotte makkelijker persoonlijk. De ‘Sint’ stelde zich voor als Frank en gaf aan dat hij dit prima vond. De afspraak werd gemaakt en Bianca was stiekem toch wel benieuwd naar hem.

Ze besloten om af te spreken in een café in de buurt om onder het genot van een kopje koffie de puntjes op de i te zetten. Bianca was als eerste binnen en ging aan een tafeltje zitten. Ze hield de deur in de gaten of ze Frank zag binnen komen. Hij zou het ‘grote boek’ van Sinterklaas meenemen, zodat ze hem zou herkennen. De deur ging open en Bianca moest even goed kijken, want daar kwam wel een heel aantrekkelijke man binnen. Precies haar type, donker haar, sportief gebouwd en ook zo gekleed.

Bianca zwaaide naar hem en Frank kwam naar haar toe. Hij had prachtige ogen, zag ze en ook een heerlijke lach. Dat zou nog eens een prettig overleg worden! Ze bestelde koffie en spraken alles door wat betreft de wensen voor het komende sinterklaas feest. Frank was ook wel onder de indruk van Bianca en gaf meteen aan dat hij graag zou komen. Hij had foto’s meegenomen, waarop hij verkleed als Sint stond afgebeeld. Best een sexy Sint dacht Bianca in zichzelf.

De dag van het feest was aangebroken en Bianca was toch wel een beetje zenuwachtig. Ze hoopte dat alle kinderen blij zouden zijn en later ook alle andere collega’s. Ze had namelijk geregeld dat na het kinderfeest, de Sint zou blijven om ook voor de collega’s er nog een leuke avond van te maken. Dit was nog niet eerder gedaan, maar de collega’s en haar baas vonden het een leuk idee. Er was ook al veel over gelachen, want wie zou toch allemaal bij Sint op de schoot moeten.

Bianca had geregeld dat over elke collega een leuke anekdote te vertellen was, alleen had ze natuurlijk niets over zichzelf verteld. Het werd voor de kinderen een geweldige dag, want Frank was heel goed in zijn rol als Sint. Dat beloofde wat voor de avond. Iedereen had de tijd om zich thuis om te kleden en ’s avonds terug te komen. Frank ging met Bianca een hapje eten en hij vroeg aan haar waarom ze niets over zichzelf had geschreven. “Maak er maar iets leuks van, ik laat me graag verrassen”, was dan ook haar antwoord. Frank knipoogde naar haar en gaf aan dat hij wel iets zou bedenken.

Nadat alle collega’s bij de Sint op schoot waren geweest, was het de beurt aan Bianca. Ze liep naar het podium en ging bij hem op schoot zitten. Oh, wat rook hij heerlijk en Bianca genoot er stiekem heel erg van om zo dicht bij hem te zijn. “Ben je lief geweest”, was de eerste vraag die hij aan Bianca stelde. Ze antwoorde dat ze altijd lief was en lachte daar uitbundig bij. Collega’s in de zaal lachte allemaal mee.

Ze voelde de hand van de Sint over haar rug gaan en ze kreeg het er helemaal warm van. Terwijl hij dat deed, vertelde hij leuke anekdotes die collega’s over haar hadden verteld. Ondertussen kreeg Bianca het steeds warmer, want zijn hand bleef maar strelen. Terwijl de zaal nog luid lachte, fluisterde Frank in haar oor dat hij haar erg mooi vond en dat hij haar later op een heerlijk cadeautje wilde trakteren. Bianca kon niet anders dan zeggen dat ze dit geweldig zou vinden en met een blos op haar gezicht stond ze op. “Tot straks”, hoorde ze Frank nog snel zeggen.

De avond werd niet veel later beëindigd en Bianca begeleide Frank naar buiten. “Woon je in de buurt”, vroeg Frank en Bianca gaf bevestigend antwoord. Bij haar thuis aangekomen, ging Frank, die nog steeds in zijn Sint outfit zat, op haar bank zitten. “Zo, kom nu nog maar eens een keer op schoot bij de Sint, maar trek eerst maar eens iets spannends aan”. Ze keek hem even aan en zag dat hij haar een knipoog gaf.

Bianca ging naar haar slaapkamer en besloot om de ‘stoute’ schoenen aan te trekken en trok haar sexy doorschijnend nachtjurkje aan. Daaronder alleen een stringetje. Ze merkte dat ze al opgewonden was, want haar tepels waren al stijf. Dat zag er altijd zo sexy uit in dit jurkje. Ze liep de huiskamer in en ze zag de blik van Frank vol bewondering over haar lichaam gaan.

“Zo, dat is behoorlijk spannend, kom maar eens op mijn schoot zitten”, hoorde ze hem zeggen. Langzaam kwam ze dichterbij en keek ze hem verleidelijk aan. Ze ging op zijn schoot zitten en voelde dat er onder dat pak ook iets stijf geworden was. Ze trok zijn baard weg en kuste hem hartstochtelijk. Frank reageerde direct door met zijn tong de hare te zoeken. Met zijn handen ging hij over het jurkje heen en vonden haar borsten. Hij streelde ze en Bianca kreunde zachtjes. Zijn handen gingen verder en verdwenen nu onder het jurkje. Zachtjes kneep hij in haar tepels, die stijf stonden van opwinding.

Wacht even, zei ze tegen hem, want jij hebt ook nog echt teveel aan. Ze ging voor hem staan en trok hem ook overeind. Ze maakte zijn jas los en hij liet hem van zijn schouders zakken. Met haar handen streelde ze over zijn lijf en het duurde niet lang of ze had hem van alle Sint kleding ontdaan. Alleen een strakke boxer had hij nu nog aan. Daarin was duidelijk dat hij enorm opgewonden was, want zijn stijve pik was duidelijk zichtbaar.

Ze stonden nog steeds voor elkaar en Bianca pakte de rand van zijn boxer en trok die langzaam omlaag en terwijl ze dit deed, zakte ze zelf ook door haar knieën. Zijn pik stond fier vooruit en ze pakte hem vast met één hand. Met haar andere hand nam ze zijn ballen vast. Frank liet ook een kreun horen en toen Bianca haar handen voor haar mond verruilde, kreunde hij nog harder en riep dat ze hard moest zuigen. Met haar tong ging ze over zijn eikel en af en toe zoog ze hard aan die heerlijk pik van hem. Ze voelde dat hij nog dikker werd en ze likte het voorvocht van zijn eikel. Frank trok haar ineens omhoog en trok haar stringetje uit. Met zijn vingers streelde hij over haar natte kutje, vond haar klitje en speelde er mee. Nu vonden zijn vingers ook de ingang van haar kutje en met 2 vingers ging hij naar binnen. Hij bewoog ze op en neer en ging steeds dieper naar binnen.

“Kom nog maar eens bij me op schoot zitten”, hoorde ze hem zeggen en langzaam liet ze haar natte kutje over zijn dikke pik zakken. Hij kuste haar weer en hun tongen bewogen nu heftig om elkaar heen. Wat voelde dat lekker en Bianca bewoog langzaam op en neer en voelde zijn pik dieper en dieper gaan. Ze kreunde nog harder en Frank vond ondertussen haar borsten weer. Ze leunde een beetje achterover, zodat hij goed zicht op haar borsten had. Zijn mond vond de weg naar haar tepels en zachtjes beet hij erin. Bianca voerde het tempo nu wat op en ging steeds sneller op en neer. Zijn pik raakte alle lekkere plekjes in haar kutje en ze voelde dat een orgasme niet lang meer zou duren. Ook Frank voelde dit en met een geile blik keek ze hem aan. Nog één harde stoot en terwijl Bianca het uitschreeuwde van genot, spoot Frank haar kutje helemaal vol. Dit was het beste Sinterklaas cadeautje wat ze ooit had gehad en ze zou deze ervaring niet snel vergeten. De avond was nog jong en nadat ze samen tegen elkaar aan bijgekomen waren, duurde het ook niet lang voor hun spel weer opnieuw begon. Het werd absoluut een hete nacht en Bianca was blij dat zij dit jaar het feest had mogen organiseren.

De volgende ochtend ging Frank pas weg en Bianca moest stilletjes lachen, want hij had natuurlijk zijn Sinterklaas pak weer aan. Dit was de meeste sexy Sinterklaas die ze ooit had gezien en ze zou maandag wel zien wat haar collega’s er nog over te zeggen hadden. Ze hadden een wilde nacht gehad en die nam niemand haar meer af!

©Diaantjes Plekje

Sterren kijken

Photo by avasappho on Pixabay

Olaf en Birgit waren met hun tentje vrij aan het kamperen op een open plek, in het bos.
Ze sliepen naakt. Niet alleen omdat het hartje zomer was, maar ook omdat ze dat beiden het fijnst vinden. Tijdens een heldere nacht genoten ze samen van de prachtige sterrenhemel. Al liggend vanuit hun slaapzakken keken ze door de tentopening ernaar.
Birgit moest plassen en stapte uit de slaapzak om even verderop gehurkt haar behoefte te doen.
Olaf zag hoe de straal uit haar kutje liep en het zand onder haar bevochtigde.
Daar werd hij wel geil van.
Toen ze weer terug wilde kruipen in haar slaapzak, hield hij zijn hand daarop en kwam zelf uit zijn eigen slaapzak. “Schat, toen ik net je kutje zag, werd ik geil.”
“Ik zie het” en ze keek naar zijn enorme stijve. “Je geilt toch niet op urine?” “Nee, maar wel op jouw natte pruim!” Terwijl hij dat zegt, grijpt hij ernaar met zijn hand en duwt er resoluut zijn middelvinger diep naar binnen. Zij blijft genietend op haar knieën zitten, buigt haar hoofd naar achteren. Haar haren vallen sluiks en raken bijna haar billen. Ze betast haar eigen borsten.
“Oh Olaf… lekker… meer…. Meer vingers…” Toen er drie in haar zaten haalde ze zijn hand weg.
Ze duwt zachtjes aan zijn schouder waardoor hij gaat liggen op zijn rug. Zij gaat over hem heen zitten en duwt met een hand zijn paal in haar poes.
Langzaam laat ze zich zakken en komt langzaam terug omhoog. Ze is zo nat, dat het heel soepel glijdt.
Hij kijkt verlekkerd en pakt haar borsten. Na een paar keer op en neer gaat ze van hem af, draait zich om en gaat met haar kut boven zijn mond zitten. Haar mond omsluit zijn penis en likt hem geheel af. De voorhuid glimt van de druppels voorvocht en dat vind ze heel geil.
Intussen beft hij haar flink. Hij zuigt aan haar klitje en haalt zijn warme tong tussen haar schaamlippen door.
“Ohhhh” kreunen ze beiden.
Ze kan hun orgasme voorkomen door net op tijd af te haken. Ze gaat op haar eigen slaapzak op de knieën zitten met haar kont naar hem toe. Hij komt achter haar zitten op zijn knieën en wil weer bij haar naar binnen dringen. “Niet daar, maar daar schatje.” Zijn mond valt open van verbazing. “In je ster bedoel je?” “Ja schat…” Dat laat hij zich geen twee keer zeggen. Voorzichtig duwt hij zijn lid in haar strakke anus. Zachtjes dringt hij daar naar binnen. “Woah… echt strak… doet het geen pijn?” “Nee, lekker juist!! Oh dit moeten we echt vaker doen!” “Ik kom zo klaar…” Snel gaat ze op haar rug liggen, hij gaat met zijn knieën elk zijdelings langs haar zitten. Met zijn lul klopt hij op haar navel als hij tussen haar borsten spuit. Ze trekt aan zijn billen zodat hij rechtop komt. Ze buigt haar hoofd naar hem toe en likt zijn lul schoon. Hij gaat naast haar liggen en vingert haar ook tot een orgasme.